- 21 Ekim 2011
- 314
- 204
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.721
Sana bisi diyimmi sen yinede cok cok veryansin edip kocana ailesini anlatma..bi sure sonra o kocis ters tepebiliyo..tecrubeyle sabittir.Yok canim biz ilk birbirimize sahip cikariz. Sonra ailelere. Ne olursa olsun ezdirmez beni bende onu. Amin canim hepimize ins
Canım inan çok üzüldüm çok geçmiş olsn inşallah duyulur bebeginn kalp atışı allaha sıgn bebegin senle değilse bile artk verene alanda o ben 2 kere yaşadım bu acıyı allah sabır veriyr dualarım senlebende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
yazık çocuğa çok üzüldüm7 yasinda canim ama bazi sorunlari var konuşamıyor. Bu sene ilk okula basladi dil eğitimi aliyor daha cok ustune düşülmesi lazim. Kac kez dedim kaynanama eğitimi onemli anne gitme üstüne düş şu çocuğun diye. En son dediği aksamlari siz alın hem ders yaptirin. Iyide benim kendime hayrim yok eşim isden gelip hangimize yetsin. O cocuguda yazık ediyor o yuzdende çok kiziyorum zaten. Para esir etmiş onu ya.
Canım durum zor bence kaynanan vurdum duymaz bi insan bencil kendinden başka kimseyi düşünmüyr7 yasinda canim ama bazi sorunlari var konuşamıyor. Bu sene ilk okula basladi dil eğitimi aliyor daha cok ustune düşülmesi lazim. Kac kez dedim kaynanama eğitimi onemli anne gitme üstüne düş şu çocuğun diye. En son dediği aksamlari siz alın hem ders yaptirin. Iyide benim kendime hayrim yok eşim isden gelip hangimize yetsin. O cocuguda yazık ediyor o yuzdende çok kiziyorum zaten. Para esir etmiş onu ya.
Orasi ole canim ufak tefek şeyleri gecistiririm zaten. Surekli başına kakmam öyle bugun bu olay konusuldu kapanir artik. Zaten çoğu şeyi ben demeden anlayip kendi mudahale ediyor. Ama mesafe gercekden önemliymiş. Ben anne kiz olalim dedim ama olmuyormuşSana bisi diyimmi sen yinede cok cok veryansin edip kocana ailesini anlatma..bi sure sonra o kocis ters tepebiliyo..tecrubeyle sabittir..ki okadar iyi anliyorumki seni hakli olmana ragmen cok lafini etme.zorlarina gidiyor nihayet onlarin evladi..kafana takma bebisine konsantre ol..iki tarafida idare edecen mecbur ama mesafeni koru.
Değil aslinda cok kosturdu bu yasa rağmen hakkini yiyemem. Hergun bir bakirkoy bir fatih bir tophane kosturdu durdu. Çok düşkündür ona. Ama cahillik yapiyor işte. Sabit fikirli ikna olmuyor. Çok para harciyoruz bütün gum napim diyor. Ama ihtiyaci yok o parayayazık çocuğa çok üzüldümyük geliyor kadına demekki kendi evladı.
