- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #3.381
Evet ark in esi de hamile. O da dedi gittikce kotulesti mutfaga bile giremedi diye.belki de olmaz boyle kalir diyelim biz amacanım bugün onu denedim bir çubuktan ötesini yiyemedim dediğin gibi ayran bana da iyi geldi...sürekli bulanıyor bu durumun dahada artması nasıl olur hayal bile edemiyorum...inş biranönce geçer..beslenemiyoruz diyede üzülüyorum..halbuki yarasın diye neler almıştım,yemeyi planlıyordum..((
Benim annemler gebzede, orada doğum yapmayı düşünüyorum allahın izniyle.. Sen neresindesin?
Bakın sağda yuvarlak
bende medicabil oktay altuna gidiyorumMedikal park özlem hnm gidiyoordum ama bugun bir aksilik yasadım bana acemi geldi...haftaya Ahmet yılmaza gidicem inş
Maşallah canım benim çok sevindim darısı bize inşallah :)Ben geldim kızlaar
Dr umu cok sevıyırum ya o kadar tatlı biri ki keske yuzunede soyleseydım bugunDirek kan testını uzattım gırer gırmez nasılsın dedı ııyız inş dedim kagıdı gosterdım ooo masallh ıyıszdır dedı hemen kılomu tansıyonumu olctu be bana dosya actı hadı gel bskalım kese ne durumda dedı İlk defa o odada catala cıkmayıp yataga uzanmak cok keyflıydı hemen gördü ve kocaman bir kesen var dedi,baktım ıcınde ufak bisey gözükuyor öksür annesi dedi,ultrasonda ben öksurunce bebış kımıldadı gıbı oldu İşte burda dedi Mınıcık bırşeydı.goruntulerını kaydettı ve keden normalden buraz buyuk normalde 5 haftalıkken anca keseyı gorebılırz ama dedı şimdi sana kalp atısını gosterıcem dedı.Allah ım oyle mutlu oldum kii,derken birden sesi açtı Kalp seslerini duyduk eşimle o anki mutluluk oaha biçilemezdi Suan 5+5 im.kalbı bırak duymayı gormyı bile beklemiyordum Darısı hepinize kızlar.Dr cumartesı sabahdan gebelık için yapılması gereken kan testlerini yazdı,bunları yaptır getır bakalım dosyana ekliyelim dedi.270 tl cıvarında tutuyor tumu.Haftaya tekrr gel bunun dısında yıne kslbı dınleyelım dedı,zevkle dedım Gelelim sordugum sorulara...
Kızlar günaydın çok yorgun hissediyorum dün akşam üzeri kanamam artınca doktorum hemen hastahaneye yatırdı Rabbime binlerce şükür kesede bebisde yerindeymis bozulmada yokmuş yedik iğneleri geceyi hastahane de geçirdik geldik halen kanamam azar azar devam ediyor bu kritik günleri inşallah biran önce anlatırız düşük riskim devam ediyormuş bizede dua edin arkadaşlar
canımmm masallah gözün aydınBen geldim kızlaar
Dr umu cok sevıyırum ya o kadar tatlı biri ki keske yuzunede soyleseydım bugunDirek kan testını uzattım gırer gırmez nasılsın dedı ııyız inş dedim kagıdı gosterdım ooo masallh ıyıszdır dedı hemen kılomu tansıyonumu olctu be bana dosya actı hadı gel bskalım kese ne durumda dedı İlk defa o odada catala cıkmayıp yataga uzanmak cok keyflıydı hemen gördü ve kocaman bir kesen var dedi,baktım ıcınde ufak bisey gözükuyor öksür annesi dedi,ultrasonda ben öksurunce bebış kımıldadı gıbı oldu İşte burda dedi Mınıcık bırşeydı.goruntulerını kaydettı ve keden normalden buraz buyuk normalde 5 haftalıkken anca keseyı gorebılırz ama dedı şimdi sana kalp atısını gosterıcem dedı.Allah ım oyle mutlu oldum kii,derken birden sesi açtı Kalp seslerini duyduk eşimle o anki mutluluk oaha biçilemezdi Suan 5+5 im.kalbı bırak duymayı gormyı bile beklemiyordum Darısı hepinize kızlar.Dr cumartesı sabahdan gebelık için yapılması gereken kan testlerini yazdı,bunları yaptır getır bakalım dosyana ekliyelim dedi.270 tl cıvarında tutuyor tumu.Haftaya tekrr gel bunun dısında yıne kslbı dınleyelım dedı,zevkle dedım Gelelim sordugum sorulara...
