2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende bu besiklerden almayi dusunuorum hem sallanir daha snra park yatak alirim 2 yasindan snra yatar park yatakta

gunaydin guzel anneler biz nugun dr a gttik. oglusumuzu gorduk pipi de buyumus artik secilio rahatca. babasi gbi yuvarlak yanakli olucak yanaklarimiz yuvarlak dedi dr amcamiz. iiki degistirmisim dr mu. ayrintili gbi bakti. aglayip durdum dr da bi bana bi usg ye bakip anlatti. elleri yuzundeydi snra acti. bacaklarda dio hic durmuo ilk defa yaramazdi oglusum. annesi yer onu. bu nasi bi duyguymus allah im herkese herkese versin. yazarken bile agliyorum suan hepimiz insallah saglikla kucagmiza aliriz. kan verme taraftari degil diger kari paraciydi bu devletin karsiladgi decaviti yazdi yazik gunah dedu. 1 tane kan ilacida verdi depolari tembellestrmeyelim dedi. kalsiyumu onermedi amniyon sivisni azaltiomus.aclik sekeri tahlili ve kan tahlili istedi ama kahvalti yapmstim cars ayrintili icin yer buldum o gun vericem kanida. para verme istersen devlettede yaptrabilrsn dedi. bu arada kilo takibi yapmioms sekreteri dedi. ama ben ciktim 400 gr almisim cok ii bence. kartimi al bisi oldumu ara dedi tmm dedim. suan bulutlarin ustundeyim duyguluyum. oglumu kucagima almak istiyorum. annelik nasil güzelmiş. biz Allah in sevdigi kullariyiz cok sukur analik vasfini bize nasip etti, edecek... cok sukur.. hepimiz saglikla kucagimiza aliriz insallah. sizi cokkkk optuk oglusumla.

Ay maşallah sana.saglikla kucagina al canim

kızlar chicco next to me beşiğini gördüm çok hoşuma gitti var mı bunu kullanan beğenen bu tarz bir şey almak isteyen, tek tarafı açılıp yatağa birleştiriliyor

ben 2 yaşına kadar yanımda yatıracam aynı odada yani.ama sonra odasına alacam bence 2 yaşına kadar ayırmamak lazım çocuğu bu benim düşüncem tabi.özel durum olursa oda çok eimle geceriz başka odya 20-25 dakka:)

benim sorduğum sallanan değil cnm yetişkin yatagına monte edilebilenlerden bu tarz kullanan var mı bildiğin?

evet bende 2 sene düşünüyorum.aslında çok istiyordum oda ama 2 sene gözümde eskicek oda beğenmicem sonra diye vazgeçtim bakalım olmadı seneye yaparız ne olacak geniş geniş rahat.

evet ya hepsi farklı konuşuyor.karşılaştırmak bile zararlı olsun canım benim hala koskoca 2 hafta var düşün sadece iki hafta olsa çabuk geçiyor

benim sorduğum sallanan değil cnm yetişkin yatagına monte edilebilenlerden bu tarz kullanan var mı bildiğin?
bunlar güzel ama 6 ay kullanıcak sadece.ilk önce bu tarz alalım istedim ben ama sonra daha uzun ömürlü bişi olsun istedim.2 hatta 3 yıl kullanılcak ahşap beşiklere karar verdim.çünkü bunlarda epey fiyatlı..

Canım bana da bi perinatoloji uzmanı öyle dedi. Daha doğrusu hatırlarsın senle konuşmuştuk edirneye gidicem demiştim geldim ama pek hoş gelmedim. Enfeksiyon sebebiyle burda bi doktora gittim kalbinde ufak bi kireçlenme gördü. Bu haftalarda ortaya çıkar 26-28 haftalar civarı kaybolur dedi ama ben internete bakmış bulundum malesef. Allah korusun bu kireçlenme down sendromlu bebeklerde de görülürmüş ama diğer herşey normalse tek başına anlam ifade etmez ve ileri haftalarda kaybolurmuş. Bende öyle olunca perinatoloji uzmanından randevu aldım ayrıntılı için tabi bi an önce olsun istedim ama kalple ilgili bulgular 21. Haftadan sonra tespit edilir oyüzden ozaman gelin dedi. 9 eylüle verdi randevuyu gerçi ilk okuduğumda çok ağladım üzüldüm ama sonra içime bi ferahlık geldi nedense. Yani özetle kalple ilgili bi sıkıntı varsa daha önce bakıldığında yanılma payı olabiliyormuş.

merhabalar :)
bebeklerinin cinsiyetini öğrenenleri tebrik ediyorum. Rabbim cümlesini hayırlı evlat eylesin İnşaallah. sağlıcakla.

ben şu an 17 haftanın içindeyim. dünden beri otururken sanki belimde lastik var da sıkıyor da sıkıyor gibi hissediyorum. tam dik durunca geçiyor nedense..

Ölüyorm bogazlarm intihap olmuş yaa
çok geçmiş olsun.
sabahları yemekten evvel tuzlu suyla gargara boğaz acısına iyi geliyor.

Arkadaşlar bizde cuma gittik Dr a 2 hafta daha alışveriş yapmayın bacakları kapatmış göremiyorum dedi.bende önceden kız demiştiniz dedim.bekleyelim yinede dedi.midesi çok büyüktü çok su yutmus minig im .arkadaşlar bi kaç arkadaş bebek süsü şekeri yapıyordu o örnekleri bi yeniden alsak bi de ücreti ne kadar bende yaptırmak istiyorum .taşınma Arefesinde bi de 2 çocukla ugrasamayacagim .taç terlik almak istiyorum.yapan arkadaşlar yardimci olurlarsa çok sevinirim

Canım benim, hiç korkma gönlünü ferah tut, doktor sonra kaybolur dediyse kaybolur İnşallah.. benim de 2 hafta önce beyninde Koroid Pleksus Kisti çıkmıştı, doktorum gebeliklerin %2'sinde olur ve 26-27. haftalarda kaybolur dedi ve bu hafta sonu kontrole gittiğimizde çok şükür kaybolmuştu.. yani doktorlar zaten Allah korusun riskli bir durum varsa sana söylerler, o yüzden çok fazla araştırıp da moralini bozma, geçer Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…