- 28 Nisan 2015
- 2.178
- 1.704
- 63
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.121
Instagram adresin ne canimKızlar bunlarda benim yaptığım lohusa terligi ve tacı.istenilen renk ve modelde yapıyorum. Ceyizlik ve hediyelik üzerine ınstagramda Sayfam var.lavanta keseleri ve bebis dogumunda dagitilmak üzere yaptığım süslü sabunlarim var.dilerseniz özelden yazıp bakabilirsiniz.
Özel den yazdım canım. Burdan paylaşmak yasak mı bilmiyorum.Instagram adresin ne canim
Yooo yaziyolar sende yaz canim.lazim olanlar olabilirÖzel den yazdım canım. Burdan paylaşmak yasak mı bilmiyorum.
bende sepet gibi olanlardan istiyorum ama onuda 10 aylığa kadar kullanılıypmuş benmde odam geniş değil. Galiiba oyun parkı olan yataklardan alıcam bende hem uzun süre yatar hemde hafif kullanımı kolay. Pembeli bakıyorum annemde lacivert falan al 2. çocuğada kullanırsın erkek olursa pembe kullanamazsın diyo kararsızım bende. ama sonum oyun parklı yatak gibi görünüyo. benim çocuk odası yapacak odamda yok malesef ilerleyen dönnemlerde ne yaparım bilmiyorum.Yaa oda ayri bi is sorma.yatak odam genis degil.iki bebek.ilk zamanlar yanimda olmalari lazim ne yapacagimi bilemedim. Yatak odasina oval kafesli besik alsam ikitane oda zor.park yatak alicam heralde yanima koymak icin.ikisini ayni yataga koyarim o sekilde.park yataklarida pek sevemedim ama yapacak bisey yok.yatak odalarinada klasik bebek karyolasi dusunuyorum.sen karar verdinmi canim
Yine atayip sor istersen canim icin rahat etsin ona gore gidersinAyrıntılı girdim zaten 4d bi de büyük ultrason başka bi doktora yönlendirdi doktorum incelediler her şeyi bi sıkıntı yok dendi her şey normal. Öyleyse 1 ay sonra giderim ya da doktoru arayayım yarın.
Benimde hamile kalmadan once hep sepet gibi olanlardan alirim diyodum ama hem uzun sureli kullanimi yok hemde benim icin olmayacak.park yatak renginide unisex bi renk bakarsin bende bu tarz seylerde pembe renkleri cok sevmiyorum.imsallah ilerde olur canim odasi saglik olsunda hersey bi sekilde olur.benim ev 4 oda ama pek kullanisli yerleşmedik basta.en kucuk oda kaldi minnoşlarima.bu halde bile bi duzen olusturmak icin dusunuyorum yani.yatak odasina rahatlikla sigabilecek.gerektiginde oturma odasinada rahatca getirebilecegim bi yatak istiyorum simdilikbende sepet gibi olanlardan istiyorum ama onuda 10 aylığa kadar kullanılıypmuş benmde odam geniş değil. Galiiba oyun parkı olan yataklardan alıcam bende hem uzun süre yatar hemde hafif kullanımı kolay. Pembeli bakıyorum annemde lacivert falan al 2. çocuğada kullanırsın erkek olursa pembe kullanamazsın diyo kararsızım bende. ama sonum oyun parklı yatak gibi görünüyo. benim çocuk odası yapacak odamda yok malesef ilerleyen dönnemlerde ne yaparım bilmiyorum.
Eğer arkadaşımınkini bulursam yollarım fotoYa iste park yatak cok oneriliyo..perdecide cok guzel tuller oluyo hos bisey dusunulebilir gercekten.ay hersey zor.dedigin gibi saglikla gelsinlerde insallah
canım bence de yaz sayfanın adını takip ederiz ilgilenenler bakar hem. Ben bunları çok beğeniyorum çok şık ellerine sağlık:)Kızlar bunlarda benim yaptığım lohusa terligi ve tacı.istenilen renk ve modelde yapıyorum. Ceyizlik ve hediyelik üzerine ınstagramda Sayfam var.lavanta keseleri ve bebis dogumunda dagitilmak üzere yaptığım süslü sabunlarim var.dilerseniz özelden yazıp bakabilirsiniz.
