2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Arkadaşlar göbeğimin en alt kısmında kasılma var zor yürüyorum sancı olabilir mi
sancı olabilir ama dogum değil. dogum sancısı belden başlayıp karın altına ya da karın altından bele vurması lazım. sendeki bebegin agırlaşmasından. bende de sık sık oluyor

aaa valla ben aylardir uykusuzum cok alistim artik. canim bile cekmiyor cmrt hic ogle uykusuna yatmadim. pazar tv izlerken bi yarim saat uyuyakalmisim o kadar.
ben de aslinda kendimi hic guzel hissetmiyorum ama bana foto cekimi iyi geldi. cunku uzun zamandir ilk defa sacimi yaptirdim, makyaj yaptim kendime. hatta kacamak yapip manikure pedikure bile gittim. uzun zamandir bayagi bakimsizim. hava da guzellesti burda biraz. parka gittik oyle bir saat kadar uc bes resim cekti fotocumuz. gerci sivri sineklere az bucuk ziyafet oldum ama, olsun. insallah resimlerimiz guzel cikar da ani kalir.
disciye de gecen ay gittim benim o isimde bitti. sizin prensesle sen benim sipayla tam iki hafta onumuzden gidiyorsunuz galiba. e senin kiz cikip gelsin de ardindan benimki de gelsin yaa

ay canim yaaa... kadinlrin isi hiiiiic bitmiyor degil mi.. iste bitse evde devam ediyor.
ben de bu hafta sonu temizlik yaptiracagim ama hic kendim ugrasmayacagim. annem basinda duracak kadinin onlar halleder. lakin icimde acayip bir durtu bulup bulup birseyleri duzenliyorum. mesela evraklarimizin oldugu bir dolap var. dun onu indirttim esime. tek tek hepsini dosyaladim, kategorize ettim geri koydurdum. bu isi en son ne zaman yaptin desem soyleyemem bile. ama icimdeki basak burcu canavari yavastan disari cikiyor bos kaldikca!

iremcim senin kizin kac kilo dogdu hatirliyor musun? :)
ay ben de korkuyom galiba azicik...
doktor gununu beklerse 3.5 kilo olur dedi. bekleme oglum yaa, erken cik gelll!
4 kilo 52 cm doğdu canım.hiç korkma doğumun zor olan kısmı sadece sancı çekmek.doğurmakta hiç bişey yok.benim ilk ıkınmamda doğdu kızım.inşallah sende kolayca doğurursun tatlım hiç korkma.

sancı olabilir ama dogum değil. dogum sancısı belden başlayıp karın altına ya da karın altından bele vurması lazım. sendeki bebegin agırlaşmasından. bende de sık sık oluyor
Çok sağol içim rahatladı bir kaç işim kaldı halletmem gereken onları yapamazsam diye telaşlandım

hadi yaaa.. benim mide yanmam hic gecmedi yaaa. valla en cok da ondan SIkildim. her gun sut iciyorum, ilac aliyorum ama bazen dayanilmaz oluyor. arada gece wc ye kalktigimda burda uyusam ya ben, otururken hic de fena uyunmaz aslinda falan diye dusunceler geciyor aklimdan. yatakta uyumak tam bir iskence benim icin! esim de dalga geciyor benimle... wc mize pregnancy throne adini takmis! ben de kralicesi oluyorum bu mantiga gore. ay napiyim ayol, yarim saatte bi isemeye bende cok merakli degilim!

4 kilo 52 cm doğdu canım.hiç korkma doğumun zor olan kısmı sadece sancı çekmek.doğurmakta hiç bişey yok.benim ilk ıkınmamda doğdu kızım.inşallah sende kolayca doğurursun tatlım hiç korkma.
masallah kizina. sana da masallah ne guzel dogurmussun annesi.

ay insallah bizim de bi avaz da cikar oyle bebislerimiz. senin ikincisi de oyle kolaycacik oluverir insallah.

Canım o an hiç anlamıyosun bile sancıdan ellendiğini.çatı muayenesindeki gibi olmuyo.ama sancın yoksa bilemşycem.ben sancıyla gitmiştim hastaneye.doğum başlamış demişti ebe demekki açılmam vardı.sonraki ellemelerde hissetmedim bile sancıdan.

pregnancy throne? hahha cok iyiymiş. ama iyi isim takmıs. geceleri bazen ben üstünde uyukluyorum

Yok canım indikten sonra 1 hafta içinde doğum oluyo sanırım.
canım bildiğim kadarıyla dört hafta kala inen de varmıs dogum anında inen de.

pregnancy throne? hahha cok iyiymiş. ama iyi isim takmıs. geceleri bazen ben üstünde uyukluyorum

canım bildiğim kadarıyla dört hafta kala inen de varmıs dogum anında inen de.
ay ben maalesef ki orda da rahat degilim. kedim basliyor kapimi calmaya. bazen altima edecek oluyorum yine de kapi da beyefendiyi bekliyorum. cunku onsuz wc ye girersem tum ev halkini uyandirip annem icerde kaldiiiiiiiiii diye miyavlar deli deli.
biz bir iki gun once bebegin besigini tamamiyle hazirladik artik. carsaflarini yikadik taktik falan. o gunden beri kedicaazim iyice alingan oldu. artik ayak ucumda degil kollarimin arasinda uyuyor. resmen senin ilk bebegin benim sakin unutma havalarinda. bir de cok komiktir anneme kustu. bebegin carsaflarini annem gecirdi diye bir naz bir niyaz. of of of.

ayy senin 1 değil 2 oglun olacak dogruuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…