- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.641
kızlar mrb mide bulantısı için metpamid yazdı dr ve kullanıyorum. aranızda kullanan var mı. günde 3 tane yazdı ama ben 2 tane kullanıyorum sabahları istifra ettiğim için biraz rahatlıyorum sabahları içmiyorum o yüzden. istifra dediğimde öğürüyorum ve çok az su kusuyorummm.
slm bana acaip benziyor kilon...ilk gebeliğimde 60 ile hamile kaldım 90 oldumben de size bir şey sorucam kızlar yaa ben kilo almaya başladım valla...offf yine ilkindeki gibi olucak galiba. İlk aylar çok hızlı gidiyorum sonra yavaşlıyor benim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı iştahım acayip açıktı. Bunda yine sabahtan falan biraz bulantım oluyor yine ama geçiyor. Sürekli yiyesim var yani. 56 falandım hamilelikten ince şimdi 58 olmuşum. Kızımda 60 kiloyla hamile kalmıştım.73 le doğuma gittim hepsini de verdim kısa sürede ama şu kilo olayını hiiiiiççççç sevmiyorum.
Siz ne yiyor ne içiyorsunuz canınız ne çekiyor? Ben nar ekşisi limon hayranı oldum çıktım midem yanıyor valla
hadi gözün aydın canım benim.dk et kendineArkadaslarrrrrrrrrokadar mutluyum ki suan dunyalar benim oldu bebegim iyi büyümüş kollarui bacaklari cok ince cizgi seklinde olusmus pirinc tanesinden daha büyük dedi kanamamin nedenide kesenin altinda cok küçük bi kararti gordu cok az bi düşük ihtimali var ama cok onemli degil dedi istirahat etceksin agir kaldirmicaksin ve iliski yasak dedi 19unda tekrar gitcem ayyy suan tam.7 haftalik yani gecen cuma 6+3 tu bugun tam 7 haftalik olmasi gerekiyodu oyleymis darisi hepinizin basina guzel haberler alin sizlerde ins
benim bir kizim var 2 yasinda ona 11 haftada erkek gibi görünüyor demislerdi ama sonra kiz oldugunu ogrendik tabiki once saglikli olmasini diliyoruZ ama birde erkek evladim olsun istiyorum icimede erkek doguyo kizi.da hic boyle kanama yasamadim midem cok bulanmisti ama simdi hic bulantim yokCİNSİYETLER İCİN COK ERKEN AMA İNSAN COK MERAK EDİYOR DEGİLMİ TABİKİ BASTA SAGLIK DİLİYORUZDA HAYIRLISINI VE İCİNİZDEN GECENLER NE KIZLAR VE ERKEN ÖGRENEN OLDUMU ÖNCEKİ HAMİLELİKLERİNİZDE YADA SİZİN İLK BEBEKLERDE :)
ayyy hanifeee cok yasayasin emi kahkahayla güldüm vallabende bazen duruyom duruyom midem mi bulanıyo diyorum bakıom yok valla =)
canim doktordan yeni geldim kahverengi cok.onemli degil.kirmizi ve cok agrili bi pedi dilduracak kadar kanaman olmadigi surece cok endiselnmeye gerek.yok bol.istirahat dedi uzulme sende3. gün oldu kahverengi lekelenmem hala geçmedi. doktorum bişey olmaz normal dedi ama içim pek rahat değil. yatıyorum habire.
