- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #6.741
Çocuklu olunca böyle canım 6.30da kalktı bnm paşa :) ama normalde de erken uyanıyorum wc ye sık kalktığımdan uyuyamıyorum canım. Bayılıyorum şu hamilelik ben de uyku yaptı deyip öğlene kadar yatanlaracancat canım erkencisin
Aynn bende uyuyamıyorum canm şükür iyileşti oglum bugun kontrolüm var bende heycandan uyuyamıyorumÇocuklu olunca böyle canım 6.30da kalktı bnm paşa :) ama normalde de erken uyanıyorum wc ye sık kalktığımdan uyuyamıyorum canım. Bayılıyorum şu hamilelik ben de uyku yaptı deyip öğlene kadar yatanlara
Sen nasılsın oğlun nasıl iyileşti değil mi?
Ayyy çok heycanlı canım güzel hbrlerle gelirsin inş haftamız aynı seninle. Ama bnm önden gidiyo ultrasonda senin uyumlu mu son adetle? Bi daha ki 21 ekimde bnm 2li test için. Bu arada Arya ismine bayılıyorum ben deAynn bende uyuyamıyorum canm şükür iyileşti oglum bugun kontrolüm var bende heycandan uyuyamıyorum
Ben bir buçuk hafta önce gitmiştim o zaman iyiydi tekrar gitmeme de daha bir buçuk hafta var meraktan ölüyorum bu gittiğimde ikili test yapacakGunlerimizin de yakin olmasi ve ayni durumlarda oldugunu soylemen su an cok moral verdi senin ne zaman doktor randevun ne zaman gitmistin en son ben yarin saglik ocagina gidecegim bakalim ne diyecekler kalbini dinlerler mi acaba en azindan icim iyice rahatlar eger dinletirlerse super olur doktorum bana 12. Haftada gel demisti en son 8.haftada gittim cok oldu
İnşallah tatlım güzel haberlerle gelirim en son uyumludur bakalım bugün nasl çıkacak 2li testi bugün söyler sanırım arya ismi gerçekten çok güzl kız olursa arya olcak sen ne düşünüyosun canm sabh erkenden kalktm çamaşır ASTM heycanlıyım sardıAyyy çok heycanlı canım güzel hbrlerle gelirsin inş haftamız aynı seninle. Ama bnm önden gidiyo ultrasonda senin uyumlu mu son adetle? Bi daha ki 21 ekimde bnm 2li test için. Bu arada Arya ismine bayılıyorum ben de
Benim de aynı canım kaynana içli köfte yapmış benimde sevdiğimi fakat yapamadigimi bilir diğer gelirlerini çağırıp afiyetle yemisler hatta kiminin evine de göndermiş bir de şu hamile halimle bana duyurup benim de canımı istediler yine de iyi düşündüm bana da daha sonra gönderecek herhalde diye saf kafam benim cagirmadilar da getirmediler de söyledim niye böyle yaptınız diye aaaa biz seni unuttuk dediler kendim yapmayı bilsem hiç onlara muhtaç olmam da isteDunden beri kari koca yeterince kalbimi kırdılar be zaten canim. Ama hiç haketmedim o yuzden benim içim rahat. Ama napalim işte dert etmemek elde değil. Zamanla alisiriz artik
Bende cok merak ediyorum cnm ya oyle voyle degil paronayak olucam nerdeyse ikili test yapmaya karar verdin mi ben yaptirmicam esim istemiyordu beni de ikna etti bugun saglik ocagina gidicem bakalim belki kalbini dinletir zen gittin mi saglik ocaginaBen bir buçuk hafta önce gitmiştim o zaman iyiydi tekrar gitmeme de daha bir buçuk hafta var meraktan ölüyorum bu gittiğimde ikili test yapacak
Herkese günaydın. Benim bugün tam 7. haftam ve sabah kalktığımda çamaşırımda açık kahve lekelenme vardı. Bunu bir sorun olarak görüp görmemek konusunda kararsız kaldım. Çünkü gebelik sitelerinde 7. haftada bu tur durumların olabileceği yazıyor. Yarın doktorum var o sebeple beklemeyi düşünüyorum. Fakat merak ediyorum denildiği gibi 7. haftada bu lekelenmeyi yaşayan arkadaşlar var mı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
bende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
Yeni okudum yazdıklarını. Çok çok üzüldüm. Rabbim en sağlıklısından bir evlatla seni yeniden sevindirsin inşallah.bende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
Ben ilk hamileliğimde kız çok istemiştim ve hep kız ismi bulmuştum ama oğlum oldu. Ablamın 3 ay küçük kızı var ona çok söyledim arya koy diye Elis koydular. Şimdi kafamda bi kaç kız ismi var ama netleştirmedik canım. Bizim bulduğumuz isimler biraz değişik :) ve yine hep kız ismi buluyorum o yüzden bu sefer şartlandırmak istemiyorum kendimi cinsiyet belli olsun o zmn inş. Randevun kaçta canım belki cinsiyeti de söyler seninİnşallah tatlım güzel haberlerle gelirim en son uyumludur bakalım bugün nasl çıkacak 2li testi bugün söyler sanırım arya ismi gerçekten çok güzl kız olursa arya olcak sen ne düşünüyosun canm sabh erkenden kalktm çamaşır ASTM heycanlıyım sardı
bende bu yolculugun malesef sonuna geldim inanmak istemiyorum cok zor aksam kanamam koyu kirmiziya donunce acile gittik ve malesef kalp atisi duyulmadi doktor iki ayri odada iki makinayla alttan bakti baya ugrasti ama duyulmadi yarin sabah kendi doktorumda bakcak ve ultrason uzmanida bakcak onun raporuna gore yarin kurtaj olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?