- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.381
Yalnız değilmişim bende bir tek benimdir herhalde diyordum bu kadar kilo alan . benim hiç bulantı kusmam tiksinmem olmadı karnim ve vücudum sismese hamile olduğumu unutamam oderece. Bu yüzden iyi yedim birde insan kendine bebeği bahane ediyor sanırım halbuki o tatli lara kisirlara daha çok benim ihtiyacım varmışama artık dikkat etmek lazım sanırım kilolara ben biraz önlemeye başladım bu aralar yoksa bu gidişin sonu yok. Hadi kendimi geçtim yarin bu bebecik doğunca ayyy valla hiç kusura akma bu ağırlıklarda hiccc kalkasim yok da diyemeyizki
evet bu güzelmiş. dolap alcaksan çekmeceliye gerek yok tabiki.ama bu dolap sadece askılık sanırım öyle yazıyor.içi nasıl baktınmı? bize askı uymaz bence raf lazım.bunlar alınabilir bence çok uygun ve hoş.küçük bir odam var oraya koyup kendi yatak odama da minik beşik koyarım.
Canim merhaba cevabin icin cok tesekkur ederim.yeni gorebildim doktora sordunmu kadin doguma zarari varmiymis?Merhaba canim.Benimde B12 167.D vitamini 17.
B12 icin dodex igne verdi bi kutuda 5 tane var hergun yaptıriyorum.Diger kutuyu haftada bir yani 5 hafta surucek diger kutuda ayda bir 5 ay surucek.Ayrica d vitamini icin 4 sise devit3 verildi oda haftada 1 icilcek.Yani 1 ay surucek oda.
Sonra yine kan vericem.
Yarin k.doguma gidiyorum bu ilaclari soylicem,aile hekimine danistim vitamin ilaci bunlaar gebelikte veriliyor fazlasi idrarla atiliyor dedi bu ilaclari dahiliye doktoru verdi bu arada.Yarinda k.Doguma sorup emin olmak istiyorum.
Ayrica yine dahiliye solgarin omega3 onerdi ama eczane vermedi k.doguma sormadan kullanmani tavsiye etmem dedi onuda sorucam canim.
Bende decavit tiroid igne gynoferon derken ilacla yasiyorum resmen napalim bunada şükür
hergün yürüyordum bi ara yine şişti yine şiştiBenim de aynen şişiyor, hareketsizlikten dedi doktorum, arada kalk yürü ayaklarını yüksekte tut dedii.. tabii ki aldığımız kiloların da etkisi varmış bunda
canım dolabın içi sırf askılık mı yani?Evet canım baktım, çekmecesi yok ama ikeada satılan şu kumaş bölmelikler var ya onlardan alıp koyayım diyorum içine.. onun dışında da yer kalırsa eğer küçük bir şifonyer alıcam..
Burda biri yazmisti da ordan gormust ben de zaten. Belki de senden gordum
Fiyati goruntusune gore cok cok iyi. İlk firsatta gidip bakicam. Eger icime sinerse en azindan besige karar verdim gibi cok sukur. Allah sebep olandan razi olsun.
Yalnız değilmişim bende bir tek benimdir herhalde diyordum bu kadar kilo alan . benim hiç bulantı kusmam tiksinmem olmadı karnim ve vücudum sismese hamile olduğumu unutamam oderece. Bu yüzden iyi yedim birde insan kendine bebeği bahane ediyor sanırım halbuki o tatli lara kisirlara daha çok benim ihtiyacım varmışama artık dikkat etmek lazım sanırım kilolara ben biraz önlemeye başladım bu aralar yoksa bu gidişin sonu yok. Hadi kendimi geçtim yarin bu bebecik doğunca ayyy valla hiç kusura akma bu ağırlıklarda hiccc kalkasim yok da diyemeyizki
canım dolabın içi sırf askılık mı yani?
Gerçekten meyvenin etkisi olabiir. Ben meyve fazla yedim. Doktorda zaten meyveyi kes dedi yanı sınırla. Meyvelerde yüksek şeker var. Az tüketmek lazim. Ya çok enteresan benim kilo aluimim mesela 2 hafta birşey yok gram artış yok sonra sabah kalıyorum 1 kilo öteki sabah kalıyorum 1 kilo daha. Enteresan yanı duruyor duruyo hoop bir tavan yapiyor sonra tekrar duruyor. Bilmiyorum odem herhaldeevet bende yalnız olmadığıma sevindimbende frenledim kendimi hepten yoksa fenaydı gidişat.meyve yedim ben ilk dönemler. sanırım o yaptı canım.keşke biraz kussaydım ya veririz veririz diyetisyene gideriz
Gerçekten ya ben kendimden başka varm dır diyordum. Varmis. Birde hep ayniyuiz 21 hafta ben 7 turkuaz 7 sen 8 yanı uç aşağı bes yukarı aynı. İlk kilolariniz neydi oda etkiliyor çünkü. Dusuk kilolularda fazla yüksek kilolularda daha az kilo alir diyorlar.Yalnız değilsiniz kızlar ben de 8 kilo aldımmmm
canım dolabın içi sırf askılık mı yani?
