- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.341
canım bebeğinle bir teması yok hiç canını sıkma kalp atışınıda duymuşsun çok şükür .Bakın sağda yuvarlak
Canımmm masallah bebişineBakın sağda yuvarlak
masallah canımmmMerhabalaaaaaaaaarrrrrrr 5+5 olduk bugunnn :) minnak büyüyor ve içimden bir ses erkek diyor :) tabiiki önce Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsinn :) erkek olursa isim olarak çağan mert düşünüyorum. Kız olursa defne :) bugün içimde bir mutluluk ki sormayın gitsinnnn :) Rabbim bebeklerimizi korusun inşallah :))
bursalı çok var burda. Kocaeli hiçmi yok yaaa heey KOCAELİİİİİ :)
ben aklıma geldikçe elimi karnıma koyup ayetel kürsi okuyorummasallah canımmmAllah mutlulugumuzu arttırsın
Kızlar nazar duası okuyun hep Allah korusun bebişlerimizi saglıkla kucaklarımıza alalım insallah
canım bugün onu denedim bir çubuktan ötesini yiyemedim dediğin gibi ayran bana da iyi geldi...sürekli bulanıyor bu durumun dahada artması nasıl olur hayal bile edemiyorum...inş biranönce geçer..beslenemiyoruz diyede üzülüyorum..halbuki yarasın diye neler almıştım,yemeyi planlıyordum..günaydınlar.. bende aynı durumdayım canım. ofisteyim.herkes konuşuyor ağzımı açamıyorum.konuşunca daha kötü oluyorum.berbat bir durum.su da içemiyorum.çubuk kraker al yanına ben onla yaşıyorum. dr um ilaç vermedi, içimiceksin dedi. ve daha çok bulantın olcak dedi
canım maşallah ne güzel çok şanslısın bak ben çoğu şeyi yiyip içemiyorum bu 3. gün bulantım çok,dua et canım olmasın rahatca beslenirsin..herkestede olacak diye bişey yok ,olması olumlu diyede bişi yok..çoğu şey hurafe..bulantı tamamen bünyesel..Günaydın kızlar :) yaa bakıyorm da bulantısı olmayan bir ben miyim fazla ayakta kalınca belim ağrıyor sadece benm gibi olan yok mu
Ya bir insan bu anlatılan şeylere özenir mi ya, yiyemiyorum içermiyorum diyonuz, eminim kötü hissediyorsunuzdur ama benim nie bulanmıyor yaa,, ben de hamilelik belirtisi oldu mu içim rahat ve iyi geçio gün, ama öle yiyorum içiyorum bişeyim yok gün içinde, sonra da gün boyu bişi mi var ki nie hala bulanmıyor midem nie bi belirti yokcanım bugün onu denedim bir çubuktan ötesini yiyemedim dediğin gibi ayran bana da iyi geldi...sürekli bulanıyor bu durumun dahada artması nasıl olur hayal bile edemiyorum...inş biranönce geçer..beslenemiyoruz diyede üzülüyorum..halbuki yarasın diye neler almıştım,yemeyi planlıyordum..((
ahh canım o an düşünemedim konuya cevap yazıyorum diye,zaten yazılmış diye..kendim yazarken dikkat ediyordum da... hatta belki okumuşsundur ,bahsettiğim yiyeceğin adını vermeyip "gıda" diye yazıp durdum dünkü yazılarımda..üzüldüm şimdi çokAhh kızlar yaa ayva demeseydiniz dünden beri ayva canım istiyor((
bende subat sonu baslamşıtım 1 senas ve 1 kontrol sonrası yarım kaldı,gittiğim dr basta anlaşırken ,hamilelik olması durumunda ara verilip emzirmeden sonra devam ettiklerini söylemişti sizde öyle yaparsnz sorun olmaz demişti..şimdi merak ettiğim canım sen yaptırmaya devam ettirmeninmi yoksa önceden yaptırmış olmanınmı zararını soracaksın?Günaydın annişler
Bugün itibariyle 5+5 olduk ve ilk dr randevumuz var
Çok heyecanlıyım.Acaba kesemiz kaç mm?
