2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın minnoşşş <3 Beni de kocam uyandırdı uyumadım dikildim ayağa gene :)
gunaydinnn bence hamilelere kimse ellemicek 7 24 yaticaklar..devlet bide yardimci vericek hamileler hep yaticak boyle bir dunya istiyorum bennnn smdi kalkip kocama ve bebise kahvalti hazirlicam aslinda onun bana yapmasi lazim

gunaydinnn bence hamilelere kimse ellemicek 7 24 yaticaklar..devlet bide yardimci vericek hamileler hep yaticak boyle bir dunya istiyorum bennnn smdi kalkip kocama ve bebise kahvalti hazirlicam aslinda onun bana yapmasi lazim

Ooo bacımmm keşke nerde öyle dünya :)))) Sabah ben ütü fırçası yedim ütü bile yaptım yani :))))

İnsallah kuzum senin cinsiyet neydi ilk bebek miydi doguralim bi solukta ins

Günaydın. :)
İnşaallah İnşaallah.
benimki erkek ve ilk bebek kısmetse. :)
yarın randevumuz var. meraklardayım.

iyi haftalar olsun güzel annişler..
çoğunuz ne güzel ciciler almışsınız.
bende bir iğne bile almayanlardanım... .)))

Arkadaşlar ben bugun dışarı çıktım gezdim yürüdüm şimdi kalcam da bi ağrı var.daha öncede olmustu. Evdeyken olmuyor.sizce nedeni ne olabilir?
Rahim genişlediği bebek büyüdüğü için oluyor, bende de oldu hatta kuyruk sokumuna bile vurdu ama Dr normal dedi kalsiyum magnezyum çinko karışımı bir hap verdi arada ondan iciyorum

Günaydın kızlar temizlik yapmam lazımdı ev batmış ama yapmadım kişisel temizlik yaptım ben daha önemliyim ohh çok iyi hissediyorum kendimi

aynen ole canıms en daha onemlısın benım evımde oyle tadılata da başlamam lazım ustelık evde cok kotu durumda bakamıyorum bıle işten gelınce yatış bız daha onemlıyız

anemmmmm utumuuuu benimkide oylr yapio su pant utulu degilmi gömlek nerde die baska yokmu onlari giy diyorum. :)

ne tembelsiniz ya insan sabah 6 da kalkar kahvaltı hazırlar kocişinin elbiselerini ütüler kaldırır kahvaltı yaptırır öperek gönderir işe :)) rüya tabiki bu. benimki evden çıkarkan ben hala yatakta gerinmekle uğraşıyorum. rahatlıktan ölecem :))

haha aynen bende oylee evde sadece cocugumla benım sankı kocayı unutuyoruz . hayalımız tabıkı kocaya sabah kahvaltı hazırlamak o gtsın ıse gtmek gelmek temızlık utu bıde çocuğu ıcerde buyut :d ama malaesef asla bole bısı kımsede olmamıştır :):):) dayanacaklar:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…