- 12 Temmuz 2011
- 104
- 165
- 103
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.261
Hayırlısıyla kavuşalım inşallahPerşembe günü çatı muayenesi oldum ertesi gün nişan geldi hala bekliyorum 41 in içindeyim
Evimizile geldik cok sukur kizlar iyiyiz oğlum ve ben.. kısaca dogum hikayemi anlatayım size ornek olur belki..
Saat 12de adet sancisi gibi sanciyla uyandim ama 10 dk da bir falan geliyo boyle hafif hafif ablami aradim doğum sancısı değildir oyle olmaz dedi ama hala devam ediyordu kaynanama gittim eşimi aradim isten geldi saat 3gibi hastanedeydik. Doktor muayene etti açılma 2cm nst de sanci var.. beklicez dediler yatirip nst baglandi sabaha karsi acilmam 4cm di sunni sanci takacaklar taktirmadim zaten sancılarım hic kesilmeden 5dk birdi tum gece.. 7cm de epidural yada sezeryan diye isyandaydim epidural yaptılar ama yarım saat rahatladim acilmam tamdi.. ikinmalar geldi iki saat ikindim ama karnima basiyka sonunda koca kafali oglum doğdu :) 24 saatin sonunda hic agri sizi kalmadı tabi dikişlerim disindaiki saat dikis atildi hem ic hem dis toparlandim ama :) birde kanim dustu ayaga kalkamadim iki unite kan aldim iyiyim artik mutlu mesut evimizdeyjz :)
Hepinize tesekkur ederim artik sorulara sorunlara açığım kizlar elimden geldigince cevaplarim :)
Kızlar yarın sabah sezeryana giriyorum bebegin boynuna iki kere kordon dolanmis doktorum bi gün bile beklemek tehlikeli diyor ayrıca suyum da bitmek üzere. . Ultrasonda bebek çok iri çıkıyor 4500 gibi ama dr o kadar olmaz öyle görünmüyor diyor gobegimde küçük gibiymış öyle dedi ölçtu olctu 3900e kadar indi şimdi ben de anlayamadım bi anomali olmasın sizce normalmi
Canım oğlun normal doğımmuydu.neden cuma son canım.41 de doğar belki neden beklemiyo doktorun.bende heyecanla sabırsızlıkla tedirginlikle bekliyorum artık.Hala doguramadım canım cuma artık son
Canım ilkini normal doğum yapmış birisi olarak vajinada hiç bişey hissetmiyosun merak etme.ondan korkuyosan hiiiçç korkma.Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inş. Kaç kilo doğdu oğluşun?
Benim merak ettiğim kesi yapılmadı yırtığın mı oldu neden o kadar dikiş gerekti? Bir de doğum esnasında vajinada acı oluyor mu ? Ben doğum sancısından değil de o kafa çıkışı esnasında yaşayacağım acıdan çekimiyorum
iremcim senin kizin kac kilo dogdu hatirliyor musun? :)Canım ilkini normal doğum yapmış birisi olarak vajinada hiç bişey hissetmiyosun merak etme.ondan korkuyosan hiiiçç korkma.
Ç
Hayırlısıyla kavuşalım inşallahbende geldim doktordan bakalım akşama bişey değişecekmi normal istediğim için bekliycez müdahale etmeden gelmesini dedi
Sancıların nasıl canım ?
iremcim senin kizin kac kilo dogdu hatirliyor musun? :)
ay ben de korkuyom galiba azicik...
doktor gununu beklerse 3.5 kilo olur dedi.bekleme oglum yaa, erken cik gelll!
Aynı ağrılar bendede oluyo canım yatmak sıkıntı kalkmak sıkıntı yatınca dönmekte sıkıntıAmin cnmben yurt dışında yaşıyorum burada sezeryan mecbur kalınmadıkça yapılmıyor normal doğum için suni sancı da kullanılmıyor. Sancim yok ctg de de çıkmıyor sadece leğen kemiklerinde ağrı var oda bebeğin baskisindanmis
Kızlar benim sütüm geldi,ve adet sancısı gibi agrım var fakat nst ye girdim sancım yok, doktorum cuma gel dedi perşembe günüm doluyo çünkü, herhalde suni sancı verip dogurucam,kilosu 4 olursa sezaryen yapıcak biraz iriymiş oğlum,,,,
Aaaa ilk defa duydum,,, bilmem süt gelmesi dogum belirtisi dediler banaCanım süt gelmesi doğum belirtisi değildir muhtemelen çünkü benim 4.aydan beri geliyo
Sağol neff teyzesiiOoo mirac pasamiz kocaman olmus tatlimm
Masallagh cok sevindim.
Yok canım sanmıyorum ben ilk gördüğümde korkmuştum doktor çok normal dedi.hatta 2haftadır baya çoğaldı onuda söyledim doğumdan sonra sütün bol olacak dedi.annemler de gayet normal diyorlarAaaa ilk defa duydum,,, bilmem süt gelmesi dogum belirtisi dediler bana
Ben almadm emzik gerekli degil bence biberon konuusnda da gerekirse alinir düşüncesindeyimArkadaşlar hastane çantasına biberon ve emzik gerekiyor mu?
ya benm dr.um sezeryan da olsa normal da olsa iğneyi 1 hafta onceden bırak dio.. Ne yapmalıyım çok kararsızımCanim oncelikle benim drum 32 de biraktirdi aspirini bebegin kalbine zarari olur diye
İgneyide normal dogm bekleyeceksn 36 da birakacksn dedi ben evladimi nasil riske atayim kabul etmedim ozaman sezeryan dedi son igneyi ameliyattan 24 saat once yapacgm
İste aniden dogm baslar diye 37+5 e aldik sezeryni ama korkuyrm.yinedd
Gerilikde aspirini biraktiktan sonra basladi kanakisi iyi diyo ama dr bilmiyrm tesadufmu 33 den once tum olcumler haftasiyla uyumluydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?