2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
şom ağzımı açtım, midem bulanmıyor hiç hamile gibi değilim rahatım diyordum cevap geldi bugün bebeğimden, direk banyoya koştum sabah sabah. Kötüymüş be mide bulantısı sürekli böyle olanların Allah yardımcısı olsun. umarım sadece ilk üç ay böyledir..

Bana doktor bulantı için ilaç verdi ama pek etki etmedi gibi canım. Senin paylaşımını görmüştüm ama araştırmamıştım bir bakayım. Olmazsa serum falan alacağım. Çünkü su da içemiyorum. En son yemek olarak iki gün önce çorba içmiştim.

Kötü ki ne kötü sorma. Benim sabah değil akşam-gece bulantım çok oluyor. İnşallah 12. haftaya kadar bulantılarımız geçer

kızlar yolculukta midem çok bulanırdı beyaz leblebi yiyince geçerdi .. bulantı şekli ve şiddeti farklıdır eminim ama aklıma gelen tek sey bu oldu bi deneseniz mi acaba

Allah yardımcın olsun canım senin daha kötüymüş ama susuz kalmamaya çalış su çok önemli allah korusun enfeksiyon bile olabilir. Yiyebildiğin şeyleri ye çok zorlama kendini. Bi de bana tuzlu ev salçası olur ya o iyi geldi ekmeğe sürüyorum bulantımı bastırıyo tuzlu tuzlu dene istersen

ben şimdiden 3 kilo aldım bile çok erken biliyorum. ama çok bulantım var galeta ve çubuk kraker iyi geliyor devamlı kemiriyorum. hemen kilo yaptı. hamile pantolonu denedim olmadı karnı boş olduğundan aşağıya doğru kayıyor. ben bir kahve bir lacivert dar kesim 2 beden büyük pantolon aldım. bellerine lastik geçirdim giyiyorum. çok rahat ettim tavsiye ederim

günaydınn cnmm.. aynı durum bende de var. dün akşam yemekten önce ve yemekten sonra çıkarttımm. sabah tartıldım ve bende 1 kilo vermişim. bana metpamid çok ii gelio ama korkuyorum kullanmıyorum. sadece günde 1 kere kullanıyorum artık o da öğlen. allah yardımcımız olsun. bebişlerimiz sağlıklı olsun inşallah.

Ev salçam yok ama iyi gelebilir doğru söylüyorsun. Zencefil iyi geliyormuş bala karıştırıp deneyeceğim.
Su için de çaba harcıyorum ki normalde çok fazla su içen biriyim ama ona rağmen midem pek almıyor.

Medpamit bana da doktor verdi ama çok aman aman fayda görmedim. Hatta dün dayanamayınca bir tane içeyim dedim yine kustum. Bizim de böyle geçecek demek ki. Bebikler için dayanacağız.

Günaydin kizlar,
Sabah sabah bos mideyle kusmaya calismak kadar eziyetli bisey yok
Metpamitten daha cok dremamine iyi geldi bana. 2 kere medpamit kullandim pek etkisini göremedim.
Gunde 1 kez dremamine aliyorum. Drum 3 kez alabilirsin dedi ama icim rahat etmiyor

Bir arkadaşımın yengesi gebe. Doktoru zencefili balla karıştırıp çay kaşığının ucuyla yemesini tavsiye etmiş. Etki ediyormuş az çok. Bunu denemeye karar verdim.

Bir arkadaşımın yengesi gebe. Doktoru zencefili balla karıştırıp çay kaşığının ucuyla yemesini tavsiye etmiş. Etki ediyormuş az çok. Bunu denemeye karar verdim.
Kayinvalidem bana zencefil zerdecal ve bali karistirir kucuk bir kavanoza koyar kisin hasta olmayim diye bi cay kasigi yedirirdi. Bende deneyim. Zencefil cayi iciyorum her aksam bir bardak. Zaten bayram tatilinden beri raporluyum bu sekilde ise gidemem

Ayy kızlar Allah yardımcınız olsun bilirim o mide bulantısının hele boş mideyle sabahları çıkarmaya çalışmak tam bir işkence benim ilk gebeliğim öğleydi 4 sene önce şimdide gebeyim 6 haftalık hiç bir sıkıntım yok şükürler olsun inşallah bundan sonrada olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…