2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım sadece kadın doğuma sıra al o ultrason kağıdı doldurup yönlendiriyor zaten
canim ya ilk dogumda normal sanci ne kadr suruoki. bende tatli canli degilmdir ama agri esigm dusukmu yuksek mi bilmiyorum. bide millet ayyy sen normali bilmion bilsen agzina alamazsn dio sinir oluom. ama sezeryanin kesilmesi bicilmesnden daha cok korkuyorum

tebrik ederim. sağlıla kucağına alırsın inşaAllah. bizimkine erkek dedi daha değişmez dedi :)

Günaydınn annişlerr terleyerek uyanmaktan bıktık yaaa neredeyse kış gelsin dicem valla
ayy sormaa gunaydin bu arada :) gece bi uyandim ustumden su dokuolar sanki terimin vucudumda gezmesine uyandm ama ole böle degil. bide misafir var diye kapiyi kapadk cam acik ama hakgetire.snra cikardim pijamalari don atlet kaldim esim sabah dio oo hanim gece kalkip soyununca niyeti bozdun sandim dio hey allahim dedim koyun can derdinde bizimki et derdinde

Kızlar selam, birkaç gündür yoktum. Çok kötü geçmeye başladı hamileliğim hala bitmeyen kusmalar, geçmeyen bel sırt ağrıları ağlatacak seviyede

Sen öyle diyenlere normal doğum sancısı bebek doğduğu anda bitiyor ama sezaryenin acısı haftalarca geçmiyor. Ben doğum sancısı çektim, ancak bazı şeyler ters gittiği için sezaryen oldum. Ameliyattan çıktıktan sonraki acıyı tarif edecek bir kelime yok. Fakat normal doğum sancılarını bir türlü hatırlayamıyorum. O kadar sancı çektim aklımda tek kalan sezaryenden sonraki ağrı.

ben ilk başalrda üşürdüm. şimdilerde üşümüyorum ama böyle deli gibi terlemiyorum da. hatta hiç terlemiyorum desem yeridir. bende don atlet yatıyorum devamlı. ama üstümü örterdim. şimdi gribim diye örtmüyorum ateşim çıkmasın diye.

canım nasip olursa eğer normal doğum istiyorum sağlık açısından da yi, içindeki tüm pisliklerde gidiyormuş ama işte etraf insanı korkutuyor malesef, birde sezeyan olan arkadaşım hala iyileşemedi dikişlerinden,normal doğum zor ama iyileşmesi daha çabuk, hangisi hayırlıysa onu yapmak nasip olsun

Kızlar haftaya tatile gideceğiz inşallah hangi güneş kremini alayım çok kararsız kaldımmm ben
ben solante pregna aldım hiç yanmadım hem sadece hamişkolara yönelikmiş, zor emiliyor beyaz beyaz kalıyor ama dogal olan kremlerde öyle olurmuş ben güvenle kullandım, hiç yanmadım gerçi güneşe de çıkmadım korkumdan

bende ondan korkuyorm normal dgmda sanciyi cekiceksn kismetse dgrup cikicaksn sezeyanda tam bayilcaksan bayilcaksin belden uyusturmaysa uyusturulacaksn hem mesakket. bide uyanmasi uyandktan snrasi bana cok zor gelio ama hakkimzda hayirlisi.

evet canim bende korkuyor um ama dogali o adı ustunde. amin canim. oda yazilmistir bize artik nasi ne sekil hayirlisiysa o olsn

açık tenliyim normalde de güneş lekelerim olur benim çok korkuyorum. Bende solante pregna'yı duymuştum hemen alayım o zaman çok teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…