- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.181
Doğumu olan tüm annelerimizi tebrık edıyorum, analarından ayrı kalan minnaklarımız tez Zaman'da anne kokusuna kavuşur inşallah:) benım dünden beri vajınamda ağrı var ama sanki böyle amelıyat olursunuz ya onun gibi ağrı normal mi bu durum çatı ağrısımıdır bilen var mı? Birde hurma yayın arkadaşlar doğumu yaklaştırıp rahat bır doğum olmasını sağlarmış,
Canım kaç saat sancı çektin normal epidural kolay oluyor mu bende düşünüyorum diyelim ki sancıya dayanamadım sezeryana geçiş yapılır mıNormal epidural dogum, 1 gece kaldik hastanede.. bebegin cisi kakasi ve annenin cisi bekleniyormus.. gerci anne cisi epidural sebebiyle beklendi sanirim epidural olmasa sadece bebek bekleniyor..
Gobek kafa bacak hepsi 5 6 gun geri cikmaya basladi 33 den sonraKilosunda gerileme var sanırım oda önemli değil sağlıklı olsun yeter çabuk toparlıyolar.küvezde sadece prematüre olduğu için takip açısından kaldı.
Masallah canim.rabbim.bagislasin sagol icim rahatladi birwzGirdi 12 gün kaldı canım.1935 gr 42 cm doğdu.1600 e düştü 1825 le çıktık küvezden.bizde plesentası ayrıldığı için acil ameliyata alındım.sezeryan doğum oldu.şu an tam 40. Günümüz 3 kiloya ulaştık boyuda 50 cm oldu.korkma diye yazdım ben çok kötü durumdaydım kanama bebek rahim tehlike altında gittim.sen planlı gideceksin ilaçlarını kesipte.son günlerinin tadını çıkar kafana takma:)
Canim ben kansulandirici kullaniuorm.igneden hemen sonra dogum.baslar kanamam fazla olur diye tedbir amacli biraz erken alinacak ama ben iki turlude korkuyorm hem kanama riskinden korkuyrm.hemde bebegm icin erken olur diue bideBu kadar erken niye alıyor canım sıkıntımi var, ilk sezeryan da 39 haftada alınıyor diye biliyorum, benimde sezeryan olacak dr a ilk sezeryan dedim acelen yok o zaman senin beklediği kadar beklesin dedi
Canimm supriz bi kizcemiz daha gelmis gozunuz aydin. Saglikla buyusun insallah.Kızlar merhaba normalde cumartesi günü için gün almışth ama Bebişimiz bekleyemedi perşembe sabahı nişan geldi ve spinal sezeryan olduk allah dan cmtesi gününü beklememişşz Elis pisliğini yapmış ama yutmamış allaha Şükür ikimizde iiiyiz herkess allah kolay doğumlar versin
merhaba, bnde kansulandırıcı iğne ve asprin kullanıorum. Asprini kaçıncı haftada bıraktın acaba, iğneyi ne zamn bırakıcaksın ve hangi doğum şeklini tercih edicksin.. Benm dr.um asprini 8. Ayda iğneyi de doğumdan 1 hafta once bırakmam gerektiğini soyluyor. Çok stresliyim inşllh bi skıntı olmaz.. Neden gerilik oldu ki bebeğinde normal bir durum mu buCanim ben kansulandirici kullaniuorm.igneden hemen sonra dogum.baslar kanamam fazla olur diye tedbir amacli biraz erken alinacak ama ben iki turlude korkuyorm hem kanama riskinden korkuyrm.hemde bebegm icin erken olur diue bide
33 den sonra bebegm 1 hafta geriledi aspirini biraktktan sonra
Hayirli olsun tatlimm. Sson mayis gorunumlu nisan bebegimizde geldi sanirim.arkadaslar günaydın.. Minnak bir mayıs gorunumlu nisan bebisimiz daha oldu. 2450 gr bebegim :) @yesilcan86 canim spinal sezaryen harika bir deneyim oldu sakin ol her sey cok rahat oluyor. Sansima ekip de cok iyiydi darisi başına insallah :)
Her an dogurdum diye gelneni bekliyoruz artik canimGünaydın kızlar nisanı bitirdik artık hep ben Mayıs'ı görmem Nisan da kesin doğururum dıyordum ama doğuramadım bırde kızlar ozellıklede ılkse erken gelır derler :) bakalım bı hafta olur dıye ümit ediyorum takvımım de Bıttı daha kucucukken 5 hafta 6 hafta yazarken bu tqkvımlerde simdi 40 hafta yazıyor cok duygulandım zaman ne çabuk gectı :////
