- 16 Aralık 2014
- 586
- 826
- 23
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.201
Canim dr un ne dedi bilmoyorum ama hamilelikte sonradan cikan gelisim gerilighinde son ani beklemiyuor genelde dr lar. Bebekte annede skintiya girmesin diye. Eger dr unda o zamani uygun gorduyse vardir bi bildighi hic stres yapma. Arkadasimin kizi bir ay kadar erken dogdugu halde kuvozde kalmadi. Sadece 4 gun takip ettiler sonra cikardilar. İnsallah sende hemencecik alirsin bebisini kucaghinaArkadaslar 37+5 sezeryan icin erkenmi benim bebegm 1 hafta geri cikiyor ( 33 haftadan sonraki olcumlerden buyana )
Kanpihtilasmam var igne kullaniuorm igneden sonra sancim tutar kanamam fazla olur diye 37+5 sectik riske atmamak icin ama korkuyorm erken olur bebegim sorun yasar diye kafam cok karisik
Ooo mirac pasamiz kocaman olmus tatlimmGirdi 12 gün kaldı canım.1935 gr 42 cm doğdu.1600 e düştü 1825 le çıktık küvezden.bizde plesentası ayrıldığı için acil ameliyata alındım.sezeryan doğum oldu.şu an tam 40. Günümüz 3 kiloya ulaştık boyuda 50 cm oldu.korkma diye yazdım ben çok kötü durumdaydım kanama bebek rahim tehlike altında gittim.sen planlı gideceksin ilaçlarını kesipte.son günlerinin tadını çıkar kafana takma:)
Cok gecmis olsun canim. Satir satir okuypordum forumu ne zaman senden haber alicam diye.Kizlar mesajlarınızı alintilayamadim tek tek daha sonra tekrar bakacagim teşekkür ederim hersey için simdiden..
Dogumum dun oldu 24 saat sanci cektim ayrıntılı anlatacagim biraz toplayinca 3940 gr doğdu kesi var disarda ve icerde cok fazla dikisim var iki saat dikis atildi
Canim ben kansulandirici kullaniuorm.igneden hemen sonra dogum.baslar kanamam fazla olur diye tedbir amacli biraz erken alinacak ama ben iki turlude korkuyorm hem kanama riskinden korkuyrm.hemde bebegm icin erken olur diue bide
33 den sonra bebegm 1 hafta geriledi aspirini biraktktan sonra
Canim oncelikle benim drum 32 de biraktirdi aspirini bebegin kalbine zarari olur diyemerhaba, bnde kansulandırıcı iğne ve asprin kullanıorum. Asprini kaçıncı haftada bıraktın acaba, iğneyi ne zamn bırakıcaksın ve hangi doğum şeklini tercih edicksin.. Benm dr.um asprini 8. Ayda iğneyi de doğumdan 1 hafta once bırakmam gerektiğini soyluyor. Çok stresliyim inşllh bi skıntı olmaz.. Neden gerilik oldu ki bebeğinde normal bir durum mu bu
Sagol canim benmde asilamaula oldu pco var bendeGeçmiş olsun canım, kan sulandirici hibor 3500 ben 5.aya kadar kullandım, geçen aya kadarda coraspin kullanıyordum bıraktım, benim tüp bebek oldugu icin tedbir amaçlı kullandırdilar, benim dogumda nasipse sezeryan olacak ama dr acelen yok beklesin dedi. Seninde bence erken değil canım, bildiğim kadarıyla bebekler 36.haftada gelişimini tamamlıyor doğuma hazır oluyorlar 37 erken bi tarih değil, dr una guveniyorsan eger kendi kendine kuruntu yapma bence. Sen sadece bebeğinin boyle daha sağlıklı olacağını düşün ve mis kokusunu, ne yalan söyleyim dr bugün alalım dese yok demem gün azaldikca sabır taştı bende
