- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.521
Ne güzel ben aldım 2 kilo benimde bulantım hiç olmadıAynıyız canım cok ılgınc benımde hıc bulantım olmadı daha once ıstahlıydım ama suan normal yıyorum gercı ben ne cıkolata ne kahve ıcmedım yemedım zararlı dıye daha saglıklı beslenınce alınmıyo galıba bende 60 kg ıle başladım dun baktım hala 60 ım 3.ayın bıtımıne benım tam 1 hafta var ınsallah boyle devamı ederiz cok almayız
Ben merkezdeyim :)manavgatttayım ben canım sen neresindensin
8+2 yim benim haftalarda olup da kasık ağrısı çeken var mı tedirgin oldum
tünaydın canım durup dururken mi saldırdı biraz şüpheli saldırması korkulacak bişey yok ama ihmal etme kanadıysa git hastaneye nerden biliyorum ben de hamile kalmadan 2 ay önce falan hayvan sevgime yenik düşüp sitenin içindeki kedilerle oynaşırken biri elimi mama sandı ve kanadı ist. oturuyorum gittiğim özel hastane hasekiye sevk etti 3 tane kuduz ve tetanoz aşısı yaptılar o zaman da hamilelik şüphem vardı dr. hamileykende yapıyoruz zararı yok dedi sen yine dr. danış canımBizimki uyandırdı yine off ya çok gaz sancım var şişkinlik var midem bulanıyo dün de yolda yürürken arkamdan bacağıma kedi saldırdı tırmaladı azcık kanadı fln kuduz muduz endişeliyim de oooffffff neyse günaydınn
Benim uygulamada pembe kalpli olandan :) burdaki bilgilerle birebir aynı yazıyor. Gebelik haftasını gün gün yazması çok güzel burda da keşke öyle yazsaydı. Mesela benim bugün 9+o olduevet bende de 3 tane uygulama yüklü bi tanesinin simgesinde pembe göbeğinde kalp olan bi kadın var :) orda buradaki takvimdekilerin aynıları yaziyo .
canım bişey yoktur merak etme benim arkadaşım karda kaydı düştü toto üstüne hiç bişey olmadı meleklerimizi Allah koruyor üzülme çok hassasız ben de geçen gün eşimle kavga etmedim o benimle etti yoldaydık hemde sustum eve gelince de ağlayıp kafama takmiyim diye uyudum uyanınca da onun aklı başına gelmiş gebe kadına neler dedim diye konuştuk sakince yuvasını yaptım tabiki yaşadığını bilemem çok ağırdır belki ama artık dünyadaki hiçbir şey onlardan değerli değil bu kadar yıpratma kendiniArkadaslar aksam kotu bir olau yasadim cok agladim hatta sinr krizi gecirdim yere dusmusum ama karniminin uzerine degil cok korkuyorm insallah bebisime bisey olmamistir
gündaşım dün soramadım merak ettim ne oldu duyabildin mi miniğini nasılmış?Kızlar saat 2.30 da olan randevuma hala giremedim doktor acil sezeryan ameliyatına gitti bekliyorum heyecanla inş bebişimin kalp atışlarını bende duycam...
Vicdan azabi cekiyorm yavruma zarar gelmistir diyeCanım kendini üzme ne degerli yazık degilmi bebegin ede sanada
İnsallah iyidir kontrolume 10 gun var ama pazartesi dr gidecegimcanım bişey yoktur merak etme benim arkadaşım karda kaydı düştü toto üstüne hiç bişey olmadı meleklerimizi Allah koruyor üzülme çok hassasız ben de geçen gün eşimle kavga etmedim o benimle etti yoldaydık hemde sustum eve gelince de ağlayıp kafama takmiyim diye uyudum uyanınca da onun aklı başına gelmiş gebe kadına neler dedim diye konuştuk sakince yuvasını yaptım tabiki yaşadığını bilemem çok ağırdır belki ama artık dünyadaki hiçbir şey onlardan değerli değil bu kadar yıpratma kendini
Tatlım boşver gerçekten değmez yazık degilmi sıkma canını boşunaVicdan azabi cekiyorm yavruma zarar gelmistir diyeanlayissiz vicdansiz insanlar bazen can skabiliyor
Evt canim yavruma yazik ama zaten cok hassa ve duygusalim yavrumu kaubetme korkum biryandan strese sokarken birde gereksiz seyler yuzunden strese girdim yuzum gozum sisti aglamaktan hicbirsey canim istemiyor istahim acikti hep insallah iyidir kuzumTatlım boşver gerçekten değmez yazık degilmi sıkma canını boşuna
Tatlım üzüldün canını sıktın o yüzden oldu kimse için deymezEvt canim yavruma yazik ama zaten cok hassa ve duygusalim yavrumu kaubetme korkum biryandan strese sokarken birde gereksiz seyler yuzunden strese girdim yuzum gozum sisti aglamaktan hicbirsey canim istemiyor istahim acikti hep insallah iyidir kuzum
Haklisin canim kimse icin degmezmis rabbim korusun insallahTatlım üzüldün canını sıktın o yüzden oldu kimse için deymez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?