• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim 12.haftada sut kesigi gibi akintim oldu.Progestani biraktgm halde.Doktor mantar vardir ama kasinti yanma yoksa ilaca gerek yok dedi.Ve o gunden beri takip ediyorum kendimi idrar koyulasti gitgide hani kanamam olduya bi kere benim yine varmi diye kontrol ediodum kendimi acikcasi.Birde 15 haftada cikti enf. ama cok az ilaca gerek yok dendi.Simdide aile hekimi k.doguma gorun ilac versin bebegi etkiler diyo persembe gidicem nasipse.Yanma kasinti yok ama.surekli tuvaletim var saat basi nerdeyse ve rengi artik. turuncuya dogru gidiyo afedersin :KK43:
canim gecmis olsun benimde gecen haftadan beri ist3n eve gelince kasiklrmda agri oluo cok idrara cikmiorm normal cikiorm ama cok su icmeme ragmen idrarim dedign gbi koyu. bakalm bende gaftaya gidicem zaten dr a ozaman soraym yanmam filab yok cunku ama agri oluo

SELAMM KIZLAR... 3-4 GÜNDÜR ELLERİM VE AYAKLARIMDA ŞİŞME VAR.MASA BAŞINDA ÇALIŞIYORUM ACABA SICAKLARLA MI ALAKALI VARMI ŞİŞEN BENİM GİBİ DAHA ERKEN DEĞİLMİ SANKİ YA :KK43:
Sıcaklardan oluyor. Ya çok oturmaktan ya ayakta çok durmaktan. bende öyle oluyor. ki benim hamilelik öncesi de oluyordu. o yüzden ona bağlamıyorum. ama tabi onunda etkisi vardır.

selam annişler :)
dün dr a gittik cinsiyetimizi öğrendik erkeğe benziyor demişti daha önce ama sıpa bizi kandırmış kızmış meğer sizde de böyle değişen oldu mu ?? :))
bir de demir hapına başlayanlar nasıl kullanıyor günde kaç defa ??
banada günde bir defa verdi. aç karnına içiyorum.

Bal Ihlamur Zararlı olmaz ben yaş zencefil bal karabiber ve limonu karıştırıyordum 1 gece bekletip suyunu içiyordum boğazlara iyi geliyor, Ballı karabiber yap tuzlu su gargarası yap günde 3-4 kez portakal suyu iç ateşini kontrol et çıkmasın bal
gribi kaptım maalesef. akşam burun akıntısı tıkanıklık ve ateş. uyuyamadım. elimi yüzümü yıkadım da rahatladım.
ballı limon yaptım ılık suda onu içtim. sabah tuzlu suyla gargara yaptım. bir kaşık bal yedim. akşamki kadar çok acımıyor şuan boğazım. burnum akıyor. bazen kulaklarımın arkasından ağrı giriyor. sonra geçiyor.
işe geldim halsizlik yok ama şuan sonra ne olur bilmiyorum.

Günaydın canlaaar :KK36: Ben gece soluma yatıp uyuduğumu sanıyorum ama nezaman uyansam sırtüstü buluyorum kendimi ve en çok o şekilde rahat oluyorum. Solda çok zor dalıyorum uykuya :110: Siz nasıl uyuyosunuz yada sola yatmanın yolunu buldunuzmu?

bende bu yatma şeklini sordum doktoruma. hiçbir önemi yok dedi bana. özele gidiyorum. op.dr kendisi. bebek su içinde, sen nasıl yatarsan yat onu etkilemez dedi. nasıl rahat eidyorsan öyle yat. bende bir sağıma bir soluma yatıyorum. bazen sırtüstü yatıyorum ama o zaman belim kitleniyor maalesef. :))

günaydınlar bu arada cümleten.
Allah cümlemize şifa ve afiyet versin.

