2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar bende doktordan geldim şimdi bitaneymis yavrum ikinci kese yok dedi doktor plesantasi oluşmuş bi de masallah büyümüş meleğim 15 gün sonra gel belki gosterir cinsiyetini dedi rahatladim çok şukur

ayy maşallah ona cnm senle 1 gün aramız var benimde 24 ekimde randevum 17 gün var acaba benimkisininde görünme ihtimali olur mu =))

hanife5728 Doktor bana gosterirse öğreniriz dedi insallah evet tarihlerimiz ayni aslında benim bi gün geriden geliyo şimdi bebegimi gorunce o kadar mutlu oldum ki kalp atışlarını geçen sefer dinletmedi gösterdi sadece rahatsız olur demişti bi sefer de ben unuttum dinliycem diye

aa ben duydum çok şükür hatta asistan kıza videosunu çektirdim doktorum sağolsun çok iyi babamız gelememişti onun için hatıra kaldı ama banada 6+4 günlüktü bakalım bugun 8+1 olduk =) erkekse çabuk gösterirmiş cnm kızsa saklıyomuş =) hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda =)

Son düzenleme:
Ne güzel ya bak hatırası kalmış işte ben bebeği gorunce unuttum doktor tek tek gösterdi herşeyini aklım gitti doktor kesinlikle üşütme dedi bana da sen de dikkat et o zaman agrimiz daha çok olurmuş

Kizlar iki gun once kan vermistim bugun aldim ve degerlerim cok iyi oldugunu söylediler cok sukur bir sıkıntımiz yok sizde aldinizmi değerlerinizi
Ben geçen hafta aldım iyi çıktı benimde çok şukur maşallah yavrularimizada ben bugün büyüdüğünüde gordum çok güzel bi an gerçekten

Ne güzel ya bak hatırası kalmış işte ben bebeği gorunce unuttum doktor tek tek gösterdi herşeyini aklım gitti doktor kesinlikle üşütme dedi bana da sen de dikkat et o zaman agrimiz daha çok olurmuş

ayy cnm ben dün bir ıslandım bir ıslandım işten çıkışta bi 20 dakika mesafem var yürüme durağa başladı 20 dakikada çok şiddetli yağdı ayak üst filen kalmadı ıslanmadık yer =(( annemle buluştuk durakta hemen üstüme bi şeyler aldıkta öle geçtik eve şimdilik bi şey yok ama çıkıcak acısı die korkuyom sabah güllük gülüstanlıktı şemsiyemde baston gibi olanlardan benim akıllandım şimdi bi tane çanta boyu alıp koyucam ...

Evet canim ilac kullaniyorum benim 15 .15 degerim 75 ml euthyrox kullaniyorum
biliyonmu kanaman ondan oluyor...benimde 2,65 çıktı kanamam oldu..dr endokrine yönlendirmişti zaten demiştim ben 100 lük ötrox kullanıyorum...6 hafta beklencek mis yeni doz için eğer tsh hala yüksekse dr ötrox miktarını artırcak...

aaa benimde kananm oluyo arada bende 20 gibi yaptrırcam ondanmı oluyomuş o kadar beklemesem mi ama randevum 24 de gelene kadar yaptır demirti ?

Kızlar az önce eczaneye girmiştim bulantım vardı o anda eczacı imuneks emetium diye zencefilli bi ilaç önerdi özellikle hamilleler için doğal dedi aldım. Dra sordum whatsapp tan kullanabilirsin dedi. Henüz içmedim içince sonuçları yazarım. Midesi bulanan arkadaşlar tek tek etiketleyemedim ama drunuza sorun isterseniz.

Eklentiler

• image.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 43
  • image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 45
Canim calisiyosan daha dikkat et ben de isten cikali 3 ay falan oldu masallah calisan bayanlara gercekten Allah yardimciniz olsun bana doktorun dediklerini söyleyim merdiven çıkarken yavaş çık çok hızlı hareket etme dedi sende semsiyeni al yanına bi de ayaklarını usutme sıcağa kanip

benim kardeşim bunu kullanmıştı iki kızında doğuma kadar mide bulantısı çekti sonuncu da doktor bu ilacı verdi fazla mide bulantısı olmadı bana da doktorum istersen alabilirsin dedi ben de öyle bir sıkıntı yok çok şükür

çalışmak zor en azından gün içinde uzanmak istiyor insan antalya da olmamıza ragmen dün akşam yağmur yağdı baktım kışlıklar henüz açılmadı hemen açtım giyindim dikkatli olmak gerekiyor tavsiyelerin için teşekkürler

çok sağol cnm beni etkilemedi pek mide bulantısı filen yok doktorda çalışmana mani yok demişti devam ediyorum bende tmm cnm evet bizim wc alt katta çıkarken nefes nefese kalıyorum şemsiyem yanımda ama dün yedim yağmuru bacaklarım ağrıyo bi şimdilik bakalım bol bol mandalin yiyorum ... inşallah bi şey olmaz ..

cnm çok şükür benim pek bi sorunum olmuyo bi tansiyon bide arada kanama onlarda normal dedi doktor progestan kullandığım halde oda etkilemiyor normal satimde yatıom sabahta fırt die kalkıom midem bulanmıyor aşermiyom cnm hiç bi şey çekmiyor bakalım şu an böle ilerliyoz nolur bilemem ...

kızlar dün hurma yedim 2 tane kocaman olanlardan kudüs hurması sanırım bulantımı resmen kesti uzun süreliğine.simdi yine vardı yine yedim yine kesti ...bi deneyin bakalım sizdede yarayabilirse çok ğüzel ve yararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…