Dr 'a neler sorsam diye düşünüyorum,yazın kızlar bebeğimle ilgili ne sorabilirim,drun yanında nutkum tutuluyo benımŞu balık meselesi aklıma takıldı,tmm dip balıkları zararlı ama geçen okudum hamsi bile yemeyin diyor,çok kafam karıştı.Dr dan sonra bugun balıkcıya gıdıcez kaç gundur canım hamsi tava istiyor Birde 1 yılı aşkın süredir lazere devam ediyordum,onu sorucam. Başkaaa... kan uyuşmazlığımız var onu atlamıyayım.Haa en önemlisi çok şiddetli kalp çarpıntım var,bu beni çok korkutuyor
lazer konusunu paylaşalım kızlar ya bende merak içindeyimMerhaba,seninle aynı gün sanırım ikimzin de 9 ocak muhtemel tarih=))Bugün kontrolden sonra haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin.Kalp atışını yaklaşık ne zaman sonra duyacağını da sorabilirsin mesela ha bende lazere devam ediyorum onu da paylaşırsan sevinirim dediğin gibi.=)Birde enson beta da degerin neydi ve hangi gün ölçtürdün?
Ne kadar şanlisin hiç ozenilcek bişey deil okadar zor ki bu bulantı.benim ilk hamileligimde 9 ay sürdü bulantım çok zor bi süreç ti bu da öyle olursa yandımYa bir insan bu anlatılan şeylere özenir mi ya, yiyemiyorum içermiyorum diyonuz, eminim kötü hissediyorsunuzdur ama benim nie bulanmıyor yaa,, ben de hamilelik belirtisi oldu mu içim rahat ve iyi geçio gün, ama öle yiyorum içiyorum bişeyim yok gün içinde, sonra da gün boyu bişi mi var ki nie hala bulanmıyor midem nie bi belirti yok
kız maşallah de ne güzel ya bak senle aynıyız canım ama benim bugun 3. gün..Ya bir insan bu anlatılan şeylere özenir mi ya, yiyemiyorum içermiyorum diyonuz, eminim kötü hissediyorsunuzdur ama benim nie bulanmıyor yaa,, ben de hamilelik belirtisi oldu mu içim rahat ve iyi geçio gün, ama öle yiyorum içiyorum bişeyim yok gün içinde, sonra da gün boyu bişi mi var ki nie hala bulanmıyor midem nie bi belirti yok
Bende aynı durumdayım ve tedirgin oluyorum tamam çok iştahım yok ama hiç bişeyden de tiksinmiyorum gayet oturup yiyorum valla kalp atışlarını duyana kadar da emin olamıycam sanırımYa bir insan bu anlatılan şeylere özenir mi ya, yiyemiyorum içermiyorum diyonuz, eminim kötü hissediyorsunuzdur ama benim nie bulanmıyor yaa,, ben de hamilelik belirtisi oldu mu içim rahat ve iyi geçio gün, ama öle yiyorum içiyorum bişeyim yok gün içinde, sonra da gün boyu bişi mi var ki nie hala bulanmıyor midem nie bi belirti yok
Benim de yok bulantilarim inşallah olmaz da ama dediğin gibi insan degisik hissediyor yok mu falan diye......Ya bir insan bu anlatılan şeylere özenir mi ya, yiyemiyorum içermiyorum diyonuz, eminim kötü hissediyorsunuzdur ama benim nie bulanmıyor yaa,, ben de hamilelik belirtisi oldu mu içim rahat ve iyi geçio gün, ama öle yiyorum içiyorum bişeyim yok gün içinde, sonra da gün boyu bişi mi var ki nie hala bulanmıyor midem nie bi belirti yok
Mrb canım bende bursadan hangi semttesin4 senedir Bursadayım İstanbuldan taşındık buraya.
Doğru diyorsun, bir de bu aralar çevremde hep düşük muhabbeti çok yapıldı da, biri diyor yok benim 7. haftada düşük oldu, başka biri benim de 7. hafta da , konuşulmıcak şeyler çevremde konuşulunca daha ben 6. haftadayım bak ilerleyen zamandada böyle oluyormuş zaten de belirtim de yok diye saçmalıyorum sanırsam, etkilenmemesi elde değil ki insanın sonuçta ben de bu süreçteyim kafama takılıyor, nasibimse olucaktır bebek ne olursa olsun, iyi düşün iyi düşün, iyi düşün çarşamba kalp atışı için gitsem de bi daha durumumu görsem ii olacak,,kız maşallah de ne güzel ya bak senle aynıyız canım ama benim bugun 3. gün..
yediğim sey sayısı okadar azki..su bile içemiyorum düşün yani..şuana kadar bak sadece yarım litre su içebildim 2 tanede ayran içtim ...saat yedi birazdan çorba içip ayran içicem yine mesela..
bolbol ye herseyden kiloyu sakın takma..
Ultrason goruntusunu eklicem buraya başka birşey var bebek dışında kesenin ıcınde panik nedemek hungur hungur ağladım diğer dr randevusu hep doluydu acıdılar gozyasımı görünce aldılar içeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?