- 3 Haziran 2015
- 739
- 876
- 23
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.161
Ilk besige bayıldımhttps://www.bebekgiller.com/Ahsap-Besikler/Dora-105-Tekerlekli-Ahsap-Besik-Beyaz-Mavi-Set-89521.aspx
Şuna baksanızaa
Ve bunlar da
https://www.bebekgiller.com/Ahsap-Besikler/Baby-Tech-141-Sultan-Ahsap-Bebek-Besigi-Naturel.aspx
https://www.bebekgiller.com/Ahsap-B...erlekli-Besik-Ceviz-Fransiz-Dantel-89528.aspx
Evet canim persembe girdim.ikiside kiz dedi yine.ikizi tutturduk ilk denemede bari birinide erkek tuttursaydik iyidi dedik ama olmadi.herseyin hayirlisi.Allah aratmadi cok sukur.minnoşlar :=) ayrıntılıya gırmısy mıydın sen? belkı 1 i erkektır :=)
2 sinin cinsiyetıne rahat bakabıldı mı yanı doktor
park yatak alacaktım
baya büyük oluyorlar. yer sıkıntısından dolayı gecen baktım. ilk 5-6 ay idare etsın sonrasına bakarım dedim
o yuzden şu tarz bişi alacagım
ya da böyle bişi.
senın gösterdıklerınde de 6 ay yatılıyor
sokrasında ayaga dıkılıyor veletler :=)
bendede yer sıkıntısı var nereye ne sığdırıcağımı bilmiyorum :) dolap lazım nere koyulacak zor yanipark yatak alacaktım
baya büyük oluyorlar. yer sıkıntısından dolayı gecen baktım. ilk 5-6 ay idare etsın sonrasına bakarım dedim
o yuzden şu tarz bişi alacagım
ya da böyle bişi.
senın gösterdıklerınde de 6 ay yatılıyor
sokrasında ayaga dıkılıyor veletler :=)
hayırlısı olsun :=) 2 tane süslü olacakEvet canim persembe girdim.ikiside kiz dedi yine.ikizi tutturduk ilk denemede bari birinide erkek tuttursaydik iyidi dedik ama olmadi.herseyin hayirlisi.Allah aratmadi cok sukur.
Ay sorma ben de en çok onu sevdimIlk besige bayıldım
Masallahhhh 2 cimcime geliyor deseneEvet canim persembe girdim.ikiside kiz dedi yine.ikizi tutturduk ilk denemede bari birinide erkek tuttursaydik iyidi dedik ama olmadi.herseyin hayirlisi.Allah aratmadi cok sukur.
evet, o yuzden bu tarz bişi bakmaya karar verdım. bunlar baya küçük oluyorlar ve derınlıklerıde çok iyi oluyorbendede yer sıkıntısı var nereye ne sığdırıcağımı bilmiyorum :) dolap lazım nere koyulacak zor yani
Evet canim aynen.Allah saglik.sihhat versin hepimizin kuzularinaMasallahhhh 2 cimcime geliyor desene
Çok güzel güle güle kullan bu arada bebek arabasının fiyatı uygunmus canım lingi varsa paylasirmisin
Çok teşekkür ederim canım begenmene sevindimcanım bence de yaz sayfanın adını takip ederiz ilgilenenler bakar hem. Ben bunları çok beğeniyorum çok şık ellerine sağlık:)
700 gram almışım ilk defa kilo vermemişimkızlar kilo alımlarınız nasıl ilerliyo
canım bende iki kere masraf yapmak istemiyorum 6 ay sonra tekrar bi beşik gerekicek kendi şifonyerimi boşaltıcam bebek kıyafetleri için dolabımın yanındada küçük bi boşluk var orayada uzun bi dolap yaptırırım bi katı askılık alt raf kaba eşyaları koyarım. oyun parkı olan beşikten alırım büyük ihtimalle. diye düşünüyorum şimdilik geniş evler nasip etsin Allah hepimizede rahat rahat genç odaları yapalım inşallahevet, o yuzden bu tarz bişi bakmaya karar verdım. bunlar baya küçük oluyorlar ve derınlıklerıde çok iyi oluyor
elinde odadan odaya tasınır.
bu tarz bişi bakabılırsın sen de
E sayfanın adı neeee???:):):):):)[/QUOTE]Çok teşekkür ederim canım begenmene sevindim
süpersin bende 1,5 kg almışım bazen 1 kg oluyo doktor bundan sonra aylık 1,5 alabilirsin dedi700 gram almışım ilk defa kilo vermemişim
bunlar ucuz canım. 100-150 tl arası bişicanım bende iki kere masraf yapmak istemiyorum 6 ay sonra tekrar bi beşik gerekicek kendi şifonyerimi boşaltıcam bebek kıyafetleri için dolabımın yanındada küçük bi boşluk var orayada uzun bi dolap yaptırırım bi katı askılık alt raf kaba eşyaları koyarım. oyun parkı olan beşikten alırım büyük ihtimalle. diye düşünüyorum şimdilik geniş evler nasip etsin Allah hepimizede rahat rahat genç odaları yapalım inşallah
gayet uygunmuş canım ben sepet olanlara bakmıştımda 750 600 o aralardaydı. başlangıç için çok iyi o zamanbunlar ucuz canım. 100-150 tl arası bişi
hatta nette 2. göstrdıgım 90 tl bişi. o yüzden bu sekılde düşündüm
yani pek masraftan sayılmayacak
park yataklar geniş oluyorlar biraz, dolanırken görmüştüm bu sıgmaz dedım.
Ben 10 kilo da alsam kilo almadan hamileliği tamamlamış olacam ve tabi doğumla yine gitcek kilolar.süpersin bende 1,5 kg almışım bazen 1 kg oluyo doktor bundan sonra aylık 1,5 alabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?