2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
iremcim senin kizin kac kilo dogdu hatirliyor musun? :)
ay ben de korkuyom galiba azicik...
doktor gununu beklerse 3.5 kilo olur dedi. bekleme oglum yaa, erken cik gelll!
bence ettiğin duaya dikkat et . doğum sırasında anne ıkınıp bebeği çıkarmaya çalıştığı gibi bebek te kendini iter ve doğum kanalını açar. bebek ne kadar küçükse itmeyi o derece başaramaz annenin ıkınmaları da işe yaramaz. çok acı çeker sonra yine sezeryana kalırsın. bebeğin 4 kiloya kadar oması seni korkutmasın bence

Canım bizim bugün kontrolümüz vardı 3110gr olmuşuz bile geçen hafta 2750gr dı. Bir haftada çok geldi bana .gününü beklerse düşünemiyorum bile ne olacak
gunlerimiz de ayniymis! ben de sok sok sok durumundayim su an..
ay nasil dogcak bunlar??? yuruyuslere devam ama hic karnim asagiya da inmiyor benim yaaa.. erken cikagelseler bari

cok sagol canım benim. bana cesaret verdin.
bugün gittim bebek bakımıyla ilgili tracy hogg 'un kitabını aldım. daha önce almalıydım geç bile kaldım.
zaman son günlerde geçmek bilmiyor. bari kitap filan okuyayım da zihnim oyalansın. yoksa olacağı yok. bu gidişle bu kız 40. haftyı da geçer. off geçen perşembe 3400 gr idi ben bu cocugu nasıl cıkaracam.

bugün de aynen böyle hissediyorum hee

bebis gecen hafta bile 2.8 kiloyu gecmisti. zannediyorum o kadar kucuk degil artik.

gunlerimiz de ayniymis! ben de sok sok sok durumundayim su an..
ay nasil dogcak bunlar??? yuruyuslere devam ama hic karnim asagiya da inmiyor benim yaaa.. erken cikagelseler bari
Bende korkuyorum valla 4kiloyu geçicek diye

2hafta daha kaldın sonra gelsin istiyorum ama kısmet bakalım ne zaman gelmek isteyecek minnoşlar

O zaman biberonu strelize edeyim dursun sağol
ben de bir biberon bir de emzik aldim yanima. herseyi cantaya tikistirmisken bir emzik mi fazla gelcek diye dusundum ama insallah kullanmak zorunda kalmayiz. ozellikle sarilik olursa bebekler sakliyormus bu durumu rahat uyuduklari icin...

bu arada ben de biberonu sterilize ettim cantaya koymadan ama galiba o artik sterilize degildir... hastanede sicak suyla bir daha yaparlar diye umut ediyorum...

Bende korkuyorum valla 4kiloyu geçicek diye

2hafta daha kaldın sonra gelsin istiyorum ama kısmet bakalım ne zaman gelmek isteyecek minnoşlar

ay ben haftaya ciksa gelse bile cok sikayetci olmam herhalde. bugun 36. hafta bitti. gerci benim doktoruma gore beklenen tarihi 30 mayis degil 26 mayis. o yuzden benim persembe de bitmis olabilir 36. hafta ama, her ikisinde de gelecek pazartesi 37. haftayi dolduruyoruz. ondan sonra zaten bebekler full term kabul ediliyor.
bir de ben gecen hafta ultrasona girdim, bebis nefes egzersizleri yapiyormus. doktorum simdi dogsa bile buyuk ihtimal kendi kendine nefes alir dedi. e kilosu da olmus :) gelse de sevsek artik

benim bebişi de çok sık hıçkırık tutmaya başladı. sanırım şu an dogsa bile hiç sorun yaşamayacak..
hem bişi kalmadı ki. 15 gün.
yahu o kadar ay geçti on beş gün geçmiyor. yazı ile kocaa on beş gün babişkosu işe başlamadan gelse bari. ev işlerini bi güzel ona yıkardım ben kzımla ilgilenirdim yaa

Benim haftaya kadar hazırlıklarım yetişmez sankii gibi geliyo bana o yüzdrn 2hafta iyidir