Günaydın herkese sağlıklı bir gün olsun hepimize
@amorfati_ geçmiş olsun canım çok dikkat et dışarıdan sucuk yemek çok tehlikeli ben pizza yı bile Vejeteryan söylüyorum yinede korkuyorum özellikle sucuk ve tavuk hiç yenilmemeli cimcim16 cimcim16 aile hekimimi çağırdı kendin mi gidiyosun bende dün kendim gittim tsh sonucu için beni haftaya zaten kendi cagiracakmis kontrolün var dedi bide tetenoz un gününü soylicekmis
Bugüne randevu vermişti zaten testleri yapcaklarmış yine tetanozu bilmiyorum henüz nezaman yapacaklar

Vücudumun her bir zerresi ağrıyor. Çok dolaştım bugün, dışarda işlerim vardı mecburi.. 9. Ay nasıl gelivek merak ediyorum. Cumadan beri giremedim olfumu bişiler acebaa? Cinsiyeti kesinleşenlet falan :)
Bu arada çok fena omuz ağrısı çekiyorum usun zamandır aslında. 2 ay olmuştur. Kas gevşeticiye ihtiyacım var ama çevremdekiler gebelikte kullanılmadığını söyledi. Bilgisi olan varmı ?
Canım sırt boyun tutulması bende nerdeyse 2 haftada bir olur.. Malesef ne hamileyken ne emzirirken ilaç kullanamadığım için zeytin yağıyla falan masaj yaptırıyorum, sık sık yastık değiştiriyorum.. hala uygun yastığı da bulamadım. Bi de unutmaya çalışıyorum ağrıyan yerimi. Yoksa aklım sürekli orada oldukça hiç azalmıyor ağrı.

BAYANLAR YAZILANLARI SUREKLI OKUYUP TAKIP ETMEKTEYIM YALNIZ HERKEZIN HERKEZE SORDUGU BEBEGIN CINSIYETI.KACINCIGI BEBEGI VE HANGI ILACLARI ICTIGI.BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLMAK ADINA SADECE BUNLARI YAZIP KISACA OZET GECSEK DAHA FAYDALI OLCAZ BIRBIRIMIZE..3 SORUYU CEVAPLARSAK DAHA IYI OLUR DIYE DUSUNUYORUM..BASLAMAK GEREKIRSE ILK BEN YAZAYIM...
1 OGLUM VAR 2.SI KIZ GELIYOR
ICTIKLERIM FOLIK ASIT
MALTOFER KAN ILACI

Kız çocuk anne için can'dır =) canını sıkma hiç , bebek hisseder diyorlar,alınmasın yavrucak. kesin cinsiyeti öğrenene kadar kıza alıştır kendini , kız çocukla ilgili hayaller kur falan, önce sağlıklı olması önemli Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ilk çocuk mu olacak
ılk çocuk olacak.sabah burda okumuştum çikolata ve su içtim başka doktora gittim çocuk bu defa dönüktü doktor erkeğe benzettim dedi.bakalım ne çıkack cumartesi özele gidecez ordakide ne diyecek merak ediyorum.

ben sağda ya da solda yatıyorum ama hep uyanıyorum kasık ağrımbacak ağrılarım oluyor malesef, sırt üstü yatsam sorun yok :KK43:
Bende öyleyim canım göbeğim kopçak gibi oluyo yan yatınca :KK70: Ama sırt üstü yatınca da vicdan yapıyorum bebişe kan akışı iyi olmuyodur diye sonra koca gece yatakta dönüyorum :KK70:

merhaba bayanlar benim 2li testimde bir sıkıntı yok demişti doktor ama şimdi 16.haftada 4lü test yapalım dedi bir sıkıntı olup olmadığını sordum ama bir sıkıntı yok ben hastalarıma yaptırıyorum dedi aranızda yaptıran oldu mu 4lü testi kafamı karıştırdı doktorun bu tavrı şimdi 2li testle aynı şeylere bakılmıyor mu ondada?
bndende 3 lü tet istedi bugun

Kızlar gunaydin, dün baya yoğun bir aksam/gece yaşadım.
Öğlen canım sucuk çekti, eve de almıyoruz bir kac aydır, dışarda tost olarak yiyim dedim eşimle. Yedik geldik.
Aksam üstü baya karin agrisi çektim, gittikçe siddetlenen..

Koltukta sabit uzanamiorum, kivraniyorum resmen. Af edersiniz çıkarttım bir de. Ilk kez bu hissi yaşadım hamilelikte.

Acile gittik, gece 1 gibj sıra geldi, önce bebeğe bakildi, oğlum iyidi çok şükür, kalbini dinletti doktor, suyu da iyidi.

Yine de serum verildi, o iyi geldi baya.

