2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Göğüs pompası için avent mi lansiloh mu karar veremedim ben de. Avent alan/kullanan falan var mı?

Bende avent alıcaktım eşim sürpriz yapmış lansinoh almış ama alırken mağazada lansinohu önermişler vakumu daha iyi diye.. Hastanede vardı bi tane göğüslerimi çok acıtıyodu, lansinoh öyle değil ilk başta masaj özelliği var uyarıyı göğsü, alıştırıyo.. Hart hart çekmeye başlamıyo hemen.. Ben memnunum şimdilik :)

Canım nasıl oldunuz bebiş nasıl, aklımdasın bayadır yazdığınıda görmedim...

ya işe başlayınca lazım olabilr ama daha çok var ya ona şimdiden alalım mı yine de?
En baştada sütün gelmezse onun yardımıyla çıkartırsın canım , dışarıda bi işin olursa annene falan bırakcağın zaman bebeğe sağar bırakırsın , yine sen bilirsn snra masraflar çok olabilir şimdiden al taksitle öde

Ayyy ne tatlilar.asker etmis vallaha annesinin sesini duyunca bile yatiyolar.bakalim benim cadilar ne olacak
Ay uslu olsunlar Üzmesinler annelerini
Ay bide beni dusunun kizlar.doktor diyor tek gebeligin son haftalari gibisin suan diyo.iyice agirlastim bende.zaten benim 6 haftam falan var
Iyi tarafindan bak bebisler 3er kilo olsa 6 kilo. Eşi suyu kesesi ikişer tane her sey bizden iki kati daha fazla zayiflicen

o bende de oluyo bacaklarım kapalı zor gidiyorum açsam olduğum yere yapıvercem
Çapraz yürüyom wcye öyle olduğunda

Kizlar face de emziren anneler ve bebek yapim bakim onarim diye iki grup var.
Uye olmanizi tavsiye ederim ben ilk kizimda cok sutum olmasina ragmen bebegin belli donemlerde memeyi istememesi durumuna direnemeyip mamaya baslamistim sonra cok pisman oldum. Pompa vs. almadan once bir orayi inceleyin isterseniz

tmm canm bakayım da alayım bu kıtabı tesekkr ederım

ohh ne guzel Allah bize de böyle kolay dogum nasıp etsın amin

bayag bi tulum aldımda mont istiyorum h&m de bedenı kalmamıs belkı orda bulurum dedım , kapı süsü ıcınde ılk kata bakıyım ozaman sagol tatlım

canım bebek iyi mi çıkmamıştır dımı dha hastaneden sut vermeye basladın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…