- 3 Aralık 2012
- 3.640
- 2.336
- 398
- 41
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #5.941
Evet cnm iki kese çift yumurta oluyo ben bulantidan oluyon resmen ama öğretmenim mecbur okula gidiyorum nöbet tuttuğum için ayakta kalıyorum tahtaya yazı yazarın falan hep ayaktymIki kese cift yumurta mı oluyo acaba cnim riskli bi gebelik bizmki ayakta fazla kalamiyorm sen naslsn dinleniyo musun surekli
Amin canım cümlemizinkini insallahÇok güzel bi haber gerçkten de.Allah ikisinide sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ins canim aslinda bu hafta 3. Olcak bu ultrasyna cok fazla girmekde iyi değil. Gidip girmemekde kararsizim ama mecburum sanirimGeçmiş olsun canım ya cook farklı ikiside hareketliydi inş sende görürsün bak ozaman dahada sabırsızlanacaksın
Bana da çevreden yaptırma diyorlar zaten net bir şey soylemiyorlarmis olasılık belirtiyorlarmis ben büyük ihtimal yaptirmicamKizlar napicaksiniz ya 2li test yaptiricakmisiniz biz esimle onun tartismasina girdik resmen ben yaptiralim neyin ne olduguna bakalim bilelim diyorum bilsek aldırmicaz neden baktiriyoruz diyo cok kararsizim ben off
Yok aslında kilom iyi. Balık kapsullerinde bazen a vitamini oluyormuş zihinsel sorunlara yol aciyormus ben bu sebepten diye düşünmüştümCanım balık etli misin onun yerine balık ye bence çok fazla çok hızlı kilo aldırıyor ben ilk gebeliginde kullandım 20 kilo aldım şahsi fikrm
Valla cnm bnde ogretmenim direkraporaldim. Ilk 12 hafta cok onemli. Hende bulantin varmis. Allah kolaylik versin biraz dinlenebilsen iyi olurdu.Evet cnm iki kese çift yumurta oluyo ben bulantidan oluyon resmen ama öğretmenim mecbur okula gidiyorum nöbet tuttuğum için ayakta kalıyorum tahtaya yazı yazarın falan hep ayaktym
Yani ama balık daha saglıklı haftada 2 kere yemek yerli bide ceviz ye sonuçta kimyasal ilaçYok aslında kilom iyi. Balık kapsullerinde bazen a vitamini oluyormuş zihinsel sorunlara yol aciyormus ben bu sebepten diye düşünmüştüm
Sağolasın canımmm..
dualarınızla daha iyiyim..
merhaba, 9+6 da gittim 10+5 çıktı. evet 6 yaşında bir oğlum var. o böyle önden gitmiyordu. 3 hafta önce kontrolde günü ile uyumlu çıkmıştı, şimdi büyük çıktı. bu hamileliğimde içime kızmış gibi doğuyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olması önemli olan...Merhaba canım maşallah bebişine. kaç haftalıklen gittin kaç haftalık çıktı? Senin de bi oğlun vardı değil mi yanlış hatırlamıyorum? O da böyle önden gidiyo muydu?
Bnm de süt ve yumurta da böyle görünce bile midem kalkıyoKızlar et yiyemiyorum, et yada kıyma göreyim miğdem bulanıyor hamileligimi ögrendigimden beri hiç et yemedim . Sizde varmı böyle şeyler...
Bnm oğlumda hep önden giderdi dün kontrolde bu bebeğimde önde çıktı o yüzden sordum canım. Oğlumda 9haftalıkken gitmiştik 10+1 çıkmıştı 3.29cm bu da 9 haftalık gittik 10+1 çıktı 3.28cm aynı şeyleri yaşıyorum yani. Biz de kız istiyoruz inş sağlıklı sıhhatli olsun da bakalım 2 haftaya kdr belli olur herhalde canımmerhaba, 9+6 da gittim 10+5 çıktı. evet 6 yaşında bir oğlum var. o böyle önden gitmiyordu. 3 hafta önce kontrolde günü ile uyumlu çıkmıştı, şimdi büyük çıktı. bu hamileliğimde içime kızmış gibi doğuyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olması önemli olan...
Hoşbuldummm cnm teşekkürlerrHoşgeldin canim benim aramıza Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı da nasip etsin
Canım bende geçen haftalarda sık grdim birşey olmaz önemli olan o ani gormkIns canim aslinda bu hafta 3. Olcak bu ultrasyna cok fazla girmekde iyi değil. Gidip girmemekde kararsizim ama mecburum sanirim
Kac çıktı Can'ım çok mu yüksek bana da vücutta enfeksiyon var düşmezse antibiyotik dedı seni neden yatıracakKızlar bugün doktorum kan ve idrar tahlili de yaptırdı değerlrm yüksek çıkmış idrarda da kanda da enfeksiyon çıkmış bulantidan susuz kaldı vücudum doktorda enfeksiyon çıkarsa hastaneye yatisini yaparım demsti off çok korkuyorum
Ben haftalardir bi care bulamadimkızlarrrrr çok fenayım midemm beni mahvediyor sızın aldığınız bi tedbir varmı bu konuda
ay ben adet olamadik da onun siskinligi diye hic dusunmemistim. ama yumurtamiz fertilize oldu, yine de siskinlik mi yapiyor ki atilmayinca?canım ben de kilolu hamile kaldım ve bugün tarttı hemşire 2 kilo vermişim ama pantolonlarım olmuyor tayt giyiyorum bende de göbek sivrildi resmen bence adet olamadık onun şişkinliği ve gaz yüzünden şişti göbişler kilo verip pantolona girememek çok anlamsız e bebek de minicik daha
neyse ki evet bu konuda tek degilmisiz! ben de haftaya falan gidip hamile kiyafetleri olmasa bile en azindan birer boy buyuk pantolon tayt falan almayi planliyorum. boyle her gun tayt tayt acayip oluyor. is yerindekiler saskin :)Birilerinin daha kendini gazlı ve yersiz şişkin hissettiğini görmek gerçekten güzel. Şimdiden kıyafetlerin dar gelmesinden tedirgindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?