2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de karar veremiyom, işe başlayınca kesin gerekir ama belki de o zamana sütüm kesilmiş olur, belki hiç lazım olmaz ,ben 10 ay sonra baslıcam işe
10 ay sonra mı çok uzunmuş canım ya. ben en fazla 10 gün durabilirim evde. kv ile bakıcıya teslim edecem sonra çünküm evde oturamam ben :)

Ayyy evde şuan varya kendimi vitamin bombardımanına tutuorum sankii :)) ne yediklerimi yazmıyımda sebze meyve gidio gırla :))
Bide bana ter bastı şimdi sizce terliimmi tişörtle mi duraım ne dersiniz?

Ayyy evde şuan varya kendimi vitamin bombardımanına tutuorum sankii :)) ne yediklerimi yazmıyımda sebze meyve gidio gırla :))
Bide bana ter bastı şimdi sizce terliimmi tişörtle mi duraım ne dersiniz?
canm terle bence sonra da gır ılık bı dusa at terı ama dısarı fılan cıkma acılırsın bence
Hiç huyum değil hiç de tasvip etmem ama ağzımdan çıktı çok sinirlendim
kız ne oldu yıne.. sen kı bu forumun en sinirsiz insanıydın

canm terle bence sonra da gır ılık bı dusa at terı ama dısarı fılan cıkma acılırsın bence

kız ne oldu yıne.. sen kı bu forumun en sinirsiz insanıydın
Bebeğe bişey alalim dediģimde sanki komşunun çocuğuna alıyorum ya öyle soğuk öyle rahat kartı veriyim sipariş et seni götürüyüm al da çık hadi. Çok nadir kendi isteğiyle çıktık alışverişe.

AYYY okurken ben dellendim yahu valla bacım yerinde olsam o iç çamaşırlarını tekrardan yerine koyarım. ne demek ya ne kadar ayıp o senin özelin kime ne belki doğumdan bir ay sonra giyeceksin istesen hiç giymeyeceksin o senin tercihin.bence hurçtan çıkar tekrar yerine koy

hmm bende kızarım böyle yapınca... allahtan benımkı ısteklı.. bı kere tartısmıstık bu konuyu o da ben yanlış anlamısım...

10 ay sonra mı çok uzunmuş canım ya. ben en fazla 10 gün durabilirim evde. kv ile bakıcıya teslim edecem sonra çünküm evde oturamam ben :)
10 gün sonra işe mi başlıcan? valla ben ilk 1 ay bebekle pek gezmeyi düşünüyrm zaten 2 saatte bir emiyor onu bırakıp gitmem, sonra da onu da alıp gidicem gezmelere günlere magazalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…