2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Selam kizlar 7 haftalik oldum karniniz buyumeye basladi mi Ne zaman belirginlesir Siskinlikten anlamiyorum hala normal giyiniyorum zarar verir mi bilemedim
belini karnini sikmiyorsa zarar olmaz herhalde. ama benim mesela kotum o kadar sikiyor ki belimi, gecen sali gobek deligim kanamis! halbuki actim dugmesini oyle oturdum. ama giymem bir daha. hem kendimi kotu hissettim, hem de bebegime zarar. ne gerek var? bence nasil rahatsak oyle olmali

Senin baya yüksek çıkmış ama belli ki susuzluktan bol su iç kussanda geçecektir benimki neden belli değil doğru düzgün Allahım sağlıklı ve kolay hamilelik nasip etsin hepimize

Selam herkese.
Ben 2013 temmuz annesiyim.
Bu forum sayesinde çok güzel dostlar edindim. Hamilelikte buradan görüştüğümüz çoğu arkadaşımla hala görüşüyoruz.
Hamileliğimizin her anını birlikte yaşadık.
Bebeklerimizi birlikte büyüttük ve büyütüyoruz.
Şuan 27 aylık bir oğlum var ve yine hamileyim
sat:20 ağustos 2015
bdt:26 mayıs 2016

Yeniden bu heyecanı yaşamak harika.
Hepinize keyif dolu hiç sıkıntısız bir hamilelik diliyorum.
Bu arada henüz adet tarihim yaklaşmadan gidip kan testi yaptırdım. O kadar emindim ki bebişten yanılmadım.
Önümüzdeki salı tekrar kontrol var

Senin baya yüksek çıkmış ama belli ki susuzluktan bol su iç kussanda geçecektir benimki neden belli değil doğru düzgün Allahım sağlıklı ve kolay hamilelik nasip etsin hepimize
Amin canım sabah netlescek ama büyük bir ihtimal hastaneye yatisim yapilacak

korkmana gerek yok bende gebeliğe dair zerre kadar belirti yok, dün gittik dr a kalp atışları için herşey yolunda sorun yok dedi, bende korkuyodum hiç belirti yok diye ama dün rahatladım, bünyeden bünyeye değişiyor korkma rahat ol

hanife55 canım bende de göğüs hassasiyeti yok, bulantı yok tiksinme yok maşallah yani şanslı say kendini bizimki şimdilik sağlıklı inş öyledir seninde canım benim bende takiyordum ama boşa takmayalim

hanife55 canım ilk hamileliğimde benimde hiç belirtim yoktu. hiç hamile gibi değildim. Ama bu kez daha yoğun hissediyorum. ilk zamanlar çok ağrım baş dönmem vardı. şimdide sürekli uykuhali hafif baş dönmeleri. mide bulantıları var. endişelenme belirtisizlik iyidir

ben normalde çok kilolu sayılmam hatta kilo da verdim hamileliğin başından beri ama benim de şimdiden 6 aylık bi göbeğim var, sığamıyorum hiç bişeyin içine. büyük gelen bi kumaş pantolon vardı habire onu giyiyorum ama galiba artık hamile kıyafetlerine geçme zamanı. Minikleri sıkıştırmayalım içerde

geçmiş olsun canım ya enfeksiyon önemli gerçekten. Mümkün olduğunca sıvı tüketmek gerekiyor, böyle durumlarda en az 2-3 litre su (ya da sıvı) tüketmek gerekiyor.
Bir de arkadaşımdan bir öneri vardı, 1 litre suya kendi kapağıyla bir kapak sirke koyup her tuvaletten sonra o suyla sil enfeksiyon riskini direk azaltıyor demişti. benim enfeksiyon geçince denemedim ama aklında bulunsun belki işe yarar.

hoşgeldin, umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın yine

Günaydın canım inş 12.haftada biter bulantın. Eczacı bana imuneks emetium diye zencefilli bi ilaç önerdi aldım. Üzerinde ilaç değildir gıda takviyesidir yazıyo dra sordum kullanabilirsin dedi. Sen de bi sor istersen ben daha iyiyim şimdilik 2 akşamdır azda olsa yemek yiyebildim ve sabahki şiddetli bulantım yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…