- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #23.401
Cok teşekkür ederim.ay çok sevindim. doktorunu sabitle artık. radyolog ne alaka onu anlamadım.
EveettBenden görmüş olabilirsin canım, benden başkasının paylaştığını görmedimben gidip baktım da bunlara, bir arkadaşım da kullanıyor gayet memnun, bir de yatağın üzerine cibinlik alıcam o da çok şık bir görüntü veriyor, uygun fiyata güzel bir oda yapıyorsun böyleliklee, sonra da bebişlerimizin zevkine göre güzel bir oda yaparız İnşallah onlara ilerde..
a bilmiyodum. tamam o zaman yaptıralım. hayırlısıyla bişi çıkmasın inşallahhCok teşekkür ederim.Detayli ultrasonu radyologlar yapıyor sanırım canim
Hahahah canim gecen bende gordum bayildim yaa.benim cadilarda durmazsa asacam boylee.sen nasilsin bu arada hic gorunmuyosun.oğluşun nasill
tuzlu yemeyin kızlar kesin tuzu bol su için, geçen antep fıstığı yemiştim hemen domuşuk domuşuk oldu ayaklarım, ayakları yukarı dikmek lazımbenimde şimdiden şişti canım.kaç kilo aldın ki canım
evet detaylı ultrasonu radyologlar yapıyor :)Cok teşekkür ederim.Detayli ultrasonu radyologlar yapıyor sanırım canim
Ayrıntılı ultrasona sanırım radyologlar ve periantolojoay çok sevindim. doktorunu sabitle artık. radyolog ne alaka onu anlamadım.
Birde perinatoloji uzmanlari yapıyor.a bilmiyodum. tamam o zaman yaptıralım. hayırlısıyla bişi çıkmasın inşallahh
Ya muayene ederken bile suratına bakmiyorlar telefonla cevap verirler mi bilmem özelde de bi doktor tutturamadim suana kadar ama onlara gidip soracağım Cerrahpaşa da yaptırdım raporu yok siz ne diyorsunuz diye belki açıklama yaparlarArayip bilgi alabilirsin belki canim.gerci devlet hastaneleri Allahlik ama
Bebek gayet sağlıklı alacağını da alıyor sanırım valla ilk 4 ay kustum inanın kilo alıp dert etmeyi tercih ederdim bulantı çok kötü ve aylarca sürüyor yeni yeni yemeye başladım ilk kızımda da böyle vermiştim sonrasında almıştım 11 kilo toplamda doğuma girdim ertesi gün eve geldiğimde 4 kilo fazla vardı neredeyse çoğunu doğumda veriyorsunuz zaten kalan kiloları da emzirme döneminde verirsiniz çok kalori harcaniyor çünkü emzirirken de hiiccc dert etmeyin yani konforlu hamilelik daha iyi benceBebek sağlıklıysa gelişimi iyiyse hiç sorun yok. Valla pek güzel bir şeydir herhalde az kilo almak. Bende doktora arada espri yapıyorum kilo meselesi açılınca iyi bakın ikiz falandir belki gormuyorsunuzdur diye. Seni ilinin tersi yani. Doktorda hiç tebessüm yok olur mu ikiz olsa gorulmezmi diyor. Canım espridemi anlamıyoruz ya vücut napsin derken iyidir ama dimi
peki kadın doğumcumuz mu yönlendiriyo biz mi randevu alıyoruz kafam karıştıAyrıntılı ultrasona sanırım radyologlar ve periantolojo
Birde perinatoloji uzmanlari yapıyor.
Canim beni kadin dogumcum yonlendirdi.peki kadın doğumcumuz mu yönlendiriyo biz mi randevu alıyoruz kafam karıştı
Sevindim artık büyük ihtimalle geçer bulantılar. Herkesin değişiyor ben hiç bulantı yaşamadim. Seninde bu aralar yüksek ihtimal normale döner. Bebeğin sağlıklı ya dediğin gibi gerisi gelir geçer.tek derfimiz kilo olsunBebek gayet sağlıklı alacağını da alıyor sanırım valla ilk 4 ay kustum inanın kilo alıp dert etmeyi tercih ederdim bulantı çok kötü ve aylarca sürüyor yeni yeni yemeye başladım ilk kızımda da böyle vermiştim sonrasında almıştım 11 kilo toplamda doğuma girdim ertesi gün eve geldiğimde 4 kilo fazla vardı neredeyse çoğunu doğumda veriyorsunuz zaten kalan kiloları da emzirme döneminde verirsiniz çok kalori harcaniyor çünkü emzirirken de hiiccc dert etmeyin yani konforlu hamilelik daha iyi bence
Evet normale yakın sayilirim da yemek saatleri biraz geçip acikinca baygınlık geçiriyorum tansiyonum düşük zaten hepten düşüyor aç kalmadigim sürece problem yok yani buna da şükür bebek dogunca hepsi birer ani olarak kalacak ve hiç hamileliği ozlemicez :))Sevindim artık büyük ihtimalle geçer bulantılar. Herkesin değişiyor ben hiç bulantı yaşamadim. Seninde bu aralar yüksek ihtimal normale döner. Bebeğin sağlıklı ya dediğin gibi gerisi gelir geçer.tek derfimiz kilo olsun
tamam o zaman bende hatırlatayım doktoruma.Canim beni kadin dogumcum yonlendirdi.
canım ben 4.5 kilo aldim suan 20+5 im ama bugun ayakkabilarin sikti yuzugum zor girdi elime tuzluda yemiyorum. ama gun boyu oturarark çalışıyorum belki onun etkisi vardirHaa kilo sormussun valla gerckten doktorun dediği kadar var aslında.21. Haftadayim 7 kilo aldım. Bu rde oturarak çalışıyorum sanırım oturduğun için dolaşımda yavaşlıyor bütün odem ayaklara doğru birikiyor EE tabi kiloda etkiliyor. Napalim sen kaç aldin acaba bu ayak ve bacaklardaki şişme hızlı kilo alimindanmi daha çok erken çünkü
Senin kilo alimin gayet normal bence ideal. Valla siskinlikler bende de başladı. Büyük ihtimal hareketsizlikte arttırıyordur bu durumu. Aslında fırsati olanların düzenli yuruyu SD yapmadı lazım. Bide az tuz bol su tabi. Bende işten dolayı çok oturduğun için özelikle ayaklar cook gidiyor. Akşam uyarınca sabah bakıyorum inmiş baya sonra tekrar sisiyor gün içinde. İste bir öyle bir böyle.canım ben 4.5 kilo aldim suan 20+5 im ama bugun ayakkabilarin sikti yuzugum zor girdi elime tuzluda yemiyorum. ama gun boyu oturarark çalışıyorum belki onun etkisi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?