2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ne güzel ben aldım 2 kilo benimde bulantım hiç olmadı

Günaydın kızlar benim bulantılar hala devam ediyor sizlerde durum nasıl? 55 le hamile kaldım şuan 50 de yim dahada düşer dye korkuyorum.benimkiler ikiz olduğundan doktor ikili tarama olmayacak dedi.sadece ense ve buruna bakilcak dedi.

8+2 yim benim haftalarda olup da kasık ağrısı çeken var mı tedirgin oldum

Ulytu, Allah korusun seni tabi ama ben bikaç gündür çekiyordum kasık ağrısı 8 haftalıktı..az önce doktordan geldim, göremediğini söyledi keseyi..emin olamadı ama haftaya netleştirecek..

Bu sabah saat 6 da uyandım çok huzursuzdm neden bilmiyorum . umarım bebeğim iyidir . ona bisey olursa diye çok korkuyorum . çarşamba randevum var . ama bu sıkıntı nerden geldi ustume bilmiyorum . Allah bebislerimizin acısını yaşatmasın bizlere . hayirlisiyla ,sağlıklıca bi kucağımıza alabilsek miniklerimizi

Günaydınnnnn :)
Allah rennie nin şurubunu üretenden Allah razı olsun.
Ne mide yanması ne mide gazı ne kusma hiçbiri dünden beri kalmadı bende çok şükür. Dünden beri kendimi daha iyi hissediyorum

tünaydın canım durup dururken mi saldırdı biraz şüpheli saldırması korkulacak bişey yok ama ihmal etme kanadıysa git hastaneye nerden biliyorum ben de hamile kalmadan 2 ay önce falan hayvan sevgime yenik düşüp sitenin içindeki kedilerle oynaşırken biri elimi mama sandı ve kanadı ist. oturuyorum gittiğim özel hastane hasekiye sevk etti 3 tane kuduz ve tetanoz aşısı yaptılar o zaman da hamilelik şüphem vardı dr. hamileykende yapıyoruz zararı yok dedi sen yine dr. danış canım

AYY KIZLARR O KADAR HAFTA MİDEM BUNANMADI BUGÜN ÇOK MİDEM BULANDI VE ÇIKARDIM HALADA BULANIYO ACABA ÜŞÜTMÜŞ OLABİLİRMİYİM ÇÜNKÜ HİÇ OLMUYODU ?? BU HAFTALARDAN SONRA AZALMASI GEREKİYO DİE BİLİYORUMM ...

evet bende de 3 tane uygulama yüklü bi tanesinin simgesinde pembe göbeğinde kalp olan bi kadın var :) orda buradaki takvimdekilerin aynıları yaziyo .
Benim uygulamada pembe kalpli olandan :) burdaki bilgilerle birebir aynı yazıyor. Gebelik haftasını gün gün yazması çok güzel burda da keşke öyle yazsaydı. Mesela benim bugün 9+o oldu

Arkadaslar aksam kotu bir olau yasadim cok agladim hatta sinr krizi gecirdim yere dusmusum ama karniminin uzerine degil cok korkuyorm insallah bebisime bisey olmamistir
canım bişey yoktur merak etme benim arkadaşım karda kaydı düştü toto üstüne hiç bişey olmadı meleklerimizi Allah koruyor üzülme çok hassasız ben de geçen gün eşimle kavga etmedim o benimle etti yoldaydık hemde sustum eve gelince de ağlayıp kafama takmiyim diye uyudum uyanınca da onun aklı başına gelmiş gebe kadına neler dedim diye konuştuk sakince yuvasını yaptım tabiki yaşadığını bilemem çok ağırdır belki ama artık dünyadaki hiçbir şey onlardan değerli değil bu kadar yıpratma kendini

Canım kendini üzme ne degerli yazık degilmi bebegin ede sanada
Vicdan azabi cekiyorm yavruma zarar gelmistir diye anlayissiz vicdansiz insanlar bazen can skabiliyor sagol canm destegin icin

Son düzenleme:
İnsallah iyidir kontrolume 10 gun var ama pazartesi dr gidecegim
Evey canm cok hassas donemdeyiz ben zaten 2 kaybin ardindan piskolojik olarak surekli yavrum iyimi diye kendimi yiyorm kaybetme jkorkusu beni bitiriyor birde anlayissiz insanlardan haksizlik goruyorum bugun daha iyiyim ama surekli aglamakliyim allahim hepimizin yardimcisi olsun insallah sagol destek oldugun icin

Tatlım boşver gerçekten değmez yazık degilmi sıkma canını boşuna
Evt canim yavruma yazik ama zaten cok hassa ve duygusalim yavrumu kaubetme korkum biryandan strese sokarken birde gereksiz seyler yuzunden strese girdim yuzum gozum sisti aglamaktan hicbirsey canim istemiyor istahim acikti hep insallah iyidir kuzum

Evt canim yavruma yazik ama zaten cok hassa ve duygusalim yavrumu kaubetme korkum biryandan strese sokarken birde gereksiz seyler yuzunden strese girdim yuzum gozum sisti aglamaktan hicbirsey canim istemiyor istahim acikti hep insallah iyidir kuzum
Tatlım üzüldün canını sıktın o yüzden oldu kimse için deymez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…