- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.961
Sanırım bende alcam çok zorlaniyorumValla cnm bnde ogretmenim direkraporaldim. Ilk 12 hafta cok onemli. Hende bulantin varmis. Allah kolaylik versin biraz dinlenebilsen iyi olurdu.
belini karnini sikmiyorsa zarar olmaz herhalde. ama benim mesela kotum o kadar sikiyor ki belimi, gecen sali gobek deligim kanamis! halbuki actim dugmesini oyle oturdum. ama giymem bir daha. hem kendimi kotu hissettim, hem de bebegime zarar. ne gerek var? bence nasil rahatsak oyle olmaliSelam kizlar 7 haftalik oldum karniniz buyumeye basladi mi Ne zaman belirginlesir Siskinlikten anlamiyorum hala normal giyiniyorum zarar verir mi bilemedim
Lökosit 190 keton 200 diğerleride yuksek aklımda kalan bunlar yine hastane yolu göründü banaKac çıktı Can'ım çok mu yüksek bana da vücutta enfeksiyon var düşmezse antibiyotik dedı seni neden yatıracak
Amin canım sabah netlescek ama büyük bir ihtimal hastaneye yatisim yapilacakSenin baya yüksek çıkmış ama belli ki susuzluktan bol su iç kussanda geçecektir benimki neden belli değil doğru düzgünAllahım sağlıklı ve kolay hamilelik nasip etsin hepimize
Aynen oyleym kurbandada bi lokma yemdm hala gecmdi halaKızlar et yiyemiyorum, et yada kıyma göreyim miğdem bulanıyor hamileligimi ögrendigimden beri hiç et yemedim . Sizde varmı böyle şeyler...
Selam kızlar önce şunu söyliyim geçen hafta salı en son 6+1 de karından kalp atışını duyamadık drum 10-15 gün snra gel demişti haftaya çarşamba dra gitcem
Ama hamileliğimin ilk günlerinde aşırı uyku hali vardı o azaldı baya ve yine uyukluyorum ama o kadar değil halsizlik ve iştah artışı var. Başkada hicbir belirti yok hamileliğe dair. Korkmaya başladım bir sorun mu var acaba ya ? Sizde durumlar nasıl ?
çok şükür kanamam lekelenmem yok. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı diyebilirim. Siz ne alemdesiniz ?
ENDİŞELİYİM YORUM YAPAR MISINIZ ?
bende ismimden anlasildigi uzre izmirdeyim adim necla ins rabbim gönlümüzdekini hakkimizda hayirli eylesinCanım
ben sivasta yım adım Canan bu arada benimde düşük tehlike var inşallah bi ogluşum olur benimde kızım
bende ismimden anlasildigi uzre izmirdeyim adim necla ins rabbim gönlümüzdekini hakkimizda amin canım inşallah 2li testim izine yaptr rızası nisan anneleri cinsiyet leri ögrenmiş
İnşallah canım güzel günler bizleri bekliyor nisan anneleri 2li testte ögrenmişler cinsiyet leri bizde ögrenmek biran öncebende ismimden anlasildigi uzre izmirdeyim adim necla ins rabbim gönlümüzdekini hakkimizda hayirli eylesin
Kizlar yaa kiyafetleriniz ne zaman kuculmeye basladi? Ben zaten kiloluyum, ama bu aralar kotlarimin belleri cok sikmaya basladi. sadece taytlarimi giyebiliyorum. Normalde gobekliyim zaten, o yuzden gobegim cikmaya basladi mi anlayamiyorum. belki de gazdandir (ki bayagi bir var!). yoksa bebisim buyudu de ben mi anlayamadim??
Kızlar bugün doktorum kan ve idrar tahlili de yaptırdı değerlrm yüksek çıkmış idrarda da kanda da enfeksiyon çıkmış bulantidan susuz kaldı vücudum doktorda enfeksiyon çıkarsa hastaneye yatisini yaparım demsti off çok korkuyorum
Selam herkese.
Ben 2013 temmuz annesiyim.
Bu forum sayesinde çok güzel dostlar edindim. Hamilelikte buradan görüştüğümüz çoğu arkadaşımla hala görüşüyoruz.
Hamileliğimizin her anını birlikte yaşadık.
Bebeklerimizi birlikte büyüttük ve büyütüyoruz.
Şuan 27 aylık bir oğlum var ve yine hamileyim
sat:20 ağustos 2015
bdt:26 mayıs 2016
Yeniden bu heyecanı yaşamak harika.
Hepinize keyif dolu hiç sıkıntısız bir hamilelik diliyorum.
Bu arada henüz adet tarihim yaklaşmadan gidip kan testi yaptırdım. O kadar emindim ki bebişten yanılmadım.
Önümüzdeki salı tekrar kontrol var
Günaydın canım inş 12.haftada biter bulantın. Eczacı bana imuneks emetium diye zencefilli bi ilaç önerdi aldım. Üzerinde ilaç değildir gıda takviyesidir yazıyo dra sordum kullanabilirsin dedi. Sen de bi sor istersen ben daha iyiyim şimdilik 2 akşamdır azda olsa yemek yiyebildim ve sabahki şiddetli bulantım yok gibiGünaydın kızlar
Bulantılı bir günden daha merhaba
Bu sabah tartıldım, 1 kilo vermişim. Zor geçiyor şimdilik hamilelik ve ruhsal olarak iyi durumda değilim. Tek dileğim şu bulantıların kısa süreli olması.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?