- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.361
Evt cunku böyle terslik olunca duymak istedi doktor çok az tabi 2 3 saniye falan ama ben çok kotu oldun yaa moralim sıfır haftaya başka doktora gidicem Rabbim yardım etsin sorun yasayanlara bir taraftanda bana bebeğime inşKuzucum gönlünü ferah tut, kötü bir şey olsa doktor söylerdi zaten, üzme kendini bebeğinide strese sokma yani.
Sen sesli mi duydun bebişiii
İyi haberler ilgelmemene sevindim. Endişelenmiştim. Herşey iyi olacak canını sıkma.Evt cunku böyle terslik olunca duymak istedi doktor çok az tabi 2 3 saniye falan ama ben çok kotu oldun yaa moralim sıfır haftaya başka doktora gidicem Rabbim yardım etsin sorun yasayanlara bir taraftanda bana bebeğime inş
Ins cnm tek dileğim suan bu sorunun yok olmasıİyi haberler ilgelmemene sevindim. Endişelenmiştim. Herşey iyi olacak canını sıkma.
Canim sikma canini insallah kotu birsey yok olsa soylerdi doktorlar medicalde ahmet bet varmis fakulteden gecme prof bugn fakultede calisan akrabam dedi bi ona da git istersenyada arastirmayada gidebilirsin orda anlarlar belkiIns cnm tek dileğim suan bu sorunun yok olması
Oyuu masallah yaaa okurken okdr mutlu oldumki canim darisi insallah bizlere :)Ben geldim kızlaar
Dr umu cok sevıyırum ya o kadar tatlı biri ki keske yuzunede soyleseydım bugunDirek kan testını uzattım gırer gırmez nasılsın dedı ııyız inş dedim kagıdı gosterdım ooo masallh ıyıszdır dedı hemen kılomu tansıyonumu olctu be bana dosya actı hadı gel bskalım kese ne durumda dedı İlk defa o odada catala cıkmayıp yataga uzanmak cok keyflıydı hemen gördü ve kocaman bir kesen var dedi,baktım ıcınde ufak bisey gözükuyor öksür annesi dedi,ultrasonda ben öksurunce bebış kımıldadı gıbı oldu İşte burda dedi Mınıcık bırşeydı.goruntulerını kaydettı ve keden normalden buraz buyuk normalde 5 haftalıkken anca keseyı gorebılırz ama dedı şimdi sana kalp atısını gosterıcem dedı.Allah ım oyle mutlu oldum kii,derken birden sesi açtı Kalp seslerini duyduk eşimle o anki mutluluk oaha biçilemezdi Suan 5+5 im.kalbı bırak duymayı gormyı bile beklemiyordum Darısı hepinize kızlar.Dr cumartesı sabahdan gebelık için yapılması gereken kan testlerini yazdı,bunları yaptır getır bakalım dosyana ekliyelim dedi.270 tl cıvarında tutuyor tumu.Haftaya tekrr gel bunun dısında yıne kslbı dınleyelım dedı,zevkle dedım Gelelim sordugum sorulara...
Cnm ikinci gittiğim doktor ahmet yılmaz zaten o da önemli birsey değil dedi ilgilenme hiç dedi...Haftaya ona randevu alicam zatenCanim sikma canini insallah kotu birsey yok olsa soylerdi doktorlar medicalde ahmet bet varmis fakulteden gecme prof bugn fakultede calisan akrabam dedi bi ona da git istersenyada arastirmayada gidebilirsin orda anlarlar belki
görükle ya sen :)Mrb canım bende bursadan hangi semttesin
bursanın neresinden hangi doktora gidiyorsun canımBende bursadanim canimminimoy
sen de haklısın aama yokyerede endişe edip kendinide bebğide etkileme canım..şu dediğine bende inanıyorum,sonuçta veren Allah,nasibimizse bizle olur ki bizler elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz bebklerimiz tutunsun sağlıklı olsun diyeDoğru diyorsun, bir de bu aralar çevremde hep düşük muhabbeti çok yapıldı da, biri diyor yok benim 7. haftada düşük oldu, başka biri benim de 7. hafta da , konuşulmıcak şeyler çevremde konuşulunca daha ben 6. haftadayım bak ilerleyen zamandada böyle oluyormuş zaten de belirtim de yok diye saçmalıyorum sanırsam, etkilenmemesi elde değil ki insanın sonuçta ben de bu süreçteyim kafama takılıyor, nasibimse olucaktır bebek ne olursa olsun, iyi düşün iyi düşün, iyi düşün çarşamba kalp atışı için gitsem de bi daha durumumu görsem ii olacak,,
Osmangazi cnmgörükle ya sen :)
yazdıklarını şimdi tektek okudum canım, kalp sesini duymana çok sevindim maşallah birde sesli duymuşsunCnm ikinci gittiğim doktor ahmet yılmaz zaten o da önemli birsey değil dedi ilgilenme hiç dedi...Haftaya ona randevu alicam zaten
doktoruna karar verdin mi canımOsmangazi cnm
canım gözünaydın kese kalp hepsi biarada olmuş maşallah..inş böle devam eder canım..verdiğin bilgilerde ilaç gibi geldi,lazeri bende ertelicem sanırım..keşke evlenmeden yapıp kurtulaydım ah ah...Haxır gıda yasak,tatlandırıcılar out
Hazır corba konserve kutu amblaj almamız lzmmış
2lt su,bol sıvı
Az az ama sık sık yemek ye dedi
Balıkları sordum,somon ve hamsi onega 3 yuksek bunları yıyebılırsın ama suan av mevsımı kspalı dedi
Ton balığını kOnserve değilde paket amblajlı olanlarını yiyebilirmışız
Lazer bebegı pek etkılemez ama cıldınde leke yapar dogumdan sonra ertele kafanı mesgul etme dedi
Eşinle bir hafta daha görüşme,sonra yine değerlendirirz dedi
Günesde cok kalma mutlaka gunes kremı kullan,leken olur dedi.
Ben soylemeden mıde bulantım içün ilaç yazdı,bnde cok iyi olur dedim..
Şimdilk aklıma gelenler bu ksdr kızlar
Medikal park özlem hnm gidiyoordum ama bugun bir aksilik yasadım bana acemi geldi...haftaya Ahmet yılmaza gidicem inşdoktoruna karar verdin mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?