- 14 Aralık 2013
- 579
- 531
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #20.541
Maşallah ne güzel :) ama her yerde anlatma bunu nazar degmesnAğrı esigim yüksek dogumun başladığını lekeden anladım sancı nstde çıkıyor ama ben hissetmiyorum doğumun toplam süresi ilk gebelik olmasına rağmen 4 saat sürdü.bir gebem 5 dklik hastaneye yetişememiş arabada doğurmuş ona çok güldümben sancıyı anlayana kadar evde dogururum kesin.
doktorum 20.24 hafta arası dedi.Yok canım sadece kadın doğuma sıra al o ultrason kağıdı doldurup yönlendiriyor zaten
Kum bende döktüm ama dayanamadigim tek sey kusmak ve diş ağrısı onun dışında etim kesilse gikim çıkmazkum dökmüştüm daha önce
günüm kabusa dönmüştü
çok kıskanırım senın gibi hatunları
zaten mide bulantıdan anlıyordum kumu hemenKum bende döktüm ama dayanamadigim tek sey kusmak ve diş ağrısı onun dışında etim kesilse gikim çıkmaz
Dogru diyorsun canım.Maşallah ne güzel :) ama her yerde anlatma bunu nazar degmesn
İkiside aynı şey canım bu konuda uzmanlaşmış kişiler yapar ancak, rahimdeki kan damarlarına kadar bakarlar.tıkanıklık falan var mı diye.doktorum 20.24 hafta arası dedi.
2 hafta sonra gıtmeyı düşünüyorum 2. düzey ile aynı mı ayrıntılı?
sen bir de disim agriyinca gor beni 10 tane dogum yapiyim ama disim agrimasin daha gecen hafta yaptırdım felakettizaten mide bulantıdan anlıyordum kumu hemen
sonrası facia tabi.
neyse maşallah de kendıne
tamam anladık acı eşiğin yüksek
canım sende mi mete koyacaksın oğlunun adını benim erkeğimin adı da mete olacak inşallahOğlum her önüne gelene annemin karnında kardeşim var adı da mete diyor mahalle biliyor artık hamile oldugumu
Bizim cinsiyet belli değil canım oğlum kendi koydu .kız olursa gülce olacak erkek olursa oğlum cok istiyor mete olur herhalde ama oğluma uygun olsun diye metehan koyarımcanım sende mi mete koyacaksın oğlunun adını benim erkeğimin adı da mete olacak inşallah
19 olmuşsunuz hala göstermedi mi sıpaBizim cinsiyet belli değil canım oğlum kendi koydu .kız olursa gülce olacak erkek olursa oğlum cok istiyor mete olur herhalde ama oğluma uygun olsun diye metehan koyarım
Istersen bir araştır ama erken gitsen sanırım daha iyi oluyor ben de devlette yaptıracagım inş gün veriyor sana ayrıntılı için gittiğin gün yogunluktan yapmıyorlar antalya da böyledoktorum 20.24 hafta arası dedi.
2 hafta sonra gıtmeyı düşünüyorum 2. düzey ile aynı mı ayrıntılı?
aynı durum bende de başladı arkadaşım.Göbek deliğimin acısı bugün yürütmedi beni Yaa göbek büyüyor diyemi acaba?
16 haftalikken gittim uyanmadi çocuk ben uzun süre bekledim acıkmıstım cocukta baygın baygın yatiyodu göstermedi tekrar gitmedim bende haftaya gideceğim inşallah19 olmuşsunuz hala göstermedi mi sıpakızın olabilir bak o vakit...gönlüne göre olsun canım her iki isim de on numara
Yarin olsada hem bebisimi gorsem hem butun sorularima cevap bulsam rahatlasam
Kız gitsene doktora hap verir geçer ne işkence ediyonuz kendinize
Antalyada hangi hastahane ve doktora gidiyorsunuz acaba?Istersen bir araştır ama erken gitsen sanırım daha iyi oluyor ben de devlette yaptıracagım inş gün veriyor sana ayrıntılı için gittiğin gün yogunluktan yapmıyorlar antalya da böyle
Baska bir üyeye sormussun ama ben de cevap veriyim, Akdeniz Sifa, Sinem Tuzcuoğlu na gidiyorum, çok memnunum.Antalyada hangi hastahane ve doktora gidiyorsunuz acaba?
kızlar geçen 2 hafta önce ben de öyleydim çok şükür geçti 1 hafta içindeaynı durum bende de başladı arkadaşım.
nedenini ben de bilmiyorum.
bir de üstüne uykusuzluk.
saat 3:30 dan beri uyuyamıyorum
ben de de başladı yeni yeni bebek yukarı cıkıyor sanırım midemize baskı yapıyor, yanma hissi için bir arkadaşım alkali su içiyor çok memnun kalmışKızlar yemek borusu yanması hisseden var mı? Çok kötü bir his yaa, gece uyutmadi, süt içtim o çok az hafifletti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?