- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.941
yalovada snrada cok yagdi ama bursa serin esio da ben yaniom esim serin icersi dio yok deil yangin var icimde diyorum :) 2 gndur tansiyon problemi cikti bende bugun firladi sonra birden dustu. dr u aricam bakalim yarin sebebi ne.Yağmurdan sonra öle olurrrrr. Ben burda yanarken sen orda serinlersin haaaa Allah'ın sopası yok işte
banada diolar kimle yazisiosun die sanal arkidislerimle diyorumÇok zevkli oluyo burayı okumak
Elimden telefon düşmüyo resmen
Hala tekme atmadı benimki arada baloncuk patlamaları oluyor bunlar onun hareketlerimidir ? Ne şekerler ne tatlılar yedim bana mısın demiyor yani Sıfır tepki korkuyorum hatta bi sorun mu var diye
alla alla bi dr ara istersen kusma ne alakaki bu zamanda. gecmis olsn buarada canimKızlar selam bebişim bir türlü durmuyor sürekli hareket halinde sağda solda asagıda benim gibi olan var mı? Bu kadar cok hareket etmesi korkuttu beni, bir de şiddetli sırt agrısı çekiyorum doktorum normal dedi Yürümekte zorlanıyorum, bulantı ve kusmam da var(
Aminnn canımmm hepimizinki inşallahhh :)Allahmmm ne sirin seylerrr...bak bak doyamiyor insan.. ben de ilk 3 aylik ihtyacini aldim oglusumun,gidio gelip bakiyorum. Fotolarini cektim ablamlara attim malum gurbet eldeyim,ust kata cikmaya usendigimde de fotolarina bakiyorumnasil bir huzurdur bu masaAllah :)) gule gule hayirla giysin bebisin canimm
Kızlar selam bebişim bir türlü durmuyor sürekli hareket halinde sağda solda asagıda benim gibi olan var mı? Bu kadar cok hareket etmesi korkuttu beni, bir de şiddetli sırt agrısı çekiyorum doktorum normal dedi Yürümekte zorlanıyorum, bulantı ve kusmam da var(
Bende de oluyor o baloncukgibi patlamalar 1 haftadir..sanki kalp atisi gibi seyler oluyor kasigimda,keske bebis olsa..korkma yazilanlardan biliyorum degiisyormus kisiden kisiye. Oyle dusun gerilme :)
Hshahahh delisin yaa :)) çocuğu kız gibi yetiştirme :) soobe de var,pamidorda falanda gördüm..hele h&m'de harika şeyler var..hangi markanin var ki canim ben pek goremedim hic icime sinmiyor niyeyseilk 1 yil alicam kiz seyleri nasisa kimse anlamaz
Canım bu durumlar bende de oldu yani Sırt ağrısı ve kusma ben ağlıyordum artık ağrıdan çareyi ılık duştan sonra kremle ( ben çatlak kremini kullanıyorum diğerleri bişey yapar diye ) eşime masaj yaptırmakta buldum ve rahatlattı sadece yürüyememe değil oturma kalkma da sorun olmuştu bende kusmalarım da hava sıcaklığı ve bu ağrılardan dolayı Yaşadığım strese bağladı doktor evde tüm cam kapı hepsi açık serin serin güzel Şeyler düşünerek hatta Sevdiğim çizgi filmleri izleyerek geçiriyorum
Teşekkür ederim masaj işini ben de yaptırayım sıcak tutuyorum sardım yürüyemiyorum bile
Aradım doktorum normal dedi bulantım 2 haftadır var zaten mideme baskı yapıyor bebek ondanalla alla bi dr ara istersen kusma ne alakaki bu zamanda. gecmis olsn buarada canim
canım benimkide 2 gündür acayip hareketli. ve bel ağrım var. bulantı ve kusma yok ama sanırım hepsi normal şu aralar. çarşamba doktor randevum var. soracağım bu hareketlilik olayını. sanada yazarım. sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. sen bol su iç.Kızlar selam bebişim bir türlü durmuyor sürekli hareket halinde sağda solda asagıda benim gibi olan var mı? Bu kadar cok hareket etmesi korkuttu beni, bir de şiddetli sırt agrısı çekiyorum doktorum normal dedi Yürümekte zorlanıyorum, bulantı ve kusmam da var(
bence gerek yok tatlık bebeklerin ayrı yumuşatıcıları bile var. bide ütü yapacaz sonuçta. okadardan bişi oolmaz. sen bu tansiyon işini hafife alma. bi çıkıp bi inmesi normal değil. benim şekere dönmüş seninkide. bence danış doktoruna napılacaksa yapılsın. bnim bildiğim yüksek tansiyon erken doğuma sebep oluyo. kuzenim 7 aylıkken doğurdu. allah korusun. herşekilde biz önlemlerimizi alalım. iyiki burası varda herşeyimizi yazıyoruz birbirimize. önceden tarlada doğurup göbek bağını kendileri kesiyomuş hatunlar düşünsene. şuan ay oram vay buram derken geçiriyoruz zamanı :)kizlar bebis kiyafetleri icin ben bebekler icin olan deterjandanda kullanmayacagim koylulerin yaptigi dogal zeytinyagli sabunlari rendeleyip makinenin gozune ondan koyup onunl yikayacagim. ilk 6 ayda o sabunla. nekdr bebek icin denirse densin kimyasallar var ve onlarn cildine zarar verirmis gbime geliyor. nacizane fikrim bu
canım şu pembe şeye baktım baktım anlayamadım :)))Çok da bişey alamadık aslında
canım şu pembe şeye baktım baktım anlayamadım :)))
İstanbul Çakmak Erdem hastanesi canım.O yüzden doktorda hastanede önemliaaaaaa nie oyle olmus ki nerde canim bursada mi.. allah yardimcimiz olsn valla benimde bugun kardesimn arkdsi dogum yapti kiza geceden beri vermisler suni sanciyi acilma olmaynca bugun sezeryana almislar yuruyemiomus bile tansiyonu dusmus agrisi cok artmis. gozum korktu esime diyorum ölü m gibi korkuyosun ama oleceksin kacisin yok. dogumdanda cok korkuyorum ama bundanda kacisim yok dogurucam nasi yapicam dedim bilmiyorum. allah hepimizin yardimcisi olsn beni cok fena korku sarmaya basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?