- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #41.081
Çiftlisi gereksiz bence cnm , aynı anda iki göğsünü sağıosun..
aynen canım başladım başla sende en fazla 2 kutu bitirirz. hergün sürmüyorum zaten 2 günde bir baya yumuşatıyo :)Aaa başladın mı sürmeyeeee :)) bnde bir ay sonra başliim diorum
Başlıyım bari bendeee :))aynen canım başladım başla sende en fazla 2 kutu bitirirz. hergün sürmüyorum zaten 2 günde bir baya yumuşatıyo :)
Eet ama çokta bişi farketmez ki yaaöylemi dersin ,zamandan tasarruf olmazmı çiftlide
10 ay sonra mı çok uzunmuş canım ya. ben en fazla 10 gün durabilirim evde. kv ile bakıcıya teslim edecem sonra çünküm evde oturamam ben :)ben de karar veremiyom, işe başlayınca kesin gerekir ama belki de o zamana sütüm kesilmiş olur, belki hiç lazım olmaz ,ben 10 ay sonra baslıcam işe
ben 27. haftada başladım canım. şu an varya tüm vücudum pul pul dökülüyo deri değiştiriyorum sankim :)sürsek mi ki ya benim de eşim getrmş eczaneden birsürü malzeme oglumun dolabına doldurdum ehehehhe
kız tekli al ne o süt sağım fabrikası gibi 2 liye gerek yok :)anammmmmm cok ındırıme gırmıs ya acaba ciftlımı alsak teklımı
Kızzzzz tahmin edebiliorum neler sölediğini ama yapma kuzum sinirlilikle de olsa söleme öle şeyler.. Ona saydırKızlar eşimle tartıştım kendime beddua ettim.
kendine ne ediyon eşine etsene bedduaaa :)Kızlar eşimle tartıştım kendime beddua ettim.
Hiç huyum değil hiç de tasvip etmem ama ağzımdan çıktı çok sinirlendimKızzzzz tahmin edebiliorum neler sölediğini ama yapma kuzum sinirlilikle de olsa söleme öle şeyler.. Ona saydırama beddua olmasın
napıyonda ter bastı kuzum?Ayyy evde şuan varya kendimi vitamin bombardımanına tutuorum sankii :)) ne yediklerimi yazmıyımda sebze meyve gidio gırla :))
Bide bana ter bastı şimdi sizce terliimmi tişörtle mi duraım ne dersiniz?
Başkasına beddua edersen başına gelirmiş farkeden bi şey olmayacaktı yanikendine ne ediyon eşine etsene bedduaaa :)
canm terle bence sonra da gır ılık bı dusa at terı ama dısarı fılan cıkma acılırsın benceAyyy evde şuan varya kendimi vitamin bombardımanına tutuorum sankii :)) ne yediklerimi yazmıyımda sebze meyve gidio gırla :))
Bide bana ter bastı şimdi sizce terliimmi tişörtle mi duraım ne dersiniz?
kız ne oldu yıne.. sen kı bu forumun en sinirsiz insanıydınHiç huyum değil hiç de tasvip etmem ama ağzımdan çıktı çok sinirlendim
Bebeğe bişey alalim dediģimde sanki komşunun çocuğuna alıyorum ya öyle soğuk öyle rahat kartı veriyim sipariş et seni götürüyüm al da çık hadi. Çok nadir kendi isteğiyle çıktık alışverişe.canm terle bence sonra da gır ılık bı dusa at terı ama dısarı fılan cıkma acılırsın bence
kız ne oldu yıne.. sen kı bu forumun en sinirsiz insanıydın
AYYY okurken ben dellendim yahu valla bacım yerinde olsam o iç çamaşırlarını tekrardan yerine koyarım. ne demek ya ne kadar ayıp o senin özelin kime ne belki doğumdan bir ay sonra giyeceksin istesen hiç giymeyeceksin o senin tercihin.bence hurçtan çıkar tekrar yerine koyKızlar artık valla nefes alamiyorum yasadiklarim yetmez gibi bide kaynanmin yaptıkları yoruldm artık inaninki geçen kendmi camdan atcaktm okadar Psikoljm bozukki..bakın noldu bildgniz gibi ben ck hastaym en son suyumda geldi doktor dogmasn DİE elinden geleni yapiyo sagolsn daha akciğerleri gelişmemiş diyo..neyse kaynanm diyo oğlum uzuluyo dogsun kuvezde buyur alsınlar fln fln..onlara ses çıkarmıyorum ama bu son yaptgina saygmdan bise diyemedm ama 3gundr ağlıyorum akrabasyla bize gelmişler bana bakiolar yemek yapiolar fln neyse bana dediki camasrlarmi geveliklerini kaldralm çocuğa yer açılsn bende yok dedim anne annemler oda takımı alçak zaten buda dedi biraz kaldr hemde ben ayarlarm dedim kapadm konuyu neyse ne zaman otrma odasnda yatsam ustumu ortiyodu ama uyumuyodnz geçen dalmiaim uykuya bi uyandim ki ne goreyim iç çamaşırların gecelklerm tangalarim degsk sutyenlermi hepsi ama hepsini hurca kaldrmslr çekmecede sadece emzirme sutyeni ve bikac tane anne kilodu var şoka girdim akrabası dedi istersn açar giyeran kaynanamda dedi ne giyecek krize girdm esime anlattm eşim geldi sinirlendi dedim bak yazlklarimi kaldrmamslar kişiliği cikarmamslar bak dolabimi toparlamamslar ha zorunda değiller tabi ama neden yatak odama girip iç camasrlarmi kaldiriyolar sonra bise diyemedk saygszlk olr DİE bide yerin dibine girdm aynı mahallede annemlerle yaaiyolar yanı bise desem herkese soler biliyorm diyemedm ama agladm agladm utancmdan yerin dibine girdm eşim kovaym mi dedi sen karmsn o annem ama haklsn bnde kizdm dedi neyse gittiler giderken bidaha gelmem diodu esimede demiski o istedi kaldirmami dedim şuan ölmek nasip olsunki bana ole bise demedm kızlar hanginiz solersnz böle biseyi yine gelcek biliyorum bide beni arams vardım diyo ck kotuym o hurca bakamiym elimi suremyrm gordkce ağlıyorum orda köşede duruyo Allahim ben naptm saygszlk yapmym susaym edepsz olmayaym dedikce eşimi köpek gibi sevyrm gitmek çözüm degl biliyrm ama böle katlanamiyorm uzakta tutamiyrm cnku geliyo laf vuruyo bise desen anlamiyo bilmiyorum bakin yemeğini yaptı inkar edemem ama o hareketi benim günlerce aglamama neden oldu ve hala ağlıyorum baktikca
hmm bende kızarım böyle yapınca... allahtan benımkı ısteklı.. bı kere tartısmıstık bu konuyu o da ben yanlış anlamısım...Bebeğe bişey alalim dediģimde sanki komşunun çocuğuna alıyorum ya öyle soğuk öyle rahat kartı veriyim sipariş et seni götürüyüm al da çık hadi. Çok nadir kendi isteğiyle çıktık alışverişe.
10 gün sonra işe mi başlıcan? valla ben ilk 1 ay bebekle pek gezmeyi düşünüyrm zaten 2 saatte bir emiyor onu bırakıp gitmem, sonra da onu da alıp gidicem gezmelere günlere magazalara10 ay sonra mı çok uzunmuş canım ya. ben en fazla 10 gün durabilirim evde. kv ile bakıcıya teslim edecem sonra çünküm evde oturamam ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?