o zaman mesafeli olmakta fayda var. bellki çok kırmıuşlar sneiOrasi ole canim ufak tefek şeyleri gecistiririm zaten. Surekli başına kakmam öyle bugun bu olay konusuldu kapanir artik. Zaten çoğu şeyi ben demeden anlayip kendi mudahale ediyor. Ama mesafe gercekden önemliymiş. Ben anne kiz olalim dedim ama olmuyormuş
Valla napim canim. Başı zora kalsa bize gelcek diye. Ortanca kaynim vurdumduymazdir. Kendisi bilir artik. Ben üzülürüm falan ama geçerCanım durum zor bence kaynanan vurdum duymaz bi insan bencil kendinden başka kimseyi düşünmüyr
ilişkilerin içine para mevzusu girince illa huzursuzluk çıkıyor işteDeğil aslinda cok kosturdu bu yasa rağmen hakkini yiyemem. Hergun bir bakirkoy bir fatih bir tophane kosturdu durdu. Çok düşkündür ona. Ama cahillik yapiyor işte. Sabit fikirli ikna olmuyor. Çok para harciyoruz bütün gum napim diyor. Ama ihtiyaci yok o paraya
benim kv bana hep derki yavrum sizde benim evlatlarimsiniz.3 evladim vardi 6 oldu...cok guzel buraya kadar.ama benim annem beni hic ac birakmadi..bakis acisi demekki farkli evlat olayinaOrasi ole canim ufak tefek şeyleri gecistiririm zaten. Surekli başına kakmam öyle bugun bu olay konusuldu kapanir artik. Zaten çoğu şeyi ben demeden anlayip kendi mudahale ediyor. Ama mesafe gercekden önemliymiş. Ben anne kiz olalim dedim ama olmuyormuş
Canım çok saol buldum mesajlarını :)canım önceki sayfalarda benim cvplarıma bakarsan orda hangilerini saglık ocagu yapıo hangilerini hastene yazmıstımm suan yanımda deil kagıtlarım
ilişkilerin içine para mevzusu girince illa huzursuzluk çıkıyor işte
o zaman mesafeli olmakta fayda var. bellki çok kırmıuşlar snei[/QUOTE
Kirmislar valla ne çok sismisim. Hakkinizi helal edin valla. Ama rahatladim ne yalan söyleyim. Konusmasam catlardim
Tam üstüne basmissin canim valla. Hadi iyi gecelerbenim kv bana hep derki yavrum sizde benim evlatlarimsiniz.3 evladim vardi 6 oldu...cok guzel buraya kadar.ama benim annem beni hic ac birakmadi..bakis acisi demekki farkli evlat olayina.bi corba vereydi iyiydi (bana) herkese iyi geceler guzel hamisler.
canım çok üzüldüm ya geçen gün progestan hakkında konuşmuştuk seninle senin ne problemin vardı belki yarın duyulur kalp atışları eğer olumsuz sonuçlanırsa üzülme diyemem kendimi koyuyorum senin yerine üzülürüm ama bunu nasip eden rabbim yeniden yaşatır anneliği sana Allah sabır versin canımbende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
karnını tutunca yuvarlağımsı bi sertlikmiydi
Canım çok çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inş yarın iyi haberler alırsınbende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
aman allahim! ayaklari uc numara mi buyumus???tuza son aylarda dikkat etmek lazım ödem topluyor vücut benim arkadaşımın ayakları 9. ayda 41-42 olmuştu 38 giyiyor normaldeaklında bulunsun boş şişlik yapar son aylarda az tuzlu yersin ama önemli olan şeker canım şeker bebeğinize zehir etkisi yapar diyorlar şuan kanımızdan besleniyor şeker oranını düşük tutmamız lazım ki bebeğimize bişey olmasın böylece kiloda almamış oluruz benim 7 kiloya gelince zaten bebek ve kanın (yüzde 45 artıyormuş) toplamı 6-7 kiloymuş eeeee bana kilo kalmadı doktor zaten bu zamana kadar yemişsin artık kendine yeme kilo alma demek istedi galiba bakalım şuan tutabiliyorum kendimi ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem ben 80 kiloyla başladım 2 kilo vermişim haftaya 2 aylık olucaz ama ilk aylar verip sonra çok alan da var hayırlısı inşallah çok kilo almayız
Canım hiç umursamaz yüzde verme mesafe koy araya resmi kullanıyor seni öyle öyle vazgeçerValla napim canim. Başı zora kalsa bize gelcek diye. Ortanca kaynim vurdumduymazdir. Kendisi bilir artik. Ben üzülürüm falan ama geçer
Canım ne desek boş biliyorum ama inş bgn duyarsınız kalp atışınıbende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?