Ulutrasonda gün olarak bizimkide büyük çıkıyo 4-5gün genelde ama bişy demedi onun için hiç .şimdi doğsa bile sorunsuz yoğun bakıma girmeden çıkar dedi ama daha aşağıya inmemiş yukarıda duruyomuş daha gelmez yani bizim prenses

evet hickirik da cok onemliymis! benimki aksamlari hickiriyor daha cok. gunduzleri zaten yatsin uyusun tosbaga baska isi yok

ve katiliyorum su son gunler gecmek bilmiyor! hafta sonu hamilelik foto cekimi yaptik. artik o da bitti benim sabir tasim caaaaaaaaaaat diye catladi. sabah kalktim yatagima bakiyorum islanmis mi suyum gelmis mi diye. bi de uzuldum ayol yatak kuru diye! tamam tamam cok sabirisizim kabul ediyorum

sherrycigim.. senin karnin indi mi asagiya??
ben her gun aynadan bakiyorum hic anlamiyorum yaaaa.. bazen inmis inmis, kesin inmis diyorum. bazen de yok beee duruyo oldugu yerde diye geciriyorum..
valla anlayabilen beri gelsin.
bi diyorum indi bi diyorum inmedi. inan anlamıyorum off çok cahilim ama inse anlardım her halde. nefesiniz rahatlar diyor bende alerjik astım oldugundan nefesim daraldı ise daralmıştır. bebek inmiş çıkmış farketmiyor. ama bazen de çok rahatlamışım gibi geliyor. gögüs altında bi parmak bile olsa boşluk olurmuş. o bende yok. sanırım inmedi. yaa doguma kadar inmezse dogumda ebeler dirsekleri ile bebegi itiyorlarmış. o işlem çok acı vericiymiş .. korkuyorumm

ay evet ben bu hazirliklari ben biraz erken bitirdim galiba... bitirmeyeyim iyiydi. son gunlerde kendimi oyalayacak hic bir sey kalmadi. calismaya devam ediyorum bari iste oyalanayim diye ama patronum is vermiyo bana yaaaa.. bu sefer de iste bos bos oturur oldum

benimki de aynen öyle. gündüz çok hareketli değil. tam gece oluyor başlıyor. tekme tokat yumruk kafa girişiyor.
dün gece 1 de bi uyandım 5 e kadar imkanı yok uyuyamadım. kolay dogum için de güzel uyumak lazımmış. gündüzleri telafi etmek lazım aslında.
ben foto çekimi filan yapmadım zaten kendimi hiiiç begenmiyorm. sabah eşim uyurken resmimi çekmiş. aman tanrım o surat ne öyle. bugün bi iş için resmi daireye gittik. güvenlikteki kadın beni kontrol ederken kız mı dedi. aa dedim nerden biliyor sunuz. çok şişmişim dimi ondan dimi dedim. evet dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende bi dur ya sabırsızlanma. ben napayım. bak yarın 39. dan gün alacağız. ne gelen vaar ne giden. benim de tüm işler bitti bi dişçi kaldı ondan da haber yok. kaplamam düşmüştü sipariş ettim sanırım zamanında gelemicek. amaan o kadar da mühim değil idare ediyorum. dogumdan sonra da giderim artık.
hadi kızım gel
ce' ee yap anneye

Bende cuma ayrıldım izne ama haftasonu eşimin memelekete gittik geldik 2günlük bugünde doktordu kontroldü koşuşturmaca derken daha izne ayrıldığımı anlamış değilim

Yarında genel temizlik var evde yol yorgunluğunu atamadan ona girişcez yani izne ayrıldığımdan hiçbişy anlamıcam bu gidişle

ayyhhh evet... ben bi de sevmem de oyle birileri dokunsun bana. doktora gitmeyi de bu yuzden sevmiyom zaten... bir de ustune oglumu itelicekler!!!

yaaa saka bi yana, ben gogus altima elimi sokuyorum kemigim geliyor elime. orda zaten bosluk yok ki? neye bakiyor insanlar ben de anlayamiyorum.
bu nefes alma olayi da bir muamma. ben rahat nefes alip veriyorum artik ama kitaplar diyor ki mide yanmasida son bulur. dun ayiptir soylemesi coooook canim cekti diye bir tanecik siyah zeytin yedim, butun gun mide yanmasindan kivrandim. ilac bile etki etmedi!

mide yanması baştaki gibi değil benim. ara sıra bişiler dokunuyor bana da. benimki de inmedi ya gecen doktor inmemiş demişti.
bu perşembe çatı muayenesi yapacak. o zaman daha mahrem yerleri elllicek doktor. ayy bi de dogumu düşün.
kızıma kavuscam için kendimi rahatlatıyorum. yoksa dogumda off yol geçen hanı gibi gelen bakacak giden kontrol edicek. poff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…