- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #39.801
ohh masallh gencmı barı :)iyi doktormu kötü doktormu anlamadım ama adam öğle arası bile çalışıyo. benim karnıma ultrasonla bakarken yemek yiyodu düşün. ben 1 gibi çıktım benden sonra 150 hamile vardı sırada. bi ara gitti doğum yaptırdı geldi :) günde 20 kadın doğum yaptırıyomuş. :)
anemmmmmmmmmmmm40 gün sürmüyormuş.ilk 4 5 gün yoğun gelip sonra azalıyormuş toplamda 10 15 gün sürüyormuş en uzunu. Ama o olmasa bile prolaktin hormonu süt için olan bütün arzun isteğini götürüyormş
yok canım oturuyorum koca gun arada wc ve kendım yuruyorumYoo kilon normal almışsin çok değil.Aklima geldi de çok ayakta duruyor musun? Yatinca ya da oturunca daha da az geriliyor ya olabilir mi
Dediğin gibi yapısal bir durum demek... Ben de kakao yağı kullanıyorum. Ama işte olacaksa yine olur. Benim bir arkadasim besinci ayinda göğüslerinde çatlama olmuş. Badem yağı da kullanıyormus.
Umarim az çatlakla atlatırsın/atlatıriz
canım olur yani niye olmasın ki sonıçta bebek şampuanı değil mi? :)Canım siparişi verdim artık yabu olmaz mı acaba
Güle güle kullan canım hepsi çok güzelmişBen lohusa sepetinden bunları aldım. Fiyatlarıda makuldü.
canm bende dusunuyorum 32 de ayrılmayı. artık ısyerındekıler cok batıyor gozume cunku.. allah yardımcımız olsnnerede abuk sabuk tip varsa benı buluyo sinirlerimi oynatıyolar, birde bu aralar yeni adetım cıktı sinirlenince carpıntı gelıyo bana hemen, bu gidişle 32 haftayı doldurup izne ayrılıcam ben ya stresten cocuk top gibi kaldı karnım kasıldı hep , bide cocuguma zarar gelecek dıye ıyıce sınırlenıyorum sonra. şube calısanlarıyla ugrasmak gercekten zor .2 gr beyınlerıyle nasıl bankacı olmuslar çözemıyorum .
bu arada senın doktorada uyuz oldum , bısey yeme ıcme demek ne demek ,bitkimisin sen fotosentezmi yapacan..söyle doktoruna benı oraya getırtmesıniyice psikopatlastım bu aralar zaten
benım eskı ısyerımdekı caycı oyleydı ıkı dk muhabbet ederdık calısın derdı pardonda sana ne oluo dıodum en sonunda kavga edıp cıktım zaten :)canım iş yerleri böyle ya :)) bizim iş yerinde ki hizmetli bile hesap soruyor bazen, şaşıp kalıyoruz ama lafımı da söylüyorum seni ilgilendirmez diye :)) takma boşver milletin beyni az çalışıyorsa onlarında suçu yok :)))
bna bı gumus kemer hedıe edersın artıkk10 kilooo
Uydurma kızdegişir o kişiden kişiye. 10 gün süren de var daha fazla olan da. 40ı çıkana kadar derler ortalama ama ortalamanın bayaa üstünde oluyor yani onu kendini naza çeken taze anneler uyduruyor da olabilir
ısyerındeyız be canm sıkılıozz :)selamlar, napıyonuz?
ne gıcık bi gün yaa
çok sıkıcı. bebikler gelse de rahat takılsak
ben de bir sürü sipariş verdim ordan burdanbna bı gumus kemer hedıe edersın artıkk
ısyerındeyız be canm sıkılıozz :)
benimde 130 çıktı şeker yüklemesinde banada herşey normal dedi sorun kimde acaba
bana şeker yuklemesı yapılmadı. doktor gerek görmedıbenimde 130 çıktı şeker yüklemesinde banada herşey normal dedi sorun kimde acaba
Hava bulutlu mu ben de bugün çok sıkıldımselamlar, napıyonuz?
ne gıcık bi gün yaa
çok sıkıcı. bebikler gelse de rahat takılsak
hüzünlü evetHava bulutlu mu ben de bugün çok sıkıldım
o farkı hastane de göstermesek
kocam beni gömer herhalde oraya :) akrebiz derken akrabalara değil
Himm, daha açık bir şekilde nasıl desem bilemem :)ay güzel bişiler tarif etmişssin ama hiçbişi anlamadım :)[/QU
Yanında elbise şeklinde gecelik götür cnm emzirme yeri açılandan bi de normal pijama takımı al yanına ilk etapta gecelik giyersin doğum sezeryan olursa sonda fln takılı olacagı için rahat olur normal doğumdada gecelik rahat olur hastaneye beyle gidersen git zaten komple çıkarman gerekiyoKizlar doguma giderken nasil giyinmemiZ gerekiyor ki. Yaz olsa kesin elbise giyerdim. Bazi kontroller icin iyi olur ama su an giysekte corap gerekir kisin ortasi sonucta.. yoksa oraya gidince geceligmizi mi giyicez aayy nasil yapiliyor bunlar.bilemedim ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?