- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.881
Bayanlar haberiniz var mı bilmiyorum ama bilmeyenler için söyleyeyim ben balık çok seviyordum ama hamilelikten tiksinti geldi. Doktora balık yağı kullanayim mi diye sordum o da hiç gerek yok onun yerine bol bol semizotu yiyebilirsin. Çünkü içerisinde bol miktarda omega 3 bulunuyo dedi ama çiğ olarak ye dedi. Bende bi salata yapıyorum bi sarımsaklı yoğurta karıştırıyorum iyi oluyor.
Gözün aydın canımKızlarrr oğluşum geliyorrrrr
Ayy valla özellikle de akşamları çok fenaGöbegine bak bakimmmmkoccamannnn
Açık renk keten kabul etmiyorlar mı? Bizim idare rahat cok abartilmadigi sürece..ben de alcam ya hiç bir şeyin içine sıgmıyor artık göbüşüm...lcw de keten var dediğiniz gibi..siyahına belki bişey demez müdürüm...tayt vardı birde ondan alcam evde gıymek için...
Bu haftadan sonra dahada buyucek seninkiAyy valla özellikle de akşamları çok fena
Canim ben firsat buldukca almaya basldim vallaha sonlara birakmak istemiyorum.zaten ikiz iyice agirlasmadan yapmam lazim.bence sizde yavastan baslayinBu arada cinsiyetlerini öğrenen herkes benim gibi alışveriş yapmamak için zor tutuyo mu kendini bi tek ben mi böyleyim
Cok guzel seyler var bayildimmmKızlarrr instagramda bi sayfa varr alışveriş yapanlar için sizinle paylaşmak istedm güzel gözüküyorr sizde beğenirsiniz umarımEki Görüntüle 1606769
Ihlamurla gecirmistim 2. Ayimda cok kotu olmustum.bide kestane balima limon sıkıp atiyodum agzima bir kaşık.cok gecmis olsun canimmerhaba arkadaşlar aranızda grip olan var mı acaba ?
olan varsa ne gibi önlemler aldı acaba ?
ben çok kötüyümde bademciklerim falan şişti nefes alamıyorum resmen burnum tıkandı aşırı halsizlik yaşıyorum...
Kalkin kizlar uyaninnnn kizim oluyoooo :)))
hoş geldin o zaman :) aynı şeyi en başlarda bende yapmıştım :))merhabalar cici anneler,
haftalarca takipten sonra az once kaydolmak geldi aklima sonundahamile saskinligindan olsa gerek..Ben 15+3 haftalik hamileyim ve henuz cinsiyetini bilmiyorum. Hollandada yasiyorum o yuzden boyle gec oldu ama biz dayanamadik bu pazartesiye ekstra randevu istedik ins ogrenebilriz Hepinize guzel hamilelikler ve yazilarinizi da ictenlikle okudugumu belirtmek isterim
çok teşekkür ederim kestane balını deneyeceğim bugün eve gider gitmez :)Ihlamurla gecirmistim 2. Ayimda cok kotu olmustum.bide kestane balima limon sıkıp atiyodum agzima bir kaşık.cok gecmis olsun canim
Açık renk keten kabul etmiyorlar mı? Bizim idare rahat cok abartilmadigi sürece..
ahaaaaa :) hayırlı olsun canım. çok sevindim. bizim iş yattı deseneeeKızlarrr oğluşum geliyorrrrr
He ya ne hayaller kurmuştukahaaaaa :) hayırlı olsun canım. çok sevindim. bizim iş yattı deseneee
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğluşun. aynen ben beyaza yüklendim biraz sürekli kusup durcak kaynatırım yüksek sıcaklıkta diye. hadi ne zaman alışverişe gidiyozHe ya ne hayaller kurmuştuk
Doktor kesin erkek dedi pipiyi gosterdi mavileri almaya başla dedi
hayırlı olsun kızcen canım. ben oğluma kız arıyomBizimde prensesimiz geliyor insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?