- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.161
Kilosunda gerileme var sanırım oda önemli değil sağlıklı olsun yeter çabuk toparlıyolar.küvezde sadece prematüre olduğu için takip açısından kaldı.masallah canm
Kuveze girmedimi peki kilosu boyu kacti
Bende hayati risk oldugu icin (kanama acisindan) korkuyorm oyuzden erken olan tarihi.sectim birde bebegmde aspirini biraktiktan sonra gerileme.basladi 1 hafta geriledi ondanda korktm biraz normalmi sezeryanmi oldu dogm
Insallah alabilir iznini. Aslında özel bir durum vermeleri gerekir ama işverenin insafı tabii. :))Eşimin 5 gün doğum izni var, 3 günü hastanede geçerse 2 gün kalıyor, aslinda 10 günlük yıllık izinden alacağı var onuda isteyecek ama verirlermi bilmiyoruz, verirlerse çok güzel çok rahat oluruz, eltimin kızına o bakar zaten eşimin hastası bizde benim oglanla ilgileniriz güzel olur
Azalmasin diye sagiyorum stoklarini arttiriyorum canin kizcemin.neff1316 inşallah canım rabbim hiç kimsenin kucağını boş birakmasin inşallah NEFES hanım şuan bile alt tarafimda baskı yapıyor uyutmadi
Canım bol bol süt sahip stok yap defne ye eve gelince minik lazım olacak hem de sütun artar
Yok canım refakatçi felan durumu yok 5 is günü hakkı var sadeceHastanede geçen süreyi refakatçi olarak kullanamiyor musunuz
Çok gelmiş olsun. Benim kızım da sarılık oldu hatta bi akşam fototerapi aldı hastanede kaldık. Hiç acıma topuğunu bastır mutlaka uyandır. 2 saatte bir emzir sarılığı atana kadar. Unutma ne kadar emzirirsen o kadar sütün olur. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış bide. İnşallah hemen atlatırsınız sarılığı.Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Hayırlı evlat olsun :)Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe anidençınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
Ben iyce depresyona giricem galiba. Hergun sabahında ağlamak istiyorum bugunde doyuramadim diye. Ettafta bunaltti dogurdun mu ? Dogurdun mu?. Daha gunum var desemde anlayan yok. Basta ben anlamiyorum ama beklemek istemiyorum. Korkum günümde gecerde 42 de dogurursam bide(((
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.Gerçekten hiç bitmiyor tatlım iş güç dogum yaklaştı oglum hala öksürüyor inşallah yarın güzel haberlerle gelirim
Canım benim Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu mutlu bir omur versinKizlar mesajlarınızı alintilayamadim tek tek daha sonra tekrar bakacagim teşekkür ederim hersey için simdiden..
Dogumum dun oldu 24 saat sanci cektim ayrıntılı anlatacagim biraz toplayinca 3940 gr doğdu kesi var disarda ve icerde cok fazla dikisim var iki saat dikis atildi
Canım benim Allah analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür versin inşallah yavrunlaSayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Cok kotu bir nobetci dr ve ebe deneyimi yasadim, az kalsin sezeryana giriyordum, kendi doktorum sagolsun normal yaptik dogumu sayesinde, (epidural normal) 29 nisan 12:23 3330 kg 49 cm dogdu kızım
Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu, evlatlarimizi bizlere bagislasin
Bu arada kacirdigim sayfalari henuz okuyamadim, umarim herkes iyidir :)
Allah bağışlasın, hayırlı evlat olsun inşallah:)Sayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Cok kotu bir nobetci dr ve ebe deneyimi yasadim, az kalsin sezeryana giriyordum, kendi doktorum sagolsun normal yaptik dogumu sayesinde, (epidural normal) 29 nisan 12:23 3330 kg 49 cm dogdu kızım
Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu, evlatlarimizi bizlere bagislasin
Bu arada kacirdigim sayfalari henuz okuyamadim, umarim herkes iyidir :)
Canım ben şunu duymuştum eğer tutamiyosan o su bence hemen bi doktora git korkutmak için söylemiyorum agrin falan var mjKızlar az önce wcdeydim çimimi yaptım peçedeyse sildim tam kalktım sanki hiç çiş yapmamışım gıbı aynı mıktarda yarım cay bardağı kadar bidaha geldı hatta aktı tutamadım çişimi bitirmiştim oysa sizce bu su gelmesi mi
Insallah alabilir iznini. Aslında özel bir durum vermeleri gerekir ama işverenin insafı tabii. :))
Ağrı'm olmadı ama 5 dk sonra bi anda büyük abdeste çıktım ishal gibi oldum ve sadece ishal Ağrı'sı oldu çok kısa bir süre bilemedim bndeCanım ben şunu duymuştum eğer tutamiyosan o su bence hemen bi doktora git korkutmak için söylemiyorum agrin falan var mj
Sendemi.sezeryan olacaksn canm
Benm dr ya 10 ya 16 sina alirim dedi yani ya 37+5 yada 38+4 de 11 15 arasi sehordisnda olavakms 38+4 de igmeden hemen sonra dogm falan baslar diye korktuk 37+5 i sectik.simdide korkuyorm dr sadexe kilo farkeder dedi ama ya solunm skntisi falan olirsa diye endise ediyorm bende ameliyattan 24 saat once yapacgm igneyi
Doğum yapan arkadaşlar doğumunuz nasıl oldu, kaç gece kaldınız hastanede ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?