2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Sagol canim benmde asilamaula oldu pco var bende
2 kaybim var
İnsallah dogru bir karar vermisimdr tarih konusunda allah tum yavrulari korusun icindede benmkini

Anneler yanlış karar vermezler canim, eminim dogrudur ve inşallah yavrunu saglicakla kucağına alır bu sıkıntıların hepsini unutursun

Merhaba kızlar bende Mayıs annesi olamadım 28 nisanda öğlen bir anda suyum geldi zaten önceki geceden adet sancisi gibi ağrım olmuştu hastaneye gittik tabi suni sanciyla ve epiduralle akşam 7 de doğum yaptım

Gözün aydın canım Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bişi soracam. 30. Haftamdan beri çatı agrim var ama iki gündür ayağa kalkıp adım bile atamiyom. Çok şükür Annemin yanındayım ama yine de kendimi kötü hissediyorum. Ben hayatımda böyle ağrı görmedim. İkinci bebeğim bu benim. İlki normal doğumdu. İlkinde hiç agrim yokken bu mahvetti beni. Daha doğuma dair bir belirti de yok. Off. .

Merhaba hanımlar yarın 41.haftamıza giriyoruz 3 cm açıklığım var ilk bebeğimi Dr 42.haftanın sonunda aldım kucağıma beklemek istiyorum bi sorun olmazsa.ama hastaneye gittiğimde yatış verdiler suyunu patlatalım suni sancı verelim dediler sizce suni sancı almalı mıyım yoksa ilki gibi beklemeli miyim..şu anda bi sıkıntı yok bebekte iki güne bir kontrole gidiyorum..

benimde ikinci bebeğim ve aynı durum bende de var canım yapıcak bişey yok galiba.doktoruma sordum önemli bir durumum olmadığını sölediği için çekiyorum aynı şekilde

ben bekle derim canım suni sancı adı üstünde yapay bişey kendi vücudun zamanını bilir.ayrıca 3 cm açılmış zaten gerisi kendi gelecektir. ama tıp uzmanı değilim bildikleri bişey vardır da patlatalım demişlerdir.

Kızlar yenı doktordan geldim bıraz suyum azalmış ama Riskli değilmiş, çiş mi su mu dıye evham yapmak çok zormuş

Perşembe günü çatı muayenesi oldum ertesi gün nişan geldi hala bekliyorum 41 in içindeyim

benimde ikinci bebeğim ve aynı durum bende de var canım yapıcak bişey yok galiba.doktoruma sordum önemli bir durumum olmadığını sölediği için çekiyorum aynı şekilde

Bu cati agrisi nasıl bir şey ? alt tarafta bu agri oluyo saga sola dönerken otuup kalkarken falan agri oluyo o mu acaba ? Tarif edemedigimden doktora da soramiyorum ☺

onlar açıklıktan dolayı dediler suyu patlatıncada bi kaç cm açılır suni sancı yla hemen doğurursun dediler bende bekleme taraftarıyım yine de sormak istedim galiba bekle kelimesini duymaya ihtiyacım var =)

Bu cati agrisi nasıl bir şey ? alt tarafta bu agri oluyo saga sola dönerken otuup kalkarken falan agri oluyo o mu acaba ? Tarif edemedigimden doktora da soramiyorum ☺
Aynen öyle. Hafif ağrı olması normal. Bakalım çarşamba doktora gittiğimde soracam. Ağrı kesici isteyecem. Benim agrim 2 günde çok şiddetlendi.

Kızlar yarın sabah sezeryana giriyorum bebegin boynuna iki kere kordon dolanmis doktorum bi gün bile beklemek tehlikeli diyor ayrıca suyum da bitmek üzere. . Ultrasonda bebek çok iri çıkıyor 4500 gibi ama dr o kadar olmaz öyle görünmüyor diyor gobegimde küçük gibiymış öyle dedi ölçtu olctu 3900e kadar indi şimdi ben de anlayamadım bi anomali olmasın sizce normalmi

Benim doktorum kordon dolanmasının çok tehlikeli olmadığını söylemişti canım, korkma sende. su konusunu bilemem ama. sonuçta ne kadar olduğu da önemli, hiç kalmamışsa tehlikeli olabilir. ultrason kiloları her türlü yanlış çıkıyor. bence ona takılma. bebeğin duruşu bile kilo ölçümüne etki ediyor.

Mayıs bebekleri hızla aramıza katılıyor, sağlıkla gelsinler inşallah. 12 mayıs görünüyor bizim de. Son günler heyecan da stres de mutluluk da dorukta!

gece uyurken oluyo canım bacak kemiklerimin leğen kemiğine bağalndığı yerlerde benim sağa sola döndükçe şiddetleniyo gündüz deyürümemi engelliyo nerdeyse

Evimizile geldik cok sukur kizlar iyiyiz oğlum ve ben.. kısaca dogum hikayemi anlatayım size ornek olur belki..

Saat 12de adet sancisi gibi sanciyla uyandim ama 10 dk da bir falan geliyo boyle hafif hafif ablami aradim doğum sancısı değildir oyle olmaz dedi ama hala devam ediyordu kaynanama gittim eşimi aradim isten geldi saat 3gibi hastanedeydik. Doktor muayene etti açılma 2cm nst de sanci var.. beklicez dediler yatirip nst baglandi sabaha karsi acilmam 4cm di sunni sanci takacaklar taktirmadim zaten sancılarım hic kesilmeden 5dk birdi tum gece.. 7cm de epidural yada sezeryan diye isyandaydim epidural yaptılar ama yarım saat rahatladim acilmam tamdi.. ikinmalar geldi iki saat ikindim ama karnima basiyka sonunda koca kafali oglum doğdu :) 24 saatin sonunda hic agri sizi kalmadı tabi dikişlerim disinda iki saat dikis atildi hem ic hem dis toparlandim ama :) birde kanim dustu ayaga kalkamadim iki unite kan aldim iyiyim artik mutlu mesut evimizdeyjz :)

Hepinize tesekkur ederim artik sorulara sorunlara açığım kizlar elimden geldigince cevaplarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…