- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #52.301
sancı olabilir ama dogum değil. dogum sancısı belden başlayıp karın altına ya da karın altından bele vurması lazım. sendeki bebegin agırlaşmasından. bende de sık sık oluyorArkadaşlar göbeğimin en alt kısmında kasılma var zor yürüyorum sancı olabilir mi
benimki de aynen öyle. gündüz çok hareketli değil. tam gece oluyor başlıyor. tekme tokat yumruk kafa girişiyor.
dün gece 1 de bi uyandım 5 e kadar imkanı yok uyuyamadım. kolay dogum için de güzel uyumak lazımmış. gündüzleri telafi etmek lazım aslında.
ben foto çekimi filan yapmadım zaten kendimi hiiiç begenmiyorm. sabah eşim uyurken resmimi çekmiş. aman tanrım o surat ne öyle. bugün bi iş için resmi daireye gittik. güvenlikteki kadın beni kontrol ederken kız mı dedi. aa dedim nerden biliyor sunuz. çok şişmişim dimi ondan dimi dedim. evet dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sende bi dur ya sabırsızlanma. ben napayım. bak yarın 39. dan gün alacağız. ne gelen vaar ne giden. benim de tüm işler bitti bi dişçi kaldı ondan da haber yok. kaplamam düşmüştü sipariş ettim sanırım zamanında gelemicek. amaan o kadar da mühim değil idare ediyorum. dogumdan sonra da giderim artık.
hadi kızım gel
ce' ee yap anneye
ay canim yaaa... kadinlrin isi hiiiiic bitmiyor degil mi.. iste bitse evde devam ediyor.Bende cuma ayrıldım izne ama haftasonu eşimin memelekete gittik geldik 2günlük bugünde doktordu kontroldü koşuşturmaca derken daha izne ayrıldığımı anlamış değilim
Yarında genel temizlik var evde yol yorgunluğunu atamadan ona girişcez yani izne ayrıldığımdan hiçbişy anlamıcam bu gidişle
4 kilo 52 cm doğdu canım.hiç korkma doğumun zor olan kısmı sadece sancı çekmek.doğurmakta hiç bişey yok.benim ilk ıkınmamda doğdu kızım.inşallah sende kolayca doğurursun tatlım hiç korkma.iremcim senin kizin kac kilo dogdu hatirliyor musun? :)
ay ben de korkuyom galiba azicik...
doktor gununu beklerse 3.5 kilo olur dedi.bekleme oglum yaa, erken cik gelll!
Çok sağol içim rahatladı bir kaç işim kaldı halletmem gereken onları yapamazsam diye telaşlandımsancı olabilir ama dogum değil. dogum sancısı belden başlayıp karın altına ya da karın altından bele vurması lazım. sendeki bebegin agırlaşmasından. bende de sık sık oluyor
hadi yaaa.. benim mide yanmam hic gecmedi yaaa. valla en cok da ondan SIkildim. her gun sut iciyorum, ilac aliyorum ama bazen dayanilmaz oluyor. arada gece wc ye kalktigimda burda uyusam ya ben, otururken hic de fena uyunmaz aslinda falan diye dusunceler geciyor aklimdan. yatakta uyumak tam bir iskence benim icin! esim de dalga geciyor benimle... wc mize pregnancy throne adini takmis! ben de kralicesi oluyorum bu mantiga gore. ay napiyim ayol, yarim saatte bi isemeye bende cok merakli degilim!mide yanması baştaki gibi değil benim. ara sıra bişiler dokunuyor bana da. benimki de inmedi ya gecen doktor inmemiş demişti.
bu perşembe çatı muayenesi yapacak. o zaman daha mahrem yerleri elllicek doktor. ayy bi de dogumu düşün.
kızıma kavuscam için kendimi rahatlatıyorum. yoksa dogumda off yol geçen hanı gibi gelen bakacak giden kontrol edicek. poff
masallah kizina. sana da masallah ne guzel dogurmussun annesi.4 kilo 52 cm doğdu canım.hiç korkma doğumun zor olan kısmı sadece sancı çekmek.doğurmakta hiç bişey yok.benim ilk ıkınmamda doğdu kızım.inşallah sende kolayca doğurursun tatlım hiç korkma.
Canım daha erken inmesi için benim bile daha tam inmedi.sherrycigim.. senin karnin indi mi asagiya??
ben her gun aynadan bakiyorum hic anlamiyorum yaaaa.. bazen inmis inmis, kesin inmis diyorum. bazen de yok beee duruyo oldugu yerde diye geciriyorum..
anaa! ne zaman iniyo ki normalde? peki indikten sonra hemen dogum mu oluyor? ben boyle bir iki hafta aliyordur falan diye dusunuyordum da... iyice sallamisim herhalde.Canım daha erken inmesi için benim bile daha tam inmedi.
