2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Dün kullandım sabah, ama akşam kullanmadım. Tek etkisi dün hiç kusmadan geçirdim günü.
Bugün kullanmadım, ama bulantım daha az gibi. Sabah yataktan hemen kalkmadım, yarım galeta yedim. Belki işe yaramıştır.

slm bana acaip benziyor kilon...ilk gebeliğimde 60 ile hamile kaldım 90 oldum ödem tabi kilo değildi hepsi....simdi oğlum 5 yaşına girecek..simdiki gebiliğimde 56 ile hamile kaldım 58 olmuşum....70 olsam öper basıma koyarım

hadi gözün aydın canım benim.dk et kendine

benim bir kizim var 2 yasinda ona 11 haftada erkek gibi görünüyor demislerdi ama sonra kiz oldugunu ogrendik tabiki once saglikli olmasini diliyoruZ ama birde erkek evladim olsun istiyorum icimede erkek doguyo kizi.da hic boyle kanama yasamadim midem cok bulanmisti ama simdi hic bulantim yok

bende bazen duruyom duruyom midem mi bulanıyo diyorum bakıom yok valla =)
ayyy hanifeee cok yasayasin emi kahkahayla güldüm valla

canim doktordan yeni geldim kahverengi cok.onemli degil.kirmizi ve cok agrili bi pedi dilduracak kadar kanaman olmadigi surece cok endiselnmeye gerek.yok bol.istirahat dedi uzulme sende

BENİM DE ÖYLE MERAK ETME BİR HAFTA GERİDEN GELİYOR BOL BOL MUZ CEVIZ BADEM YE ARADA Kİ FARK KAPANACAK ZAMANLA
Çok teşekkür ederim hepinize içime su serptiniz. Ben bundan önceki gebeliğimde 9 hafta kalp atışı bekledim ve ne yazık ki aldırmak zorunda kaldım. Ondan öcekin de 13+4 de yoğun kanama yaşadım ve bebeğimin kalp atışı durdu. Çift rahimli olduğum için olabileceği söyledi ve histereskopi ameliyatıyla rahimi bölen zarı aldılar. Sonrasındaki ilk gebeliğim bu ve bu yaşadıklarım dan sanırım daha gergin ve daha endişeliyim. Ama yorumlarının beni rahatlattı desteğiniz için çok teşekkür ederim.

çok teşekkür ederim, böyle şeyler duyunca insan biraz daha rahatlıyor.

Kizlar hepinize cok teşekkürler. Simdilik bir sey yok cumaya kadar wc haricinde kalkma yat dedi. Cuma tekrar cagirdi. Hemen belli olmayabiliyormus bazen. Ama simdilik bir sey yok cok şükür. Kafasini kollarni ayaklarini gosterdi tek tek
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hiçbir sorun çıkmaz bundan sonrada.

içsende çok işe yaramıyor metpamid..otobüse binmeden alınan haplar vardı ya bi ara işte onlardan :) banada ilk gebeliğimde vermişti işe yaramadığı için iki kullanımdan sonra attım.
canım bende işe yaradı. hatırlıyorum ünideyken memlekete gidip gelirken bende içmiştim bu ilaçtan bulantı için. ama benim takıldığım konu bebişe bi zararı olur mu.
senin bayaa ağırmış canım. bende ilaç biraz işe yaradı yine bulantım var ama öle şiddetli değil.
canım yazdığım gibi beeni rahatlattı bu ilaç. ama korka korka içiyorum bebişe zararı olur die. nette de araştırdım pek bişe bulamadım. o yüzden dedim sizlere bi sorayımm. çalışıyorum birde içmezsem daha kötü olcam. içsem bebek etkilenir mi die endişeliyim ama içiyorum yine de huzursuz ola ola.inşallah bebeğime bi zararı olmaz.

oyy yerim ben onun minikcik kollarını bacaklarını gözünaydın cnm şu önümüzdeki 2 ayıda atlatsak pek sorunumuz kalmıycak galiba benimde 24 de randevum sen testleri yapıpmı gittin bana gelmeden sgk da yaptır ben bakarım dedi randevuya yakın gdicem bende =))

Hayırlı olsun inşallah hadi gözün aydın

bende ilk dr a gittiğimde 56 kiloydum şimdi 58 akşamları 59 u gördüğüm oluyor ve buna canım sıkılıyor çok erken mi kilo alıyoruz daha bunun 7 ayı var ya

kader de ne varsa o yaşanıyor inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş ve caresine bakmışsın

çok teşekkür ederim, böyle şeyler duyunca insan biraz daha rahatlıyor.
canım bak benim perşembe olmuştu aksam kanamam.ptesi tamamen kesildi dedimkiiiii salı gene kahverengi sekilde çizik çizik çamaşıra değmiş..ve halada değmeye devam ediyor..ve ben çalışıyorum Allah a emanet.Bilmiyorum ya bi içimiz rahat etmedi

canim ben saglik ocaginda yaptirmistim testlerimi tsh yüksek cikti diktorumada gösterdim baska bi sorun yok degerlerde cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…