2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Ben bol bol hurma yedim ama sancidan yerlerde surundum erken de degil yani dogum..

Normal epidural dogum, 1 gece kaldik hastanede.. bebegin cisi kakasi ve annenin cisi bekleniyormus.. gerci anne cisi epidural sebebiyle beklendi sanirim epidural olmasa sadece bebek bekleniyor..
Canım kaç saat sancı çektin normal epidural kolay oluyor mu bende düşünüyorum diyelim ki sancıya dayanamadım sezeryana geçiş yapılır mı

Kilosunda gerileme var sanırım oda önemli değil sağlıklı olsun yeter çabuk toparlıyolar.küvezde sadece prematüre olduğu için takip açısından kaldı.
Gobek kafa bacak hepsi 5 6 gun geri cikmaya basladi 33 den sonra

Masallah canim.rabbim.bagislasin sagol icim rahatladi birwz

Bu kadar erken niye alıyor canım sıkıntımi var, ilk sezeryan da 39 haftada alınıyor diye biliyorum, benimde sezeryan olacak dr a ilk sezeryan dedim acelen yok o zaman senin beklediği kadar beklesin dedi
Canim ben kansulandirici kullaniuorm.igneden hemen sonra dogum.baslar kanamam fazla olur diye tedbir amacli biraz erken alinacak ama ben iki turlude korkuyorm hem kanama riskinden korkuyrm.hemde bebegm icin erken olur diue bide
33 den sonra bebegm 1 hafta geriledi aspirini biraktktan sonra

Kızlar bi sorum olacak 38+2 yiz sağ göğüs ucumda ağrı değil resmen acı var sizlerde oldumu böyle bişey çok canımı yakıyo anlamadım neden

Canimm supriz bi kizcemiz daha gelmis gozunuz aydin. Saglikla buyusun insallah.
İyi olmaniza cok sevindim. Biran once sende toparlanirsin insallah canim

merhaba, bnde kansulandırıcı iğne ve asprin kullanıorum. Asprini kaçıncı haftada bıraktın acaba, iğneyi ne zamn bırakıcaksın ve hangi doğum şeklini tercih edicksin.. Benm dr.um asprini 8. Ayda iğneyi de doğumdan 1 hafta once bırakmam gerektiğini soyluyor. Çok stresliyim inşllh bi skıntı olmaz.. Neden gerilik oldu ki bebeğinde normal bir durum mu bu

Hayirli olsun tatlimm. Sson mayis gorunumlu nisan bebegimizde geldi sanirim.

Her an dogurdum diye gelneni bekliyoruz artik canim

Belki olcum hatasidir tatlim. Hem daha gunun var. Bence haftaya biraz daha iyi bi olcumle karsilasicaksin

Canimm cok gecmis olsun. Dr a da bi git derim. Bi arkadasimda son haftalarinda grip olmustu gecmemisti antibiyotik tedavisine basladilar mecburen.

Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Azcik burnunu sık mecbur agzini acsin. Memenin bas kismini hemen sok o arada agzina. Birde agzindayken sende biraz sıkki sut gitsin uykuya dalamasin emmek istesin.
Her bebek nerdeyse atlatiyor canim sarilik hic atres yapma. 2 saatte bir mutlaka emzir atlatir canim

Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe aniden çınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
Hayirli olsun canimm.
Cinarimizda annesiyle kavusmus nihayet
Oda nisan bebesi olmayi basarmis

Hehehe tamam canim hemennn ileticem gittigim gibi mesajini

maşalahh tosuna annesi sağlıkla büyüsün çook çook geçmiş inşşalh biran önce atlatırsın sende

Kızlar bi sorum olacak 38+2 yiz sağ göğüs ucumda ağrı değil resmen acı var sizlerde oldumu böyle bişey çok canımı yakıyo anlamadım neden
süt geliyor tatlım normal acımaşarı kremin varsa muhakkak kullan yoksa cook acı çekersin

Kızlar salı nişanım gelmişti aynı gün doktorum 2 güne doğurursun dedi ama ben hala doğuramadım bebişim3350 kg50cm di salı günü gün geçtikçe kilosu artacak doğuramam diye korkuyorum
Canim son hafta cokta kilo almiyor bebikler. Zaten bikac gune gelir bence bebisin. Stres yapma hic bi akslik olmadikca 4 kg a kadar mumkun oluyor norml dogum,.

maşalahh tosuna annesi sağlıkla büyüsün çook çook geçmiş inşşalh biran önce atlatırsın sende

süt geliyor tatlım normal acımaşarı kremin varsa muhakkak kullan yoksa cook acı çekersin
Lansinoh kullanıyorum onu sürünce geçti gibi canım son zamanlarda oluyo demek böyle :/

Oohh superr bi kizcemiz daha gelmisss.
Biraz zorluklar atlatmissin galiba canim. Neyseki sorunsuz norma,inden olmus dogumun
Bebisinle cok mutlu gunleriniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…