2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kilosunda gerileme var sanırım oda önemli değil sağlıklı olsun yeter çabuk toparlıyolar.küvezde sadece prematüre olduğu için takip açısından kaldı.

Insallah alabilir iznini. Aslında özel bir durum vermeleri gerekir ama işverenin insafı tabii. :))

Azalmasin diye sagiyorum stoklarini arttiriyorum canin kizcemin.
Nefes hanim annesine cabuk kavusmak istiyor zaten ama az daha dursun kizcem

Doğumu olan tüm annelerimizi tebrık edıyorum, analarından ayrı kalan minnaklarımız tez Zaman'da anne kokusuna kavuşur inşallah:) benım dünden beri vajınamda ağrı var ama sanki böyle amelıyat olursunuz ya onun gibi ağrı normal mi bu durum çatı ağrısımıdır bilen var mı? Birde hurma yayın arkadaşlar doğumu yaklaştırıp rahat bır doğum olmasını sağlarmış,

Merhaba kızlar. diye diye mayıs ayını getirdik. artık doğum stresi tamamen başladı. perşembe günü kontrolüm var. içimden sanki ogün doğuracakmışım gibi geliyor. Sizin de böyle hisleriniz oluyor mu?

Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Çok gelmiş olsun. Benim kızım da sarılık oldu hatta bi akşam fototerapi aldı hastanede kaldık. Hiç acıma topuğunu bastır mutlaka uyandır. 2 saatte bir emzir sarılığı atana kadar. Unutma ne kadar emzirirsen o kadar sütün olur. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış bide. İnşallah hemen atlatırsınız sarılığı.

Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe aniden çınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun :)

Ahh o dogurdunmu doğum ne zaman diye soranlar yok mu hii dogurdum sizden sakliyorum hiç takma canım ben nisan annesi olmayı beklerken mayıs annesi olucam Allah izin verirse 41in içindeyim hâlâ beklemedeyim 1 cm açılmam varmış nisanimda uç gün önce geldi cuma günü yatisim yapılacak hayırlısı bebeğin sağlıklı olsun da gerisi boş insallah hepimizde sağlıkli sıhhatli bi şekilde aliriz kucağınıza bebislerimizi

Kizlar mesajlarınızı alintilayamadim tek tek daha sonra tekrar bakacagim teşekkür ederim hersey için simdiden..

Dogumum dun oldu 24 saat sanci cektim ayrıntılı anlatacagim biraz toplayinca 3940 gr doğdu kesi var disarda ve icerde cok fazla dikisim var iki saat dikis atildi

Canım benim Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu bir omur versin
Çok çok geçmiş olsun hemencecik geçer inşallah dikişlerin

Kızlar dün baş ağrısına dayanamadım ve acilde aldık soluğu maalesef iki günlük ağrı sonucu ama doktor hiç bisey yapamam dayan dedi çok sukur atlattım ama çok zor bi gündü dün
Ve doğurmak istiyorum bende artikkk
Canım benim Allah analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür versin inşallah yavrunla
@Sherrysherrylady canım benim inan o kadar isterdim ki yalnız olmayı şimdi annem gelmicek kv üst katindayiz her turlu gorusucez yani eltim varr bi de dusun yani
Eminim çok iyi yapacaksın ve kimseye ihtiyacın olmayacak iyi ki de yoklardi diceksin biz burda sikayetlenirken

Kızlar az önce wcdeydim çimimi yaptım peçedeyse sildim tam kalktım sanki hiç çiş yapmamışım gıbı aynı mıktarda yarım cay bardağı kadar bidaha geldı hatta aktı tutamadım çişimi bitirmiştim oysa sizce bu su gelmesi mi

Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun inşallah:)

Canım ben şunu duymuştum eğer tutamiyosan o su bence hemen bi doktora git korkutmak için söylemiyorum agrin falan var mj

Insallah alabilir iznini. Aslında özel bir durum vermeleri gerekir ama işverenin insafı tabii. :))

İşveren insafli aslında da iş insafsız, kargo sektöründe çalışıyor ve kargo isi çok pis bi iş, birtek personelin eksikliği işleri aksatmaya yetiyor, 6 sene çalıştım kargoda o yüzden iyi biliyorum, neyse hayırlısı olsun bi çaresi bulunur elbet ya şimdiden dert etmeyim

Canım ben şunu duymuştum eğer tutamiyosan o su bence hemen bi doktora git korkutmak için söylemiyorum agrin falan var mj
Ağrı'm olmadı ama 5 dk sonra bi anda büyük abdeste çıktım ishal gibi oldum ve sadece ishal Ağrı'sı oldu çok kısa bir süre bilemedim bnde

Bu kadar erken niye alıyor canım sıkıntımi var, ilk sezeryan da 39 haftada alınıyor diye biliyorum, benimde sezeryan olacak dr a ilk sezeryan dedim acelen yok o zaman senin beklediği kadar beklesin dedi

Doğum yapan arkadaşlar doğumunuz nasıl oldu, kaç gece kaldınız hastanede ?

Normal epidural dogum, 1 gece kaldik hastanede.. bebegin cisi kakasi ve annenin cisi bekleniyormus.. gerci anne cisi epidural sebebiyle beklendi sanirim epidural olmasa sadece bebek bekleniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…