2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364

Canım sperm vücutta birkaç gün yaşayabiliyor diye duymuştum ama on gün değildir sanırım. Ama zaten bu önemli değil. Zaman zaman bebişler geriden yada ileriden gidip sonradan dengeye geliyorlar. Burada da arkadaşlar paylaşmıştı zaten. Önemli olan kalp atışını duymuş olmanız, çok şükür onu da duymuşsunuz zaten. Hiç canını sıkma o yüzden.

Canım baska bı Dr a falan mı gıttın benım özel ayrı devlet ayrı soykemıstı aynı senın gıbı 1 haftam geriden gördü devlettekı meger cıhazı eskıymıs belkı oykedır

adet döngüsünde bir sıkıntı yok..olmadım yani iki aydır..sadece 1-2 gündür sivilce var yüzümde(bilmiyorum fark eder mi)..bir de kasıklarımda sancı vardı..başka dokto olayını araştırıyorum..doktor bir de diabetten şüphelendi değerler yüksek çıkmış, o tahlillerin sonucunu da alıp öyle gitmeyi düşünüyorum başka doktora

Canım kanaman falan olmuş muydu, bebek düşse bir belirtisi olurdu.
Kan testi ile bhcgye baktırabilirsin yada idrar testi ile gebeliğin devam ediyor mu diye.
Rahmin konumundan kaynaklanıyor olabilir mi çok da bilmiyorum ama

bilemedim kanama falan olmadı hiç..başka bir doktordan test yaptırıcam..teşekkür ederim

Rahimde kanama varmış. Az dedi doktor. Aklınıza kötü bir.şey getirmeyin dedi ama ... ama ışte... progesteron verdi. Sizce ?
Moral bozmamak lazım.biliyorum. ama içten içe endişelerim var.

Eki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Gözünaydın canım kaç hafta kaç günlük bide kaç cm boyu? Nub görünmüyo daha net olsa bi yorum yapabilirdim. Dr bişey demedi mi?

Gözünaydın canım kaç hafta kaç günlük bide kaç cm boyu? Nub görünmüyo daha net olsa bi yorum yapabilirdim. Dr bişey demedi mi?
Teşekkürler canım normalde sata göre 11+6 günlük ancak ultrasonda 12+6 günlük çıktı Bebişimiz önden gidiyor 8,5 Cm boyu doktor net birşey söylemedi gelecek ay net söylerim dedi %60 kıza benziyor dedi. Ama içime hep erkek gibi doğuyor du bilemedim şimdi Çin takviminde görede erkekti ama sonra değişirmi 16.haftada neder dr.bilemiyorum

tatlım eğer koku yoksa nırmal ama koku yanma ve ağrı varsa muhakkak dr sor
Koku yok sadem.. Ağrı da yok..
Progestan kullanıyorum acaba o yapar mı??

Maşallah kuzucuğa canım erken döllenme olmuştur bnm oğlumda öyleydi önden giderdi. Ultrason aleti çok iyi olsaydı net görürdü çünkü 13 haftalık olmuş artık. Sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet önemli değil canım ama inş gönlünüzdeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…