- 5 Ekim 2015
- 57
- 102
- 8
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.621
Bende öyleyim canım ama benim tek sıkıntım sağ kasığım da ağrı oluyor ara ara bende ondan korkuyorum inş bi sıkıntı çıkmaz...Kızlar maşallah diyım daha ne istiyorsun diyebilirsiniz ama bende de hiç belirti olmadı hiç bi öğlenleri çok uykum geliyo ama elle tutulur bir belirti hiç yok basta arada kasık Ağrı'm oluyodu o da geçti ben de korkuyorum neden bişey Can'ım cekmıyo ağrı olmuyo diye benim gibi olan var mı
Herkeze merhaba bende Mayıs annesiyim bu gün ilk doktor kontrolüme gittim 6+1 olması gereken günüm 5+4 çıktı bebek var ama kalp atışı henüz yokhaftaya tekrar gidicem çok gerginim acaba sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı ????
korkma 1 hafta 10 günlük gerilik bile normal karşılanıyor.haftaya duyarsın sakin ol canım.Herkeze merhaba bende Mayıs annesiyim bu gün ilk doktor kontrolüme gittim 6+1 olması gereken günüm 5+4 çıktı bebek var ama kalp atışı henüz yokhaftaya tekrar gidicem çok gerginim acaba sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı ????
Baska bor doktora gorunsen cok iyi olur ihmal etmeSlm kızlar ben git gide ağırlaşıyorum nezle her yerimi sardı dün resmen 6 defa aralıksız üst üste hapşırdım tedirgin oluyorum göz kapaklarım ağrıyor ve sulanıyor doktorum yurt dışında ve pazartesi dönüyor ne yapacağımı şaşırdım resmen
maşallah canım iyi seyler duymak çok güzel diğer arkadaşlar nerede eskilerden.Biz de dr dan geldik kızlar 10+1 günlük olmuşuz ilerden gidiyomuş. Kıpır kıpır oynuyodu. Dr gayet iyi sağlıklı dedi 2 hafta sonra 2'li test için çağırdı. Bizden hbrler böyle :)
içsende çok işe yaramıyor metpamid..otobüse binmeden alınan haplar vardı ya bi ara işte onlardan :) banada ilk gebeliğimde vermişti işe yaramadığı için iki kullanımdan sonra attım.kızlar mrb mide bulantısı için metpamid yazdı dr ve kullanıyorum. aranızda kullanan var mı. günde 3 tane yazdı ama ben 2 tane kullanıyorum sabahları istifra ettiğim için biraz rahatlıyorum sabahları içmiyorum o yüzden. istifra dediğimde öğürüyorum ve çok az su kusuyorummm.
Ben ilk gebeligimde kullanmistim pek ise yaramadi acikcasi ama benim fecidi migdw bulantilarim odamda disariya adim atmaya korkuyordum kokular ustume ustume geliyordu sanki ama simdi daha iyiyim bende arada ogurme ve bulanti yaşıyorum ama hap almayacağım bu sfer belki sende etkili olabilirkızlar mrb mide bulantısı için metpamid yazdı dr ve kullanıyorum. aranızda kullanan var mı. günde 3 tane yazdı ama ben 2 tane kullanıyorum sabahları istifra ettiğim için biraz rahatlıyorum sabahları içmiyorum o yüzden. istifra dediğimde öğürüyorum ve çok az su kusuyorummm.
Herkeze merhaba bende Mayıs annesiyim bu gün ilk doktor kontrolüme gittim 6+1 olması gereken günüm 5+4 çıktı bebek var ama kalp atışı henüz yokhaftaya tekrar gidicem çok gerginim acaba sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?