2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah duyarız acele etmiyorum 30 mayısa kadar beklicem kesin sonuç şimdi gidip duyamazsam panik olurum.Senin hamileliğin nasıl geçiyor
duyarsın canım panik yapma 30 una daha çok var ama.mide bulantım ve halsizliğim var cnm pek bişi yiyemiyorum.senin?

duyarsın canım panik yapma 30 una daha çok var ama.mide bulantım ve halsizliğim var cnm pek bişi yiyemiyorum.senin?
mide bulantım yok ama sürekli kasık ve bel ağrım var sürekli uyumak istiyorum.Bugün açken tokken sanki midem bulanıyor gibi şiddetli değil ama inceden var .inşallah olmaz mide bulantım.Sen nerede yaşıyorsun

benimde ilk öyle başlamıştı.sonradan arttı.umarım artmaz senin.kocaeli deyim ben

Ay bakalım inşallah canım birde sanırım sadece kesenin gözükmesi değil de kesenin içinin de gözükmesi önemli değil mi?Belli oldu mu senin o da?
Suan kese normal dedi kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi devlet hastanesindeki doktr özelde gittiğim doktr bu Cumartesi çağrdı kalp atışı için bakalım Allahm hayırlı haberler alırım inşallah

Canımmm bebektir o anlamamıstır git bakalım baska doktor ne diyecek sıkıntı stres yapma etkilenmesin bebişin
Ultrason goruntusunu eklicem buraya başka birşey var bebek dışında kesenin ıcınde panik nedemek hungur hungur ağladım diğer dr randevusu hep doluydu acıdılar gozyasımı görünce aldılar içeri

Ultrason goruntusunu eklicem buraya başka birşey var bebek dışında kesenin ıcınde panik nedemek hungur hungur ağladım diğer dr randevusu hep doluydu acıdılar gozyasımı görünce aldılar içeri

Canım Allah korusun bebeğini kötü düşünme öyle bir sey olsa doktrlar zatn her seyi söylüyor.hiçbir sey yoktr

Evt hatta değişik birşey olduğu için iki saniye dinletti bile ama çok korkuyorum o neydi öyle kesemin içindeki
Gözün aydn canm bak ne güzel bebeğinin kalbi atıyor bu anı bekliyorz hep mutlu ol olumsz düşünme doktr söylerdi olumsz bi sey olsa sen üzülürsen asıl etkilenir bebeğin annesi Allahm sağlıkla kucağımza aldrsn.stres yapmamak elde değil ben kalp atışını da duymadm aşılamayla oldugu için cok korkuyorm eşimn spermlerinde sıkıntı vardı yine de olumlu düşünmeye çalışıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…