- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #62.841
Ay kuzuya bak sen masallah adama "bu kim oluyor da adımı söylüyor" diye bakmıştir.kızlar geçen gün avm deyiz bebeğim de kucağımda. adamın biri kızına seslendi (kızıyla benim kızımın ismi aynı) benim pıtırcık adam seslendikçe dönüp dönüp adama bakıyor
Canim kabızlık var mı belki kabin olduğu için sıkılarak yapiyordur.
Maşallah güzelim ne güzel gülmus bal tanesi.
Canim 6. Aydan itibaren oturması beklenir. Yanına yastık koy mama sandalyesinde oturt biraz u+ğraş kesin oturur. Benimki koltukta destek alıp ayağa kalkıyor koltuğa tutuna tutuna yürüyor
Bizimki ilk aylarda öyleydi bana sinir gelmişti bu çocuk niye sürekli havaya avizeye bakıyor diye. Sonra kendiliginden geçti 2. Ayın sonunda.
Maşallah canım bence de çok güzel :)Kizlar bugun saglik ocagina gittik 8 aylik kontrolumuz vardi. Kizim 8.5 kilo olmus boyu 70 cm cok iyi dediler. Bi daha ki kontrolumuz 1 yasinda
ben henüz vermiyorum canım.Kizlar bebislerle balık veriyor musunuz
Kizlar bugun saglik ocagina gittik 8 aylik kontrolumuz vardi. Kizim 8.5 kilo olmus boyu 70 cm cok iyi dediler. Bi daha ki kontrolumuz 1 yasinda
7.5 aylik olduk. En gıda isinde geride mi kalıyorum fikir belirtir misiniz ?sabah yumurta sarısı vermeye çalışıyorum. yogurt ve çorba ya da pure şeklinde akşamları da elma gibi meyve şeklinde veriyorum gıdaları. Peynir pek sevmedi. Kabak patates tarhana kiyma havuc elma mandalina şeftali kayısı ... aklıma gelen yedirmeye çalıştığım bunlar var. Şunu da yedirebilirsin dedikleriniz varsa lütfen paylaşın
bebek tarhanasını ne marka aldınız? benim aldığım organik tarhanada içindekilerde tuz bulunur yazıyor. ne yapsam karar veremedim.
Evet canım çapta levrek somon veriyorum. Bizimki 7.5 aylık 8. Ayı dolmadan vermeyi tavsiye etmiyorlarKizlar bebislerle balık veriyor musunuz
Canim 9. Ayda kızamık aşısı isteğe bağlı bir aşı. Normalde 1 yaş ama sureyeliler yüzünden hastalık görülüyor 9. Ay önerisi var ama ben 1 yaşında yaptıracagim. Sonuçta sinir bölgesinde değiliz hastanede de çalışmiyorum yani risk grubunda değiliz9. Ayda asi var niye 1 yasinda ki M meleksinsen
Kizlar bebislerle balık veriyor musunuz
7.5 aylik olduk. En gıda isinde geride mi kalıyorum fikir belirtir misiniz ?sabah yumurta sarısı vermeye çalışıyorum. yogurt ve çorba ya da pure şeklinde akşamları da elma gibi meyve şeklinde veriyorum gıdaları. Peynir pek sevmedi. Kabak patates tarhana kiyma havuc elma mandalina şeftali kayısı ... aklıma gelen yedirmeye çalıştığım bunlar var. Şunu da yedirebilirsin dedikleriniz varsa lütfen paylaşın
Ben henüz tarhanaya başlamadım. Ama tuz varsa vermezdim. Hem o Nasıl Bebek tarhanasıymış tuzlu tuzlubebek tarhanasını ne marka aldınız? benim aldığım organik tarhanada içindekilerde tuz bulunur yazıyor. ne yapsam karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?