2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzucum gönlünü ferah tut, kötü bir şey olsa doktor söylerdi zaten, üzme kendini bebeğinide strese sokma yani.
Sen sesli mi duydun bebişiii
Evt cunku böyle terslik olunca duymak istedi doktor çok az tabi 2 3 saniye falan ama ben çok kotu oldun yaa moralim sıfır haftaya başka doktora gidicem Rabbim yardım etsin sorun yasayanlara bir taraftanda bana bebeğime inş

Evt cunku böyle terslik olunca duymak istedi doktor çok az tabi 2 3 saniye falan ama ben çok kotu oldun yaa moralim sıfır haftaya başka doktora gidicem Rabbim yardım etsin sorun yasayanlara bir taraftanda bana bebeğime inş
İyi haberler ilgelmemene sevindim. Endişelenmiştim. Herşey iyi olacak canını sıkma.

Ins cnm tek dileğim suan bu sorunun yok olması
Canim sikma canini insallah kotu birsey yok olsa soylerdi doktorlar medicalde ahmet bet varmis fakulteden gecme prof bugn fakultede calisan akrabam dedi bi ona da git istersenyada arastirmayada gidebilirsin orda anlarlar belki

Ben geldim kızlaar
Dr umu cok sevıyırum ya o kadar tatlı biri ki keske yuzunede soyleseydım bugun Direk kan testını uzattım gırer gırmez nasılsın dedı ııyız inş dedim kagıdı gosterdım ooo masallh ıyıszdır dedı hemen kılomu tansıyonumu olctu be bana dosya actı hadı gel bskalım kese ne durumda dedıİlk defa o odada catala cıkmayıp yataga uzanmak cok keyflıydı hemen gördü ve kocaman bir kesen var dedi,baktım ıcınde ufak bisey gözükuyor öksür annesi dedi,ultrasonda ben öksurunce bebış kımıldadı gıbı oldu İşte burda dedi Mınıcık bırşeydı.goruntulerını kaydettı ve keden normalden buraz buyuk normalde 5 haftalıkken anca keseyı gorebılırz ama dedı şimdi sana kalp atısını gosterıcem dedı.Allah ım oyle mutlu oldum kii,derken birden sesi açtıKalp seslerini duyduk eşimle o anki mutluluk oaha biçilemezdiSuan 5+5 im.kalbı bırak duymayı gormyı bile beklemiyordum Darısı hepinize kızlar.Dr cumartesı sabahdan gebelık için yapılması gereken kan testlerini yazdı,bunları yaptır getır bakalım dosyana ekliyelim dedi.270 tl cıvarında tutuyor tumu.Haftaya tekrr gel bunun dısında yıne kslbı dınleyelım dedı,zevkle dedım Gelelim sordugum sorulara...

Oyuu masallah yaaa okurken okdr mutlu oldumki canim darisi insallah bizlere :)

Canim sikma canini insallah kotu birsey yok olsa soylerdi doktorlar medicalde ahmet bet varmis fakulteden gecme prof bugn fakultede calisan akrabam dedi bi ona da git istersenyada arastirmayada gidebilirsin orda anlarlar belki
Cnm ikinci gittiğim doktor ahmet yılmaz zaten o da önemli birsey değil dedi ilgilenme hiç dedi...Haftaya ona randevu alicam zaten

Haxır gıda yasak,tatlandırıcılar out
Hazır corba konserve kutu amblaj almamız lzmmış
2lt su,bol sıvı
Az az ama sık sık yemek ye dedi
Balıkları sordum,somon ve hamsi onega 3 yuksek bunları yıyebılırsın ama suan av mevsımı kspalı dedi
Ton balığını kOnserve değilde paket amblajlı olanlarını yiyebilirmışız
Lazer bebegı pek etkılemez ama cıldınde leke yapar dogumdan sonra ertele kafanı mesgul etme dedi
Eşinle bir hafta daha görüşme,sonra yine değerlendirirz dedi
Günesde cok kalma mutlaka gunes kremı kullan,leken olur dedi.
Ben soylemeden mıde bulantım içün ilaç yazdı,bnde cok iyi olur dedim..
Şimdilk aklıma gelenler bu ksdr kızlar

sen de haklısın aama yokyerede endişe edip kendinide bebğide etkileme canım..şu dediğine bende inanıyorum,sonuçta veren Allah,nasibimizse bizle olur ki bizler elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz bebklerimiz tutunsun sağlıklı olsun diye

Cnm ikinci gittiğim doktor ahmet yılmaz zaten o da önemli birsey değil dedi ilgilenme hiç dedi...Haftaya ona randevu alicam zaten
yazdıklarını şimdi tektek okudum canım, kalp sesini duymana çok sevindim maşallah birde sesli duymuşsun
ultrason görüntüsünde bebeğin de nekadar net maşallah çok heyecan verici ya bebiş orada.görmüyorumya bebiş var gibi gelmiyo bana karnımda ne tekme var ne kıpırtı..garip bişi..kaygınıanlıyorum hangimiz olsak aynı hissederiz ama kötü bişi olsa dr lar hemen söylerler canım sen gönlünü de bebğinide ferah tut canım benim...ama yinede içinin rahat etmesi için istersen farklı bi dr dan daha randevu al canım

canım gözünaydın kese kalp hepsi biarada olmuş maşallah..inş böle devam eder canım..verdiğin bilgilerde ilaç gibi geldi,lazeri bende ertelicem sanırım..keşke evlenmeden yapıp kurtulaydım ah ah...

buarada bişi sorcam ,şimdi nekadarlıksın dediklerinde burdaki takvimde yazdığı gibi 7 haftalık mı demeliyiz,
sat a göre bakılınca hesaplarsak 6 hafta dolmuş oluyor,ama bu takvimde bir hafta ekliyor sanki,anlayamadım.

bişi daha, farkettim ki benim sat 1 nisan tahmini dgm 7 ocak,
bi arkadasın satı 2 nisan mış tahmini doğumu 9 ocak görünüyor..ilginç..
benim ultrason kagıdında zaten 7 ocak değil 6 ocak yazıyor..kafam karışıyor buranın hesabından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…