- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #7.601
Merhaba canim seninle gunlerimiz ayni benimde dun kahverengili bi seferde acik pembeli lekelenmem oldu..acile gittik kanama olmus ..oysa birgun onceki kontrolumde hersey cok duzgundu.Allah saglikla bagislasin bebislerimizi.moral cok.onemliymis..ama int arastirdugim kadariyla 8 haftada bu tur kanamalar cok normalmis ve c gebeligi duzgun.ilerleyen cogu kiside yasamis..ins bizde atlatirizRahimde kanama varmış. Az dedi doktor. Aklınıza kötü bir.şey getirmeyin dedi ama ... ama ışte... progesteron verdi. Sizce ?
Moral bozmamak lazım.biliyorum. ama içten içe endişelerim var.
Canım annemlerdeyim şuan telden giriyorum beceremedim retricadan gönderiyor tel deneyim bi tekrardan olmazsa
Ay maşallah bebek çok güzel!!!Canım annemlerdeyim şuan telden giriyorum beceremedim retricadan gönderiyor tel deneyim bi tekrardan olmazsa
Merhaba canim seninle gunlerimiz ayni benimde dun kahverengili bi seferde acik pembeli lekelenmem oldu..acile gittik kanama olmus ..oysa birgun onceki kontrolumde hersey cok duzgundu.Allah saglikla bagislasin bebislerimizi.moral cok.onemliymis..ama int arastirdugim kadariyla 8 haftada bu tur kanamalar cok normalmis ve c gebeligi duzgun.ilerleyen cogu kiside yasamis..ins bizde atlatiriz
Olabılır canım koku yoksa korkma sakın her hamılede olur bendede var meselaKoku yok sadem.. Ağrı da yok..
Progestan kullanıyorum acaba o yapar mı??
insallah. bugün kontrolün vardı. Ultrasonda gördü doktor. Hiç gelmedi daha kan vs. Beklemiyordum açıkçası. Vajinadan kullanılan jel ilaç verdi. Iyi gelir umarum. 2hafta nasıl geçecek...Merhaba canim seninle gunlerimiz ayni benimde dun kahverengili bi seferde acik pembeli lekelenmem oldu..acile gittik kanama olmus ..oysa birgun onceki kontrolumde hersey cok duzgundu.Allah saglikla bagislasin bebislerimizi.moral cok.onemliymis..ama int arastirdugim kadariyla 8 haftada bu tur kanamalar cok normalmis ve c gebeligi duzgun.ilerleyen cogu kiside yasamis..ins bizde atlatiriz
Selam kızlar bebisim beni bu sabah çok korkuttu sabah wc ye gittiğimde peceteye belli belirsiz bi lekelenme vardı çok korktum hemen hastaneye gittik geçen sene bi bebegimi kalbi durduğu için almak zorunda kaldilar dr bakti kalbi atiyodu minnakimin gayet iyi dedi 8+3 gunluk rahimdede bi kanama gozukmuyodu ama cok istemedigimiz bir durum dedi Progestan verdi bi hafta gunde 2 kez ic haftaya gel dedi eve gelince gunluk ped koydum henuz gelen bisey olmadi insallah da olmaz. Allahtan istediğim tek duam bebeklerimiz bizi bırakmaz ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder.
Sağol arkadaşımOlabılır canım koku yoksa korkma sakın her hamılede olur bendede var mesela
Ne guzel canim senin en azindan kanama.alani yokmus icerde bu rahatlatici birsey..benim.malesef olusmus kanama alani.cok sukur bebegimin kalbi atiyordu insaallah hep iyi olsunlar. Banada progestan verdi.bugun cok sukur hicbirsey gelmedi insallahta gelmez ve kanama alani bitmis olur.pazartesi kontrol edilcek bebek.bebeklerimiz buyusede tekmeleriyle takip edip rahatlasak DimiSelam kızlar bebisim beni bu sabah çok korkuttu sabah wc ye gittiğimde peceteye belli belirsiz bi lekelenme vardı çok korktum hemen hastaneye gittik geçen sene bi bebegimi kalbi durduğu için almak zorunda kaldilar dr bakti kalbi atiyodu minnakimin gayet iyi dedi 8+3 gunluk rahimdede bi kanama gozukmuyodu ama cok istemedigimiz bir durum dedi Progestan verdi bi hafta gunde 2 kez ic haftaya gel dedi eve gelince gunluk ped koydum henuz gelen bisey olmadi insallah da olmaz. Allahtan istediğim tek duam bebeklerimiz bizi bırakmaz ve sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder.
aaa tamam tesekkür ederim tavsiyelerin için cnmtünaydın canım durup dururken mi saldırdı biraz şüpheli saldırması korkulacak bişey yok ama ihmal etme kanadıysa git hastaneye nerden biliyorum ben de hamile kalmadan 2 ay önce falan hayvan sevgime yenik düşüp sitenin içindeki kedilerle oynaşırken biri elimi mama sandı ve kanadı ist. oturuyorum gittiğim özel hastane hasekiye sevk etti 3 tane kuduz ve tetanoz aşısı yaptılar o zaman da hamilelik şüphem vardı dr. hamileykende yapıyoruz zararı yok dedi sen yine dr. danış canım
insallah. bugün kontrolün vardı. Ultrasonda gördü doktor. Hiç gelmedi daha kan vs. Beklemiyordum açıkçası. Vajinadan kullanılan jel ilaç verdi. Iyi gelir umarum. 2hafta nasıl geçecek...
