2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ç
Perşembe günü çatı muayenesi oldum ertesi gün nişan geldi hala bekliyorum 41 in içindeyim
Hayırlısıyla kavuşalım inşallah bende geldim doktordan bakalım akşama bişey değişecekmi normal istediğim için bekliycez müdahale etmeden gelmesini dedi
Sancıların nasıl canım ?

Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş. Kaç kilo doğdu oğluşun?
Benim merak ettiğim kesi yapılmadı yırtığın mı oldu neden o kadar dikiş gerekti? Bir de doğum esnasında vajinada acı oluyor mu ? Ben doğum sancısından değil de o kafa çıkışı esnasında yaşayacağım acıdan çekimiyorum

Canım o şekilde normal doğum yapan bile var. Ben instagramda 3 kordon dolanması ile normal doğum videosu izledim. O yüzden bence endişelenme. Yarın ne güzel kavuşuyorsunuz bunu düşün. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş.

Peki bir sorum olacak doğum yapanlara. Doktorun ultrasonda söylediği ile bebisinizin gerçek kilosu arasında fark çıktı mı? Yoksa birbirine çok mu yakındı.

dogum yapan arkadaslara gecmis olsun.. bebisleri anali babali buyusun, omurlu olsun insallah

benim de normal dogum yapan arkadaslara bir sorum var. karninizin asagiya indigini anladiniz mi? bir de karniniz asagiya indikten ne kadar zaman sonra dogumunuz gerceklesti??

bir de falci arkadaslara bir sorum var, ay benim ki ne zaman gelecek!

Canım ilkini normal doğum yapmış birisi olarak vajinada hiç bişey hissetmiyosun merak etme.ondan korkuyosan hiiiçç korkma.

Canım ilkini normal doğum yapmış birisi olarak vajinada hiç bişey hissetmiyosun merak etme.ondan korkuyosan hiiiçç korkma.
iremcim senin kizin kac kilo dogdu hatirliyor musun? :)
ay ben de korkuyom galiba azicik...
doktor gununu beklerse 3.5 kilo olur dedi. bekleme oglum yaa, erken cik gelll!

Ç
Hayırlısıyla kavuşalım inşallah bende geldim doktordan bakalım akşama bişey değişecekmi normal istediğim için bekliycez müdahale etmeden gelmesini dedi
Sancıların nasıl canım ?

Amin cnm ben yurt dışında yaşıyorum burada sezeryan mecbur kalınmadıkça yapılmıyor normal doğum için suni sancı da kullanılmıyor. Sancim yok ctg de de çıkmıyor sadece leğen kemiklerinde ağrı var oda bebeğin baskisindanmis

iremcim senin kizin kac kilo dogdu hatirliyor musun? :)
ay ben de korkuyom galiba azicik...
doktor gununu beklerse 3.5 kilo olur dedi. bekleme oglum yaa, erken cik gelll!

Canım bizim bugün kontrolümüz vardı 3110gr olmuşuz bile geçen hafta 2750gr dı. Bir haftada çok geldi bana .gününü beklerse düşünemiyorum bile ne olacak

Aynı ağrılar bendede oluyo canım yatmak sıkıntı kalkmak sıkıntı yatınca dönmekte sıkıntı sağlıklı olsunlarda bekleyeceğiz napalım

Kızlar benim sütüm geldi,ve adet sancısı gibi agrım var fakat nst ye girdim sancım yok, doktorum cuma gel dedi perşembe günüm doluyo çünkü, herhalde suni sancı verip dogurucam,kilosu 4 olursa sezaryen yapıcak biraz iriymiş oğlum,,,,

Canım süt gelmesi doğum belirtisi değildir muhtemelen çünkü benim 4.aydan beri geliyo

Aaaa ilk defa duydum,,, bilmem süt gelmesi dogum belirtisi dediler bana
Yok canım sanmıyorum ben ilk gördüğümde korkmuştum doktor çok normal dedi.hatta 2haftadır baya çoğaldı onuda söyledim doğumdan sonra sütün bol olacak dedi.annemler de gayet normal diyorlar

Benmde muaynem vardi bugun cati gayet uygunmus sevindirik oldum 3100gr olmuş prensesm dunden beri ağrım var hayırlısı artik beklemedeyiz

ya benm dr.um sezeryan da olsa normal da olsa iğneyi 1 hafta onceden bırak dio.. Ne yapmalıyım çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…