- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.961
Canim grcmis olsun bendede var hangi ilaci kullaniyon ben decavit imom demir aliyom ama bence decavitten oluyo bulantiAradım doktorum normal dedi bulantım 2 haftadır var zaten mideme baskı yapıyor bebek ondan
Pembe olan sünger canım küvetin içindeki bi de maşrapa var.o da pembe.bu arada kıyafet olayında kafam karışık.bu içine giyeceği badiler var ya çıtçıtlı onları kolsuz mu yarım kollu mu ypksa uzun kollu mu almak gerek?canım şu pembe şeye baktım baktım anlayamadım :)))
Hemen geliyorum :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...slerinin-cicileri.846085/page-9#post-42206687 kizlar bekliyoruz burdanda paylasalim cicileri ki birbirimize rahatca soralim nerden aldigimizi ana topicte baska seylerde konusuyoz ya kayniyo bazen arada
arkadaşları şuan hastaneyle ilgili soruşturma açılsın hastane kapatılsın diye uğraşıyorlar.Bende çok üzüldüm .güle oynaya git başına neler gelsin.Ölüm kaderimizde olan bişey tabi ki ama şeklide çok önemli.Rüyamda gördüm onu Bana bebeğimi emzirmeye getirdiler ben gidene kadar bebeğime ninni söylediler çok güzel karşıladılar beni dedi.Rüyadan sonra daha iyi hissediyorum biliyorum ki iyi bir yerde.Rabbim inşallah şehitlik mertebesini vermiştir.minimoy cok uzuldum Allah rahmet eylesin oturdum saatlerce agladim esimde cok uzuldu nasi insanlar var ya nasi mikrop kapar kocasi esini cocuguni beklerken ikisinide kaybediyo ne kadar aci Allahim yazma nolur o aileyede sabir ver
İnsallah canim dogumda olenler sehit oluyormus insallaharkadaşları şuan hastaneyle ilgili soruşturma açılsın hastane kapatılsın diye uğraşıyorlar.Bende çok üzüldüm .güle oynaya git başına neler gelsin.Ölüm kaderimizde olan bişey tabi ki ama şeklide çok önemli.Rüyamda gördüm onu Bana bebeğimi emzirmeye getirdiler ben gidene kadar bebeğime ninni söylediler çok güzel karşıladılar beni dedi.Rüyadan sonra daha iyi hissediyorum biliyorum ki iyi bir yerde.Rabbim inşallah şehitlik mertebesini vermiştir.
Bekliyoruz kiyafetlerin cok hosHemen geliyorum :)
Sağol canım e bebekten aldık hepsini ama daha çok eksik var :'(Bekliyoruz kiyafetlerin cok hos
canım çoook güzeller nereden aldın benimde bi prensesim olcak inşallah :)
Bende de elevit decavit bulantı yapmıştı sonra vinelaca geçmiştik. Bi de onu dene istersen :)Canim grcmis olsun bendede var hangi ilaci kullaniyon ben decavit imom demir aliyom ama bence decavitten oluyo bulanti
:)Hshahahh delisin yaa :)) çocuğu kız gibi yetiştirme :) soobe de var,pamidorda falanda gördüm..hele h&m'de harika şeyler var..
He tamam :)Bebisi icin kuvet oturagi. Tam bebe olcusune gore,uzanip banyo keyfi yapiyorlar :))
Benimki de atmadı, hatta tam olarak hissetmiyorum bile. Cok nadir biseyler hissediyorum. Ultrasonda baya hareketliydi mesela kolları bacakları doktor da dedi ama hissetmiyorum iste :)Hala tekme atmadı benimki arada baloncuk patlamaları oluyor bunlar onun hareketlerimidir ? Ne şekerler ne tatlılar yedim bana mısın demiyor yani Sıfır tepki korkuyorum hatta bi sorun mu var diye
Ben kollu aldım genelde ama üstüne bişiler giydirmek için askılı atlet olanlardanda aldım. Hangisi kullanışlı olursa doğduktan sonra dener alırız :) çok alıncak şey var ya. Ben normalde kadın mağazalarına girince kendimi kaybederdim şimdi bebek mağazalarına girince kendimi kaybediyorum. Bide bilmiyoz ki satıcılara soruyom :))Pembe olan sünger canım küvetin içindeki bi de maşrapa var.o da pembe.bu arada kıyafet olayında kafam karışık.bu içine giyeceği badiler var ya çıtçıtlı onları kolsuz mu yarım kollu mu ypksa uzun kollu mu almak gerek?
