2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hmm bende alayim bari adi neydi. uzun sure gtmeyi düşünmüyorum canim dugune dogru giderim. ya ben alinganlastim ya millet degisti. kesinlikle oyle guluyoruz uzuluyoruz hep birlikte yasiyoruz. paylas canim gorelim pasa nin cicilerini :)
Lansiloh canım

Eklentiler

• image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 99
oyyy yesinler yaa kucuk tosunun kiiyafetlerini bakarken hep bebek gordum iclerinde kıyafetlerin. annelik boyle bisi demekki gule gule hayirlisiyla giysin kuzummmm. kremi de gordum alirim ondan canim saol nekdr fiyati kaziklanmiim
canım doktora yazdır ben bi heyecanla aldım 32 tl bi kaç kutu almak lazım.

:) baktim canim soobeye filan daha tam anlamiylada gezrmedim kisliklar ciksin dir bekliyorum. h&m nin sitesinde brgendim bi kac bisi alicam ordan
H&m online satış var mı?

canım doktora yazdır ben bi heyecanla aldım 32 tl bi kaç kutu almak lazım.
Bence yazmıyorlardır bi çok arkadaşım kullanıyo ama hepsi de özel alıyorlar e tabiki de yazıyorlarsa iyi de olur:) ama bu tarz kremleri bebekle ilgili mustela dalin çatlaklar için mustela lierac gibi olanları turuncu kasa internet adresinden daha uygun fiyata alabilirsiniz:) ben daha almaya başlamadım ama başladığımda da ordan almayı düşünüyorum. Ben mineral makyaj malzemeleri kullanıyorum ve hep oradan alıyorum.

Makyaj malzemelerini de mi doğal alıyosunuz. Onlara dikkat etmiyorum. Zaten sadece rimel ve göz kalemi kullanıyorum ben Sıcakta o bile çekilmiyo

Makyaj malzemelerini de mi doğal alıyosunuz. Onlara dikkat etmiyorum. Zaten sadece rimel ve göz kalemi kullanıyorum ben Sıcakta o bile çekilmiyo
Ewt 1-2 yıldır makyaj malzemeleri mi de temizleme ürünlerine de dikkat ediyorum. Makyajda mineralli olanları jane ırradle ya da young bloodu temizleme ürünlernde de darphin dermotetic vb ürünleri kullanıyorum. Mesela aseton ojeden çok daha zararlı olduğu için oje de sürmüyorum. Ama hamilelik dışında da bu duruma dikkat ediyordum.

Arkadaşlar ben bugun dışarı çıktım gezdim yürüdüm şimdi kalcam da bi ağrı var.daha öncede olmustu. Evdeyken olmuyor.sizce nedeni ne olabilir?

Kızlar oğlum için Arel ismini düşündüm ama sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Acaba kulağa nasıl geliyo?

Arkadaşlar ben bugun dışarı çıktım gezdim yürüdüm şimdi kalcam da bi ağrı var.daha öncede olmustu. Evdeyken olmuyor.sizce nedeni ne olabilir?

Evde ki yürüyüş ile dışardaki bir olmuyor yürüyüş iyidir aslında çok şiddetli bir ağrı mı , bi de bu dönemde bu bölgelerimiz de bel sırf kuyruk sokumu gibi yerlerde ağrılarımız oluyor artık denk gelmiştir belki stres yapma

var galiba fiyatlar i filan yazıo online satış gbi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…