Toplanir canim hic endiselenme. Kendinde bok su ic ki autun artsin hic stres yapma canimHastaneden çıkışı yapıyoruz.2870 doğdu 2660 kg çıkış yaptık .3 günde çok vermis dedi doktor .anne sütü mama verdi.inş toplanır
Belki olcum hatasidir tatlim. Hem daha gunun var. Bence haftaya biraz daha iyi bi olcumle karsilasicaksinGünaydın güzel anneler. Dün doktordaydık. 10 gün öncesi değerlerle aynı gibi bebişim 1780 di 1885 olmuş boy 45 cm di aynı hala biraz moralim bozuldu 1 hafta sonra tekrar gitcem. Hep günüyle uyumlu olur ya da 3/4 gün önde çıkardı son haftalarda bu durum moralimi bozdu. Bişey yok aslında ama taktım işte
Canimm cok gecmis olsun. Dr a da bi git derim. Bi arkadasimda son haftalarinda grip olmustu gecmemisti antibiyotik tedavisine basladilar mecburen.Kızlar doğuranlar Rabbim sağlıkla huzurlu analı babalı büyütsün inşallah
Uç gündü geçmeyen bi gribim var bi turlu atlatamiyorum maalesef geceler uykusuz geçiyor bu yüzden bugün bi de sinüzit agrim tuttu bildiğiniz mahvoldum yataktan cikamiyorum dışarı dua edin de iyi olim
Azcik burnunu sık mecbur agzini acsin. Memenin bas kismini hemen sok o arada agzina. Birde agzindayken sende biraz sıkki sut gitsin uykuya dalamasin emmek istesin.Kizlar bebek saatlerce uyuyor kalkmiyor .sarılık başlamış . Kaldırmıyoruz bebeği . Emzirme her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayirli olsun canimm.Merhabalar güzel anneler bende spinal sezeryanla doğum yaptım perşembe anidençınar bebek geldi darısı hepinizin basina ve kesinlikle spinal sezeryan genel anestezi den daha iyi bebeği görmek bir harika
Hehehe tamam canim hemennn ileticem gittigim gibi mesajiniAy çok sevindim neffcim. Defne bebek tedaviye cevap vermiş demek kimaşallah maşallah ona. Hep böyle gider cabucacik buyur iyileşir inşallah.
Valla zaten sırf serumla kilo alışı devam ediyorsa sütle iyicene buyur herhalde. Annesi bi mesajım var defneye. De ki miranda teyzesi sabiiiirla bekliyor. Ama tombis tombis olunca yicekmis poponu senin de.
maşalahh tosuna annesi sağlıkla büyüsün çook çook geçmiş inşşalh biran önce atlatırsın sendeKizlar mesajlarınızı alintilayamadim tek tek daha sonra tekrar bakacagim teşekkür ederim hersey için simdiden..
Dogumum dun oldu 24 saat sanci cektim ayrıntılı anlatacagim biraz toplayinca 3940 gr doğdu kesi var disarda ve icerde cok fazla dikisim var iki saat dikis atildi
süt geliyor tatlım normal acımaşarı kremin varsa muhakkak kullan yoksa cook acı çekersinKızlar bi sorum olacak 38+2 yiz sağ göğüs ucumda ağrı değil resmen acı var sizlerde oldumu böyle bişey çok canımı yakıyo anlamadım neden
Canim son hafta cokta kilo almiyor bebikler. Zaten bikac gune gelir bence bebisin. Stres yapma hic bi akslik olmadikca 4 kg a kadar mumkun oluyor norml dogum,.Kızlar salı nişanım gelmişti aynı gün doktorum 2 güne doğurursun dedi ama ben hala doğuramadım bebişim3350 kg50cm di salı günü gün geçtikçe kilosu artacak doğuramam diye korkuyorum
Lansinoh kullanıyorum onu sürünce geçti gibi canım son zamanlarda oluyo demek böyle :/maşalahh tosuna annesi sağlıkla büyüsün çook çook geçmiş inşşalh biran önce atlatırsın sende
süt geliyor tatlım normal acımaşarı kremin varsa muhakkak kullan yoksa cook acı çekersin
Oohh superr bi kizcemiz daha gelmisss.Sayfa 5175te kalmışım, ilk defa takibe bu kadar ara vermek zorunda kaldim:)
BEN DE DOĞURDUM KIZLAAR
Cok kotu bir nobetci dr ve ebe deneyimi yasadim, az kalsin sezeryana giriyordum, kendi doktorum sagolsun normal yaptik dogumu sayesinde, (epidural normal) 29 nisan 12:23 3330 kg 49 cm dogdu kızım
Allah isteyen herkese yasatsin bu duyguyu, evlatlarimizi bizlere bagislasin
Bu arada kacirdigim sayfalari henuz okuyamadim, umarim herkes iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?