2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Günaydınnnn kızlar :)
Bu gece de geçti.. Her gece yatmadan önce evi toplayıp yatağa öyle geçmek istiyorum ama eşim çok uykum var sabah yaparsın diyor. Ben de Nasıl tv izlediysek öylece bırakıyorum. Sonra da içim içimi yiyor ya gece sancım gelirse diye :)
Hep şöyle hayal ediyorum, ufak ufak sancım başlasın, ben anlayayım. Evi barka kendime çeki düzen vereyim ve "hazırım" diyerek hastaneye gideyim :)) çok isteyince olur belki :))

Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım

hayırlı olsun canım, gözün aydın, darısı bebeklerini 4 gözle bekleyen biz anne adaylarına inşallah. Bebek nasıl? sen nasılsın şimdi?

o değişiyor canım, ben 3 kere çatı muayenesi oldum, beklemedeyim hala. Bir hafta daha bir hafta daha diye diye 37yi tamamladık. Kişiden kişiye değişiyor, bir miktar tetiklediği söyleniyor muayenenin ama kesin değil. Muayene olmadan nişanı gelen de var benim gibi 3-4 muayene geçirip nişanı gelmeyen de var. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin..

nişan akıntıyla karışık gidebiliyormuş canım. yani anlamıyor olabiliriz de.

Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım
Saglikla buyusun insallah bebegin canim

Günaydın kızlar
Herkese mutlu bir hafta, doğurmayanlara kolay doğumlar, doğanlara sağlıklı ömürler diliyorum
Yasal çalışma sürem doldu, ilk defa evde geçiriyorum hafta içi günümü, boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Yapacak bi dolu iş var kendimi yormak da istemiyorum. Oturdum oğluma kavuşacağım günü bekliyorum

Gorkem pasada 41 beklicek galiba canim
Gelsinde bi miss kokusuna asik olucaksin
Defnem iyi canim cok sukur. Buyuyor yavas yavas.

Olur niye olmasin ki canim
Benim oyle olmustu oglumda. Evimi toplamis hatta dusumu almis giyinip hazirlanmistim. Yuruyerek gidebilecegim mesafedeydi hastane. Esim onun kardesi benim kardesim en yakin arkadasim gule oynaya sohbet halindegitmistik senin nasil sancin var ya gayet iyi gorunuyprsun diyolardi hatta bana. Hastaneye gittigimizde 4 cm acilmam vardi ilk dogumum cok keyifliydi

Hadi gozun aydin canim bitmis artik is mesaisi. Oglunda gelsin artik insallah saglikla.
Bosver yprma kendini bisey icin. Keyifli seylerle ugras gez kendini iyi hissettigin surece. Bol bol moral pozitif enerji yuklu git doguma

İyi geceler kızlar dogum yapanlar gözünüzaydın olsun cok sükür kurtuldunuz darısı bizlere inşallah carsamba sabah 9:00da sezeryana alınıyorum bende
Ay hadi hayırlà sağlıkla gel
. Valla söyle saati günü belli olunca. İnsanın sezeryan tercih edesı gelio. Hani başka mecburiyet yoksa bile.

Teşekkür ederim güzel bir doğum olmuş darısı başımıza tekrar gözün aydın canım

Nasıl güzelmiş maşallah ya. İnş hepimiz o süreci böyle keyifli güzel geçiririz. Ben de öyle hayalliyorum

valla ben de korkmuyor değilim yarın kontrolüm var acaba doktoruma bir hafta sonra yapalım desem mi diyorum

Ben de hep onu düşünüyorum ev dağınık olmasın diye uğraşıyorum haftalık temizliğimi yapayım öyle olsun diyorum çünkü ev 2 günde temizlik yapılmamış gibi oluyor

Canım kaç saat sancı çektin normal epidural kolay oluyor mu bende düşünüyorum diyelim ki sancıya dayanamadım sezeryana geçiş yapılır mı

Canım bize hastanede verilen eğitimde anestezi uzmanı şöyle dedi. Eğer epidural normal düşünüyorsanız, hatta eğiduralsiz bile düşünüyorsanız belden açılan damar yolunu önceden açalım. Doğum sancıları dayanılmaz hale geldiğinde epidural isteniyor o Zaman da sancı çekerken zor oluyor dedi. Biz epidurale hazırlayalım ister epiduralli ister epiduralsiz doğum yapın dedi. Bir aksilik çıktı, sezaryene alınmanız gerektiğinde de yine aynı yerden epidural sezeryan için kolaylık olur dedi.
Tabi spinal sezeryanı bilmiyorum. Sonrasında ona dönüş yapılabiliyor mu.

Son düzenleme:
Ben de hep onu düşünüyorum ev dağınık olmasın diye uğraşıyorum haftalık temizliğimi yapayım öyle olsun diyorum çünkü ev 2 günde temizlik yapılmamış gibi oluyor

Kuzenim doğum zamanını hep hayallemiş. Hatta haftasonu olsun, sabah düzgün herkesin uyanıp rahat rahat geleceği bir saat olsuna kadar düşünmüş. Sancı yada kan gelmesin, önce suyum gelsin demiş. Gerçekten de tam hayallediği gibi oldu her şeyi. Biz de hayalleyelim hayırlısıyla gerçekleşsin inş

Amin canım bakalım akşama doğru bi değişiklik olcakmı

Hahaa canım aynı durumdayız ben de sen gibiyim umarım ani yakalanmayızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…