İnsalalh canim.cok sagol.rabbim.korusun.tum.bebisleriCanim dr un ne dedi bilmoyorum ama hamilelikte sonradan cikan gelisim gerilighinde son ani beklemiyuor genelde dr lar. Bebekte annede skintiya girmesin diye. Eger dr unda o zamani uygun gorduyse vardir bi bildighi hic stres yapma. Arkadasimin kizi bir ay kadar erken dogdugu halde kuvozde kalmadi. Sadece 4 gun takip ettiler sonra cikardilar. İnsallah sende hemencecik alirsin bebisini kucaghina
Canım kaç saat sancı çektin normal epidural kolay oluyor mu bende düşünüyorum diyelim ki sancıya dayanamadım sezeryana geçiş yapılır mı
Tatlım benim bebek kanala girmemiş çoj yukarda suni deniycem yarın eger kanala girdiyse yok girmediyse suniyle bile gelmez oyüzden sezeryan tercih edecegim zerre kadar sancım yok haftam ilerledi ne gelen var ne giden yarın beni neler bekliyor herşey netleşecek büyük ihtimal
Tatlım benim bebek kanala girmemiş çoj yukarda suni deniycem yarın eger kanala girdiyse yok girmediyse suniyle bile gelmez oyüzden sezeryan tercih edecegim zerre kadar sancım yok haftam ilerledi ne gelen var ne giden yarın beni neler bekliyor herşey netleşecek büyük ihtimal
Benim ki de öyle uzun süreli uyuyordu gün boyu emmedi bizim hatamizdi aslında geceden emzik verdik sabaha halsiz düşmüştü benim de gogsum sert olduğu için içmek istemiyordu her gelen birsey söyledi mama aldık denedik kustu sonra halasi geldi emzirdi kendine geldi çocuk şimdi maşallah hem sütüm arttı hemde emiyor artıkÇok gelmiş olsun. Benim kızım da sarılık oldu hatta bi akşam fototerapi aldı hastanede kaldık. Hiç acıma topuğunu bastır mutlaka uyandır. 2 saatte bir emzir sarılığı atana kadar. Unutma ne kadar emzirirsen o kadar sütün olur. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış bide. İnşallah hemen atlatırsınız sarılığı.
Canım bebekler yeni doğduğunda çok uyuyo.zor uyanıyolar.ayağını filan gıdıklayıp uyandır sık sık emzir.ne kadar çok emerse o kadar çok sütün olur.Benim ki de öyle uzun süreli uyuyordu gün boyu emmedi bizim hatamizdi aslında geceden emzik verdik sabaha halsiz düşmüştü benim de gogsum sert olduğu için içmek istemiyordu her gelen birsey söyledi mama aldık denedik kustu sonra halasi geldi emzirdi kendine geldi çocuk şimdi maşallah hem sütüm arttı hemde emiyor artık
Sagol Canım verdi doktor antibiyotik ama almak istemiyorum ikinci kez antibiyotik kullanmış olucam sabrediyorum daha iyiyim inşallah toplanicam böyle böyleCanimm cok gecmis olsun. Dr a da bi git derim. Bi arkadasimda son haftalarinda grip olmustu gecmemisti antibiyotik tedavisine basladilar mecburen.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimİyi geceler kızlar dogum yapanlar gözünüzaydın olsun cok sükür kurtuldunuz darısı bizlere inşallah carsamba sabah 9:00da sezeryana alınıyorum bende
Canım Rabbim sağlıklı analı babalı huzurlu bi omur versin inşallah darısı başımızaMerhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım
Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım
Benim ki de öyle uzun süreli uyuyordu gün boyu emmedi bizim hatamizdi aslında geceden emzik verdik sabaha halsiz düşmüştü benim de gogsum sert olduğu için içmek istemiyordu her gelen birsey söyledi mama aldık denedik kustu sonra halasi geldi emzirdi kendine geldi çocuk şimdi maşallah hem sütüm arttı hemde emiyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?