2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Yok canim biz ilk birbirimize sahip cikariz. Sonra ailelere. Ne olursa olsun ezdirmez beni bende onu. Amin canim hepimize ins
Sana bisi diyimmi sen yinede cok cok veryansin edip kocana ailesini anlatma..bi sure sonra o kocis ters tepebiliyo..tecrubeyle sabittir..ki okadar iyi anliyorumki seni hakli olmana ragmen cok lafini etme.zorlarina gidiyor nihayet onlarin evladi..kafana takma bebisine konsantre ol..iki tarafida idare edecen mecbur ama mesafeni koru.

Canım inan çok üzüldüm çok geçmiş olsn inşallah duyulur bebeginn kalp atışı allaha sıgn bebegin senle değilse bile artk verene alanda o ben 2 kere yaşadım bu acıyı allah sabır veriyr dualarım senle

yazık çocuğa çok üzüldüm yük geliyor kadına demekki kendi evladı.

Canım durum zor bence kaynanan vurdum duymaz bi insan bencil kendinden başka kimseyi düşünmüyr

Orasi ole canim ufak tefek şeyleri gecistiririm zaten. Surekli başına kakmam öyle bugun bu olay konusuldu kapanir artik. Zaten çoğu şeyi ben demeden anlayip kendi mudahale ediyor. Ama mesafe gercekden önemliymiş. Ben anne kiz olalim dedim ama olmuyormuş

Izmirlim insallah rabbim bi mucize verir sana yarin hayirli haberini duyarim.gercekten uzgunum...

yazık çocuğa çok üzüldüm yük geliyor kadına demekki kendi evladı.
Değil aslinda cok kosturdu bu yasa rağmen hakkini yiyemem. Hergun bir bakirkoy bir fatih bir tophane kosturdu durdu. Çok düşkündür ona. Ama cahillik yapiyor işte. Sabit fikirli ikna olmuyor. Çok para harciyoruz bütün gum napim diyor. Ama ihtiyaci yok o paraya

o zaman mesafeli olmakta fayda var. bellki çok kırmıuşlar snei

Canım durum zor bence kaynanan vurdum duymaz bi insan bencil kendinden başka kimseyi düşünmüyr
Valla napim canim. Başı zora kalsa bize gelcek diye. Ortanca kaynim vurdumduymazdir. Kendisi bilir artik. Ben üzülürüm falan ama geçer

ilişkilerin içine para mevzusu girince illa huzursuzluk çıkıyor işte

benim kv bana hep derki yavrum sizde benim evlatlarimsiniz.3 evladim vardi 6 oldu...cok guzel buraya kadar.ama benim annem beni hic ac birakmadi..bakis acisi demekki farkli evlat olayina .bi corba vereydi iyiydi (bana) herkese iyi geceler guzel hamisler.

canım önceki sayfalarda benim cvplarıma bakarsan orda hangilerini saglık ocagu yapıo hangilerini hastene yazmıstımm suan yanımda deil kagıtlarım
Canım çok saol buldum mesajlarını :)
Ya bana doktorum test yaptır fln dedi ama laf karıştı sanırım liste vermeyi unuttu
Hastaneye sağlık ocağına vs. liste vermek gerkmez heralde di mi onlar biliyodur ne yapcaklarını? Herkeseten standart aynı testleri mi İstiyolar acaba

Tam üstüne basmissin canim valla. Hadi iyi geceler

canım çok üzüldüm ya geçen gün progestan hakkında konuşmuştuk seninle senin ne problemin vardı belki yarın duyulur kalp atışları eğer olumsuz sonuçlanırsa üzülme diyemem kendimi koyuyorum senin yerine üzülürüm ama bunu nasip eden rabbim yeniden yaşatır anneliği sana Allah sabır versin canım

Canım çok çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inş yarın iyi haberler alırsın

aman allahim! ayaklari uc numara mi buyumus???
valla seker olayini benim bebis kendi cozdu. normal hamilelerin et falan gorunce midesi kalkiyor, benim ki bu aralar tatliya... annemin dun dogum gunuydu, bir catal alamadim cikolatali pastasindan ki en sevdigimdir. normalde eksi yemem, simdi gece yarisi kalkip tursu yiyorum. bu bebis benim damak tadimi toptan degistirdi!
insallah asermeler 9. aya kadar surmez ama surerse yandim!!

Canım ne desek boş biliyorum ama inş bgn duyarsınız kalp atışını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…