Hafif bulantı dışında bi derdim yok çok şükür kusmadım hiç. O nedenle de pek hamile gibi hissedemiyorum.Güya raporluyum, sabahları eşimden önce kalkıp dolanmaya başlıyorum ortalıkta ne yicez diye.. Ölecem sanki açlıktan
Çok teşekkür ederim hepinize içime su serptiniz. Ben bundan önceki gebeliğimde 9 hafta kalp atışı bekledim ve ne yazık ki aldırmak zorunda kaldım. Ondan öcekin de 13+4 de yoğun kanama yaşadım ve bebeğimin kalp atışı durdu. Çift rahimli olduğum için olabileceği söyledi ve histereskopi ameliyatıyla rahimi bölen zarı aldılar. Sonrasındaki ilk gebeliğim bu ve bu yaşadıklarım dan sanırım daha gergin ve daha endişeliyim. Ama yorumlarının beni rahatlattı desteğiniz için çok teşekkür ederim.BENİM DE ÖYLE MERAK ETME BİR HAFTA GERİDEN GELİYOR BOL BOL MUZ CEVIZ BADEM YE ARADA Kİ FARK KAPANACAK ZAMANLA
benim bir kizim var 2 yasinda ona 11 haftada erkek gibi görünüyor demislerdi ama sonra kiz oldugunu ogrendik tabiki once saglikli olmasini diliyoruZ ama birde erkek evladim olsun istiyorum icimede erkek doguyo kizi.da hic boyle kanama yasamadim midem cok bulanmisti ama simdi hic bulantim yok
ayyy hanifeee cok yasayasin emi kahkahayla güldüm valla
canim doktordan yeni geldim kahverengi cok.onemli degil.kirmizi ve cok agrili bi pedi dilduracak kadar kanaman olmadigi surece cok endiselnmeye gerek.yok bol.istirahat dedi uzulme sende
Yok canım açık kahveKahve akintin nezaman basladi canim ve devam ediyormu camur gibimi kivami
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiçbir sorun çıkmaz bundan sonrada.Kizlar hepinize cok teşekkürler. Simdilik bir sey yok cumaya kadar wc haricinde kalkma yat dedi. Cuma tekrar cagirdi. Hemen belli olmayabiliyormus bazen. Ama simdilik bir sey yok cok şükür. Kafasini kollarni ayaklarini gosterdi tek tek
canım bende işe yaradı. hatırlıyorum ünideyken memlekete gidip gelirken bende içmiştim bu ilaçtan bulantı için. ama benim takıldığım konu bebişe bi zararı olur mu.içsende çok işe yaramıyor metpamid..otobüse binmeden alınan haplar vardı ya bi ara işte onlardan :) banada ilk gebeliğimde vermişti işe yaramadığı için iki kullanımdan sonra attım.
senin bayaa ağırmış canım. bende ilaç biraz işe yaradı yine bulantım var ama öle şiddetli değil.Ben ilk gebeligimde kullanmistim pek ise yaramadi acikcasi ama benim fecidi migdw bulantilarim odamda disariya adim atmaya korkuyordum kokular ustume ustume geliyordu sanki ama simdi daha iyiyim bende arada ogurme ve bulanti yaşıyorum ama hap almayacağım bu sfer belki sende etkili olabilir
canım yazdığım gibi beeni rahatlattı bu ilaç. ama korka korka içiyorum bebişe zararı olur die. nette de araştırdım pek bişe bulamadım. o yüzden dedim sizlere bi sorayımm. çalışıyorum birde içmezsem daha kötü olcam. içsem bebek etkilenir mi die endişeliyim ama içiyorum yine de huzursuz ola ola.inşallah bebeğime bi zararı olmaz.Dün kullandım sabah, ama akşam kullanmadım. Tek etkisi dün hiç kusmadan geçirdim günü.
Bugün kullanmadım, ama bulantım daha az gibi. Sabah yataktan hemen kalkmadım, yarım galeta yedim. Belki işe yaramıştır.
