2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Senin t3 t4 nasil benim inlar normal ve doktorum ilacini kullandigin icin kanaman ondan olmaz dedi ve kesenin altinda hafif bi kararti var ondan oluyo dedi

aaa benimde kananm oluyo arada bende 20 gibi yaptrırcam ondanmı oluyomuş o kadar beklemesem mi ama randevum 24 de gelene kadar yaptır demirti ?
sebepleri arasında bu tsh en etkili olanı...ben bi önceki gebeliğimi tsh tan dılayı kaybetmiştim...okadar etkili

gerçekten çok çok geçmiş olsun. Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Merhaba Mayıs anneleri daha önce de yazmıştım bende 2015 Mayıs annesiyim benim 16 haftaya kadar kanamam olmuştu ve sürekli yolculuk yapmam lazımdı doktorum hep moral verirdi bana bu yüzden doktor seçimi önemli 20.hafta da açılmam başladı ve ben 40.haftaya kadar yatmak zorunda kaldım şükür 40.haftada normal doğum yaptım sakın hızlı hareket etmeyin ve imkanınız oldukça dinlenin kiloyu kafaya takmayın ben 14 kilo aldım 1 ay içinde hepsini verdim şimdi 4 aylık 15 günlüğüz ve ben 6 kilo daha verdim yani toplam 20 kilo verdim özel hiç birşey yapmadım emziriyorum sadece normal doğumdan korkmayın gece 3 te çok çok çok hafif sancılarım başladı 6.30 da şiddetlendi ve 6.45 te doğum oldu hamilelik boyunca olumsuz hikayelere kulak tıkadım annem bile sen doğumu çok mu kolay sanıyorsun dedi ama şükür hep kolay diye düşündüm ve çok kolay geçti.
Aklıma açıkçası pek bir şey gelmiyor sorunuz olursa edindiğim bilgi ve yaşadığım tecrübeyle cevap verebilirim inşallah hepinize sağlıklı hamilelik diliyorum

Senin t3 t4 nasil benim inlar normal ve doktorum ilacini kullandigin icin kanaman ondan olmaz dedi ve kesenin altinda hafif bi kararti var ondan oluyo dedi
benim t3 t 4normal..tsh yüksek ve ben sıramı beklerken de hamile kadının tsh yüksekti kanam ile geldi.tabiki başka sebepleride olabilr ama tsh kanamayı etkiliyor çünkü bebeği yabancı gibi gösteriyor.itiyor

Teşekkürler bende doktoruma bi danisiyim. Umarim biraz etki eder.

bende ilk dr a gittiğimde 56 kiloydum şimdi 58 akşamları 59 u gördüğüm oluyor ve buna canım sıkılıyor çok erken mi kilo alıyoruz daha bunun 7 ayı var ya

canım ben ilkinde ilk 14 haftada 6 kilo almıştım. ödem falan da diil yani hepsi el emeği göz nuru kilolardı. Ama toplamda 13 kilo aldım. hastanede sadece 4 kilo kaldı.kızım zaten 2,5 kilo doğdu. genetikmiş öyle diyor doktorlar ben de öyle doğmuşum kardeşim de öyle...e bu da 3 kg geçeceğini sanmam yani doktorun demesi...haliyle ihale tamamen bende kalıyor
emzirmek bu işin on numara ilacı ama ben emzirirken tatlı yemedim hiç ucundan tadına baktım öyle gitti. normalde de zor zaptederim kendimi zaten offf canım çekiyor napiim

Ne güzel Rabbim ana babali buyutsun yavrunu darısı bize insallah

Allah bağışlasın canım.

Kızlar hastaneye kaldırıldım.. Düşük tehlikem var.. Dualarınızı bekliyorum..

Canim benim Rabbim yardimcin olsun insallah hiç bi şey olmaz bebeğine
Sağolasın arkadaşım..
Inşallah kalbi atıyo..
Kan uyuşmazlığımız var, bunun içinde iğne vurdular..

Sağolasın arkadaşım..
Inşallah kalbi atıyo..
Kan uyuşmazlığımız var, bunun içinde iğne vurdular..
aynısını bende yaşadım hiç bişey olmuo cnm cıkartırlar hemen hastaneden dert etme. Doktorun bir iğne daha verecek progestan kullanıcaksın. çalısıorsan rapor al dinlen.. ben atlattım. cok gecmıs olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…