- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.321
inşallah duyarız acele etmiyorum 30 mayısa kadar beklicem kesin sonuç şimdi gidip duyamazsam panik olurum.Senin hamileliğin nasıl geçiyorinş duyarsın canım :) şu anda da duyarsın seninle aynıyız
duyarsın canım panik yapma 30 una daha çok var ama.mide bulantım ve halsizliğim var cnm pek bişi yiyemiyorum.senin?inşallah duyarız acele etmiyorum 30 mayısa kadar beklicem kesin sonuç şimdi gidip duyamazsam panik olurum.Senin hamileliğin nasıl geçiyor
Hayırlı haber ver bize. Çok Merak ettim seni. Hemen buraya yaz iyi olur insallah.Kızlarrrr çok kotuyum kesemin içinde bebek dışında yuvarlak birşey var doktor ne olduğunu bilemedi başka doktora gidiyorum şimdi
mide bulantım yok ama sürekli kasık ve bel ağrım var sürekli uyumak istiyorum.Bugün açken tokken sanki midem bulanıyor gibi şiddetli değil ama inceden var .inşallah olmaz mide bulantım.Sen nerede yaşıyorsunduyarsın canım panik yapma 30 una daha çok var ama.mide bulantım ve halsizliğim var cnm pek bişi yiyemiyorum.senin?
benimde ilk öyle başlamıştı.sonradan arttı.umarım artmaz senin.kocaeli deyim benmide bulantım yok ama sürekli kasık ve bel ağrım var sürekli uyumak istiyorum.Bugün açken tokken sanki midem bulanıyor gibi şiddetli değil ama inceden var .inşallah olmaz mide bulantım.Sen nerede yaşıyorsun
Canımmm bebektir o anlamamıstır git bakalım baska doktor ne diyecek sıkıntı stres yapma etkilenmesin bebişinKızlarrrr çok kotuyum kesemin içinde bebek dışında yuvarlak birşey var doktor ne olduğunu bilemedi başka doktora gidiyorum şimdi
inşallah artmaz. bende Bursadayımbenimde ilk öyle başlamıştı.sonradan arttı.umarım artmaz senin.kocaeli deyim ben
bursalı çok var burda. Kocaeli hiçmi yok yaaa heey KOCAELİİİİİ :)inşallah artmaz. bende Bursadayım
4 senedir Bursadayım İstanbuldan taşındık buraya.bursalı çok var burda. Kocaeli hiçmi yok yaaa heey KOCAELİİİİİ :)
Kızlarrrr çok kotuyum kesemin içinde bebek dışında yuvarlak birşey var doktor ne olduğunu bilemedi başka doktora gidiyorum şimdi
Suan kese normal dedi kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi devlet hastanesindeki doktr özelde gittiğim doktr bu Cumartesi çağrdı kalp atışı için bakalım Allahm hayırlı haberler alırım inşallahAy bakalım inşallah canım birde sanırım sadece kesenin gözükmesi değil de kesenin içinin de gözükmesi önemli değil mi?Belli oldu mu senin o da?
4.hafta için cok yüksek ikiz bebeklerde oluyr o degerMerhaba, kan testim 16.000
kese görünüyormudur?
nezaman doktora gitmeliyim.
ne olduğunu anlayamadılar diğer gittigim dr önemli bişe degol dedı ama ne olduğunu anlamadılste o yuvarlak şey yolk değil mi canım
Kalp atışını görebildiniz mi peki canm seninle günlerimiz aynıHayır
ne olduğunu anlayamadılar diğer gittigim dr önemli bişe degol dedı ama ne olduğunu anlamadılst
Cnm başka doktorada gosterdim çok önemli birşey olduğunu sanmıyorlar ama ne olduğunu yüzde yüz anlamadılar yaniHayırlı haber ver bize. Çok Merak ettim seni. Hemen buraya yaz iyi olur insallah.
Ultrason goruntusunu eklicem buraya başka birşey var bebek dışında kesenin ıcınde panik nedemek hungur hungur ağladım diğer dr randevusu hep doluydu acıdılar gozyasımı görünce aldılar içeriCanımmm bebektir o anlamamıstır git bakalım baska doktor ne diyecek sıkıntı stres yapma etkilenmesin bebişin
4.hafta için cok yüksek ikiz bebeklerde oluyr o deger
Evt hatta değişik birşey olduğu için iki saniye dinletti bile ama çok korkuyorum o neydi öyle kesemin içindekiKalp atışını görebildiniz mi peki canm seninle günlerimiz aynı
Ultrason goruntusunu eklicem buraya başka birşey var bebek dışında kesenin ıcınde panik nedemek hungur hungur ağladım diğer dr randevusu hep doluydu acıdılar gozyasımı görünce aldılar içeri
Gözün aydn canm bak ne güzel bebeğinin kalbi atıyor bu anı bekliyorz hep mutlu ol olumsz düşünme doktr söylerdi olumsz bi sey olsa sen üzülürsen asıl etkilenir bebeğin annesi Allahm sağlıkla kucağımza aldrsn.stres yapmamak elde değil ben kalp atışını da duymadm aşılamayla oldugu için cok korkuyorm eşimn spermlerinde sıkıntı vardı yine de olumlu düşünmeye çalışıyormEvt hatta değişik birşey olduğu için iki saniye dinletti bile ama çok korkuyorum o neydi öyle kesemin içindeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?