Canım benim güzel sözlerin iyi dileklerin için teşekkür ediyorum bu günler çabucak geçse daha bir kere ohhh deyipte göbüşümü okşayıp gezemedim kalbura döndüm iğne yemekten hayırlısıyla doğsun annesi ısırıcak onun her yeriniBaharKenan35, Canımmmm ,çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine ..
En azından bebek iyiymiş öylr düşün düzelmeyecek birsey değil Allahın izniyle düzelir inşallah..
ay canım yaa nolur üzülme bak hersey yolundaymıs.. simdi 4 gün dinlenince iyice toparlarsın o sırada bebis de sımsıkı tutunmus olur inşallahKızlar gunaydın,dun akşamüstü benm de kanamam oldu, hatta dedim ki şimdi kesin düşmüştür artık Allah korusun.Hiç ümidim yoktu ,doktorum çok şiddetli sancın veya kanaman olursa acile git mutlaka demişti.
Neyse gittik eşimle ,kanamadan sonra (biraz hafiflemişti az da olsa) ,doktor baktı kese yine olması gerektiği yerde görünüyor ama kanama alanı var dedi.Kanama alanı keseyi kapatmış olabilir veya kese gitmiş olabilir de dedi.
Ama bir taraftan da ben dün hiç pıhtı vs düşürmedim çok koyu renkli kan bordo gibi vişne çürüğü gibi..
Pruloton depot iğne yaptı ; progestanı günde 400mg a çıkar dedi. Şu an yapabilecek başka birşey yokmuş.
Yine çok şükür binlerce kez şükür ; en azından en kötü haberi almadım..Bu da birşeydir diyorum, çok şükür..
Acildeki kadın dogum dr.na göre kanamaların %75 inde gebelik düşüğe dönüşmeyebiliyormuş, üstten muayene etti ama kese vs aş. inse rahim ağzı açılmış olurmuş, bende açılmamış en azından.
Kendi dr.la randevum Çarş,maalesef işteym şimdi bgn son;ardından 4 gün evde olcam , kanamam da kesildi gibi,ama hafif karın ağrım var.
Sizden tek ricam nolur bnm için dua edin ve tüm ihtiyacı olanlar için ,Allah kimseye göstermesin ,herkesin bebeği sağlıklı şekilde gelsin inşallah.....
İşteyim ama gözlerim dolu dolu ,kapatsam ağlarım..
Amin hayatm inşallah ,teşekkürler desteğin için ..ay canım yaa nolur üzülme bak hersey yolundaymıs.. simdi 4 gün dinlenince iyice toparlarsın o sırada bebis de sımsıkı tutunmus olur inşallah
Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin insallahseneye bu zamanlar ay ne cok altını pisletiyo bu cocuk yoruldum fln diye birbirimize sikayet edelim
Yok canım önemli değil, benim de canım öyle hemen herşeyi istemezdi ama isteyeceği tuttu işte :)))ahh canım o an düşünemedim konuya cevap yazıyorum diye,zaten yazılmış diye..kendim yazarken dikkat ediyordum da... hatta belki okumuşsundur ,bahsettiğim yiyeceğin adını vermeyip "gıda" diye yazıp durdum dünkü yazılarımda..üzüldüm şimdi çok(
bende subat sonu baslamşıtım 1 senas ve 1 kontrol sonrası yarım kaldı,gittiğim dr basta anlaşırken ,hamilelik olması durumunda ara verilip emzirmeden sonra devam ettiklerini söylemişti sizde öyle yaparsnz sorun olmaz demişti..şimdi merak ettiğim canım sen yaptırmaya devam ettirmeninmi yoksa önceden yaptırmış olmanınmı zararını soracaksın?
