- 8 Eylül 2015
- 892
- 1.036
- 113
- 36
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.661
Kızlar bende doktordan geldim şimdi bitaneymis yavrum ikinci kese yok dedi doktor plesantasi oluşmuş bi de masallah büyümüş meleğim 15 gün sonra gel belki gosterir cinsiyetini dedi rahatladim çok şukur
Evet canim ilac kullaniyorum benim 15 .15 degerim 75 ml euthyrox kullaniyorumdr ilaç verdimi tsh yüksek çıkınca??2,50 nin altını isterim demişti benim dr
hanife5728 Doktor bana gosterirse öğreniriz dedi insallah evet tarihlerimiz ayni aslında benim bi gün geriden geliyo şimdi bebegimi gorunce o kadar mutlu oldum ki kalp atışlarını geçen sefer dinletmedi gösterdi sadece rahatsız olur demişti bi sefer de ben unuttum dinliycem diye
Ne güzel ya bak hatırası kalmış işte ben bebeği gorunce unuttum doktor tek tek gösterdi herşeyini aklım gitti doktor kesinlikle üşütme dedi bana da sen de dikkat et o zaman agrimiz daha çok olurmuşaa ben duydum çok şükür hatta asistan kıza videosunu çektirdim doktorum sağolsun çok iyi babamız gelememişti onun için hatıra kaldı ama banada 6+4 günlüktü bakalım bugun 8+1 olduk =) erkekse çabuk gösterirmiş cnm kızsa saklıyomuş =) hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda =)
Kizlar iki gun once kan vermistim bugun aldim ve degerlerim cok iyi oldugunu söylediler cok sukur bir sıkıntımiz yok sizde aldinizmi değerlerinizi
Ben geçen hafta aldım iyi çıktı benimde çok şukur maşallah yavrularimizada ben bugün büyüdüğünüde gordum çok güzel bi an gerçektenKizlar iki gun once kan vermistim bugun aldim ve degerlerim cok iyi oldugunu söylediler cok sukur bir sıkıntımiz yok sizde aldinizmi değerlerinizi
Ne güzel ya bak hatırası kalmış işte ben bebeği gorunce unuttum doktor tek tek gösterdi herşeyini aklım gitti doktor kesinlikle üşütme dedi bana da sen de dikkat et o zaman agrimiz daha çok olurmuş
biliyonmu kanaman ondan oluyor...benimde 2,65 çıktı kanamam oldu..dr endokrine yönlendirmişti zaten demiştim ben 100 lük ötrox kullanıyorum...6 hafta beklencek mis yeni doz için eğer tsh hala yüksekse dr ötrox miktarını artırcak...Evet canim ilac kullaniyorum benim 15 .15 degerim 75 ml euthyrox kullaniyorum
maşallah çok sükürKızlar bende doktordan geldim şimdi bitaneymis yavrum ikinci kese yok dedi doktor plesantasi oluşmuş bi de masallah büyümüş meleğim 15 gün sonra gel belki gosterir cinsiyetini dedi rahatladim çok şukur
biliyonmu kanaman ondan oluyor...benimde 2,65 çıktı kanamam oldu..dr endokrine yönlendirmişti zaten demiştim ben 100 lük ötrox kullanıyorum...6 hafta beklencek mis yeni doz için eğer tsh hala yüksekse dr ötrox miktarını artırcak...
Amin canimmmasallah miniğe .. benim kontrol yarın inşallah benmde sonuclarım iyi cıkar
Insallah görürüz canimBen geçen hafta aldım iyi çıktı benimde çok şukur maşallah yavrularimizada ben bugün büyüdüğünüde gordum çok güzel bi an gerçekten
Aa cok güzell :)maşallah çok sükür
Canim calisiyosan daha dikkat et ben de isten cikali 3 ay falan oldu masallah calisan bayanlara gercekten Allah yardimciniz olsun bana doktorun dediklerini söyleyim merdiven çıkarken yavaş çık çok hızlı hareket etme dedi sende semsiyeni al yanına bi de ayaklarını usutme sıcağa kanipayy cnm ben dün bir ıslandım bir ıslandım işten çıkışta bi 20 dakika mesafem var yürüme durağa başladı 20 dakikada çok şiddetli yağdı ayak üst filen kalmadı ıslanmadık yer =(( annemle buluştuk durakta hemen üstüme bi şeyler aldıkta öle geçtik eve şimdilik bi şey yok ama çıkıcak acısı die korkuyom sabah güllük gülüstanlıktı şemsiyemde baston gibi olanlardan benim akıllandım şimdi bi tane çanta boyu alıp koyucam ...
Kızlar az önce eczaneye girmiştim bulantım vardı o anda eczacı imuneks emetium diye zencefilli bi ilaç önerdi özellikle hamilleler için doğal dedi aldım. Dra sordum whatsapp tan kullanabilirsin dedi. Henüz içmedim içince sonuçları yazarım. Midesi bulanan arkadaşlar tek tek etiketleyemedim ama drunuza sorun isterseniz.
Canim calisiyosan daha dikkat et ben de isten cikali 3 ay falan oldu masallah calisan bayanlara gercekten Allah yardimciniz olsun bana doktorun dediklerini söyleyim merdiven çıkarken yavaş çık çok hızlı hareket etme dedi sende semsiyeni al yanına bi de ayaklarını usutme sıcağa kanip
Canim calisiyosan daha dikkat et ben de isten cikali 3 ay falan oldu masallah calisan bayanlara gercekten Allah yardimciniz olsun bana doktorun dediklerini söyleyim merdiven çıkarken yavaş çık çok hızlı hareket etme dedi sende semsiyeni al yanına bi de ayaklarını usutme sıcağa kanip
benim kardeşim bunu kullanmıştı iki kızında doğuma kadar mide bulantısı çekti sonuncu da doktor bu ilacı verdi fazla mide bulantısı olmadı bana da doktorum istersen alabilirsin dedi ben de öyle bir sıkıntı yok çok şükür
çalışmak zor en azından gün içinde uzanmak istiyor insan antalya da olmamıza ragmen dün akşam yağmur yağdı baktım kışlıklar henüz açılmadı hemen açtım giyindim dikkatli olmak gerekiyor tavsiyelerin için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?