2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bakın sağda yuvarlak

Eklentiler

• WP_20150514_001.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 123
Merhabalaaaaaaaaarrrrrrr 5+5 olduk bugunnn :) minnak büyüyor ve içimden bir ses erkek diyor :) tabiiki önce Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinn :) erkek olursa isim olarak çağan mert düşünüyorum. Kız olursa defne :) bugün içimde bir mutluluk ki sormayın gitsinnnn :) Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah :))

masallah canımmm Allah mutlulugumuzu arttırsın

Kızlar nazar duası okuyun hep Allah korusun bebişlerimizi saglıkla kucaklarımıza alalım insallah

canım bugün onu denedim bir çubuktan ötesini yiyemedim dediğin gibi ayran bana da iyi geldi...sürekli bulanıyor bu durumun dahada artması nasıl olur hayal bile edemiyorum...inş biranönce geçer..beslenemiyoruz diyede üzülüyorum..halbuki yarasın diye neler almıştım,yemeyi planlıyordum.. ((

Günaydın kızlar :) yaa bakıyorm da bulantısı olmayan bir ben miyim fazla ayakta kalınca belim ağrıyor sadece benm gibi olan yok mu
canım maşallah ne güzel çok şanslısın bak ben çoğu şeyi yiyip içemiyorum bu 3. gün bulantım çok,dua et canım olmasın rahatca beslenirsin..herkestede olacak diye bişey yok ,olması olumlu diyede bişi yok..çoğu şey hurafe..bulantı tamamen bünyesel..

Ya bir insan bu anlatılan şeylere özenir mi ya, yiyemiyorum içermiyorum diyonuz, eminim kötü hissediyorsunuzdur ama benim nie bulanmıyor yaa,, ben de hamilelik belirtisi oldu mu içim rahat ve iyi geçio gün, ama öle yiyorum içiyorum bişeyim yok gün içinde, sonra da gün boyu bişi mi var ki nie hala bulanmıyor midem nie bi belirti yok

Ahh kızlar yaa ayva demeseydiniz dünden beri ayva canım istiyor ((
ahh canım o an düşünemedim konuya cevap yazıyorum diye,zaten yazılmış diye..kendim yazarken dikkat ediyordum da... hatta belki okumuşsundur ,bahsettiğim yiyeceğin adını vermeyip "gıda" diye yazıp durdum dünkü yazılarımda..üzüldüm şimdi çok (

bende subat sonu baslamşıtım 1 senas ve 1 kontrol sonrası yarım kaldı,gittiğim dr basta anlaşırken ,hamilelik olması durumunda ara verilip emzirmeden sonra devam ettiklerini söylemişti sizde öyle yaparsnz sorun olmaz demişti..şimdi merak ettiğim canım sen yaptırmaya devam ettirmeninmi yoksa önceden yaptırmış olmanınmı zararını soracaksın?

lazer konusunu paylaşalım kızlar ya bende merak içindeyim

Ne kadar şanlisin hiç ozenilcek bişey deil okadar zor ki bu bulantı.benim ilk hamileligimde 9 ay sürdü bulantım çok zor bi süreç ti bu da öyle olursa yandım

kız maşallah de ne güzel ya bak senle aynıyız canım ama benim bugun 3. gün..
yediğim sey sayısı okadar azki..su bile içemiyorum düşün yani..şuana kadar bak sadece yarım litre su içebildim 2 tanede ayran içtim ...saat yedi birazdan çorba içip ayran içicem yine mesela..

bolbol ye herseyden kiloyu sakın takma..

Evet bende çok merak ediyorum normalde havuza gidiyodum ama havuz ekibi ilk 3 ay kesi
Bende aynı durumdayım ve tedirgin oluyorum tamam çok iştahım yok ama hiç bişeyden de tiksinmiyorum gayet oturup yiyorum valla kalp atışlarını duyana kadar da emin olamıycam sanırım

Benim de yok bulantilarim inşallah olmaz da ama dediğin gibi insan degisik hissediyor yok mu falan diye......

kızlar merhaba normalde yüzüyodum ama ilk 3 ay için yüzme havuzu ekibi kesinlikle çok tehlikeli olduğunu söyledi ve bırakmak zorunda kaldım doktora da soramadım bu durum ile ilgili bilgisi olan var mı bi de haziranın başında yurtdışına gitcem uçağa binmek falan sakıncalı değil di mi

Doğru diyorsun, bir de bu aralar çevremde hep düşük muhabbeti çok yapıldı da, biri diyor yok benim 7. haftada düşük oldu, başka biri benim de 7. hafta da , konuşulmıcak şeyler çevremde konuşulunca daha ben 6. haftadayım bak ilerleyen zamandada böyle oluyormuş zaten de belirtim de yok diye saçmalıyorum sanırsam, etkilenmemesi elde değil ki insanın sonuçta ben de bu süreçteyim kafama takılıyor, nasibimse olucaktır bebek ne olursa olsun, iyi düşün iyi düşün, iyi düşün çarşamba kalp atışı için gitsem de bi daha durumumu görsem ii olacak,,

Son düzenleme:
Ultrason goruntusunu eklicem buraya başka birşey var bebek dışında kesenin ıcınde panik nedemek hungur hungur ağladım diğer dr randevusu hep doluydu acıdılar gozyasımı görünce aldılar içeri

Kuzucum gönlünü ferah tut, kötü bir şey olsa doktor söylerdi zaten, üzme kendini bebeğinide strese sokma yani.
Sen sesli mi duydun bebişiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…