bende azalttım canım olsun bebişlere ii gelmiştir meyve. evet evet aynen canımmm. bir ay değişme olmadı mesela.sonra bir hafta sonra bakıorum iki kilo alınmışGerçekten meyvenin etkisi olabiir. Ben meyve fazla yedim. Doktorda zaten meyveyi kes dedi yanı sınırla. Meyvelerde yüksek şeker var. Az tüketmek lazim. Ya çok enteresan benim kilo aluimim mesela 2 hafta birşey yok gram artış yok sonra sabah kalıyorum 1 kilo öteki sabah kalıyorum 1 kilo daha. Enteresan yanı duruyor duruyo hoop bir tavan yapiyor sonra tekrar duruyor. Bilmiyorum odem herhalde
Gerçekten ya ben kendimden başka varm dır diyordum. Varmis. Birde hep ayniyuiz 21 hafta ben 7 turkuaz 7 sen 8 yanı uç aşağı bes yukarı aynı. İlk kilolariniz neydi oda etkiliyor çünkü. Dusuk kilolularda fazla yüksek kilolularda daha az kilo alir diyorlar.
evet öyle yazıyormuş. alttan iki tane raf var o zaman. üstü de askı sırf. yeter mi ki..tüh keşke çoğu raf olsaydı.askılığa pek ihtiyaç olmaz ki.ama tuttum ben bu modeli.eskiyene kdr kullansın. ikea gidip bakıcamŞimdi tekrar baktım da 2 tane ayarlanabilir raf varmış içinde..
Arayip bilgi alabilirsin belki canim.gerci devlet hastaneleri Allahlik amaEvet canım ayrıntılı ultrason ya Cerrahpaşa'da ücretli bir doktora yonlendirdiler başından da 2.düzey ultrason yapılacak dedi sonra ne bi açıklama ne bir sonuç kağıdı bitince beni laboratuvara yönlendirdi ben de geri geleceğim gibi düşündüm soramadim laboratuvarda da şeker tarihi bir ay sonra acaba o zamana mı hazirlayacak raporu anlamadım birinci kizimda yapmışlardı ve rapor vermişler fakat o anda mi verdiler sonra mı verdiler hatırlamıyorum
Ofm de Güray ünlü ye gidiyordum.bu kez Derya hanima gittim canım. Iyiki de gitmişim çok sempatik tatlı dilli güler yüzlü ilgili bir bayan.doktorumu buldum inşallah. Gayet iyiymiş bebeğim. Hiç bir sıkıntı yok çok şükür. 2 hafta sonra detaylı ultrason için bir radyoloyaga yonlendirdi.Elleri basının altinda pek bir rahatii oğluşum.antalyada kime gidiyosun sen doktora canım
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...ciler/70250811/skubb-bolmeli-duzenleyici.aspxŞimdi tekrar baktım da 2 tane ayarlanabilir raf varmış içinde..
Başlangıç normal senin ben 62 yle başladım zaten bir fazlalık vardı yani. Ben hiç hareket edemiyorum akşama kadar isteyim sıfır hareket sonra yemek falan zaten zaman kalmıyor ve işin yorgunluğundan halinde kalmıyor. Doğum iznine ayrılınca artık bol bol yürürüm bende. Bunlari azalttiysan ve ekmeği pirini ve pateteside sinirlar hatta neredeyse kederden kilo alimin yavaslar. Tabi basarabilne ben pek uyamiyorum . zaten hayattaki bütün güzel şeyler yasak napalimBen 56 ile başladım, 2 hafta önce 64'düm, şu an kaç kilodayım bilmek istemiyorum ama 2 haftadır dikkat ediyorum.. meyve çok yiyodum ben de doktor meyveyi abartma dedii, badem ceviz fln yiyodum, onları da sayıyla yiyeceksin dediii, bir de nerdeyse her akşam yürüyüş yapıyorum artık, umarım bi faydası olur yoksa bu hızla gidersem halim fenaa olucak son aylardaa
ay çok sevindim. doktorunu sabitle artık. radyolog ne alaka onu anlamadım.Ofm de Güray ünlü ye gidiyordum.bu kez Derya hanima gittim canım. Iyiki de gitmişim çok sempatik tatlı dilli güler yüzlü ilgili bir bayan.doktorumu buldum inşallah. Gayet iyiymiş bebeğim. Hiç bir sıkıntı yok çok şükür. 2 hafta sonra detaylı ultrason için bir radyoloyaga yonlendirdi.Elleri basının altinda pek bir rahatii oğluşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?