2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
ay evet. evin disi sayisi cok azaldi. esime disi bir kopek alalim diyorum, gebelik yuzunden cildirdigimi dusunuyorum. halbuki 30 senedir kopek istiyorum ben!!!
hem kedili hem köpekli ev. ne güzel olur.. ben de istiyorum hayvan ama eşim evde istemiyor. zaten çok temizlik gerekiyor ben hepsini birlikte yapamam zaten. bir gün hayalimiz bahceli bir ev. bahcesinde cesit cesit sebze yetiştirmek için.. olmadı emeklilikte. ve kapısında bi köpüş içerde bi kediş

mavitepe cim sen nasilsin hayatim? senin oglan erken gelcem erken gelcem dedi dedi durdu, simdi de rahat etti icerde herhalde

Valla görünen o. 5 hafta önce doğum başladı dedi doktorlar, bi 5 hafta sonra anca gelecek heralde, 42. haftayı bekleyecek gibi gelmeye başladı iyice.
Doğmadan bi hareketlerini videoya kaydedelim diyoruz, zıplayıp hoplayıp karnımı delecek çocuk, kayıt tuşuna basında sakinleşiyor, tek bir hareket kalmıyor.
Sıpa şimdiden parmağında oynatıyor bizi. Bu aralar da derdimiz o

evet kopek bahceli ev olmadan cok zor oluyor. o yzuden bizimde su ana kadar minnosumuz vardi sadece. ama su evimizi satabilirsek bi yeni alacagimizin bahcesi de olacak. o yuzden ben kopek de istiyorum.
yani biliyorum cok zor bakimi ama sevdim bi kere napiyimm??

ay aynen yaa.
karnım yamulup düzeliyor. hah diyorum şimdi zamanı. tam açıyorum kamerayı hopp duruyor.

Sen işleri bitirmişsin sıkılmamak için iş çıkarıyodun kendine canım enerjiksin anlaşılan
Ben de tam tersi işe gidiyorum diye nerdeyse 1aydır ne evle ilgileniyorum ne yemek yapıyorum aldı başını gidiyo herşeyy

Yarın temizlik var ama bende pek kılımı kıpırtatmayı düşünmüyorum ne yapılcaksa söylicem uzancam diye planlıyorum ama bakalım ne göstercek zaman

Birde haftasonu kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama erken mi acaba bi hafta dahamı beklesem bilemedim

ay al benim sipadan da o kadar. turkiye'deki ablamlarla annem telefonda konusuyor burda. ay devin cok hareketli, ay karni soyle oynuyor boyle oynuyor. bizimkiler de basliyor videosunu cek gonder demeye. cekiliyor mu! en son gecen gun is yerinde actim gobegimi bir on sn yakalayabildim. ama kendim nasil yakalanmadim onu bilmiyorum. biri gorse delirdi bu kadin der
peki mavitepecim sen dogum olsun diye bisiler yapiyor musun? yuruyustur, acidir, pilates topudur, neyindir. ya bunlar ise yariyor mu ki acep?

Hickirik ne için önemliymis canım, benim oğlan günde 3 4 posta hickiriyor, onceden bu kadar sık hickirmazdi, 2 haftadır çok arttı nedense ve artık disardanda farkediliyor hik hik ettikçe

ay ben de agdaya bu hafta gidecegim. benim bir de hastaneden brosur tutusturdular elime dogumdan bir hafta once agda ya da jilet kullanmayin enfeksiyon riskini arttiriyor diye.
o yuzden bu hafta sonu gidecegim. aslinda normalde beni bir ay goturur o agda ama hamilelikte hormonlar sagolsun sacim kilim tuyum uzuyoda uzuyo..

Hickirik ne için önemliymis canım, benim oğlan günde 3 4 posta hickiriyor, onceden bu kadar sık hickirmazdi, 2 haftadır çok arttı nedense ve artık disardanda farkediliyor hik hik ettikçe
iste nefes egzersizi yapiyor da ondan! amniyotik sivi yutuyormus o da hickiriga neden oluyormus. ama hickirmasi cok iyi. bu cigerlerinin gelistigini ve dogdugunda rahat nefes alabilecegini gosteriyor.