Kızlar dışarda yiyip ictikkerinze dikkat edin, benim gibi sucuk falan yemeyin :KK20: Çok korktum bebeğe bir şey olacak diye ilk defa.. Atlattık çok şükür
canim yaa cok gecmis olsn kiz sucuk disarda yenirmi onlar en ucuzunu aliodur bide pistimi pismedimi ii. cok sukir ki atlatmissin canim benim ya tekrardan cok gecms olsn

Canım o ayarı yapsam nolucak, paylaşmak isteyenler annem ve kardeşim olunca neredeyse bütün arkadaşlarımız ortak oluyor, yani ha onlar paylaşmış ha ben.. :KK43: saygı duymuyolar işte, onlara abartı geliyor nedense, ama kız kardeşimi de görücem İnşallah hamile kaldığında, bakalım bu kadar rahat davranabilecek mii, ben nazara çok inanırım zaten Allah korusun yanii.. :nazar::KK12:
evet canim bebislerimizi allah im korusun kem gozden

Kızlar gunaydin, dün baya yoğun bir aksam/gece yaşadım.
Öğlen canım sucuk çekti, eve de almıyoruz bir kac aydır, dışarda tost olarak yiyim dedim eşimle. Yedik geldik.
Aksam üstü baya karin agrisi çektim, gittikçe siddetlenen..

Koltukta sabit uzanamiorum, kivraniyorum resmen. Af edersiniz çıkarttım bir de. Ilk kez bu hissi yaşadım hamilelikte.

Acile gittik, gece 1 gibj sıra geldi, önce bebeğe bakildi, oğlum iyidi çok şükür, kalbini dinletti doktor, suyu da iyidi.

Yine de serum verildi, o iyi geldi baya.

Kızlar dışarda yiyip ictikkerinze dikkat edin, benim gibi sucuk falan yemeyin :KK20: Çok korktum bebeğe bir şey olacak diye ilk defa.. Atlattık çok şükür
geçmiş olsun canım güvendiğin kasaptan al sucuğu kasap sucuğu olsun

Bende öyleyim canım göbeğim kopçak gibi oluyo yan yatınca :KK70: Ama sırt üstü yatınca da vicdan yapıyorum bebişe kan akışı iyi olmuyodur diye sonra koca gece yatakta dönüyorum :KK70:

aynen canım yaaa hatta gece uyanıyorum oturuyorum uykum kaçıyor benimde göbeğimin altı özellikle acıyor napıcaz bilmiyorum yaw Allah yardımcımız olsun :)))))

BAYANLAR YAZILANLARI SUREKLI OKUYUP TAKIP ETMEKTEYIM YALNIZ HERKEZIN HERKEZE SORDUGU BEBEGIN CINSIYETI.KACINCIGI BEBEGI VE HANGI ILACLARI ICTIGI.BIRBIRIMIZE YARDIMCI OLMAK ADINA SADECE BUNLARI YAZIP KISACA OZET GECSEK DAHA FAYDALI OLCAZ BIRBIRIMIZE..3 SORUYU CEVAPLARSAK DAHA IYI OLUR DIYE DUSUNUYORUM..BASLAMAK GEREKIRSE ILK BEN YAZAYIM...
1 OGLUM VAR 2.SI KIZ GELIYOR
ICTIKLERIM FOLIK ASIT
MALTOFER KAN ILACI

ilk bebek ve erkek :) decavit ve ferplex kan ilacı ama kan ilacı bulantı yapıyor diye fazla içemiyorum :)

Kızlar günaydın belim o kadar çok ağrıyor ki ne oturabiliyorum ne gezebiliyorum:(((
Birde çok afedersiniz ilişkinin ardından 1 hafta geçmesine rağmen rahmim sızlıyor ve sanki açıldı gibi böyle olması normal mi acaba?:((((

Kızlar günaydın belim o kadar çok ağrıyor ki ne oturabiliyorum ne gezebiliyorum:KK43:((
Birde çok afedersiniz ilişkinin ardından 1 hafta geçmesine rağmen rahmim sızlıyor ve sanki açıldı gibi böyle olması normal mi acaba?:KK43:(((

canım sanırım normal rahim iyice yukarı çıkıyormuş bel ağrısı falan bende bayadır var halada var gitmedi, kasık ağrılarım arttı gece uyurken bacağım ağrıyor doktora sorucam ama bir arkadaş sormuş doktoru normal demiş, ama genede doktorumuza sormakta fayda var

Back
X