Aradım doktorum normal dedi bulantım 2 haftadır var zaten mideme baskı yapıyor bebek ondan
kizz masallah almadik baska sey kaldimiBen geldimm alışverişten kızlar. Bebek odalarına baktım ateş pahası. Beğendiğim oda takımının kodunu Alıp interneteen baktım 500 tl oynuyo. Bugün küçük Beşik alıcaktım hani Ahşap olanlardan vazgeçtim. Park yatağa döndüm. Katlanıp heryere taşıyabiliyomuşuz. Nasılsa büyük Beşik alıncak odasına. Daha mantıklı geldi. Havlusunu battaniyesini bol bol takım aldım idilbaby hep Pamuklu. Küçük küçük çoraplar aldımmendiller. Battaniyenin bi ara resmini çekeyim göndereyim. Benim arkadaşlar Kışı onla geçirmiş. Göğüs ucu kremi aldım lansiloh 6. Ayda başlanıyomuş. Şimdilik bu kadar.
kesinlikle canım cok uzuldum allah yardimcilari olsunİstanbul Çakmak Erdem hastanesi canım.O yüzden doktorda hastanede önemli
arkadaşları şuan hastaneyle ilgili soruşturma açılsın hastane kapatılsın diye uğraşıyorlar.Bende çok üzüldüm .güle oynaya git başına neler gelsin.Ölüm kaderimizde olan bişey tabi ki ama şeklide çok önemli.Rüyamda gördüm onu Bana bebeğimi emzirmeye getirdiler ben gidene kadar bebeğime ninni söylediler çok güzel karşıladılar beni dedi.Rüyadan sonra daha iyi hissediyorum biliyorum ki iyi bir yerde.Rabbim inşallah şehitlik mertebesini vermiştir.
Tatlım bu krem çok önemliymiş. Delinecek ya uçları kimininki çatlamış emzirirken çok acı çekmişler. Ne olur ne olmaz kullanayım bende dedim. Sen bi yere gitme evinde otur stresede girme doğurunca gezer her istediğine sinir olursun :) ben herkesle tanışmayı çok isterim burda dert ortağı gibi olduk. Şimdi aldıklarımı paylaşıcam sizinle
kizz masallah almadik baska sey kaldimisaka bi yana gule gule kullan canim. gogus ucu kremi ne icin bebek emerken catlamasn yara olmasn diemi. paylasirsin battaniyeyi eger oyleysr bizde aliriz sonucta kis bebegi. aricam canim dusuktu bu aksam ensemden yukari agri oldu saglik ocagndaki ebr oyle agrin olursa olctur tansiyonunu dedi. ama haftasonuda cok yoruldum pskolojik olarakta bikac bisrye uzuldum ondan olabilir. dogru valla millet tarlada doguruodu biz nette. iyiki hepimiz variz kafam dgilio sizlerle yazisirken. bisi oldugunda normalmis herkeste oluo diorum keske imkanimiz olsada hepimiz ortak bi noktada bulusup tanissak.
hmm bende alayim bari adi neydi. uzun sure gtmeyi düşünmüyorum canim dugune dogru giderim. ya ben alinganlastim ya millet degisti. kesinlikle oyle guluyoruz uzuluyoruz hep birlikte yasiyoruz. paylas canim gorelim pasa nin cicilerini :)Tatlım bu krem çok önemliymiş. Delinecek ya uçları kimininki çatlamış emzirirken çok acı çekmişler. Ne olur ne olmaz kullanayım bende dedim. Sen bi yere gitme evinde otur stresede girme doğurunca gezer her istediğine sinir olursun :) ben herkesle tanışmayı çok isterim burda dert ortağı gibi olduk. Şimdi aldıklarımı paylaşıcam sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?