Arkadaslarrrrrrrrrokadar mutluyum ki suan dunyalar benim oldu bebegim iyi büyümüş kollarui bacaklari cok ince cizgi seklinde olusmus pirinc tanesinden daha büyük dedi kanamamin nedenide kesenin altinda cok küçük bi kararti gordu cok az bi düşük ihtimali var ama cok onemli degil dedi istirahat etceksin agir kaldirmicaksin ve iliski yasak dedi 19unda tekrar gitcem ayyy suan tam.7 haftalik yani gecen cuma 6+3 tu bugun tam 7 haftalik olmasi gerekiyodu oyleymis darisi hepinizin basina guzel haberler alin sizlerde ins
Arkadaslarrrrrrrrrokadar mutluyum ki suan dunyalar benim oldu bebegim iyi büyümüş kollarui bacaklari cok ince cizgi seklinde olusmus pirinc tanesinden daha büyük dedi kanamamin nedenide kesenin altinda cok küçük bi kararti gordu cok az bi düşük ihtimali var ama cok onemli degil dedi istirahat etceksin agir kaldirmicaksin ve iliski yasak dedi 19unda tekrar gitcem ayyy suan tam.7 haftalik yani gecen cuma 6+3 tu bugun tam 7 haftalik olmasi gerekiyodu oyleymis darisi hepinizin basina guzel haberler alin sizlerde ins
ben de size bir şey sorucam kızlar yaa ben kilo almaya başladım valla...offf yine ilkindeki gibi olucak galiba. İlk aylar çok hızlı gidiyorum sonra yavaşlıyor benim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı iştahım acayip açıktı. Bunda yine sabahtan falan biraz bulantım oluyor yine ama geçiyor. Sürekli yiyesim var yani. 56 falandım hamilelikten ince şimdi 58 olmuşum. Kızımda 60 kiloyla hamile kalmıştım.73 le doğuma gittim hepsini de verdim kısa sürede ama şu kilo olayını hiiiiiççççç sevmiyorum.
Siz ne yiyor ne içiyorsunuz canınız ne çekiyor? Ben nar ekşisi limon hayranı oldum çıktım midem yanıyor valla
Çok teşekkür ederim hepinize içime su serptiniz. Ben bundan önceki gebeliğimde 9 hafta kalp atışı bekledim ve ne yazık ki aldırmak zorunda kaldım. Ondan öcekin de 13+4 de yoğun kanama yaşadım ve bebeğimin kalp atışı durdu. Çift rahimli olduğum için olabileceği söyledi ve histereskopi ameliyatıyla rahimi bölen zarı aldılar. Sonrasındaki ilk gebeliğim bu ve bu yaşadıklarım dan sanırım daha gergin ve daha endişeliyim. Ama yorumlarının beni rahatlattı desteğiniz için çok teşekkür ederim.
canım bak benim perşembe olmuştu aksam kanamam.ptesi tamamen kesildi dedimkiiiii salı gene kahverengi sekilde çizik çizik çamaşıra değmiş..ve halada değmeye devam ediyor..ve ben çalışıyorum Allah a emanet.Bilmiyorum ya bi içimiz rahat etmediçok teşekkür ederim, böyle şeyler duyunca insan biraz daha rahatlıyor.
Siz kaç haftalık hamilesiniz :)kader de ne varsa o yaşanıyor inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş ve caresine bakmışsın
canim ben saglik ocaginda yaptirmistim testlerimi tsh yüksek cikti diktorumada gösterdim baska bi sorun yok degerlerde cok sukuroyy yerim ben onun minikcik kollarını bacaklarını gözünaydın cnm şu önümüzdeki 2 ayıda atlatsak pek sorunumuz kalmıycak galiba benimde 24 de randevum sen testleri yapıpmı gittin bana gelmeden sgk da yaptır ben bakarım dedi randevuya yakın gdicem bende =))
dr ilaç verdimi tsh yüksek çıkınca??2,50 nin altını isterim demişti benim drcanim ben saglik ocaginda yaptirmistim testlerimi tsh yüksek cikti diktorumada gösterdim baska bi sorun yok degerlerde cok sukur
canim ben saglik ocaginda yaptirmistim testlerimi tsh yüksek cikti diktorumada gösterdim baska bi sorun yok degerlerde cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?