- 16 Eylül 2015
- 1.267
- 2.026
- 53
- 34
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.541
Ben çoktu ama şuan bulaştıran bişey istemiyorumkızlaaar aşermeniz başladı mıı???
Günaydın canihepinize antalya dan havası gibi sımsıcak günaydınlar
Antalyanin neresindensin ben de antalyadayim :)
Slm kızlar ben de antalyadayimAntalyanin neresindensin ben de antalyadayim :)
Aaa ben de manavgatmanavgatttayım ben canım sen neresindensin
manavgatttayım ben canım sen neresindensin
Tamamdır :) kusura bakmayın burda yazmamak aklımıza gelmedı orası zaten farklı bı yer bırbırımızı görelım dıye yazdık kusura bakmayınHanımlar, lütfen farklı uygulamalarda, sosyal ağlarda gruplar kuruyorsanız bile bunu topik üzerinden yazmazsanız sevinirim. Sonuçta hepiniz burada tanışıp kaynaştınız, yönetim olarak bu kadarını beklememiz abes olmasa gerek.
Üstelik insanların ad soyadı da gözüküyor uygulamayı göstereceğim derken.
Sağlıklı gebelikler diliyorum...
Anlayışınız için teşekkür ederimTamamdır :) kusura bakmayın burda yazmamak aklımıza gelmedı orası zaten farklı bı yer bırbırımızı görelım dıye yazdık kusura bakmayın
o kadar mevsimle alakasız bişi istedi ki canım anlatamam :) midem kötü ama canım istiyo şaka gibi :)Ben çoktu ama şuan bulaştıran bişey istemiyorum
Canım bulursun artk herşey var ne çekti canno kadar mevsimle alakasız bişi istedi ki canım anlatamam :) midem kötü ama canım istiyo şaka gibi :)
Ben 27.sinde gideceğim biraz geç deilmiKızlar 2li test için ne zaman randevunuz beni haftaya Perşembe 11+3 de çağırdı Dr um aızlerın ne zaman
Merkezdeyim ,senNERDE OTURUYOSUN
Yok canım degıl 4 gun var aramızda benımde 23 U işte ben 11. Hafta gıtmek ıstedım gec olunca ense olcumlerınde yanlıslıklar falan oluyo dıyolarBen 27.sinde gideceğim biraz geç deilmi
arkadaşlar doktor bugünkü muayenede (8 haftalık hamileyim) kese göremiyorum bebek düşmüş olabilir dedi..aynı zamanda 2 aylık diyorsun ama(son adet tarihine göre) gelişimi 1 aylık gibi dedi..hem yok hem gelişimi nasıl geri oluyor diye soramadım..yurtdışında yaşıyorum bu arada, sağlık imkanları çok kısıtlı ve pahalı olan bir yerde..hiç böyle bir durum yaşayan, duyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?