2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

minimoy cok uzuldum Allah rahmet eylesin oturdum saatlerce agladim esimde cok uzuldu nasi insanlar var ya nasi mikrop kapar kocasi esini cocuguni beklerken ikisinide kaybediyo ne kadar aci Allahim yazma nolur o aileyede sabir ver
arkadaşları şuan hastaneyle ilgili soruşturma açılsın hastane kapatılsın diye uğraşıyorlar.Bende çok üzüldüm .güle oynaya git başına neler gelsin.Ölüm kaderimizde olan bişey tabi ki ama şeklide çok önemli.Rüyamda gördüm onu Bana bebeğimi emzirmeye getirdiler ben gidene kadar bebeğime ninni söylediler çok güzel karşıladılar beni dedi.Rüyadan sonra daha iyi hissediyorum biliyorum ki iyi bir yerde.Rabbim inşallah şehitlik mertebesini vermiştir.

İnsallah canim dogumda olenler sehit oluyormus insallah

Kizlar buarada cok tesekkur ederkm icimi rahatlattiniz sabahlari artik korkulu uyanmicam hepimizde ayni sorundam olmasindan uzuldum tabi ama anormal degilmis demekki sagolun :*

Hshahahh delisin yaa :)) çocuğu kız gibi yetiştirme :) soobe de var,pamidorda falanda gördüm..hele h&m'de harika şeyler var..
:) baktim canim soobeye filan daha tam anlamiylada gezrmedim kisliklar ciksin dir bekliyorum. h&m nin sitesinde brgendim bi kac bisi alicam ordan

Hala tekme atmadı benimki arada baloncuk patlamaları oluyor bunlar onun hareketlerimidir ? Ne şekerler ne tatlılar yedim bana mısın demiyor yani Sıfır tepki korkuyorum hatta bi sorun mu var diye
Benimki de atmadı, hatta tam olarak hissetmiyorum bile. Cok nadir biseyler hissediyorum. Ultrasonda baya hareketliydi mesela kolları bacakları doktor da dedi ama hissetmiyorum iste :)
Az kaldı bence yakında mutlaka daha guclu hissederiz

Ben kollu aldım genelde ama üstüne bişiler giydirmek için askılı atlet olanlardanda aldım. Hangisi kullanışlı olursa doğduktan sonra dener alırız :) çok alıncak şey var ya. Ben normalde kadın mağazalarına girince kendimi kaybederdim şimdi bebek mağazalarına girince kendimi kaybediyorum. Bide bilmiyoz ki satıcılara soruyom :))

Aradım doktorum normal dedi bulantım 2 haftadır var zaten mideme baskı yapıyor bebek ondan

kizz masallah almadik baska sey kaldimi saka bi yana gule gule kullan canim. gogus ucu kremi ne icin bebek emerken catlamasn yara olmasn diemi. paylasirsin battaniyeyi eger oyleysr bizde aliriz sonucta kis bebegi. aricam canim dusuktu bu aksam ensemden yukari agri oldu saglik ocagndaki ebr oyle agrin olursa olctur tansiyonunu dedi. ama haftasonuda cok yoruldum pskolojik olarakta bikac bisrye uzuldum ondan olabilir. dogru valla millet tarlada doguruodu biz nette. iyiki hepimiz variz kafam dgilio sizlerle yazisirken. bisi oldugunda normalmis herkeste oluo diorum keske imkanimiz olsada hepimiz ortak bi noktada bulusup tanissak.

canim ya Allah bilir ama bencede iyi bi yerde yavrusuyla. cok etkilendim cok uzuldum allah geride kalanlara sabir versin

Tatlım bu krem çok önemliymiş. Delinecek ya uçları kimininki çatlamış emzirirken çok acı çekmişler. Ne olur ne olmaz kullanayım bende dedim. Sen bi yere gitme evinde otur stresede girme doğurunca gezer her istediğine sinir olursun :) ben herkesle tanışmayı çok isterim burda dert ortağı gibi olduk. Şimdi aldıklarımı paylaşıcam sizinle

hmm bende alayim bari adi neydi. uzun sure gtmeyi düşünmüyorum canim dugune dogru giderim. ya ben alinganlastim ya millet degisti. kesinlikle oyle guluyoruz uzuluyoruz hep birlikte yasiyoruz. paylas canim gorelim pasa nin cicilerini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…