lazer konusunu paylaşalım kızlar ya bende merak içindeyim
Günaydın canım, Rabbim şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yavrunu sana bağışlasın İnşAllah, hiçbir sorun olmaz sen ona yönel sadece canım.. Veren de o alanda.... En kısa zamanda iyileşirsin İnşAllah...Kızlar gunaydın,dun akşamüstü benm de kanamam oldu, hatta dedim ki şimdi kesin düşmüştür artık Allah korusun.Hiç ümidim yoktu ,doktorum çok şiddetli sancın veya kanaman olursa acile git mutlaka demişti.
Neyse gittik eşimle ,kanamadan sonra (biraz hafiflemişti az da olsa) ,doktor baktı kese yine olması gerektiği yerde görünüyor ama kanama alanı var dedi.Kanama alanı keseyi kapatmış olabilir veya kese gitmiş olabilir de dedi.
Ama bir taraftan da ben dün hiç pıhtı vs düşürmedim çok koyu renkli kan bordo gibi vişne çürüğü gibi..
Pruloton depot iğne yaptı ; progestanı günde 400mg a çıkar dedi. Şu an yapabilecek başka birşey yokmuş.
Yine çok şükür binlerce kez şükür ; en azından en kötü haberi almadım..Bu da birşeydir diyorum, çok şükür..
Acildeki kadın dogum dr.na göre kanamaların %75 inde gebelik düşüğe dönüşmeyebiliyormuş, üstten muayene etti ama kese vs aş. inse rahim ağzı açılmış olurmuş, bende açılmamış en azından.
Kendi dr.la randevum Çarş,maalesef işteym şimdi bgn son;ardından 4 gün evde olcam , kanamam da kesildi gibi,ama hafif karın ağrım var.
Sizden tek ricam nolur bnm için dua edin ve tüm ihtiyacı olanlar için ,Allah kimseye göstermesin ,herkesin bebeği sağlıklı şekilde gelsin inşallah.....
Canım sanada çok geçmiş olsun bizim bebisler anlaşmalı gibi bizi aynı zamanlarda hastahaneye götürtüyorlar hayırlısıyla geçecek inşallah bu günler kavusucaz bebislerimize halimize yinede bin şükür canım aksam benimle birlikte bir bayan daha vardı 10 haftalık hamileymis oda onunda kanaması vardı ve kesesi bozulmuş düşügü başlamıştı inşallah Rabbim onada şifa versin bizlere böyle acı yaşatmasın; sende evdeyken dinlen canım ayaklarının altına 2 yastık koy yat hayırlısıyla atlatıcaz bu günleriKızlar gunaydın,dun akşamüstü benm de kanamam oldu, hatta dedim ki şimdi kesin düşmüştür artık Allah korusun.Hiç ümidim yoktu ,doktorum çok şiddetli sancın veya kanaman olursa acile git mutlaka demişti.
Demircideyim canim bende. Esentepede ibrahim beye gidicem bide zubeydede ahmet beye gittim sen ?bursanın neresinden hangi doktora gidiyorsun canım
Canım inşallah bizde senin gibi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimizeGünaydın kızlar kanaması olanlar geçmiş olsun inşallah sikintisiz atlatirsiniz bu dönemleri ben kızıma hamileyken de aşağı yukarı bir ay kanamam olmuştu sonrasında çok şükür rahat bir gebelik yaşadım inşallah sizin de benimki gibi olur.......Bu benim 4.hamileligim bir kızım var çok şükür bu sene içinde bir düşük bir de kimyasal gebelik yaşadım. ...Bu üç hamileligimde kanamam oldu hep hamileliklerimi de o şekilde anladım. ...ama gelelim buna bunda hiçbir belirti yok bi tuhaf oluyorum acaba sorun mu var diye çok şükür kesemizi gördük kalp atışlarını da görürsem rahatlicam biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?