2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu ne genislik utanmazlik boyle.. kendi kizlarini oyle bi dusnurler ki. ama elin kiziyiz ya biz yaparlar boyle..sen de hastaym de hasta olmasan dahi uzan kalkma hih

Senin zatwn kanaman olmuş,raporlusu. Wvde yatıyorsun.... Zatwn bence de yat... Kimsenin gezmesini yemeaini içmesini yatacağı yeri düşünme... YapRsan bişiler nede olsa yapabiliyor diyw kimse yardımcın olmaz,birde zaten riskli....

Kizlar gogus pompasi almak sartmi ben evdeyim zaten kendim emziricem calismicam o yuzden almadim. Sizce almalimiyim?

ben de ayni durumdayim..ihtiyacm olursa gidip almaya karar verdim ama,dogsun duruma gore bakcam..ama baya pahali da hani,cocugun arabasi kadar nerdeyse

Bu arada ben emzirme koltugu aldim cok sart bisey degil ama hosuma gitti hatta esim goz koydu ben sonra onu tv koltugu yapicam kendime diye kumaslari sectim bakalim nasil olucak :))
Bende aldim emzirme koltugu cok rahat gorunuyorlar ben lila rengi sectim kumasini bakalim nasil olacak duvarlari da lila rengi boyaticam

bu ne genislik utanmazlik boyle.. kendi kizlarini oyle bi dusnurler ki. ama elin kiziyiz ya biz yaparlar boyle..sen de hastaym de hasta olmasan dahi uzan kalkma hih
Yapıcam walla onlar istedi bunu....
Kizlar gogus pompasi almak sartmi ben evdeyim zaten kendim emziricem calismicam o yuzden almadim. Sizce almalimiyim?
Canım çevremde ev kadını olan bi çok kişi aldı. Ama acele etne derim. İhtiyaç olursa al ben öyle yapıcam
Anlamıyor ki umrunda mı ki uyuz şey. Şunu demeye vicdanı nasıl elveriyor ya

ben de ayni durumdayim..ihtiyacm olursa gidip almaya karar verdim ama,dogsun duruma gore bakcam..ama baya pahali da hani,cocugun arabasi kadar nerdeyse
Evet pahali gercekten bosuna masraf etmeyelim kullanmicaksak :)) insallah bebislerimiz emerde intiyac olmaz ben biberon bile almadim anne memesine alissin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…