- 1 Temmuz 2012
- 618
- 461
- 323
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.061
Göğüs pompası için avent mi lansiloh mu karar veremedim ben de. Avent alan/kullanan falan var mı?
Bende avent alıcaktım eşim sürpriz yapmış lansinoh almış ama alırken mağazada lansinohu önermişler vakumu daha iyi diye.. Hastanede vardı bi tane göğüslerimi çok acıtıyodu, lansinoh öyle değil ilk başta masaj özelliği var uyarıyı göğsü, alıştırıyo.. Hart hart çekmeye başlamıyo hemen.. Ben memnunum şimdilik :)
ya işe başlayınca lazım olabilr ama daha çok var ya ona şimdiden alalım mı yine de?Çalışıosan gerekli canım, birde sütün çok fazla olduğunda da göğüsler taş gbi olabilio ve o zaman kullanman gerekio
o bende de oluyo bacaklarım kapalı zor gidiyorum açsam olduğum yere yapıvercemKızlar bu sıpa çiş torbama kafa mı atıyo napıyo ani sıkışmalar yaşıyorum wcye koşuyorum
ben de karar veremiyom, işe başlayınca kesin gerekir ama belki de o zamana sütüm kesilmiş olur, belki hiç lazım olmaz ,ben 10 ay sonra baslıcam işekuzum bilmiyom ki bende alsam mı almasam mı bilemedim :)
gelir gelir kış sezonnda var çünkü ama hamile de değil iç giyimdeAyy o h&m izmirde yok ya şaka gibi dört gözle bekliorum bi gelse neler alcammm :)
sürsek mi ki ya benim de eşim getrmş eczaneden birsürü malzeme oglumun dolabına doldurdum ehehehheaynen canım lansinoh krem aldım ben hatta başladım sürmeye. yumuşacık yapıyo
En baştada sütün gelmezse onun yardımıyla çıkartırsın canım , dışarıda bi işin olursa annene falan bırakcağın zaman bebeğe sağar bırakırsın , yine sen bilirsn snra masraflar çok olabilir şimdiden al taksitle ödeya işe başlayınca lazım olabilr ama daha çok var ya ona şimdiden alalım mı yine de?
Yeni bir avm yapılıo orda olcak diolar umarım orda açılır :)gelir gelir kış sezonnda var çünkü ama hamile de değil iç giyimde
Ay uslu olsunlar Üzmesinler anneleriniAyyy ne tatlilar.asker etmis vallaha annesinin sesini duyunca bile yatiyolar.bakalim benim cadilar ne olacak
Iyi tarafindan bak bebisler 3er kilo olsa 6 kilo. Eşi suyu kesesi ikişer tane her sey bizden iki kati daha fazla zayiflicenAy bide beni dusunun kizlar.doktor diyor tek gebeligin son haftalari gibisin suan diyo.iyice agirlastim bende.zaten benim 6 haftam falan var
Çapraz yürüyom wcye öyle olduğundao bende de oluyo bacaklarım kapalı zor gidiyorum açsam olduğum yere yapıvercem
tmm canm bakayım da alayım bu kıtabı tesekkr ederımHypnobirthing Mongan Yöntemi kitabını öneririm. Nasıl ıkınacağımız, nasıl gevşeyeceğimiz gibi konularda çok bilgi veriyor.@nehirada'nın dediği gibi doğum sahnelerinde hep bir çığlıklar, kendini parçalamalar falan bilinçaltımıza doğumu kötü birşeymiş gibi yerleştiriyor. Vücudumuzun bütün kasları nerede ne yapacağını bilirken rahim kası neden bilmesin ki ne yapacağını.. İçimizde hep bir korku var, keşke olmasa ama doğduğumuz günden beri bize doğum zor bir şeymiş gibi empoze ediliyor. Kitabı şiddetle öneririm. Özellikle ilk doğumu olan arkadaşlara. Keşke ben ilk doğumumda edinseydim de şimdi sezaryenden sonra normal doğum için uğraşmasaydım. Sezaryen kolay bir şey değil. Hele ikinci doğumda daha da zor.
demiii bir de o varEn baştada sütün gelmezse onun yardımıyla çıkartırsın canım , dışarıda bi işin olursa annene falan bırakcağın zaman bebeğe sağar bırakırsın , yine sen bilirsn snra masraflar çok olabilir şimdiden al taksitle öde
ohh ne guzel Allah bize de böyle kolay dogum nasıp etsın aminKızlaaarrr korkmayın doğumdannn herksin aynı olmaz ama dün gece arkadaşım doğum yapmışşş :))
Hafiften sancım var die gidio hastaneye nstdeykeb ıkınma hissi gelmeye başlamış eveler çatına bakalım demişler pantolonunu çıkarırken suyu gelmiş ebe bi bakmış kafası görünüo 20dk içinde doğurmuş :)) 3.750gr :))
Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh
Canım eğer bulabilirsen Kanz mağazası bul, tulumlar o kadar güzel ki orada %50 indirime girmiş efsane güzeller bayıldım dün resmen. Optimum'da vardı galiba, belki online satışıda vardır. Havuzluhan da vardır mutlaka ama ne derece güzeldir bilemiycem. Kapı süsü de lohusa terliği satan bir mağaza var hemen giriş katında mutlaka bulursun kafana göre bir şeyler.
canım bebek iyi mi çıkmamıştır dımı dha hastaneden sut vermeye basladın mıBende avent alıcaktım eşim sürpriz yapmış lansinoh almış ama alırken mağazada lansinohu önermişler vakumu daha iyi diye.. Hastanede vardı bi tane göğüslerimi çok acıtıyodu, lansinoh öyle değil ilk başta masaj özelliği var uyarıyı göğsü, alıştırıyo.. Hart hart çekmeye başlamıyo hemen.. Ben memnunum şimdilik :)
Annelutfen de 199 tl hediyeli diyor bebeğim neyse artık hediyesi
Çiftlisi gereksiz bence cnm , aynı anda iki göğsünü sağıosun..anammmmmm cok ındırıme gırmıs ya acaba ciftlımı alsak teklımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?