2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ark in esi de hamile. O da dedi gittikce kotulesti mutfaga bile giremedi diye.belki de olmaz boyle kalir diyelim biz ama bende hicbisey yiyemiyorum.bebek su an bizden beslenmio zaten depodan kullaniyor cnm uzulme.uc aydan sonra cok yicekmisiz.bol bol su
Benim annemler gebzede, orada doğum yapmayı düşünüyorum allahın izniyle.. Sen neresindesin?

Korfeze yakinim cnm

Maşallah canım benim çok sevindim darısı bize inşallah :)

Kızlar günaydın çok yorgun hissediyorum dün akşam üzeri kanamam artınca doktorum hemen hastahaneye yatırdı Rabbime binlerce şükür kesede bebisde yerindeymis bozulmada yokmuş yedik iğneleri geceyi hastahane de geçirdik geldik halen kanamam azar azar devam ediyor bu kritik günleri inşallah biran önce anlatırız düşük riskim devam ediyormuş bizede dua edin arkadaşlar

BaharKenan35, Canımmmm ,çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ..
En azından bebek iyiymiş öylr düşün düzelmeyecek birsey değil Allahın izniyle düzelir inşallah..

canımmm masallah gözün aydın darısı basımıza insallah
kan test sonucun neydi canım doktora gitmeden ne kadar önce yaptırmıstın??

Kızlar gunaydın,dun akşamüstü benm de kanamam oldu, hatta dedim ki şimdi kesin düşmüştür artık Allah korusun.Hiç ümidim yoktu ,doktorum çok şiddetli sancın veya kanaman olursa acile git mutlaka demişti.
Neyse gittik eşimle ,kanamadan sonra (biraz hafiflemişti az da olsa) ,doktor baktı kese yine olması gerektiği yerde görünüyor ama kanama alanı var dedi.Kanama alanı keseyi kapatmış olabilir veya kese gitmiş olabilir de dedi.
Ama bir taraftan da ben dün hiç pıhtı vs düşürmedim çok koyu renkli kan bordo gibi vişne çürüğü gibi..
Pruloton depot iğne yaptı ; progestanı günde 400mg a çıkar dedi. Şu an yapabilecek başka birşey yokmuş.
Yine çok şükür binlerce kez şükür ; en azından en kötü haberi almadım..Bu da birşeydir diyorum, çok şükür..
Acildeki kadın dogum dr.na göre kanamaların %75 inde gebelik düşüğe dönüşmeyebiliyormuş, üstten muayene etti ama kese vs aş. inse rahim ağzı açılmış olurmuş, bende açılmamış en azından.

Kendi dr.la randevum Çarş,maalesef işteym şimdi bgn son;ardından 4 gün evde olcam , kanamam da kesildi gibi,ama hafif karın ağrım var.
Sizden tek ricam nolur bnm için dua edin ve tüm ihtiyacı olanlar için ,Allah kimseye göstermesin ,herkesin bebeği sağlıklı şekilde gelsin inşallah.....
İşteyim ama gözlerim dolu dolu ,kapatsam ağlarım..

BaharKenan35, Canımmmm ,çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ..
En azından bebek iyiymiş öylr düşün düzelmeyecek birsey değil Allahın izniyle düzelir inşallah..
Canım benim güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkür ediyorum bu günler çabucak geçse daha bir kere ohhh deyipte göbüşümü okşayıp gezemedim kalbura döndüm iğne yemekten hayırlısıyla doğsun annesi ısırıcak onun her yerini

ay canım yaa nolur üzülme bak hersey yolundaymıs.. simdi 4 gün dinlenince iyice toparlarsın o sırada bebis de sımsıkı tutunmus olur inşallah
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallah seneye bu zamanlar ay ne cok altını pisletiyo bu cocuk yoruldum fln diye birbirimize sikayet edelim

Amin hayatm inşallah ,teşekkürler desteğin için ..
İnşallah seneye tek derdimiz bu olsun ....Allah hepimizin yardımcısı olsun canım....

Yok canım önemli değil, benim de canım öyle hemen herşeyi istemezdi ama isteyeceği tuttu işte :)))

Günaydın canım, Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrunu sana bağışlasın İnşAllah, hiçbir sorun olmaz sen ona yönel sadece canım.. Veren de o alanda.... En kısa zamanda iyileşirsin İnşAllah...

Günaydın kızlar kanaması olanlar geçmiş olsun inşallah sikintisiz atlatirsiniz bu dönemleri ben kızıma hamileyken de aşağı yukarı bir ay kanamam olmuştu sonrasında çok şükür rahat bir gebelik yaşadım inşallah sizin de benimki gibi olur.......Bu benim 4.hamileligim bir kızım var çok şükür bu sene içinde bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşadım. ...Bu üç hamileligimde kanamam oldu hep hamileliklerimi de o şekilde anladım. ...ama gelelim buna bunda hiçbir belirti yok bi tuhaf oluyorum acaba sorun mu var diye çok şükür kesemizi gördük kalp atışlarını da görürsem rahatlicam biraz daha

Kızlaarrr günaydınlaarrr :))
cimcim16 canımmm kan pıhtısı gibi bişi olabilir o daha sonra yok olcaktır bence bi arkadaşımdan da hatırlıorum çünkü öle bişi sonradan gitmişti inş seninde öle olcaktır korkma lütfen sakin ol panik yapma annesi :)
fulys canımm kötü düşünme sende bebeğin seninle , Pamukum22 aynı şekilde sende ii düşünün kötüyü çağırmayın lütfen olur mu dualarımız sizlerle..
Bizde bgn 6.haftayı doldurduk artık 7.haftadayız yarın doktora gtcem bakalım inşallah kalp atışlarını görürüz :)
Bulantılarınız ne alemde??

Canım sanada çok geçmiş olsun bizim bebisler anlaşmalı gibi bizi aynı zamanlarda hastahaneye götürtüyorlar hayırlısıyla geçecek inşallah bu günler kavusucaz bebislerimize halimize yinede bin şükür canım aksam benimle birlikte bir bayan daha vardı 10 haftalık hamileymis oda onunda kanaması vardı ve kesesi bozulmuş düşügü başlamıştı inşallah Rabbim onada şifa versin bizlere böyle acı yaşatmasın; sende evdeyken dinlen canım ayaklarının altına 2 yastık koy yat hayırlısıyla atlatıcaz bu günleri

Canım inşallah bizde senin gibi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimize ne güzel keseyide görmüşsünüz sorun yoktur canım benim ne güzel işte tadını çıkar sonra bulantı falan olursa zorlanırsın inşallah hepimiz alıcaz bebislerimizi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…