- 7 Ocak 2014
- 3.160
- 4.452
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.241
Sagol canim benmde asilamaula oldu pco var bende
2 kaybim var
İnsallah dogru bir karar vermisimdr tarih konusunda allah tum yavrulari korusun icindede benmkini
Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım
benimde ikinci bebeğim ve aynı durum bende de var canım yapıcak bişey yok galiba.doktoruma sordum önemli bir durumum olmadığını sölediği için çekiyorum aynı şekildeKızlar bişi soracam. 30. Haftamdan beri çatı agrim var ama iki gündür ayağa kalkıp adım bile atamiyom. Çok şükür Annemin yanındayım ama yine de kendimi kötü hissediyorum. Ben hayatımda böyle ağrı görmedim. İkinci bebeğim bu benim. İlki normal doğumdu. İlkinde hiç agrim yokken bu mahvetti beni. Daha doğuma dair bir belirti de yok. Off. .
ben bekle derim canım suni sancı adı üstünde yapay bişey kendi vücudun zamanını bilir.ayrıca 3 cm açılmış zaten gerisi kendi gelecektir. ama tıp uzmanı değilim bildikleri bişey vardır da patlatalım demişlerdir.Merhaba hanımlar yarın 41.haftamıza giriyoruz 3 cm açıklığım var ilk bebeğimi Dr 42.haftanın sonunda aldım kucağıma beklemek istiyorum bi sorun olmazsa.ama hastaneye gittiğimde yatış verdiler suyunu patlatalım suni sancı verelim dediler sizce suni sancı almalı mıyım yoksa ilki gibi beklemeli miyim..şu anda bi sıkıntı yok bebekte iki güne bir kontrole gidiyorum..
Günaydın kızlarr
Bugün çatı muayenemiz var.Gece çok ağrılarım oldu gerçek sancı uyandırır derlerya yalancısı bile uyandırıyo:) çoğu kişi muayneden sonra nişan gelip doğuma gittiğini yazmış herkeste aynı mıdır acaba
Kızlar bişi soracam. 30. Haftamdan beri çatı agrim var ama iki gündür ayağa kalkıp adım bile atamiyom. Çok şükür Annemin yanındayım ama yine de kendimi kötü hissediyorum. Ben hayatımda böyle ağrı görmedim. İkinci bebeğim bu benim. İlki normal doğumdu. İlkinde hiç agrim yokken bu mahvetti beni. Daha doğuma dair bir belirti de yok. Off. .
benimde ikinci bebeğim ve aynı durum bende de var canım yapıcak bişey yok galiba.doktoruma sordum önemli bir durumum olmadığını sölediği için çekiyorum aynı şekilde
benimde ikinci bebeğim ve aynı durum bende de var canım yapıcak bişey yok galiba.doktoruma sordum önemli bir durumum olmadığını sölediği için çekiyorum aynı şekilde
onlar açıklıktan dolayı dediler suyu patlatıncada bi kaç cm açılır suni sancı yla hemen doğurursun dediler bende bekleme taraftarıyım yine de sormak istedim galiba bekle kelimesini duymaya ihtiyacım var =)ben bekle derim canım suni sancı adı üstünde yapay bişey kendi vücudun zamanını bilir.ayrıca 3 cm açılmış zaten gerisi kendi gelecektir. ama tıp uzmanı değilim bildikleri bişey vardır da patlatalım demişlerdir.
Aynen öyle. Hafif ağrı olması normal. Bakalım çarşamba doktora gittiğimde soracam. Ağrı kesici isteyecem. Benim agrim 2 günde çok şiddetlendi.Bu cati agrisi nasıl bir şey ? alt tarafta bu agri oluyo saga sola dönerken otuup kalkarken falan agri oluyo o mu acaba ? Tarif edemedigimden doktora da soramiyorum ☺
Kızlar yarın sabah sezeryana giriyorum bebegin boynuna iki kere kordon dolanmis doktorum bi gün bile beklemek tehlikeli diyor ayrıca suyum da bitmek üzere. . Ultrasonda bebek çok iri çıkıyor 4500 gibi ama dr o kadar olmaz öyle görünmüyor diyor gobegimde küçük gibiymış öyle dedi ölçtu olctu 3900e kadar indi şimdi ben de anlayamadım bi anomali olmasın sizce normalmi
Tesekkurler canim amin benim riskli gebelikti usg ye göre 36+4 de mecburen aldilarMasallah allah anali babali buyutsn canm kac+kacta dogdu
Teşekkürler canimm Evt nisani ben kapattim sanirimHayirli olsun tatlimm. Sson mayis gorunumlu nisan bebegimizde geldi sanirim.
Hala doguramadım canım cuma artık sonİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz.
gece uyurken oluyo canım bacak kemiklerimin leğen kemiğine bağalndığı yerlerde benim sağa sola döndükçe şiddetleniyo gündüz deyürümemi engelliyo nerdeyseBu cati agrisi nasıl bir şey ? alt tarafta bu agri oluyo saga sola dönerken otuup kalkarken falan agri oluyo o mu acaba ? Tarif edemedigimden doktora da soramiyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?