Insallah guzel bir sekilde gecer.moralimizi iyi tutmak gerekiyormus.benimde dedigim gibi bir onceki gun kontrolde hersey yolundaydi o doktora ilk muyenemdi ve baya inceledi acikladi..ama dun lekelenme oldu iste.acildeki doktora agir mi kaldirdin.birseylere cok mu uzuldun stres ettin dedi.mutlaka dinleneceksin uzulmeyeceksin dedi.kanamandan haberin yokmus gibi dusun ama dikkatli hareket et dedi.sende dinlenmeye calis canim.rahum belki emer kanamayi disari atmadan atlatirsin.ilac verdiyse kullan.8.haftada plesanta olusumu oldugundan kanama gorulmesi cok normalmis oyle yaziyor doktorlarin sayfalarinda.
Ben 29 günde bir adet oluyorum canım ne biliyim kafam almadı benim 3 hafta sonraya gün verdi inş herşey yolunda gider..Canim,insaallah sikinti cikmaz.guzel.bazen gec dollenme dedikleri sey yumurtayla sperm birkac gun sonra birlesip veya rahime daha gec dusebiliyor.1 haftalik gecikmeler normal sayiliyor yani..onemli olan bundan sonrakiler..ilk 12 haftalik.olcumler -+ hata payi verebiliyor..kac gunde bir adet oluyorsun.ben 40 gunde adet gordugum icin sat gore 9+6 olma lazim ama 8+1im
Kalp atışlarını duyduk canım çok şükür inş bi dahaki kontrolde yoluna girer herşey...Canım sperm vücutta birkaç gün yaşayabiliyor diye duymuştum ama on gün değildir sanırım. Ama zaten bu önemli değil. Zaman zaman bebişler geriden yada ileriden gidip sonradan dengeye geliyorlar. Burada da arkadaşlar paylaşmıştı zaten. Önemli olan kalp atışını duymuş olmanız, çok şükür onu da duymuşsunuz zaten. Hiç canını sıkma o yüzden.
Yok canım sadece bi doktora gittim özelde çok iyi bi Prof. o bi sıkıntı yok dedi ama ne biliyim benim kafam çok takıldı birde miyom çok büyümüş ondanda kafam takıldı..Canım baska bı Dr a falan mı gıttın benım özel ayrı devlet ayrı soykemıstı aynı senın gıbı 1 haftam geriden gördü devlettekı meger cıhazı eskıymıs belkı oykedır
aynen canım çok çok harika bi duygu hatta eşim videoya kaydetti.miniğim takla bile atıyor bilemedim aç karna gitmiştim bidaha gidişimde tok karna ve tatlı yiycem daha iii gösterirmiş kendini. Etrafımda da bi kaç arkadaşımdan düşük haberi alınca çok korkmuştum bende 1aydırda doktora gitmeyince allahıma binlerce şükür o minicik elleri ayakları çok harikaBen ilk hamileliğimde bebeğimi ilk defa gördüğümde çok duygulanmıştım monitörde gördüğümde hatta ağlamıştım ahh o ne güzel duyguydu. O güne kadar sadece kalp atışını duymuştum çünkü.esmerim0786 sen de duygulanmışsındır dimi onu tam bebek haliyle görünce
Maşallah canım sağlıkla büyüsünler hepsi inşallahaynen canım çok çok harika bi duygu hatta eşim videoya kaydetti.miniğim takla bile atıyor bilemedim aç karna gitmiştim bidaha gidişimde tok karna ve tatlı yiycem daha iii gösterirmiş kendini. Etrafımda da bi kaç arkadaşımdan düşük haberi alınca çok korkmuştum bende 1aydırda doktora gitmeyince allahıma binlerce şükür o minicik elleri ayakları çok harika
Maşallah cnm bidaha ki kontrolün ne zaman ikizmiydi seninki?Bunlarda benim minnoslarimin 9+5 günlük halleribiri sırt ustu keyif yapıyor diğeri yuzustu
Canım ben tatlı yedim gittim 9+5 gunlukkn okadar hareketliydilrrki şok olduk:) biri ellerini yüzüne götürüyor ayaklarını kaldırıyor diğeri yuz ustu yatmış sanki suda yüzer gibi cirpiniyor ay çok güldük çok güzel bir duyguaynen canım çok çok harika bi duygu hatta eşim videoya kaydetti.miniğim takla bile atıyor bilemedim aç karna gitmiştim bidaha gidişimde tok karna ve tatlı yiycem daha iii gösterirmiş kendini. Etrafımda da bi kaç arkadaşımdan düşük haberi alınca çok korkmuştum bende 1aydırda doktora gitmeyince allahıma binlerce şükür o minicik elleri ayakları çok harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?