- 2 Mart 2015
- 2.801
- 2.688
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.561
Teşekkür ederim öneri icin, mutlaka deneyim ben de ozamanben de de başladı yeni yeni bebek yukarı cıkıyor sanırım midemize baskı yapıyor, yanma hissi için bir arkadaşım alkali su içiyor çok memnun kalmış
Hepsi ben de de var, ama Antalyadayım klimasiz olmuyor malesef, bütün gün hatta gece bile. Sıcaklar geçsin diye dua ediyorum artık..Kizlar günaydın ya cok sıcak hava klima desen çarpıyor dün ishal bulantı midemi üşütmüşm klimadan bi de buzdan sanırım
Nasıl dayanıyosunuz perişan oldum ben ya
Göbek agrısı demişler 16 17. Haftalarda oluyor sanırım herkeste. Bir genişleme dönemi
bir haftada geçerse çok iyi, demek ki o zaman kaldı 4 günüm :)kızlar geçen 2 hafta önce ben de öyleydim çok şükür geçti 1 hafta içindeCidden göbüşüm de hafif bir sivrilme oldu
off ben de urfadayım.Hepsi ben de de var, ama Antalyadayım klimasiz olmuyor malesef, bütün gün hatta gece bile. Sıcaklar geçsin diye dua ediyorum artık..
kıskanmamış da erken zamanı gelmiş ağrıların.Günaydınlar cümleten.
ben 15.haftadayım ama o göbek acısı iki gündür bende de başladı. burada okumadan evvel birşeyim yoktu. benimki kıskandı herhal.
kıskanmamış da erken zamanı gelmiş ağrıların.
ama ben cok krem sürdüm yumuşatsın diye canım sen de krem süre zeytin yağı falan gerilme hissinebir haftada geçerse çok iyi, demek ki o zaman kaldı 4 günüm :)
aaa evet bununla ilgisi olabilir, yaklaşık bir haftadır ihmal etmişdim nemlendirme işini...ama ben cok krem sürdüm yumuşatsın diye canım sen de krem süre zeytin yağı falan gerilme hissine
Ben Muhammet Öztürk'e gidiyorum. İlkimde de ona gitmiştim. Kendisi bağımsız olduğu için doğumda bir kaç hastane var doğum yaptırdığı. O günkü bütçemize göre hastaneyi seçeceğiz.Antalyada hangi hastahane ve doktora gidiyorsunuz acaba?
cocuk sikismayi sevio demek ne ellediniz yavruma da oynattiniz. snra dicek anne beni bi alet itti diegariplik benim bebekte her doktora gittiğimde kendini hep bi yerlere sıkıştırıyo ne gerek var geniş yerde yüz dur dimi
canim bende gidince dicem akıntı m ole cok yok bazen 2 3 gun hic olmuo bazen cok oluo. su içiyorum ama bakim dr a derim insallah sennkide hemen geçerbelki sendede vardir canim enf birde bebege zarari var dedi aile hekimi korktum bende cok su iciyorum ama niye gecmedi anlamadim.Akintimda hep var. Yarin doktora gidiyorum ilac vericek belkide.
benimde sanki sola yatinca daha cok carpintin oluo canm yaaGebeligin kalbe yaptığı baskı sonucu çarpıntı artar sola yatmak daha çok rahatlatır
canim benimde aklimdasnda burda sormak istemedim haberleri izleyemiorm. esime bile anlattim Allah ordaki herkesin yardmcisi olsun. gecen gun silopide bombalanan yer esimin 2 yil once gorev yaptigi yer o bile kotu oldu. Allah im kimsenin yavrusunu babasiz bırakması nCanim bulundugu yer tehlikeli baya.Acik acik yazamiyorum burda ama diken ustunde oda bende kisaca.Rabbimden isteğim saglikla evladimi kucagima almak ve evladimi babasiz buyutmemek
canim okudukca kahroluyorm ne hallere dusurduler insanlari pislikler. diyecek okdr lafm varki ama Allah a havale ediyorum. kucucuk cocugun gunahi ne dogmamislarn gunahi. Allah in belalari... sorun diip diip duruyolar. kendileri enik gibi 15 tane 20 tane dogurdugundan deger mi kaliyor. bizler ne hale dusuyoruz. hadi buralarda rahatiz sizler oralarda mahvoluosunuz. doguymus.. toprakmis... iyice bitleri kanlandi.. kurt turk sorunuymus. nerde. sehitler kurt degil mi. bunlar ermeni dolu. soyuda kurumuyor. allah im hepinizin yrdmcisi olsn. o lojmanlardakilerinde sanki esleri mi kaldi coktan gitmistir ne bosaltmiolr misafrhanede kalsn erkeklerde ama yokkk bizim millet ceker geriden geleni dusunmez ben cektm oda ceksin der. adam olamayacagiz bizOğlum lunaparka gidelim deyip duruyor ama inanın korkuyorum çıkmaya Malatyadayiz oğlumla olay falan da olmaz burada sorunsuz bir şehir ama çok korkuyorum yine de çocuk patladı evde.
kiz bu zilli alin size toto demisbu arada benım zilli 183 küsür grammış
iyi mi sence
bir foto göstercem sana Eki Görüntüle 1599321 buradaki popo ve bacaklar mı?
eee erkek miki kiz degilmiydiOğlum her önüne gelene annemin karnında kardeşim var adı da mete diyor mahalle biliyor artık hamile oldugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?