- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #25.001
gunaydinnnGünaydın minnoşşş <3 Beni de kocam uyandırdı uyumadım dikildim ayağa gene :)
gunaydinnnbence hamilelere kimse ellemicek 7 24 yaticaklar..devlet bide yardimci vericek hamileler hep yaticak boyle bir dunya istiyorum bennnn smdi kalkip kocama ve bebise kahvalti hazirlicam aslinda onun bana yapmasi lazim
Bizede demisyi kuzum ama agrim oluyo benim ondan mi acaba dedim ve burdaki kizlari okudm sanirim ondan biraz daha dikkatli olmaliyim
Günaydın kızlar
Ben de uyandım erkenden :)
Benim de son bi haftamben çoktan işe geldim bile :)))
gunaydinnnbence hamilelere kimse ellemicek 7 24 yaticaklar..devlet bide yardimci vericek hamileler hep yaticak boyle bir dunya istiyorum bennnn smdi kalkip kocama ve bebise kahvalti hazirlicam aslinda onun bana yapmasi lazim
İnsallah kuzum senin cinsiyet neydi ilk bebek miydi doguralim bi solukta ins
anemmmmm utumuuuu benimkide oylr yapio su pant utulu degilmi gömlek nerde die baska yokmu onlari giy diyorum. :)Ooo bacımmm keşke nerde öyle dünya :)))) Sabah ben ütü fırçası yedim ütü bile yaptım yani :))))
keşkeee :)))
hepimizin ki sağlıkla giysin inşallah tşk ederim. resim boyutun fazladır canım 100 mb kadar alıyo burası.Yaaa bayildimmm.nede guzel seyler.saglikla giyinsin insallahh.totolarini yerim yaa.bende bayagi bisey almistim ama resim yukleyemiyorum nedense atamiyorum
sağol canım. daha öğrenmedin mi ya? boşver insan kendini tutamıyo herşeyi slmsk istiyo :)Güzel ve sağlıklı günlerde kullansın canım. Çok tatlı hepsi :) ben de bi cinsiyet öğrensem başlycm ama :/
bendeGünaydın annislerrr bugun pazartesiofffffffffffff yatmak istiyorum yaaa bennnn
Rahim genişlediği bebek büyüdüğü için oluyor, bende de oldu hatta kuyruk sokumuna bile vurdu ama Dr normal dedi kalsiyum magnezyum çinko karışımı bir hap verdi arada ondan iciyorumArkadaşlar ben bugun dışarı çıktım gezdim yürüdüm şimdi kalcam da bi ağrı var.daha öncede olmustu. Evdeyken olmuyor.sizce nedeni ne olabilir?
Günaydın kızlar temizlik yapmam lazımdı ev batmış ama yapmadım kişisel temizlik yaptım ben daha önemliyim ohh çok iyi hissediyorum kendimi
ne tembelsiniz ya insan sabah 6 da kalkar kahvaltı hazırlar kocişinin elbiselerini ütüler kaldırır kahvaltı yaptırır öperek gönderir işe :)) rüya tabiki bu. benimki evden çıkarkan ben hala yatakta gerinmekle uğraşıyorum. rahatlıktan ölecem :))anemmmmm utumuuuu benimkide oylr yapio su pant utulu degilmi gömlek nerde die baska yokmu onlari giy diyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?