- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #22.901
valla ara ara internette bakınıyorum dediğin gibi fiyatlar baya yüksek. araştırmaya devambebek eşyalarını nereden almayı düşünüyorsunuz baya bir yüksek fiyatları galiba
tebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)Bizimde prensesimiz geliyor insallah
Yaa eşim daha dur diyor ben deli gibi alışveriş yapmak istiyorum amacanım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun oğluşun. aynen ben beyaza yüklendim biraz sürekli kusup durcak kaynatırım yüksek sıcaklıkta diye. hadi ne zaman alışverişe gidiyoz
kusura bakma canım yaşın kaçtı düzelteyimBu arada pardon eklemissin ama yaşını 35 yapmışsin :))) neyse tabi ki önemli değil çok tesekkurler
Sagol canim hepimizinki saglikli ve hayirli olsun. Benim kizimi duyan talip oluyo ama ben vermicem tursusunu kurcamhayırlı olsun kızcen canım. ben oğluma kız arıyom
Tesekkur ederimmm insallahtebrik ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
sağol canım sanadaBende zor tutuyorum ve daha da tutucam 7. Aya kadar inşallahhh. Sanada kolay gelsinnn kendinle mücadelende
bide belli olsun sen o zaman görBen ögrenmeden kendimi zor tutuyorumdün bi bebek magazasina girdik Allahım bayıldık eşimle. Kendimizi zor attık dışarı
sen şanslısın o zaman ilk olduğu için a dan z ye almak durumundayım. ikinciye senin gibi olurum amao topic nerede? link lütfen
geçmiş olsun. bütün bebelere maşallah.
benim ikinci olduğundan bi çok eşya zaten kzımdan var. kızımda çoğunlukla unisex almıştım ben. çoktan çamaşırları ayırdım oğluşumun çekmecesine yerleştirdim bile. Doğumdan bir ay önce de tekrar yıkarım hepsini olur biter. sadece 1 tane hastane çıkışı alıcam o kadar.
ben defactodan almıştım iki tane. ama onun da bir beden büyüğüne geçerim. çok rahat edemezsem valla tayt üstüne uzuuuuunnnn gömlekler giyerim. napalım artık.
bende eşime hamileliğimi söyleemek için süpriz yapmıştım ayakkabı ve papyon almıştım papyonu kullanamıcazBen daha ogrenmeden aldim :) ama unisex elbette..tek tek sapkaydi corapti usttu altti derken bi baktm iki ayri takim olusturmusum :) bej rengi cok tatli.. annesinden ve babasindan bucurugune ilk hediye
canım bugün tekrar istedim sonuçlarımı momolarak gönderdiler 1,10 mom doktorum gayet iyi ayrıntılı dada bakarız bi sorun görünmüyor değere göre dedi içim rahatladı ikili yaptırmamıştım benCanim benimde 38, 8 cikmis yani 1, 29 mom mus bugun doktora gittim iyi oldugunu soyledi mom degeri hesaplamasi yasa kiloya gore hesaplaniyor sanirim canim tahlil yaptirdigin yerden aldigin sonuc kagidinda yazar bende internetten bakmistim sonuclarimi ama mom olarak yazmiyordu sinir olrak 2, 5 mom baz aliniyor
ekledim canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin iinşallah.kizzzz ne cabuk dogurdunnn da resim koydun
valla benim işlerim ekimden sonra yoğun oluyor eylülde çoğu şeyini alırım herhalde diye düşünüyorum :))sağol canım sanadabende yedinci aya kadar bekleyeyim diyorum arada kaçamaklar olabilir ama
bende bi yandan erken diyorum bi yandan senin gibi düşünüyorum ne alacağımıda bilmiyorum ki gerçiven çok ne kullanılır acaba nasıl şeyler almamız lazımCanim ben firsat buldukca almaya basldim vallaha sonlara birakmak istemiyorum.zaten ikiz iyice agirlasmadan yapmam lazim.bence sizde yavastan baslayin
ekledim canımNurbebekistiyor
Benim eksik bilgilerimi tamamlayabilir misin canım :)
İlk bebeğim , kız olucak , ismi Eylül olucak.
Başlangıç kilom 63 :)
bende giyside tamamlarım yavaş yavaş büyük arabasıydı pusetiydi beşiği falan en sonlara bırakırımvalla benim işlerim ekimden sonra yoğun oluyor eylülde çoğu şeyini alırım herhalde diye düşünüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?