- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #24.981
Lansiloh canımhmm bende alayim bari adi neydi. uzun sure gtmeyi düşünmüyorum canim dugune dogru giderim. ya ben alinganlastim ya millet degisti. kesinlikle oyle guluyoruz uzuluyoruz hep birlikte yasiyoruz. paylas canim gorelim pasa nin cicilerini :)
oyyy yesinler yaa kucuk tosunun kiiyafetlerini bakarken hep bebek gordum iclerinde kıyafetlerin. annelik boyle bisi demekkiBunlarda oğluşumun cicişleri :))
canım doktora yazdır ben bi heyecanla aldım 32 tl bi kaç kutu almak lazım.oyyy yesinler yaa kucuk tosunun kiiyafetlerini bakarken hep bebek gordum iclerinde kıyafetlerin. annelik boyle bisi demekkigule gule hayirlisiyla giysin kuzummmm. kremi de gordum alirim ondan canim saol nekdr fiyati kaziklanmiim
aa yaziolarmi yarin saglik ocagna gtcem orda yazdirim baricanım doktora yazdır ben bi heyecanla aldım 32 tl bi kaç kutu almak lazım.
yazar sanırım sonuçta krem kas gevşetici nasıl yazıyolar?aa yaziolarmi yarin saglik ocagna gtcem orda yazdirim bari
H&m online satış var mı?:)baktim canim soobeye filan daha tam anlamiylada gezrmedim kisliklar ciksin dir bekliyorum. h&m nin sitesinde brgendim bi kac bisi alicam ordan
Bence yazmıyorlardır bi çok arkadaşım kullanıyo ama hepsi de özel alıyorlar e tabiki de yazıyorlarsa iyi de olur:) ama bu tarz kremleri bebekle ilgili mustela dalin çatlaklar için mustela lierac gibi olanları turuncu kasa internet adresinden daha uygun fiyata alabilirsiniz:) ben daha almaya başlamadım ama başladığımda da ordan almayı düşünüyorum. Ben mineral makyaj malzemeleri kullanıyorum ve hep oradan alıyorum.canım doktora yazdır ben bi heyecanla aldım 32 tl bi kaç kutu almak lazım.
Makyaj malzemelerini de mi doğal alıyosunuz. Onlara dikkat etmiyorum. Zaten sadece rimel ve göz kalemi kullanıyorum ben Sıcakta o bile çekilmiyoH&m online satış var mı?
Bence yazmıyorlardır bi çok arkadaşım kullanıyo ama hepsi de özel alıyorlar e tabiki de yazıyorlarsa iyi de olur:) ama bu tarz kremleri bebekle ilgili mustela dalin çatlaklar için mustela lierac gibi olanları turuncu kasa internet adresinden daha uygun fiyata alabilirsiniz:) ben daha almaya başlamadım ama başladığımda da ordan almayı düşünüyorum. Ben mineral makyaj malzemeleri kullanıyorum ve hep oradan alıyorum.
Ewt 1-2 yıldır makyaj malzemeleri mi de temizleme ürünlerine de dikkat ediyorum. Makyajda mineralli olanları jane ırradle ya da young bloodu temizleme ürünlernde de darphin dermotetic vb ürünleri kullanıyorum. Mesela aseton ojeden çok daha zararlı olduğu için oje de sürmüyorum. Ama hamilelik dışında da bu duruma dikkat ediyordum.Makyaj malzemelerini de mi doğal alıyosunuz. Onlara dikkat etmiyorum. Zaten sadece rimel ve göz kalemi kullanıyorum ben Sıcakta o bile çekilmiyo
Yaaa bayildimmm.nede guzel seyler.saglikla giyinsin insallahh.totolarini yerim yaa.bende bayagi bisey almistim ama resim yukleyemiyorum nedense atamiyorumBunlarda oğluşumun cicişleri :))
Güzel ve sağlıklı günlerde kullansın canım. Çok tatlı hepsi :) ben de bi cinsiyet öğrensem başlycm ama :/Bunlarda oğluşumun cicişleri :))
Arkadaşlar ben bugun dışarı çıktım gezdim yürüdüm şimdi kalcam da bi ağrı var.daha öncede olmustu. Evdeyken olmuyor.sizce nedeni ne olabilir?
var galiba fiyatlar i filan yazıo online satış gbi geldi banaH&m online satış var mı?
Bence yazmıyorlardır bi çok arkadaşım kullanıyo ama hepsi de özel alıyorlar e tabiki de yazıyorlarsa iyi de olur:) ama bu tarz kremleri bebekle ilgili mustela dalin çatlaklar için mustela lierac gibi olanları turuncu kasa internet adresinden daha uygun fiyata alabilirsiniz:) ben daha almaya başlamadım ama başladığımda da ordan almayı düşünüyorum. Ben mineral makyaj malzemeleri kullanıyorum ve hep oradan alıyorum.
normal canim yorulduysan oluyor. bnimde cok yurudugumde oluyorArkadaşlar ben bugun dışarı çıktım gezdim yürüdüm şimdi kalcam da bi ağrı var.daha öncede olmustu. Evdeyken olmuyor.sizce nedeni ne olabilir?
pinkperest kuzum masallah kilosunu yazmisin ya masallah ne yiyosun nasil besleniyosun kuzm benimki biraz zayif bide boyu nasil kuzum 20 cm mis benim
Günaydın annislerrr bugun pazartesiofffffffffffff yatmak istiyorum yaaa bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?