- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #40.521
Öyle cnm öyle yapıcam. Ayıp ya bşr geçmiş olsun bile demedi. Kanamam olmuş dediği lafa bak. Bide dünürlerin yanına maraşa gidelim diyorlar. Kocam canan gidemez diyor canan kalsın biz gidelim dediler. Kocam da cananı kimseye bırakamam dedi. Uyuz olfum ya
Benim hadtada 600-700 gr aldığımı düşümğrsek bana göre normal canımkızlar 1 ayda 2 kg almışım sizce normal mi
Senin zatwn kanaman olmuş,raporlusu. Wvde yatıyorsun.... Zatwn bence de yat... Kimsenin gezmesini yemeaini içmesini yatacağı yeri düşünme... YapRsan bişiler nede olsa yapabiliyor diyw kimse yardımcın olmaz,birde zaten riskli....Zaten kanamam olmuştu bir geçmiş olsu bile demedi utanmaz. Bide gezecem diyor. Git kendin gez. Hiç de uğraşamam onlar gelince özellikle yatacam madem böylr düşünüyor
Brnim de rahim ağzına ayakla vyruyor sanki cnm
Kizlar gogus pompasi almak sartmi ben evdeyim zaten kendim emziricem calismicam o yuzden almadim. Sizce almalimiyim?
Bende aldim emzirme koltugu cok rahat gorunuyorlar ben lila rengi sectim kumasini bakalim nasil olacak duvarlari da lila rengi boyaticamBu arada ben emzirme koltugu aldim cok sart bisey degil ama hosuma gitti hatta esim goz koydu ben sonra onu tv koltugu yapicam kendime diyekumaslari sectim bakalim nasil olucak :))
Yapıcam walla onlar istedi bunu....bu ne genislik utanmazlik boyle.. kendi kizlarini oyle bi dusnurler ki. ama elin kiziyiz ya biz yaparlar boyle..sen de hastaym de hasta olmasan dahi uzan kalkma hih
Canım çevremde ev kadını olan bi çok kişi aldı. Ama acele etne derim. İhtiyaç olursa al ben öyle yapıcamKizlar gogus pompasi almak sartmi ben evdeyim zaten kendim emziricem calismicam o yuzden almadim. Sizce almalimiyim?
Anlamıyor ki umrunda mı ki uyuz şey. Şunu demeye vicdanı nasıl elveriyor yaSenin zatwn kanaman olmuş,raporlusu. Wvde yatıyorsun.... Zatwn bence de yat... Kimsenin gezmesini yemeaini içmesini yatacağı yeri düşünme... YapRsan bişiler nede olsa yapabiliyor diyw kimse yardımcın olmaz,birde zaten riskli....
bu ne genislik utanmazlik boyle.. kendi kizlarini oyle bi dusnurler ki. ama elin kiziyiz ya biz yaparlar boyle..sen de hastaym de hasta olmasan dahi uzan kalkma hih
Kizlar gogus pompasi almak sartmi ben evdeyim zaten kendim emziricem calismicam o yuzden almadim. Sizce almalimiyim?
Uufff kizlar sizde amma kaynana dusmani ciktiniz hesaka saka anliyorum sizi
Bende pudra pembe arasi bi renk vardi onu sectim yatak odama koymayi dusunuyorum bakalim. Gelince fotolari at canim bakalim nasil olucak :))Bende aldim emzirme koltugu cok rahat gorunuyorlar ben lila rengi sectim kumasini bakalim nasil olacak duvarlari da lila rengi boyaticam
Bende çok ugrastim yaptım zannettim sonuç ortadaBen işlem bile yapamadım o kadar yoğundu ki site
Evet pahali gercekten bosuna masraf etmeyelim kullanmicaksak :)) insallah bebislerimiz emerde intiyac olmaz ben biberon bile almadim anne memesine alissin diyeben de ayni durumdayim..ihtiyacm olursa gidip almaya karar verdim ama,dogsun duruma gore bakcam..ama baya pahali da hani,cocugun arabasi kadar nerdeyse
ben de öğrendıkten 1 hafta sonra bıraktım. canım ıstemedıBu arada kızlar ben sigarayı bırakalı 6 ay olmuş :)
linkte anasayfa cıkıyorKızlar doğumda Kordon kanı ve kordon dokusu saklamayı düşünüyor musunuz.
http://kadinlarkulubu.com/kordon-kani-saklama
ben aldım.Kizlar gogus pompasi almak sartmi ben evdeyim zaten kendim emziricem calismicam o yuzden almadim. Sizce almalimiyim?
aman ya eksik kalsın ondan geleceklergelmemis de yine de agzinin ucuyla birliktr yapalim demis kiz :) benimki bi igne almadi,turkiyeye gttm ablamlar annem fln doldurdu aldi koca canta oldu,onu da gozune gozune soktum vallaha
linkte anasayfa cıkıyor
bu arada bu dediğin şey çok pahalı bir şeymıs sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?