2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
KIZLAR merhaba, benim çok akıntım oluyo bu normal mi,

Hanımlar, lütfen farklı uygulamalarda, sosyal ağlarda gruplar kuruyorsanız bile bunu topik üzerinden yazmazsanız sevinirim. Sonuçta hepiniz burada tanışıp kaynaştınız, yönetim olarak bu kadarını beklememiz abes olmasa gerek.
Üstelik insanların ad soyadı da gözüküyor uygulamayı göstereceğim derken.

Sağlıklı gebelikler diliyorum...

Tamamdır :) kusura bakmayın burda yazmamak aklımıza gelmedı orası zaten farklı bı yer bırbırımızı görelım dıye yazdık kusura bakmayın

Teyzeleri kuzucumla geldik biz sukurler olsun hersey yolundaymis ama nazli bir bebek bizimkisi sanirim annesini uzuyo sadece kalp atislari falan da duyduk 10+3 olmusuz 31 ekimde de ikili taramamiz var bizden haberler bunlar

Kızlar 2li test için ne zaman randevunuz beni haftaya Perşembe 11+3 de çağırdı Dr um aızlerın ne zaman

arkadaşlar doktor bugünkü muayenede (8 haftalık hamileyim) kese göremiyorum bebek düşmüş olabilir dedi..aynı zamanda 2 aylık diyorsun ama(son adet tarihine göre) gelişimi 1 aylık gibi dedi..hem yok hem gelişimi nasıl geri oluyor diye soramadım..yurtdışında yaşıyorum bu arada, sağlık imkanları çok kısıtlı ve pahalı olan bir yerde..hiç böyle bir durum yaşayan, duyan var mı?

Ya kızlar benim sağ üst karında bir nokta durup durup bıçak saplanmış gibi kasiliyor. Özellikle uykum geldiği için esnediysem, hapsurduysam, burnumu temizlediysem, derin nefes aldıysam birden acıyor. Dün akşam da bir damla kahverengi lekelenmem oldu. Arkası gelmedi. Acaba bu ağrı normal değil mi? Sizde de oluyor mu hiç?

Canım kanaman falan olmuş muydu, bebek düşse bir belirtisi olurdu.
Kan testi ile bhcgye baktırabilirsin yada idrar testi ile gebeliğin devam ediyor mu diye.
Rahmin konumundan kaynaklanıyor olabilir mi çok da bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…