2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar Dr randevumuz cok şükür iyi geçti
Sonunda kafama göre iyi bir Dr buldum herseyi sordum tek tek dinledi ve cevapladı kistim rahim ağzında değilmiş yumurtaliklarda dedi ve kendiliğinden geçebilir geçmezse dogum anında alınır bebeğe ve sana hiçbir zararida yok dedi..
Bebisiniz kalp atışını gösterdi ama dinletmedi bebeğe zarari dokunabilir dedi akıntımin OLDUĞUNU ve kokulu OLDUĞUNU söyledim bide erken doğumum olduğu icin idrar yolu enfeksiyonuna yatkinligin olabilir dedi idrar ve kan tahlili Aldı adam hemen kartını verdi
Istediğin Heran 7/24 arayabilirsin bir problem olursa Yada aklına bise takılırsa mutlaka ara dedi
B12 seviyem düşük diye onun icin ampul ilaç verdi iğne Olacağım bide akıntım icin fitil verdi folidoce devam dedi şimdilik bu kadar iki gun sonra tahliller icin beni ara Haftayada kontrol icin gel dedi
Uzun oldu ama sizlerinde aklına takılan sorular vardır işinize yarar belki diye yazdim

Bende öyleyim canım ama benim tek sıkıntım sağ kasığım da ağrı oluyor ara ara bende ondan korkuyorum inş bi sıkıntı çıkmaz...

3. gün oldu kahverengi lekelenmem hala geçmedi. doktorum bişey olmaz normal dedi ama içim pek rahat değil. yatıyorum habire.
Hafif bulantı dışında bi derdim yok çok şükür kusmadım hiç. O nedenle de pek hamile gibi hissedemiyorum. Güya raporluyum, sabahları eşimden önce kalkıp dolanmaya başlıyorum ortalıkta ne yicez diye.. Ölecem sanki açlıktan

Herkeze merhaba bende Mayıs annesiyim bu gün ilk doktor kontrolüme gittim 6+1 olması gereken günüm 5+4 çıktı bebek var ama kalp atışı henüz yok haftaya tekrar gidicem çok gerginim acaba sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı ????

BENİM DE ÖYLE MERAK ETME BİR HAFTA GERİDEN GELİYOR BOL BOL MUZ CEVIZ BADEM YE ARADA Kİ FARK KAPANACAK ZAMANLA

korkma 1 hafta 10 günlük gerilik bile normal karşılanıyor.haftaya duyarsın sakin ol canım.

geç döllenmedir canım bebeğin sağlık olması önemli benimde öyle olmuştu ilk haftalarda bir belirsizlik olur rabbim hayırlı eder inşalah gözün aydın

Baska bor doktora gorunsen cok iyi olur ihmal etme

bende ise nefes sıkıntısı var öyle anlar oluyorki tek kelime cevap verince birine nefes nefese kalıyorum..gazdan midem göbeğim davul gibi.geceleri uyuyamıyodum.gecenin köründe kalkıyorum.bulantılar kasıklarda ağrılar.halsizlik yorgunluk ağızzda su toplanması....ve hepiniz gibi stresli ama yinede sabır çekerek geçen bekleyiş...hayal kuruyorum örneğin sonra kurma sakın diye kızıyorum...sanki bebeğim olmayacak gibi vesveseler..ne bilim değişik bi haldeyim..

Ben hiç rahat bir gece uykusu alamıyorum bir kasık ağrısı başlıyor gece bazen o yüzden uyanıyorum hep sağ taraf bebiş de sağda zaten ama dün akşam göbeğim ağrıdı hep göbek deliği hizasında sağa doğru ne alaka anlamadım

benim kızımda 10 gün geç döllenme olmuştu. İlk gidişimizde keseyi bile görmemişlerdi de panik olmuştuk dış gebelik mi diye merak etme rahat ol...Kim rahatsa o sorunsuz oluyo bak tecrübe ettim biliyorum

kızlar mrb mide bulantısı için metpamid yazdı dr ve kullanıyorum. aranızda kullanan var mı. günde 3 tane yazdı ama ben 2 tane kullanıyorum sabahları istifra ettiğim için biraz rahatlıyorum sabahları içmiyorum o yüzden. istifra dediğimde öğürüyorum ve çok az su kusuyorummm.

Biz de dr dan geldik kızlar 10+1 günlük olmuşuz ilerden gidiyomuş. Kıpır kıpır oynuyodu. Dr gayet iyi sağlıklı dedi 2 hafta sonra 2'li test için çağırdı. Bizden hbrler böyle :)
maşallah canım iyi seyler duymak çok güzel diğer arkadaşlar nerede eskilerden.

içsende çok işe yaramıyor metpamid..otobüse binmeden alınan haplar vardı ya bi ara işte onlardan :) banada ilk gebeliğimde vermişti işe yaramadığı için iki kullanımdan sonra attım.

ben de size bir şey sorucam kızlar yaa ben kilo almaya başladım valla...offf yine ilkindeki gibi olucak galiba. İlk aylar çok hızlı gidiyorum sonra yavaşlıyor benim. İlkinde hiç bulantım olmamıştı iştahım acayip açıktı. Bunda yine sabahtan falan biraz bulantım oluyor yine ama geçiyor. Sürekli yiyesim var yani. 56 falandım hamilelikten ince şimdi 58 olmuşum. Kızımda 60 kiloyla hamile kalmıştım.73 le doğuma gittim hepsini de verdim kısa sürede ama şu kilo olayını hiiiiiççççç sevmiyorum.
Siz ne yiyor ne içiyorsunuz canınız ne çekiyor? Ben nar ekşisi limon hayranı oldum çıktım midem yanıyor valla

Ben ilk gebeligimde kullanmistim pek ise yaramadi acikcasi ama benim fecidi migdw bulantilarim odamda disariya adim atmaya korkuyordum kokular ustume ustume geliyordu sanki ama simdi daha iyiyim bende arada ogurme ve bulanti yaşıyorum ama hap almayacağım bu sfer belki sende etkili olabilir

Sıkıntı etme canım geç döllenme olmuştur, benim de 5 gün geç döllenme olmuş çünkü. 5+4 de kalp atışı için erken, haftaya kesin duyarsın.

Arkadaslarrrrrrrrrokadar mutluyum ki suan dunyalar benim oldu bebegim iyi büyümüş kollarui bacaklari cok ince cizgi seklinde olusmus pirinc tanesinden daha büyük dedi kanamamin nedenide kesenin altinda cok küçük bi kararti gordu cok az bi düşük ihtimali var ama cok onemli degil dedi istirahat etceksin agir kaldirmicaksin ve iliski yasak dedi 19unda tekrar gitcem ayyy suan tam.7 haftalik yani gecen cuma 6+3 tu bugun tam 7 haftalik olmasi gerekiyodu oyleymis darisi hepinizin basina guzel haberler alin sizlerde ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…