2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benfe baktım çarşamba günü bospaya ama içime sinmedi çok 40tl dedi uygundu ama beğenemedim çokta kalabalıktı sıkıldım çıktım kemeraltına bakcam yarın iileşebilirsem biraz daha :)

Boşver kuzum iimi yapmışsın içinde kalmadı en azından :)
Benim iş arkadaşlarım çok ısrar etti yap yap die herkes bişi yapar getirir dediler gaza getirdiler ama yinede tabi yorucu olur

Boşver kuzum iimi yapmışsın içinde kalmadı en azından :)
Benim iş arkadaşlarım çok ısrar etti yap yap die herkes bişi yapar getirir dediler gaza getirdiler ama yinede tabi yorucu olur

Hiç gaza gelme vallahi :)) Eşin ile baş başa bir yemeğe git bin kat daha keyifli :)))

ay bende normal istiyorum ama astım olduğu için bebeği oksijensiz bırakmaktan korkuyorum

ya h&m'de var polar sabahlık olarak satılıyor, aynen pofidik coraplardan aldım pentiden

bence süt pompasını şimdi almasak mı ya benim de eşim bakıyordu bana ama ben hala bir umut yok ben emdircem çok güzel emcek gerek olmayacak sağmaya modundayım
Çalışıosan gerekli canım, birde sütün çok fazla olduğunda da göğüsler taş gbi olabilio ve o zaman kullanman gerekio

E-bebekte indirimdeydi bu emzirme haftasında ozmn almıştmmm..
Birde kızlar göğüs ucu kremi alın 1ay önceden kullanmaya başlıcakmışız çatlak yara olmaması için doğduktan snra
aynen canım lansinoh krem aldım ben hatta başladım sürmeye. yumuşacık yapıyo

kızlar kipada prima premium care jumbo paket 46,90dan 39,90a düşmüş. ben daha gidip alamadım ama almayı düşünüyorum kaldıysa tabi :))

Kız o zaman ben etiketleri gönderiyim sana otur evinde kes kırp yap :)))) Tabak bardak çanaklarıda migrostan alırsın :)
Kız ben herşeyi aldımkiii :)) bi gün ayarlaması kaldı pasta siparişi birde :) etiketleride matbaayla çalışan reklamcı bi arkadaşım yapıo :))
Güzel kalpli teyzoşumuzzz çok teşekkür ederizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…