Ay hadi inşallah sevindim Bak şimdi
kuzum senin pasanin zaten cigerleri gelismistir artik. 37. haftanizi doldurmussunuz. bu zamandan sonra benim bildigim kadariyla bebek sadece kilo aliyor icerde. yoksa tum organlari gelismis ve doguma hazir bekliyorlar. seninkinin kilosu da yerindeyse hayirlisiyla gelebilir artik.
bizim de son 7 gunumuz kaldi. full term olmamiza. ben de heyecanla bekliyorum

Sagol canim benim 3940 gr dogdu canim biraz iri bi bebekti kafasi da uc hafta onden gidiyodu kesi atildi ama disarda atildi icerde yirtik olustu bi de kesinin disinda bi dikislik yirtigim var disarda gorunen bes dikisim varmis..

Doğum aninda hicbirsey hissetmiyorsun canim ikinmakla uğraşıyorsun zaten bebegin kafasini tutup cekiveriyorlar..masaya geçince hersey bes dk suruyo.. masadan önce de ben vajinamda hic aci agri hissetmedim tabi acilma kontrolleri dışında onu da huylandigimdan sevemedim :)

bebis gecen hafta bile 2.8 kiloyu gecmisti. zannediyorum o kadar kucuk degil artik.
ilk bebeğim erken doğdu 36 haftalıktı.3kilo 110g dı ama suni sancıyla bile doğumum 2 gün sürdü canım.bende küçük olunca rahat doğururum sandım. aslında tersi oluyormuş. tabi 4 kiloyu geçince çoğu doktor zaten sezeryana yönlendiriyor zaten.

bu sefer ki dogumun daha kolay olur insallah canim. ama bebeginin masallahi varmis. 3 kilo 110 gr normal bir dogum icin gayet ideal bence.
neyse ikinci dogumlar daha kolay olurmus. insallah bu sefer suni sancilara gerek kalmadan, bir avazda dogumunuz gerceklesir.

Ay bende halledeyim o zamn haftasonu pazartesi de çatı muayenesi yapıcakmış doktorumuz gerçi bişy yok bende ama temizleniyim paklanıyım son zamana kalmasın.birde saçlarımı boyatıcam hamileliğimi öğrendiğimden beri gitmedim hiç saç bakımına bunalıma girmeme az kaldı

ben de hic boyatmadim yaaa. diplerim sacimin yarisi oldu artik! kesim diye bisi de kalmadi zaten.
ama ben az daha sabredeyim bebek dogunca gideyeyim diye dusunuyorum. gerci artik zararli degil falan diyorlar ama annemi kuafore birakip aldigim zamanlarda bile icerideki koku beni cok rahatsiz etti.

Koku sorunu varsa doğumdan sonra mantıklı canım senin için .ben doğumda yapılmış olsun istiyorum .bitkisel kullanıyo benim kuaför herşeyi o yüzden içim rahat

Allah bağışlasın. Darisi bizlere inşallah.

Kedibochi aynen o moddayiz gerçekten bayıldım supermis resim bizi anlatıyor
Bence de son zamanlar gecmiyo
Ne güzel dusunmussun kitap olayını da bize de bilgilerinden aktatirsin hem

canım hiç korkma ve kafana takma benimde en cok korktuğum şey oydu ama iğne yapıldı bana ve uyuştu oram komple hatta bebeğin kafası çıkarken dr kesti beni düşün hiç bişe anlamadım

Peki bir sorum olacak doğum yapanlara. Doktorun ultrasonda söylediği ile bebisinizin gerçek kilosu arasında fark çıktı mı? Yoksa birbirine çok mu yakındı.
hemen hemen tutuyo canım 100 200 +- oynuyor sadece

işin falcılara kaldıysa yandın sen tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…