- 6 Mart 2015
- 922
- 1.745
- 63
- 38
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.581
Kızlar size bişey sorcamdün kontrole gittim bebeğim 7h3g olması gerekirken 6h0g çıktı kalp atışlarını falan dinledik doktor geç döllenme dedi tahmin ettiğimiz tarihten 10 gün sonra olmuş döllenme dedi ama bu mümkün değil çünkü yumurtlama günümden sonra ilişki olmadı kafam çok karıştı birde miyom vardı bende 2cm bebekle birlikte 1.5 ayda 8cm olmuş acaba miyom yüzünde bebişim gelişmeyip geri mi kalıyor
Canım baska bı Dr a falan mı gıttın benım özel ayrı devlet ayrı soykemıstı aynı senın gıbı 1 haftam geriden gördü devlettekı meger cıhazı eskıymıs belkı oykedırKızlar size bişey sorcamdün kontrole gittim bebeğim 7h3g olması gerekirken 6h0g çıktı kalp atışlarını falan dinledik doktor geç döllenme dedi tahmin ettiğimiz tarihten 10 gün sonra olmuş döllenme dedi ama bu mümkün değil çünkü yumurtlama günümden sonra ilişki olmadı kafam çok karıştı birde miyom vardı bende 2cm bebekle birlikte 1.5 ayda 8cm olmuş acaba miyom yüzünde bebişim gelişmeyip geri mi kalıyor
Canim cok degisik bir durum.bence baska doktorada gozuk derim..eger adet dongunde sikinti yoksa gozukmesi gerekirdi..mesela ben 40 gunde adet goruyorum 28lik adet dongusune gore 9+6 cikiyor ama 8+1im..adet dongum uzun oldugu icin bu kadar fark gec dollenmeden dolayi normal sayiliyor.
Canım kanaman falan olmuş muydu, bebek düşse bir belirtisi olurdu.
Kan testi ile bhcgye baktırabilirsin yada idrar testi ile gebeliğin devam ediyor mu diye.
Rahmin konumundan kaynaklanıyor olabilir mi çok da bilmiyorum ama
Anaaaaam masallah sen ılksın galıba canım retrıcasız halını atsana rengı bı degısık duruyoEki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Erkek gibi:)Eki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Bu arada bence erkek genelde yanılmamEki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Gözünaydın canım kaç hafta kaç günlük bide kaç cm boyu? Nub görünmüyo daha net olsa bi yorum yapabilirdim. Dr bişey demedi mi?Eki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Bence erkekEki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Canım annemlerdeyim şuan telden giriyorum beceremedim retricadan gönderiyor tel deneyim bi tekrardan olmazsaAnaaaaam masallah sen ılksın galıba canım retrıcasız halını atsana rengı bı degısık duruyo
Eki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Ay çok tatlı maşallah :)Eki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
Teşekkürler canım normalde sata göre 11+6 günlük ancak ultrasonda 12+6 günlük çıktı Bebişimiz önden gidiyor 8,5 Cm boyu doktor net birşey söylemedi gelecek ay net söylerim dedi %60 kıza benziyor dedi. Ama içime hep erkek gibi doğuyor du bilemedim şimdi Çin takviminde görede erkekti ama sonra değişirmi 16.haftada neder dr.bilemiyorumGözünaydın canım kaç hafta kaç günlük bide kaç cm boyu? Nub görünmüyo daha net olsa bi yorum yapabilirdim. Dr bişey demedi mi?
Koku yok sadem.. Ağrı da yok..tatlım eğer koku yoksa nırmal ama koku yanma ve ağrı varsa muhakkak dr sor
Maşallah kuzucuğa canım erken döllenme olmuştur bnm oğlumda öyleydi önden giderdi. Ultrason aleti çok iyi olsaydı net görürdü çünkü 13 haftalık olmuş artık. Sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyet önemli değil canım ama inş gönlünüzdeki olurTeşekkürler canım normalde sata göre 11+6 günlük ancak ultrasonda 12+6 günlük çıktı Bebişimiz önden gidiyor 8,5 Cm boyu doktor net birşey söylemedi gelecek ay net söylerim dedi %60 kıza benziyor dedi. Ama içime hep erkek gibi doğuyor du bilemedim şimdi Çin takviminde görede erkekti ama sonra değişirmi 16.haftada neder dr.bilemiyorum
Masallah,kiz diyorummm bakalim.saglikli hayirli bir bebis olsun cok tatli masallahEki Görüntüle 1660334 kızlar bugün bebişimizi gördük iii allaha Şükür ikili taramayı da yaptırdık cinsiyet tahminleri alayım bakalım bir fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?