- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.361
bana da kendi baktı detaylıya. başka yere yönlendirmicem dedi.5 dak dan fazla sürmüştür. tek tek organlarına baktı.kalbini damarlarını ve kan akışını gösterdi.ama detaylıda beklediğim kadar da uzun değildi sanki.önemli yerleri gösterdi.ayrıntılı bir kağıt vermedi bana.ama başka dr a gidince detaylı için daha detaylı oluyor sanki.öyle tek tek kaç parmak var falan diye bişe konuşmadı.ben bir soruna rastlamadım dedi..Sizlere ne dediler. Aynı doktorunuzmu yaptı başkasına mi yönlendirdi. Zorunlu mu dedi
Bidahaki randevuya dediğin gibi yapayım o zaman. Ayrıntılı sorunca anlaşılır kendisinin görüp girmediği. Tesekkur ederim onerin için. Gerçi bir kaç fazla şey sorunca asabilesiyuor doktorların geneli bakalım tepkisi ne olacak. Mesela benim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı erken geldi bana sordum. Çok kilo aldin vücut naapsdin dedi öyle kaldımbenim doktorum da normlde 4 boyutlu bakar, bana bben bir sıkıntı görmedim ama radyolog ile ayrıntılı ultrason kontrolüne de gitmen iyi olabilir demişti, bir arkadaşım doktoru mesela hiç göndermedi, doktorun iyiyse ve cihazı güzelse bence gerek yok, diğer kontrolünde kalp kapakçıkları, kan akımı, omurgası, iç organlaru vs nasıl diye detaylı olarak sen sor, zaten doktorun bakıyorsa söyler, detaylıda da bunlara bakıyorlar çünkü
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/seriler/hensvik-serisi.aspxHımm yatak ve uyku seti hediyeliyse bu daha mantıklı tabi canım, modeli de çok güzelmiş..
Valla benimki okadar bile söylemedi. Bir sıkıntı yok herşey normal dedi. Dünya para verıyorsunuz birileri ortaya birşey atıyor sizin duygularınızdan faydalanıyor dedi. Madem sizinkilerdede yönlendirmeyen var bende giymeyim ozaman. Sagolun biraz kaygıları gitti. Yoksa dedim bir tek benmiyim yanlısı yapıyorum insan vicdan azabı çekiyor vallabana da kendi baktı detaylıya. başka yere yönlendirmicem dedi.5 dak dan fazla sürmüştür. tek tek organlarına baktı.kalbini damarlarını ve kan akışını gösterdi.ama detaylıda beklediğim kadar da uzun değildi sanki.önemli yerleri gösterdi.ayrıntılı bir kağıt vermedi bana.ama başka dr a gidince detaylı için daha detaylı oluyor sanki.öyle tek tek kaç parmak var falan diye bişe konuşmadı.ben bir soruna rastlamadım dedi..
benimde şimdiden şişti canım.kaç kilo aldın ki canımBidahaki randevuya dediğin gibi yapayım o zaman. Ayrıntılı sorunca anlaşılır kendisinin görüp girmediği. Tesekkur ederim onerin için. Gerçi bir kaç fazla şey sorunca asabilesiyuor doktorların geneli bakalım tepkisi ne olacak. Mesela benim ayaklarım şimdiden şişmeye başladı erken geldi bana sordum. Çok kilo aldin vücut naapsdin dedi öyle kaldım
Ben sicaklardan dır diye dusunmuyorum ama doktor vücut naapsdin deyince diyecek birşey kalmadı. İçimden massalah dedim dilde papuc kadar;-)benimde şimdiden şişti canım.kaç kilo aldın ki canım
ya kilo ile ne ilgisi var ki.. benim arada şişio ayak bileklerim.eve gidip yüksekte yatıyorum sabah inmiş oluyor.Ben sicaklardan dır diye dusunmuyorum ama doktor vücut naapsdin deyince diyecek birşey kalmadı. İçimden massalah dedim dilde papuc kadar;-)
http://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/seriler/hensvik-serisi.aspx
Ben de ikeada bu serinin dolabi ve karyolasini begendim. Fiyati da uygun senin gosterdigine gore. 1-2 yasina kadar yanimda yatirip sonra yan odaya koymayi dusunuyorum. Tabi bebek telsizi koyarim yan odada olsa bile.
