- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.041
Ya benfe baktım çarşamba günü bospaya ama içime sinmedi çok 40tl dedi uygundu ama beğenemedim çokta kalabalıktı sıkıldım çıktım kemeraltına bakcam yarın iileşebilirsem biraz daha :)Canım dediğin gibi fiyatlar
Kıyamadım paraya annem almıştı bana bi takım 60 liraya gecelik sabahlık
Ben de izmir bostanlı pzarından 20 şer liraya iki gecelik 25 liraya pijama takımı aldım
Waikikiden de peluş ponponlu ekru bi hırka aldım çok şirin atarım fotoları bi ara ben bedenlerini büyük alsdım öyle yani canım
Boşver kuzum iimi yapmışsın içinde kalmadı en azından :)Kızlarr teşekkür ediyorum ama çok pişman oldum vallahi yaptığıma, hamişliğin verdiği yorgunluk. Bir gece öncesi keşke çağırmasaydım kimseyi dedim :)) Kendime uydurukta olsa yaptım, dedim sonra keşke yapsaydım demeyim dedim :))
o kadar doldurmama rağmen bu kadar söyletebildim bendeeşin ne güzel söylemiş valla benimki olsa hayatta söylemez, ama gerçekten haklısınız insan rahat bile edemez
Boşver kuzum iimi yapmışsın içinde kalmadı en azından :)
Benim iş arkadaşlarım çok ısrar etti yap yap die herkes bişi yapar getirir dediler gaza getirdiler ama yinede tabi yorucu olur
Hahahah :)) onu hep yapıoz kuzum ama bunuda yapmazsam içimde kalır :)) çok abartılı bişi deil basit bişi yapıcam zaten :)Hiç gaza gelme vallahi :)) Eşin ile baş başa bir yemeğe git bin kat daha keyifli :)))
ay bende normal istiyorum ama astım olduğu için bebeği oksijensiz bırakmaktan korkuyorumKızlaaarrr korkmayın doğumdannn herksin aynı olmaz ama dün gece arkadaşım doğum yapmışşş :))
Hafiften sancım var die gidio hastaneye nstdeykeb ıkınma hissi gelmeye başlamış eveler çatına bakalım demişler pantolonunu çıkarırken suyu gelmiş ebe bi bakmış kafası görünüo 20dk içinde doğurmuş :)) 3.750gr :))
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh
ya h&m'de var polar sabahlık olarak satılıyor, aynen pofidik coraplardan aldım pentidenöle sabahlık görmedim hiç. benim hırkam uzun ve tüylü defactodan almıştım. sıcak tutan bişiler al. patikte al :) ben süsü püsü boşverdim valla soğuk olursa hastane bide dötümüz donupta gaz yapmasın :)
bence süt pompasını şimdi almasak mı ya benim de eşim bakıyordu bana ama ben hala bir umut yok ben emdircem çok güzel emcek gerek olmayacak sağmaya modundayımbunu almasak olmuyo mu ya çok pahalıymış :)
Çalışıosan gerekli canım, birde sütün çok fazla olduğunda da göğüsler taş gbi olabilio ve o zaman kullanman gerekiobence süt pompasını şimdi almasak mı ya benim de eşim bakıyordu bana ama ben hala bir umut yok ben emdircem çok güzel emcek gerek olmayacak sağmaya modundayım
Ayy o h&m izmirde yok ya şaka gibi dört gözle bekliorum bi gelse neler alcammm :)ya h&m'de var polar sabahlık olarak satılıyor, aynen pofidik coraplardan aldım pentiden
Hayırlısını iste canımmmay bende normal istiyorum ama astım olduğu için bebeği oksijensiz bırakmaktan korkuyorum
aynen canım lansinoh krem aldım ben hatta başladım sürmeye. yumuşacık yapıyoE-bebekte indirimdeydi bu emzirme haftasında ozmn almıştmmm..
Birde kızlar göğüs ucu kremi alın 1ay önceden kullanmaya başlıcakmışız çatlak yara olmaması için doğduktan snra
kuzum bilmiyom ki bende alsam mı almasam mı bilemedim :)bence süt pompasını şimdi almasak mı ya benim de eşim bakıyordu bana ama ben hala bir umut yok ben emdircem çok güzel emcek gerek olmayacak sağmaya modundayım
Hahahah :)) onu hep yapıoz kuzum ama bunuda yapmazsam içimde kalır :)) çok abartılı bişi deil basit bişi yapıcam zaten :)
Aaa başladın mı sürmeyeeee :)) bnde bir ay sonra başliim diorumaynen canım lansinoh krem aldım ben hatta başladım sürmeye. yumuşacık yapıyo
Ben markafonide indirime grmişti ordan aldımm :)) 39.90a.. 1 ve 2 numara aldım :) kargo bedavaydıkızlar kipada prima premium care jumbo paket 46,90dan 39,90a düşmüş. ben daha gidip alamadım ama almayı düşünüyorum kaldıysa tabi :))
Kız ben herşeyi aldımkiii :)) bi gün ayarlaması kaldı pasta siparişi birde :) etiketleride matbaayla çalışan reklamcı bi arkadaşım yapıo :))Kız o zaman ben etiketleri gönderiyim sana otur evinde kes kırp yap :)))) Tabak bardak çanaklarıda migrostan alırsın :)
Kız ben herşeyi aldımkiii :)) bi gün ayarlaması kaldı pasta siparişi birde :) etiketleride matbaayla çalışan reklamcı bi arkadaşım yapıo :))
Güzel kalpli teyzoşumuzzz çok teşekkür ederizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?