Ben dun o modeli joker de gordum vardiYanımızda derken yanımızdaki yatakta demek istemiştim canım bnde.. İlk 2-3ay falan berabee yatarız aynı odada ama sonra odasına alıştırmak istiorum şimdi böle konuşuorumda bakalım doğduğu zaman nasıl olcak bilmiorum tabii :))
Mamaspapas armadillo flip modeli canım geldiği gibi bitio yaa
Aslinda varya en iyisi cingene yatagi dedikleri asacan tavana.benim bi arkadas baş edememis en son onda rahat etmisler.ipde baglamis gece uyandikca salliyomusBenimde hamile kalmadan once hep sepet gibi olanlardan alirim diyodum ama hem uzun sureli kullanimi yok hemde benim icin olmayacak.park yatak renginide unisex bi renk bakarsin bende bu tarz seylerde pembe renkleri cok sevmiyorum.imsallah ilerde olur canim odasi saglik olsunda hersey bi sekilde olur.benim ev 4 oda ama pek kullanisli yerleşmedik basta.en kucuk oda kaldi minnoşlarima.bu halde bile bi duzen olusturmak icin dusunuyorum yani.yatak odasina rahatlikla sigabilecek.gerektiginde oturma odasinada rahatca getirebilecegim bi yatak istiyorum simdilik
benimki yatak odası mutfak oturma odası :) eve göre eşya aldık çok şükür kira değil en azından bende senin gibi çok istiyodum sepetlerden ama oyunparkı alıp ilerde oturma odama getiririm en azından uzun süre yatar diye düşnüyorum şimdi. Hayırlısı bakalım bak bunları çok beğendim benBenimde hamile kalmadan once hep sepet gibi olanlardan alirim diyodum ama hem uzun sureli kullanimi yok hemde benim icin olmayacak.park yatak renginide unisex bi renk bakarsin bende bu tarz seylerde pembe renkleri cok sevmiyorum.imsallah ilerde olur canim odasi saglik olsunda hersey bi sekilde olur.benim ev 4 oda ama pek kullanisli yerleşmedik basta.en kucuk oda kaldi minnoşlarima.bu halde bile bi duzen olusturmak icin dusunuyorum yani.yatak odasina rahatlikla sigabilecek.gerektiginde oturma odasinada rahatca getirebilecegim bi yatak istiyorum simdilik
Cok guzelmis hakkaten.ozellikle siyahini cok begendim.e bebektemi var yoksa.en cok cesit orda gordumbenimki yatak odası mutfak oturma odası :) eve göre eşya aldık çok şükür kira değil en azından bende senin gibi çok istiyodum sepetlerden ama oyunparkı alıp ilerde oturma odama getiririm en azından uzun süre yatar diye düşnüyorum şimdi. Hayırlısı bakalım bak bunları çok beğendim ben
hepsiburada.com dan baktım ben canım. Bunlara artı olarak yatakta alammız gerekiyo değil miCok guzelmis hakkaten.ozellikle siyahini cok begendim.e bebektemi var yoksa.en cok cesit orda gordum
aman canım arada iyiyim yaz da bilelim. durup dururken aklıma düştün birden. iyiysen sıkıntı yokArada bakıyorum canım. Hamileliğimi çok fazla irdelememek için mümkün olduğunca gebelikle alakalı sitelerden/topiklerden uzak duruyorum. Kızımın geçirdiği rahatsızlığı yazmıştım daha önce.
Olumsuz etkileniyorum yazılanlardan.
Ben bu defa kendi halinde gebeliğini yaşayan köy kadınıyla,şehirli kadın arasında bi çizgi tutturdum. Öyle işte..
Allah sağlık sıhhat versin hepimize ve çocuklarımıza inş.
Evet canim bildigim kadariyla yataklari olmuyo icinde.nasil bi ozellikte alinmasi lazim.acabahepsiburada.com dan baktım ben canım. Bunlara artı olarak yatakta alammız gerekiyo değil mi
Canım nerde oturuyodun sennnhepsiburada.com dan baktım ben canım. Bunlara artı olarak yatakta alammız gerekiyo değil mi
ölçüsüne göre alınan markanın yada yataşın yatağı varmış o ölçülerde. ben incecik yün yatakta yaptırıcam sıcak tutsun diye hazır yatağın üzrine yün yatağı koyucam kışın. bide birazcık sert olmalıymış yatak çok yumuşak olmamalıymış. Yastığıda terletmesin diye yünden yaptırıcam.Evet canim bildigim kadariyla yataklari olmuyo icinde.nasil bi ozellikte alinmasi lazim.acaba
istanbul canım istinyede oturuyorum.Canım nerde oturuyodun sennn
Yun yatak saglikli evet ama sert olmuyo baslarda sert olmasi lazim heralde.bide yastik bayagi bi kullanilmiyo ama yaptirip kenarina koyariz canimmölçüsüne göre alınan markanın yada yataşın yatağı varmış o ölçülerde. ben incecik yün yatakta yaptırıcam sıcak tutsun diye hazır yatağın üzrine yün yatağı koyucam kışın. bide birazcık sert olmalıymış yatak çok yumuşak olmamalıymış. Yastığıda terletmesin diye yünden yaptırıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?