Haa kilo sormussun valla gerckten doktorun dediği kadar var aslında.21. Haftadayim 7 kilo aldım. Bu rde oturarak çalışıyorum sanırım oturduğun için dolaşımda yavaşlıyor bütün odem ayaklara doğru birikiyor EE tabi kiloda etkiliyor. Napalim sen kaç aldin acaba bu ayak ve bacaklardaki şişme hızlı kilo alimindanmi daha çok erken çünküBen sicaklardan dır diye dusunmuyorum ama doktor vücut naapsdin deyince diyecek birşey kalmadı. İçimden massalah dedim dilde papuc kadar;-)
Valla benimki okadar bile söylemedi. Bir sıkıntı yok herşey normal dedi. Dünya para verıyorsunuz birileri ortaya birşey atıyor sizin duygularınızdan faydalanıyor dedi. Madem sizinkilerdede yönlendirmeyen var bende giymeyim ozaman. Sagolun biraz kaygıları gitti. Yoksa dedim bir tek benmiyim yanlısı yapıyorum insan vicdan azabı çekiyor valla
ya kilo ile ne ilgisi var ki.. benim arada şişio ayak bileklerim.eve gidip yüksekte yatıyorum sabah inmiş oluyor.
bende 7 aldımHaa kilo sormussun valla gerckten doktorun dediği kadar var aslında.21. Haftadayim 7 kilo aldım. Bu rde oturarak çalışıyorum sanırım oturduğun için dolaşımda yavaşlıyor bütün odem ayaklara doğru birikiyor EE tabi kiloda etkiliyor. Napalim sen kaç aldin acaba bu ayak ve bacaklardaki şişme hızlı kilo alimindanmi daha çok erken çünkü
Benim de akşama doğru şişiyo dün akşam ayak parmaklarım çok komiktiya kilo ile ne ilgisi var ki.. benim arada şişio ayak bileklerim.eve gidip yüksekte yatıyorum sabah inmiş oluyor.
Burda biri yazmisti da ordan gormust ben de zaten. Belki de senden gordumBen de bu seriyi alıcam zaten canım, L LiveYourLifeee çekmeceli istediği için ona diğer modeli gönderdim.. kullanabildiği kadar kullansın sonra onun zevkine göre bir şeyler alırız diye düşünüyorum, o yüzden bana da baya uygun geldi bu takım..
Evet canım ayrıntılı ultrason ya Cerrahpaşa'da ücretli bir doktora yonlendirdiler başından da 2.düzey ultrason yapılacak dedi sonra ne bi açıklama ne bir sonuç kağıdı bitince beni laboratuvara yönlendirdi ben de geri geleceğim gibi düşündüm soramadim laboratuvarda da şeker tarihi bir ay sonra acaba o zamana mı hazirlayacak raporu anlamadım birinci kizimda yapmışlardı ve rapor vermişler fakat o anda mi verdiler sonra mı verdiler hatırlamıyorumCanim ikinci duzey dedigin ayrintili ultrasonmu.rapor olmasi gerekiyo evet.butun organlarin el ayak vs.gorunumleriyle ilgili 3-4 sayfalik rapor var elimde.bitek goruntu degil yani
Yalnız değilmişim bende bir tek benimdir herhalde diyordum bu kadar kilo alan . benim hiç bulantı kusmam tiksinmem olmadı karnim ve vücudum sismese hamile olduğumu unutamam oderece. Bu yüzden iyi yedim birde insan kendine bebeği bahane ediyor sanırım halbuki o tatli lara kisirlara daha çok benim ihtiyacım varmışbende 7 aldımhatta ben mide bulantılarım olduğu zaman yiyemeden aldım.dr problem değil istediğini ye dedi bana bol bol tabi ben yine de yemiyorum o kadar.artık tartılmak istemiyorum.biraz etkiler tabi ama bence bizde ödem var ya ben hareket etsemde alıyorum canım ya anlamadım gitti
Ben de bu seriyi alıcam zaten canım, L LiveYourLifeee çekmeceli istediği için ona diğer modeli gönderdim.. kullanabildiği kadar kullansın sonra onun zevkine göre bir şeyler alırız diye düşünüyorum, o yüzden bana da baya uygun geldi bu takım..
Bebek sağlıklıysa gelişimi iyiyse hiç sorun yok. Valla pek güzel bir şeydir herhalde az kilo almak. Bende doktora arada espri yapıyorum kilo meselesi açılınca iyi bakın ikiz falandir belki gormuyorsunuzdur diye. Seni ilinin tersi yani. Doktorda hiç tebessüm yok olur mu ikiz olsa gorulmezmi diyor. Canım espridemi anlamıyoruz ya vücut napsin derken iyidir ama dimiBu arada ben hala -1 kilodayim arkadaşlar başkasına mi tasitiyorsun bebeği diye dalga geçiyorlar çok hafif bir gobegim var almadigim gibi bi de verdim bundan sonrasında alacağım herhalde ama ellerim ayaklarım çok uyusuyor çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?