- 12 Temmuz 2006
- 4.228
- 524
- 363
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.561
Canım bende de oluyor. Hapşururken elim hep karnıma gidiyor o yüzden. Aniden ayağa kalktığımda da oluyor. Dikkat etmek lazım tabi, kontrolün ne zmn?Ya kızlar benim sağ üst karında bir nokta durup durup bıçak saplanmış gibi kasiliyor. Özellikle uykum geldiği için esnediysem, hapsurduysam, burnumu temizlediysem, derin nefes aldıysam birden acıyor. Dün akşam da bir damla kahverengi lekelenmem oldu. Arkası gelmedi. Acaba bu ağrı normal değil mi? Sizde de oluyor mu hiç?
Daha çok 13 kasımda. Bu iki üç gündür hep hissettiriyor kendini. Oturduğum da kaldığımda yattığımda hep orda. Geçer diye bekledim geçmedi de. Dün de lekelenmeyi görünce iyice korktumCanım bende de oluyor. Hapşururken elim hep karnıma gidiyor o yüzden. Aniden ayağa kalktığımda da oluyor. Dikkat etmek lazım tabi, kontrolün ne zmn?
Daha çok 13 kasımda. Bu iki üç gündür hep hissettiriyor kendini. Oturduğum da kaldığımda yattığımda hep orda. Geçer diye bekledim geçmedi de. Dün de lekelenmeyi görünce iyice korktum
Neresinden canim ben merkezdeyim :)Günaydın cani
Slm kızlar ben de antalyadayim
Saol canım içime su serptin. Lekelenmem aslında o kadar az oldu ki. Akıntının içinde küçücük kahverengi bir nokta vardı sadece. Ama hemen iç camasirimi değiştirip beyaz renkli giydim. Olursa tekrar göreyim diye. Ama şükür olmadı.Bende de çok defa oldu, zaman zaman oluyor da endişe etme bence. Ama bir daha Lekelenme olursa doktora görünsen iyi olur. Rabbim korusun bebişlerimizi
Canim ben bugun 8+1 oldum.doktorum haftaya gelirsin sonra 2 hafta sonra yani 11.ci haftada ikili testini yapariz hem araya fazla zaman girmeden takip etmis oluruz demisti.Allahim saglikla gostersin o.gunleri..kanamam kaybolur insaallahKızlar 2li test için ne zaman randevunuz beni haftaya Perşembe 11+3 de çağırdı Dr um aızlerın ne zaman
Bende cok heyecanlıyımCanim ben bugun 8+1 oldum.doktorum haftaya gelirsin sonra 2 hafta sonra yani 11.ci haftada ikili testini yapariz hem araya fazla zaman girmeden takip etmis oluruz demisti.Allahim saglikla gostersin o.gunleri..kanamam kaybolur insaallah
Canim cok degisik bir durum.bence baska doktorada gozuk derim..eger adet dongunde sikinti yoksa gozukmesi gerekirdi..mesela ben 40 gunde adet goruyorum 28lik adet dongusune gore 9+6 cikiyor ama 8+1im..adet dongum uzun oldugu icin bu kadar fark gec dollenmeden dolayi normal sayiliyor.arkadaşlar doktor bugünkü muayenede (8 haftalık hamileyim) kese göremiyorum bebek düşmüş olabilir dedi..aynı zamanda 2 aylık diyorsun ama(son adet tarihine göre) gelişimi 1 aylık gibi dedi..hem yok hem gelişimi nasıl geri oluyor diye soramadım..yurtdışında yaşıyorum bu arada, sağlık imkanları çok kısıtlı ve pahalı olan bir yerde..hiç böyle bir durum yaşayan, duyan var mı?
Allah hepimizin evlatlarini her kontrolde saglikli haberler aldirsin insaallah.korktugumuza ugratmasin mevlam.Bende cok heyecanlıyım
BELKİ DE BİRBİRİMİZİ TANIYORUZDUR BİLE
Belki deBELKİ DE BİRBİRİMİZİ TANIYORUZDUR BİLE
Manavgat canimNeresinden canim ben merkezdeyim :)
gündaşım dün soramadım merak ettim ne oldu duyabildin mi miniğini nasılmış?
Kızlar size bişey sorcamdün kontrole gittim bebeğim 7h3g olması gerekirken 6h0g çıktı kalp atışlarını falan dinledik doktor geç döllenme dedi tahmin ettiğimiz tarihten 10 gün sonra olmuş döllenme dedi ama bu mümkün değil çünkü yumurtlama günümden sonra ilişki olmadı kafam çok karıştı birde miyom vardı bende 2cm bebekle birlikte 1.5 ayda 8cm olmuş acaba miyom yüzünde bebişim gelişmeyip geri mi kalıyor
Belki dehangi doktora gidiyosn canim
böyle karamsar olma ama canım sanada bebişede yazıkBende konusuyorum rahatlamaua calisiyorum ama bir yandanda kapilmaya alismaya korkuyorm sanki
Canim,insaallah sikinti cikmaz.guzel.bazen gec dollenme dedikleri sey yumurtayla sperm birkac gun sonra birlesip veya rahime daha gec dusebiliyor.1 haftalik gecikmeler normal sayiliyor yani..onemli olan bundan sonrakiler..ilk 12 haftalik.olcumler -+ hata payi verebiliyor..kac gunde bir adet oluyorsun.ben 40 gunde adet gordugum icin sat gore 9+6 olma lazim ama 8+1imKızlar size bişey sorcamdün kontrole gittim bebeğim 7h3g olması gerekirken 6h0g çıktı kalp atışlarını falan dinledik doktor geç döllenme dedi tahmin ettiğimiz tarihten 10 gün sonra olmuş döllenme dedi ama bu mümkün değil çünkü yumurtlama günümden sonra ilişki olmadı kafam çok karıştı birde miyom vardı bende 2cm bebekle birlikte 1.5 ayda 8cm olmuş acaba miyom yüzünde bebişim gelişmeyip geri mi kalıyor
Ben de kızımda Seyhun hanima gidiyordum,şimdi ondan randevu alamadim o yüzden anadolu hastanesinde Ahmet beye gittim ama Seyhun hanima gecicem hemen cok begenmedimSEYHUN HANIMA GİDİYORUM SEN KİME GİDİYORSUN
aynı durumdayız canım.o kadar çok beyazım varki.druma sordum boyat ama organik seçmeye çalış en azından daha az kimyasal var dedi.kuaförümde 4. ay gibi gelirsen diplere değdirmeden(ki biraz görünecek beyazlar)boyayalım dedi.açıkçası boyatmadan bitiririm diyordum ama çok moralimi bozuyor boyatıcam sanırımYa kızlar sac boyatma hakkinda fikriniz var mi? Rengarenk oldum surekli toplamaya calisiyorum o yuzden doguma kadar boyatamiyor muyuz yada baska cozum var mi ? Doktorum 3 aydan sonra dedi ama emin olamiyorum
tatlım eğer koku yoksa nırmal ama koku yanma ve ağrı varsa muhakkak dr sorKIZLAR merhaba, benim çok akıntım oluyo bu normal mi,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?