2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Canim dr un ne dedi bilmoyorum ama hamilelikte sonradan cikan gelisim gerilighinde son ani beklemiyuor genelde dr lar. Bebekte annede skintiya girmesin diye. Eger dr unda o zamani uygun gorduyse vardir bi bildighi hic stres yapma. Arkadasimin kizi bir ay kadar erken dogdugu halde kuvozde kalmadi. Sadece 4 gun takip ettiler sonra cikardilar. İnsallah sende hemencecik alirsin bebisini kucaghina

Ooo mirac pasamiz kocaman olmus tatlimm
Masallagh cok sevindim.

Cok gecmis olsun canim. Satir satir okuypordum forumu ne zaman senden haber alicam diye.
Masallah bebisin tombis tombis gelmis
İnsallah seninde agrin cok olmaz cabucak toplanirsin canim.

Geçmiş olsun canım, kan sulandirici hibor 3500 ben 5.aya kadar kullandım, geçen aya kadarda coraspin kullanıyordum bıraktım, benim tüp bebek oldugu icin tedbir amaçlı kullandırdilar, benim dogumda nasipse sezeryan olacak ama dr acelen yok beklesin dedi. Seninde bence erken değil canım, bildiğim kadarıyla bebekler 36.haftada gelişimini tamamlıyor doğuma hazır oluyorlar 37 erken bi tarih değil, dr una guveniyorsan eger kendi kendine kuruntu yapma bence. Sen sadece bebeğinin boyle daha sağlıklı olacağını düşün ve mis kokusunu, ne yalan söyleyim dr bugün alalım dese yok demem gün azaldikca sabır taştı bende

Canim oncelikle benim drum 32 de biraktirdi aspirini bebegin kalbine zarari olur diye
İgneyide normal dogm bekleyeceksn 36 da birakacksn dedi ben evladimi nasil riske atayim kabul etmedim ozaman sezeryan dedi son igneyi ameliyattan 24 saat once yapacgm
İste aniden dogm baslar diye 37+5 e aldik sezeryni ama korkuyrm.yinedd
Gerilikde aspirini biraktiktan sonra basladi kanakisi iyi diyo ama dr bilmiyrm tesadufmu 33 den once tum olcumler haftasiyla uyumluydu

Sagol canim benmde asilamaula oldu pco var bende
2 kaybim var
İnsallah dogru bir karar vermisimdr tarih konusunda allah tum yavrulari korusun icindede benmkini

İnsalalh canim.cok sagol.rabbim.korusun.tum.bebisleri

Canım kaç saat sancı çektin normal epidural kolay oluyor mu bende düşünüyorum diyelim ki sancıya dayanamadım sezeryana geçiş yapılır mı

Gece 11 civari basladi sancim. Belime vurdu benim, ama oyle ki oturur pozisyonda duramiyordum sanci olunca..oglen 12bucuga dogru dogum oldu. (Gerci daha kisa olabilirdi sanci suresi- beni acil sezeryana ikna etmeye calisan nöbetçi dr ve ebe olmasaydi)
Epidural olmak bi acidan zor cunku sancin da gelse sabit durmalisin ki igne yapilabilsin. Tek seferde olmayadabiliyor. Dr omurlarin arasinda deneme yapiyor. Benimki 4 ya da 5inci denemeydi.
Bunun haricinde tam bir mucize epidural- 4 cm aciklikta uygulandi ve 5 dk icinde ben uslu uslu yatiyordum bel agrisi filan kalmadi.. sezeryana donus olur mu kismini bilemiyorum..
Allah bir avazda kurtarsin insallah!!

Allah yardımcın olsun. Guzel haberler ver inşallah

Benim ki de öyle uzun süreli uyuyordu gün boyu emmedi bizim hatamizdi aslında geceden emzik verdik sabaha halsiz düşmüştü benim de gogsum sert olduğu için içmek istemiyordu her gelen birsey söyledi mama aldık denedik kustu sonra halasi geldi emzirdi kendine geldi çocuk şimdi maşallah hem sütüm arttı hemde emiyor artık

Canım bebekler yeni doğduğunda çok uyuyo.zor uyanıyolar.ayağını filan gıdıklayıp uyandır sık sık emzir.ne kadar çok emerse o kadar çok sütün olur.

Günaydın anneler nasılsınız ?
Bebisini kucağına alan herkesin gözü aydın . darısı bizlerin başına inşallah

babybabycat canm inşallah sende almissindir bebeğini kucağına

Günaydın kızlarr
Bugün çatı muayenemiz var.Gece çok ağrılarım oldu gerçek sancı uyandırır derlerya yalancısı bile uyandırıyo:) çoğu kişi muayneden sonra nişan gelip doğuma gittiğini yazmış herkeste aynı mıdır acaba

Günaydın canlarim kokulu kokulu opuyorum hepinizi
Daha dogurmayanlar olarak baya azaldıkça gerçekten
Bugün bi ara uyandım ve bebekler süt kokar ya öyle bi koku geldi burnuma sanki yavrum yanımda yatiyo ama sadece ruyaymis
Canimm cok gecmis olsun. Dr a da bi git derim. Bi arkadasimda son haftalarinda grip olmustu gecmemisti antibiyotik tedavisine basladilar mecburen.
Sagol Canım verdi doktor antibiyotik ama almak istemiyorum ikinci kez antibiyotik kullanmış olucam sabrediyorum daha iyiyim inşallah toplanicam böyle böyle
Defnemiz ne yapar topigimizin küçük zeynasi
İyi geceler kızlar dogum yapanlar gözünüzaydın olsun cok sükür kurtuldunuz darısı bizlere inşallah carsamba sabah 9:00da sezeryana alınıyorum bende
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım
Canım Rabbim sağlıklı analı babalı huzurlu bi omur versin inşallah darısı başımıza

Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım

Canım gözünüz aydın. Mutlulukla büyütün bebeğinizi inş. Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.
Suni sancı verilmeden önce hiç açılman var mıydı?

Canım çok şükür sütün artmış.
Eğer okumadıysan tomrisin notlarını okumanı tavsiye ederim. Blogda yazıyor. Emzirme ile ilgili çok güzel bilgiler veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…