2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Eveett

Arayip bilgi alabilirsin belki canim.gerci devlet hastaneleri Allahlik ama
Ya muayene ederken bile suratına bakmiyorlar telefonla cevap verirler mi bilmem özelde de bi doktor tutturamadim suana kadar ama onlara gidip soracağım Cerrahpaşa da yaptırdım raporu yok siz ne diyorsunuz diye belki açıklama yaparlar

Bebek gayet sağlıklı alacağını da alıyor sanırım valla ilk 4 ay kustum inanın kilo alıp dert etmeyi tercih ederdim bulantı çok kötü ve aylarca sürüyor yeni yeni yemeye başladım ilk kızımda da böyle vermiştim sonrasında almıştım 11 kilo toplamda doğuma girdim ertesi gün eve geldiğimde 4 kilo fazla vardı neredeyse çoğunu doğumda veriyorsunuz zaten kalan kiloları da emzirme döneminde verirsiniz çok kalori harcaniyor çünkü emzirirken de hiiccc dert etmeyin yani konforlu hamilelik daha iyi bence

Sevindim artık büyük ihtimalle geçer bulantılar. Herkesin değişiyor ben hiç bulantı yaşamadim. Seninde bu aralar yüksek ihtimal normale döner. Bebeğin sağlıklı ya dediğin gibi gerisi gelir geçer.tek derfimiz kilo olsun

Evet normale yakın sayilirim da yemek saatleri biraz geçip acikinca baygınlık geçiriyorum tansiyonum düşük zaten hepten düşüyor aç kalmadigim sürece problem yok yani buna da şükür bebek dogunca hepsi birer ani olarak kalacak ve hiç hamileliği ozlemicez :))

canım ben 4.5 kilo aldim suan 20+5 im ama bugun ayakkabilarin sikti yuzugum zor girdi elime tuzluda yemiyorum. ama gun boyu oturarark çalışıyorum belki onun etkisi vardir

Kızlarrr merhabaaa bende az önce doktordan geldim 1 hafta geriden geliyormuş bebişim. Biz de eşimle minyonuzdur ama benim gibi bebeişi de minnak olan var mı? Eğer bi sıkıntı olsaydı haraketaiz olurdu ve suyu az olurdu ama suyu da hareketleri de normal dedi. Haftaya ayrıntılı yaptır dedi bakalım artık ne yaparız.

canım ben 4.5 kilo aldim suan 20+5 im ama bugun ayakkabilarin sikti yuzugum zor girdi elime tuzluda yemiyorum. ama gun boyu oturarark çalışıyorum belki onun etkisi vardir
Senin kilo alimin gayet normal bence ideal. Valla siskinlikler bende de başladı. Büyük ihtimal hareketsizlikte arttırıyordur bu durumu. Aslında fırsati olanların düzenli yuruyu SD yapmadı lazım. Bide az tuz bol su tabi. Bende işten dolayı çok oturduğun için özelikle ayaklar cook gidiyor. Akşam uyarınca sabah bakıyorum inmiş baya sonra tekrar sisiyor gün içinde. İste bir öyle bir böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…