Canım o an hiç anlamıyosun bile sancıdan ellendiğini.çatı muayenesindeki gibi olmuyo.ama sancın yoksa bilemşycem.ben sancıyla gitmiştim hastaneye.doğum başlamış demişti ebe demekki açılmam vardı.sonraki ellemelerde hissetmedim bile sancıdan.mide yanması baştaki gibi değil benim. ara sıra bişiler dokunuyor bana da. benimki de inmedi ya gecen doktor inmemiş demişti.
bu perşembe çatı muayenesi yapacak. o zaman daha mahrem yerleri elllicek doktor. ayy bi de dogumu düşün.
kızıma kavuscam için kendimi rahatlatıyorum. yoksa dogumda off yol geçen hanı gibi gelen bakacak giden kontrol edicek. poff
Yok canım indikten sonra 1 hafta içinde doğum oluyo sanırım.anaa! ne zaman iniyo ki normalde? peki indikten sonra hemen dogum mu oluyor? ben boyle bir iki hafta aliyordur falan diye dusunuyordum da... iyice sallamisim herhalde.
Şuan tek umudum o canım.buda kilolu ablası gibi.4 e yaklaşmıştır sanırım.masallah kizina. sana da masallah ne guzel dogurmussun annesi.
ay insallah bizim de bi avaz da cikar oyle bebislerimiz. senin ikincisi de oyle kolaycacik oluverir insallah.
pregnancy throne? hahha cok iyiymiş. ama iyi isim takmıs. geceleri bazen ben üstünde uyukluyorumhadi yaaa.. benim mide yanmam hic gecmedi yaaa. valla en cok da ondan SIkildim. her gun sut iciyorum, ilac aliyorum ama bazen dayanilmaz oluyor. arada gece wc ye kalktigimda burda uyusam ya ben, otururken hic de fena uyunmaz aslinda falan diye dusunceler geciyor aklimdan. yatakta uyumak tam bir iskence benim icin! esim de dalga geciyor benimle... wc mize pregnancy throne adini takmis! ben de kralicesi oluyorum bu mantiga gore. ay napiyim ayol, yarim saatte bi isemeye bende cok merakli degilim!
canım bildiğim kadarıyla dört hafta kala inen de varmıs dogum anında inen de.Yok canım indikten sonra 1 hafta içinde doğum oluyo sanırım.
masallah annesi ne guzel buyutuyosun bebisleri :)Şuan tek umudum o canım.buda kilolu ablası gibi.4 e yaklaşmıştır sanırım.
Doğruda olabilir canım.bende tam emin değilim öyle duydum.pregnancy throne? hahha cok iyiymiş. ama iyi isim takmıs. geceleri bazen ben üstünde uyukluyorum
canım bildiğim kadarıyla dört hafta kala inen de varmıs dogum anında inen de.
ay ben maalesef ki orda da rahat degilim. kedim basliyor kapimi calmaya. bazen altima edecek oluyorum yine de kapi da beyefendiyi bekliyorum. cunku onsuz wc ye girersem tum ev halkini uyandirip annem icerde kaldiiiiiiiiii diye miyavlar deli deli.pregnancy throne? hahha cok iyiymiş. ama iyi isim takmıs. geceleri bazen ben üstünde uyukluyorum
canım bildiğim kadarıyla dört hafta kala inen de varmıs dogum anında inen de.
Ay sorma canım ya.bu bari minnak olsun dedim olmadı.ben kendim çok almıyorum bebiş alıyo kiloyu hep.kızımda 62 ile doğum yaptım.bundada 70 im şu an.masallah annesi ne guzel buyutuyosun bebisleri :)
ay ben maalesef ki orda da rahat degilim. kedim basliyor kapimi calmaya. bazen altima edecek oluyorum yine de kapi da beyefendiyi bekliyorum. cunku onsuz wc ye girersem tum ev halkini uyandirip annem icerde kaldiiiiiiiiii diye miyavlar deli deli.
biz bir iki gun once bebegin besigini tamamiyle hazirladik artik. carsaflarini yikadik taktik falan. o gunden beri kedicaazim iyice alingan oldu. artik ayak ucumda degil kollarimin arasinda uyuyor. resmen senin ilk bebegin benim sakin unutma havalarinda. bir de cok komiktir anneme kustu. bebegin carsaflarini annem gecirdi diye bir naz bir niyaz. of of of.
ay evet. evin disi sayisi cok azaldi. esime disi bir kopek alalim diyorum, gebelik yuzunden cildirdigimi dusunuyorum. halbuki 30 senedir kopek istiyorum ben!!!ayy senin 1 değil 2 oglun olacak dogruuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?