- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.181
sepetler pahalı evet. ama bazı magazalarda onlarında fıyat 350 den başlıyor. her yerın fiyatı ayrı.gayet uygunmuş canım ben sepet olanlara bakmıştımda 750 600 o aralardaydı. başlangıç için çok iyi o zaman
nasıl yani :) benimde kaynanam iyi kilo almadı diyo benden için eltim hemen anne sen fark etmedin ama aldı demiş. kaynanamda 5 aylık hamile o kadar olur demiş susa kalmış bana anlatıyolar kıskanan çok :)Ben 10 kilo da alsam kilo almadan hamileliği tamamlamış olacam ve tabi doğumla yine gitcek kilolar.
Beni kıskananlar son aylarda günde bir kilo alırsın diyolaa emzirirken kilo alırsın diyolaaa
aynen öyle canımsepetler pahalı evet. ama bazı magazalarda onlarında fıyat 350 den başlıyor. her yerın fiyatı ayrı.
benım istediğim, küçük olsun, az derin olsun ve sallansın
tabi ki fiyatı da uygun olsun. sonucta 6 -7 ay sonra başka bişi bakıcaz :=)
11 kilom gitti 5 aydanasıl yani :) benimde kaynanam iyi kilo almadı diyo benden için eltim hemen anne sen fark etmedin ama aldı demiş. kaynanamda 5 aylık hamile o kadar olur demiş susa kalmış bana anlatıyolar kıskanan çok :)
diyolaaa diyolaaa :) bendede durum aynı çok şükür kıskandığından nasılsın nasıl gidiyo diye bile sormuyo bana ızım olucak oda kız istiyo duydu gözün aydın bile demedi11 kilom gitti 5 ayda
Çok kıskanıyo eltiler. Alırsın deyip duruyolar. Şişersin diyolar.
Amann canim surekli dua et onlarin yanindayke.nazar degmesindiyolaaa diyolaaa :) bendede durum aynı çok şükür kıskandığından nasılsın nasıl gidiyo diye bile sormuyo bana ızım olucak oda kız istiyo duydu gözün aydın bile demedi
evet yatakodasına alınabilir yatak yanı için. güzelmiş canım.sallanıyo canım güzel mi
biraz uzaktan ev alabilsekte gitsek keşkeAmann canim surekli dua et onlarin yanindayke.nazar degmesin
kırmızılar çok güzelmiş. hangi sitede bunlarpark yatak alacaktım
baya büyük oluyorlar. yer sıkıntısından dolayı gecen baktım. ilk 5-6 ay idare etsın sonrasına bakarım dedim
o yuzden şu tarz bişi alacagım
ya da böyle bişi.
senın gösterdıklerınde de 6 ay yatılıyor
sokrasında ayaga dıkılıyor veletler :=)
Allah tez zamanda nasip etsin canimbiraz uzaktan ev alabilsekte gitsek keşke
hepside çok güzel canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah. Beşikten memnun musunuz peki önerir misiniz
İstediğim renk yok canımBen dun o modeli joker de gordum vardi
11 kilom gitti 5 ayda
Çok kıskanıyo eltiler. Alırsın deyip duruyolar. Şişersin diyolar.
İlk 4ayda 2.5 kilo almıştm son 1ayda 2.5 daha aldım toplamda 5kilokızlar kilo alımlarınız nasıl ilerliyo
mackie beşik miş adıkırmızılar çok güzelmiş. hangi sitede bunlar
Canim daha 17. haftadaymissin. İstahsizlik bulantilardan sonra mi oldu?Canim diyetisyen kontrolunde misin yoksa istahsizlik bulanti yzuunden mi verdin bu kadar? Ins sorunsuz gidiyosundur.. ben de verdim ve hala almadim ayniyim.. dun sormustum kilo istahsizlik sorununu da pek yazan olmadi.. tek hissedip uzuluyorum
Canim daha 17. haftadaymissin. İstahsizlik bulantilardan sonra mi oldu?
Ben hala istahsizim mesela. Gerci normaldr de oyleydim de bulantilardan sonra iyice aram acildi yemeklerle. Kahvaltidan sonra oyle ayak ustu atistirarak gecirdigim gun cok aksam yemegisiz. Hic iyi bi sey degil biliyorum ama ben oyleyim.
5 kilo vermistim; 2,5 kilo alabildim iste bulantilar kesilince
Bulantılardan canım. Bebeğim iyi çok şükür tahlillerim de temiz çıktı. O yüzden üstünde durmadık çok. Hafifledim biraz. Halen devam bulantilar. İştahım da az . Bebiş için elimden geldiğince faydalı ş3ylerle dolduruyorum midemi. Ekmek falan yiyemiyorum mesela yesem başka bir şeye yer de kalmaz. Öyle değişik. Ilk defa bu ay 700 gr aldım işte.Canim diyetisyen kontrolunde misin yoksa istahsizlik bulanti yzuunden mi verdin bu kadar? Ins sorunsuz gidiyosundur.. ben de verdim ve hala almadim ayniyim.. dun sormustum kilo istahsizlik sorununu da pek yazan olmadi.. tek hissedip uzuluyorum
Canım 84 cm diyor iç boy. Benim baktığım sepet beşikler 102 cm. Yani bu da küçük.mackie beşik miş adı
gogglenın görselınden bakabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?